A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

borrri, te bőőőőőgtél? :shock:

szivvi, gondoltam, hogy ti meg fehérvárról nem éjszakázni jöttök, csak hát kati is írta, hogy van hely, gondoltam azért én is elárulom, hogy itt is van, hátha valaki balcsizna picit...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Esztora
Megjavult itthon a gép, minnyá írok emilt! Én most kezdtem a Suttogót, kíváncsi leszek..Én is állványt vettem! Láttam 3 ezerért asszem, a Táncházzal szemben!

KépKép

KépKép
szivvi

Bori igazán akkor jött a bőgés amikor elindultam egyedül és Ricsi utánam jött hogy ő is jön!mondtam szegénynek hogy elmúlik hamarosan a bőgés időszak...

Szivvi én is olvasom az első könyvet.nekem jó hétközben a találkozó

akartam képet feltenni de az összes elem lemerült....

Bridzsi

Kép
esztora

Andi, írtam üzit.

kispiskóta

én még dolgoz jövő 7, aztán akár nekem is bármikor....

nálam bőgés most nincs szerencsére, viszont a pár héttel ezelőtti borzalmas volt, mindenen bőgtem...

lynia-

Emi! Hogy ne bőgtem volna? Ennyi hormonnal költözni? :D Heti kettő a szint :D

Ne haragudjatok, de sztem én a balatoni talit kihagyom már. :oops:
Illetve ha vki még jön vasárnap a bmv-re börzére, akkor ott megbeszélhetnénk vmit! :idea:
Vendég

Bori: természetesen leeresztős, szupi! :lol: 20 ezerért, már mondjuk zenélhetne is. :shock:

Zsú: válaszoltam...

Szivvi: Suttogót most kezdtem én is.

Andrea
Kép
kindernay

NA megyek, férjuramnak tálalni a vacsorát, nagyon szép estét mindenkinek!

Álmodjatok kisbabátokkal, pelenkázással, szopiztatással, meg kiskádakkal. :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!
Csak bekukk, Emi ordít.. :evil: .

Képzeljétek, megszült egy csoporttársam, 5100 grammos lett a fia. :shock: Még jó, hogy eleve programcsászár volt. (harmadik babája, első ekttő császár volt).

KépKépKépKépKép
uxi

Bori - nem tom olvastad-e a babaszobás topikok közt azt amelyik a "Mielőtt babakocsit vennél nézz be ide!" cím alatt fut.
Elkezdtem olvasni, de eszembe jutott, hogy még te sem vettél. Na, bemásolok neked egy részt belőle, ha kíváncsibb vagy, akkor irány oda, s olvasgass.

Sziasztok!
Nekem volt mindkettő pp pliko és venezia is. Most PP A3- van.
Leírom a tapasztalataim.
Bocsi ha túl hosszú lesz
Venezia:
első látásra a legszuperebb, hiszen átfordítható kar, vizszintere lemegy a háta, tesófelálló, nagy kosár. De amiért én is eladtam a következő. Sztem elég nehéz irányítani kicsit rosszabb úton, ha szembe van velünk a baba. Valahogy a súlypont elosztása nem igazán jó. A baba előtt levő karfa csak kihúzható és nem nyitható. Nehezebb gyereket nem egyszerű- pláne téli cipőben- beletuszkolni.Az összecsukása is több lépésből áll. A súlya is önmagában nem könnyű (12-13kg) plusz a gyerek. Tehát ha még a mérete miatt jó lenne bkv-zni a súlya miatt egyáltalán nem ajánlom.
plico:
Szuper, könnyű, van tesófelálló, és még könnyebb is tólni mint a veneziát, bár kisebbek a kerekei. Túl rossz útón ez sem jó. Hátránya a külön tolókar, egy kézzel nem lehet irányítani rendesen- még fagyizni sem tudtam normálisan-, nemhogy esetleg egy másik gyerek kezét fogni. A tesófelálló csak ülő poz-ban használható.
Jelenleg PP A3 kocsim van.
Ez már közelíti a tökéletest. Pliko a belseje- teljesen ugyan olyan (ami kényelmes imádtam, nyitható karfa, átforgatható búra- az újszülött szemben van velem) viszont jó nagy kerekei vannak, egybefüle és hatalmas bevkosárja. Hátrány- nincs tesófelálló, bár a kosár széle negyon masszív vas, oda majd rá tud állni a tesóka. Súlya 7,8kg- mint a plico. Sajnos valamiért ezt itthon nem igen forgalmazzák, csak a kikában láttam és egy internetes "lelőhelyen"
Esetleg hátránya, h lapra csukódik és nem túl kicsire. Mondjuk nekem mindegy, mert befér az autóba. Itt a képe ...
"röviden" ennyi....

