Már megint bénázik a rendszer... nem tom miért..... furin válsztotta el a mondandómat..... amott fenn....
Szóval reagáok rátok lánykák:
Mona: a kullanccsal az a gáz, hogy én már kétszer voltam lyme-kóros miatta.... és mind a kétszer terhes voltam.... először 33 hetes, aztán meg 9.... azt mondta a doki, hogy ha nem kezelik, akkor meghalhat a baba a hasamban.... szép.... Én elmentem a bőrgyógyászhoz és azt mondta, ez nem lyme-folt, adott vm. kenőcsöt és hazaküldött.... kullancsot nem találtam magamban, így nem gyanakodtam... de mivel a folt csak nőtt és nőtt, bejelentkeztem a kullancsbetegségek ambulanciájára és ott a főorvos úr már ránézésre megmondta, hogy ez bizony kullancs.... és lyme.... úgyhogy lódozissal kaptam az antibiotikumot. Az első 15 napban napi két injekció, aztán még 20 napig napi három darab gyógyszer... a férjem elfotózta milyen és mekkora bogyókat szedtem... hát rémes....
Szóval a kullancsa nagyon gáz! Ha találsz magadban, mindegy, ha benn marad a feje, az a lényeg, hogy nagyon gyorsan szedd ki, meg ne nyomd a hasát, mert beléd hányja a mocskokat! Hirtelen rántsd ki és kész! A feje ha marad, nem baj, majd kilökődik később. És figyeld a helyét, ha megjelenik egy piros folt ami nőni kezd, azonnal doki! Javaslok egy orvost, úgy hívják hogy dr. Lakos Ferenc. Ő a tuti! Csak kullanccsal foglalkozik, nagyon profi! a neten rákereshettek!
Védekezni nagyon nem tudsz, most volt beteg a kutyám is babéziás lett a kullancstól..... Van egy permetszer, mi azt fogjuk venni, és azzal kell bepermetezni a földet ősszel, hogy amikor esik a hó bemossa a talajba, és tavasszal rügyfakadás előtt.. akkor megdöglenek a lárvái és nem kelnek ki a kullancsok... de tuti védekezés... hát a hosszú nadrág betűrve a zokniba..... és kalap meg zárt felső... ja... a negyven fokban......
Dimet: a magne b6 jó, de vigyázz, mert ha túlzásba viszed leesik a vérnyomásod és elájulhatsz. Így jártam én is... szédelegtem, mint a gólyaf..s a levegőben... és mondta a doki, hogy azért van, mert napi 3x2-nél nem nagyon szabadna többet bevenni. Én azt javaslom, hogy ne 250-est szedd, hanem van a plussz forte pezsgőtabletta, amit akkor használtam amikor nagyon gázos volt a hasam... sokat keményedett. ez erősebb, mert ebbe 300 mg magnézium van benne és tűzoltásként nekem jobban bevált.
Mamiblue: gyönyörű a babóca!
Nóri79: Hát, ő sem lesz egy kicsi baba...
Copfi: anyósom varrónő, most kicsit be van ugyan havazva, de nekem anno az összes kismamaruhámat ő varrta... és esküvőre is mentem vagy háromszor... ha gondolod priviben az elérhetőségét megadom.... ja, és gyönyörű babaruhákat varr!
Robcsi: gratula a punishoz!
Miniliza: Vigyázz magadra! a pocakkeményedést jól kezelik... adnak finom alkoholos indúziót... én is kaptam négy hétig non-stop, éjjel-nappal! Nagyon jó volt, kipirult arccal, csillogó szemekkel támolyogtam a folyosón magam után cibálva az infúziós állványt... a férjem jókat vigyorgott, mondta hogy hoz egy kis pálinkát ha gondolom.... azzal talán kiválthatjuk az infut... mondtam, hogy vénásan jobban szeretem, mert hamarabb hat....
Bkrisztike: ÚÚÚÚÚgy irigyellek! Nekem a cicim sose nőtt meg semmitől! Még a terhesség és szoptatás alatt sem lett látványos változás!

Pedig annyira szeretnék nagy didkókat!!!!

Bezzeg a seggem.... az megnőtt rendesen!
Kis pupu: Szijjjjja! A striákra egy dolgot tehetsz: behunyod a szemed és nem látod.... nagy csodát ne várj! Kenheted bármivel! Nekem a harmadik gyerkőcnél lett tele a hasam ronda vörös csíkokkal! Aztán elhalványodott, most már alig látszik... ja, pontosabban most már megint látszik.... de később az is elhalványul...
Mit szépítsük? A gyermekáldás nem kíméli a testünket! Dehát, most mondd: nem megéri?!
Na lányok, én lépek.. vár a takarítás meg a mosás... csók mindenkinek, még benézek...