Manó! Ennek a feltételrendszernek sztem több kocsi is megfelel. Főként a mózesre cserélhető tetejűek, ami sok márkának van: ABC design, Peg Perego, Chicco (?), Retrus. Nálad sztem az ár lesz a kérdéses! Nekem bejött a brendonos szétnézés, mert tényleg több száz kocsi volt. Nálatok nincs ilyen gyűjtőáruház?
Andi! Pontosan milyen felkészítőre gondolsz? Az istvánban 6 hetes sorozat van, ami megy folyamatosan, azt végigjártam (kivéve az orvosi fájdalomcsillapítást, arra többször nem jutottam el, de gyengéd születésen 2x voltam

). Ennél többet már nem szeretnék menni. Majd megyünk még egyet szülőszobát nézni.
Brigi! Nálunk 1 év után volt egy szakítás, ami után újra összejöttünk, és azóta együtt. Na, azután kb 1 év volt, mire kezdtük elfelejteni.
(mármint nem felejtjük el sosem, sőt, én spec örülök is neki, mert így biztosabbak vagyunk a dolgunkban)
Rózsa! Ugyanmár, nem bántottál meg. Asszem nem vagyok a túlparázós típus. Főleg mások által nem hagyom magam! Én hallgatok a megérzéseimre. Ez a kölök nem fog előbb jönni, 4 hét alatt meg csak becsomagolok 3 táskát...
És ne félj a kicsi babától. Sőt. Sztem rimánkodj, hogy 2,5 kiló fölé ne menjen, mert a Te pici testedhez az olyan lesz, mint nekem a 3,5 - 4 kilós! És utána úgyis megnő, mintha húznák, nem győzöd majd a Párodra rátukmálni, hogy cipelje ő
Zsuzsi! A hátonfekvés tudtommal az anyának nem jó, azért nem ajánlják! Én pl befulladok tőle. Kicsinek nem tudsz vele ártani. Ha cirógatod, piszkálod, akkor sem mocorog?
Nenoke! Én 12 előtt tuti nem megyek ki, mert Párocska csak fél3 körül tud értemjönni, és akkor hogyan jönnék haza azzal a sok kinccsel, amit ott lőttem
Én libero pelust veszek, asszem ráadásul, hogy ma!

Kiskönyvet akarok írni, de majd a valóság jól eldönti.
Mozgást nem számolom...