Kép
kissmanó

Ja, télleg hasznos adatok vannak, olvasok mán a PP V-nél könnyebb kocsiról is.
Bori - még meggondolhatod.....

Kép
kissmanó

Na, csajok! Látom csak összehozzuk a talit :-) bár a Pestiek és a távolabbiak nem jeleztek.... Nekem is jó a hétköznap, kivéve júni1,4 és 13- mert akkor fél napot egy-egy iskolában vagyok, órát tartani (persze, csak ha nem szülök meg addid :D )

Szal, írjátok meg, hogy nektek hogyan jó. És nekem is jó a balatoni séta. Talán Almádi szebb, mint Füred, de nekem mindegy.

Szilvi! Örülök, hogy megynugodtál kicsit. Szerintem minden rendben, biztosan elmértek valamit. Nyugi!!!

Én szedem a magzatvédő vitamint, még sem lesz nagy baba Egon. Jelenleg 2,8-3,00 kilóra saccolja a doki a születési súlyát. Bár, nekem diétáznom kell a cukor miatt.

Bori! Itt a kórház szervezi az NST-t és az utolsó két hétben már 2-2-t.
Egyébként, mikor kell jelentkezni? Ahogy belépünk a 36.-ba, vagy betöltött 36. héten kezdöödik?

Még én sem pakkoltam be a kórházi cuccot. Jó pár dolog még hiányzik. Majd két hét múlva apával megvesszük.

Lynia! A barátnööm szerint ne vigyünk hálóinget, mert adnak, akár napi kettööt is és úgy sem tudnánk annyit venni, amennyi kéne... Azért vagy 2-t veszek.

Emi! Örülök, hogy minden rendben veletek!!! Gratula!

Kissmanó! Lehet, hogy kell 3-4 gyerek, hogy az ember olyan rutinos legyen :wink:
molkata

Hali!

Szépek a babaképek :P

Holnap megint megyek a Klinikára, megint bekészítem a táskámat, ha esetleg bent kellene maradni. Ilyenkor kicsit ideges vok :cry: Persze ez még csak hétköznapi táska, semmilyen kismama-cucc nincs benne. Már alig várom, h betöltsem a 32. hetet, és aztán kicsit én is vásárolgathassak.

Kaptam beutalót a bőrgyogyóba, vannak ugyanis ún. futószemölcseim a hónomalján és a nyakamon. Ezek eddig is voltak, csak a terhesség alatt mintha nőtt volna a számuk. Ez nem idegesítene, csak néhány megjelent a cicimen is, a bimbóudvaron, és nem tom, h a szoptatásnál ez nem lesz-e baj, mert állítólag vmi vírus okozza. Védőnő azt mondta, nem baj, házidoki szerint lehet baj :twisted: Úgyhogy majd a bőrgyógyász megmondja.

Én 9 kg-ot híztam eddig a 157 cm-hez. Most vok kb. 61 kg.

Babakocsi. Az ismertetők szerint „csak” 9,5 kg a venezia, nem 13. A többinek - gyors utánanézésem szerint - nem 180 fokban lenyitható a háttámlája, nekem ez olyan elvi kérdés, mint a bébikomp ellenességem. Tesó fellépő mondjuk nekem nem kell. Egyelőre az első fél évet szeretném túlélni, majd utána ráérek görcsölni a kistesón ;)
Manó! Köszi a fórum ajánlatot, majd benézek oda is.
De a többiek nem paráznak a babakocsin? Csak az én kívánságaimat elemezzük mindig? Vagy csak én lakom a másodikon? :roll:

NST. Nekem a 36. héten kell mennem, ahogy betöltöm (mármint az újraszámolt 36. héten, tehát a szülés kiírt napja előtti 28. napon). Mondjuk ez nekem pont péntekre esik, és úgyis akkor szoktam menni UH-ra és a dokihoz kórházba is. Majd az új 38. héten megyek még Uhra is. Már nem is emlékszem, hogy ezek miatt, vagy a hét első napján kell-e menni. Engem a doki küldött a 32. heti jelenésem után. De azt is mondta, hogy nem kell időpont, csak odamenni, és sorbaülni.
Vendég

Kata, én is szívesen mennék, de egyedül vonatozni! :? Füred a párommal a kedvenc helyünk, imádjuk!!!! :lol:

Uxi, hát szép mérettel jött világra ismerősöd babája. Szerintem egy ekkora gyerkőcöt csak császárral lehet megszülni. Vagy sem? :roll:

Én a Suttogó közepén tartok, elég érdekes.

kispiskóta

Ja és a diéta, és kevés foyladék meghozta hatását, látom a lábfejem ereit és a bokámat! :lol: Pedig tegnap szinte egész nap mentem és már este se volt vizes!

kispiskóta

Bori! Há agyalok én is rendesen a bébkocsin. Ami nekem a lényeg, hogy bírja a terepet, bótba különösképp nem érdekel, ótónk van, csak bírjam abba beemelni, ótókák jó nagyok (terepjárók - is- ), így vígan elférnek. Nekem az vóna szempont, hogy a kerekek csapágyainál jó strapabírás legyen garantálva, meg há azért nem elhanyagolható a tolókar magasságának állítása sem. Ja, legyen lefele is állítható, hisz nővérei szívesen toszogálnák majd. Igaz, hogy most már tuti nem tervezünk több gyereket, de azért van rokonság bőven, így nem szeretném ha csak minket szolgálna ki.
Persze szeretném első perctől használni, így a háttámla dönthetősége is fontos tényező. Különösebben nem érzek késztetést a lábzsákhoz (feltételként a kocsi vásárhoz), hisz van ilyenünk, max nem talál tutira. Na, de az udvaron tentikélni ki a kicsi kutya füle nézi a színkombinációkat majd télen?
Bár asszem ha véletlenül valaki meglepne egy nagykerekű, könnyen tolható kocsival, akkor a dilemmám megoldódna.
Ja, sajna én nem tok menni a Bp-i börzére, pedig keringenék egyet, az tuti.
Igaz, jövő 7végén apa megy Pápára ismét, én még agyalok, hogy esetleg menjek-e (akkor én leszek a kisfurgonban a 3-ik személy), bár ha véletlen kapok valami ízlésemnek megfelelő használtat a határ s Pápa közt az útvonal mellett, akkor asszem mégiscsak bevállalom.
Na, mék még azt a mitkelltudniababakocsikról-t olvasni

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Bori: kinek a babakocsi, kinek a kiskád. :wink:
Nem kell majd szülésfelkészítőre menned a 36. héten?

EGyébként a barátnőm most vett PP Venezia babakocsit és teljesen elégedett vele, mondjuk Ő nem viszi a másodikra, de megnéztem és elég könnyűnek tűnt, és jól irányíthatónak. Én kapok kölcsön, úgyhogy még azt sem tudom milyen fajta, és hogyan irányítható, azt tudom, hogy nehéz szétszedni. :cry: Nem baj, majd tavasszal veszek egy hiper esernyőre csukható, könnyű séta babakocsit.

Zsú: én kitapasztaltam, ha nem pihenek sokat, és azért rendszeresen megyek , intézkedek akkor kevesebb a víz. Egyébként szerintem időjárás-függő is nekem is kevesebb a vizem.

Andrea
Kép
kindernay

Ja, s óvastam, hogy a Kikában május végéig (igaz már ápr. 10-től) a bébtémájú dolgoknál 10% kedvezmény van.

Kép
kissmanó

Na majd du. benézek més, festik a helyiséget. :cry:

Andrea
Kép
kindernay

De nekem nem kevesebb, hanem eltűnt. :shock: Na majd visszagyün! :lol:

kispiskóta

Jó reggelt!

Indulunk UH-ra a kórházba.. :lol:

A vízről: ha a gép előtt ülök pl. 1 vagy 2 órát tutira bedagadam a vádlim vagy ha hosszabb ideig lógatom, viszont ha járkálok egyáltalán nem dagad..ill. fekvésnél sem természetesen..
A bokámmal szerencsére nincsen gond.
Viszont a kevesebb víz fogyasztás és diéta tényleg csökkenti a vizesedést.
Tegnap próbáltam én is kevesebbet folyadékot bevinni..háááát..nem egyszerű mert én általában nagyon sokat iszom..minimum 2 litert naponta..na majd szoptatás alatt, akkor viszont inni kell rendesen... :lol:

A veszprémi talival kapcsolatban, én is mennék szívesen de nemtom..vonatozni ilyenkor meggondolandóóó
a férjem levinni minket de sok a melónk..én meg nem mernék most vezetni ilyen hosszú úton.. :(
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, vagyok, csak nincs nagyon mit írnom :oops:

Nagyon édesek a babafotók :wink: . irigykedve olvasom milyen vásárlási lázban égtek :P Nagyon szuperek a bébiszobák! Nálunk még semmi nincs, sőt még azt sem tudom, hova teszem az ágyat meg a pelenkázót. Nekem ágyat kéne venni a Marcinak meg komódot Máténak mivel ágy meg pelenkázó így felszabadulna. Át kéne néznem milyen rucik maradtak még itthon, de valahogy nincs hozzá erőm. A kórházi tatyóhoz sincs még meg semmim :oops: Egyszóval jól el vagyok maradva hozzátok képest. Még jó, hogy hordozót meg babakocsit kaptam, bár a babakocsi még nincs itthon csak a mózesrésze :roll:

Nekem volt PP Veneziám! Igaz régebbi típús, de én nagyon szerettem. Igaz nem cipeltem emeletre csak néhány lépcsőfokot a liftig, de simán bírtam! A BKV-t is simán beválaltam vele 2gyerekkel, igat néha kellett, hogy segítsen valaki felrakni, de ezzel soha nem volt gondom! És ez volt az egyetlen kocsi amiben Máté megmaradt nyugodtan, mert szinte csak hason volt hajlandó feküdni a többi meg ehez túl szüknek bizonyult. Szóval én csak ajánlani tudom. Sajnálom is, hogy eladtam, de ez van.

Többen is kérdeztétek, mi a helyzet itthon, Eddig nem mertem írni, meg most is csak félve, hogy el ne kiabáljam, de úgy néz ki, hogy talántalán rendeződik a helyzet. Mondjuk még tuti sok időnek kell eltelnie ahoz, hogy megint meg tudjak bízni benne 100%-ig, de legalább igyegszik. Megigérte, hogy nem fogja keresni többet a nőcit. Most az kell, hogy ő se keresse. Eddig a férjem állítása szerint nem beszéltek és nem sms-eztek! Remélem így is marad, és végre elfelejthetem valamennyire ezt a rémálmot!

Megpróbálok mostmár rendszeresebben jönni, bár a fiaim eléggé kiveszik az erőmet mostanság :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi nagyon örülök a jó híreknek!

Nekem meg indulás dolgozni végre!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,

Most jöttünk UH-ról, a Praxisban voltunk. 1450 gr-oos a babánk, medencevégű fekvésben. Szépen fejlődik szerencsére :) .A fotó nem lett valami szuper, majd a DVD-ről megpróbálok leszedni valamit és felteszem.

Ná,
Miért mész a klinikára? Remélem nem lesz szükséged a motyóra!

Rózsa,
Nem kaptam meg a privit, írj az emial címemre:
ggrand@freemail.hu

Szerintem se aggódjatok a nagyobb babák miatt, legalább lesz tartalékuk! :) (de azért érdemes több dokit megkérdezni!)

IQ:
Tud valaki valamit a Bacteriosis Vaginalis (BV) nevű hüvelyi fertózésről?

Kép
gabi
blur

Alacsony az IQ-m :wink: :roll:

Kép
kissmanó

Bocs, az enyém is :oops:
rosszul írtam: Bacterialis Vaginosis..

Kép
gabi
blur

SZARVASBORI:Remélem nm bántottalak meg a táskás témával-este rendesen lelkiismeretfurdalásom vóóót :roll: :oops: .

NÁ:Remélem minden rendben lesz a klinikán, szorítok neked, megy a drukk.

GURGIKA ÉDES:ECCERŰEN IMÁDLAK, ÉDES EGY CSASZI VAGY.
Neked is nagyon drukkolo a láthatáshoz,biztos szép Samuka.

KISPISKÓTA:Örülök, hogy eltűnt a vizesedés , oszt má ne is gyüjjön vissza!!!

GABI:Örülök a jó uh értékeknek.Nagyon szép nagy a te babád is. Ém mindig attól félek, hogy az enyim nyuszi kicsi lesz, de ha az lesz, majd megnő utána...Akkor írok neked e-mail-t, jó?
Nekem ez a privi dolog nem megy, sajna, sose küdi el a gép, vagy én vagyok hüle...

KISSMANÓ:Most tanultuk anatómiából, hogy a terhesség során fokozatosan egyre több somatotrop hormon termelődik, amivel feledékenység is jár, meg egy csomó jó dolog is(többek között ezért felejtik el a szülő nők hamarabb a fájdalmat is

:lol: és hát én ezt a feledékenységet csak terhességi babmbaságnak hívom magamban, de becézni is szoktam, ha nagyon elkap:terhességi-bambiság, ennyi nekünk kismamiknak igazán belefér....

Kép
Kép
christine

NO, ugyi hogy hülye vagyok... babmbaság=bambaság, má írni se tudok.
Még jó, hogy vége a sulinak... :lol: :oops: :lol: , eccer meghúznának, ha ez így folytatódna....

Kép
Kép
christine

Sziasztok Kedveseim!

Talira én is szívesen elmennék! Szerintem nem gáz a vonat. Kényelmes.

Én is akarok menni uh-ra, de csak május 31-én megyünk :(

Blur: Örülök, hogy jelentkeztél, mert azért aggódtam ám!

Rózsa: Olyan cuki vagy!!! :P

KIrálylány két napja keveset mozog, kicsit para vagyok, mert egy egész éjszakát háton aludtam valszeg, és ez azóta van. A férjem szerint ez hülyeség. A védőnő viszont azt mondta, hogy ne aludjak háton! :shock: Most mi a fenét csináljak, oldalfekvésben begörcsöl a combom.

Kép
zsuzsi**

Babaszobát akarok rendezgetni, de ahhoz kell a férjem is, és ő folyton dolgoziiiik!!!

Kép
zsuzsi**

sziasztok

zsuzsi én is észreveszem többször, hogy háton alszom, na nem egész éjjel, de többször is!

szerintem csak véletlen egybeesés, van amikor picúr is alig mozog, de ettől függetlenül, pl amikor nagyon feszíti a hasam, és nő, akkor nem mozog sokat, lustizik

lynia-

BLUR:Írtam neked privit, asszem ez má elment hozzád.Láttam, mikó vitte a galamb...
Brigi:Örülök, hogy lassan rendeződnek a dolgok...
Zsuzsi:Én szívesen megyek neked segíteni béb-szobát rendezni királylánynak, nyisd az ajtót, oszt gurulok...
No, sok puszi mindenkinek, még majd este benézek,addigra bizti lesz sok babucis, szobás, babakocsis kép, szóóóóvvval lehet gyönyörködni :lol: .
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!

Kép
Kép
christine

Sziasztok! Emi25, Szivvi, Blur, gratula a kis Tündérkékhez! Szivvi, annyir édes a nózija! :lol:

KÖszi mindenkinek a meghívást, sajnos én még dolgozom, hétvégeként érünk csak rá férjemmel a baba-dolgokat intézni, úgyhogy nem fog most beleférni egy balatoni kiruccanás. Bori, mi lehet, hoyg kiszaladunk a bababörzére vasárnap, de egyrészt nem biztos, másrészt ha kimegyünk, sem tudom, mikor, valamikor délelőtt, mert délután kerti partyt rendezünk, úgyhogy előre nem tudok semmti sem megbeszélni, de majd lesem a 176 centis, babaarcú, mégis határozott kismamákat. :wink:

Zsuzsi, én is háton ébredtem, nekem sem mocorgott, ettem egy kis N-t, és megindult a buli. :lol:

Kép
nenoke

Nenőke: Télleg! NNNNN!!!

Rózsa, nyitva van az ajtó, jöhetsz! :D

A konyhába mentem!!! N-ért...

Kép
zsuzsi**

Szijja Lányok!

Piskóta, Zsuzsi!
Ha van kedvetek a talihoz, levonatoztok ide hozzánk, azt együtt átautókázunk Veszprémbe!! Ketten még befértek :wink:

Rózsa
Te annyira kis aranyos vagy!! Majd küldök az én Lilim súlyából egy kicsit Nektek, ok?

Brigi
Örülök, hogy rendeződnek a dolgok!

Gurgikám
Gyere mááá a hírekkel!

A mozgásról: Lilkó nekem tuti nem mozog 2-3 alkalomnál többször, akkor is csak olyan 5 perceket!

KépKép

KépKép
szivvi

" gyors kérdés
Mindenki a libero újszülött pelust veszi?
Ti írtok/fogtok írni naplót?

KépKép

KépKép
szivvi

nézegettem a kiskönyvet, és a mozgás számát mindig evés után kérdezik...nnaa akkor nem lesz gond, mert utána mindig bulizik ezerrel!

én mostanában megint a hagymára kattantam rá, konkrétan hagymás tojat formájában...

én nem tudom, még milyen pelust veszünk....majd meglátom

lynia-

Rózsa,
Nem jött meg a privi! :(

Hogy számoljátok a mozgást? Mostanában hanyagolom a védőnőt, nem lettem beavatva..

Kép
gabi
blur

Blur
Én konkrétan nem számolom..

KépKép

KépKép
szivvi

én sem, majd a 34. héttől kell a könyvben legalábbis úgy van...

lynia-

SZIVVI:Én azt fogom venni, pont tegnap este láttam a Tesco-ban, az ára is jó, mert 28 db csak 1010Ft volt.Csak egy csomaggal veszek, met ha nem válik be, akkor ugyi váltani kell.Meg a baba fürdetős cuccból én nem a gyógyszertárit fogom használni, mert a szülészeten is Johnson-t használnak.Nekem a Niveá-snak van igazi baba illata, ha nem bírja a baba, akkor váltok, de ezügyben már beszéltem vele. Mert ugyi lányból van, szeretni fog pampucolni :lol: , remélem.
Én még a várandósságom eleján kaptam apától egy Ann Gedes babaváró naplót, azt töltögetem folyamatosan.A Plaza könyvesboltban kapni, asszem 2990Ft-ért.Szép kis emlék lesz belőle, szerintem.

BLUR:Akkó nincs más hátra, írok neked e-mailt....

Kép
Kép
christine

Manó! Ennek a feltételrendszernek sztem több kocsi is megfelel. Főként a mózesre cserélhető tetejűek, ami sok márkának van: ABC design, Peg Perego, Chicco (?), Retrus. Nálad sztem az ár lesz a kérdéses! Nekem bejött a brendonos szétnézés, mert tényleg több száz kocsi volt. Nálatok nincs ilyen gyűjtőáruház?

Andi! Pontosan milyen felkészítőre gondolsz? Az istvánban 6 hetes sorozat van, ami megy folyamatosan, azt végigjártam (kivéve az orvosi fájdalomcsillapítást, arra többször nem jutottam el, de gyengéd születésen 2x voltam ;) ). Ennél többet már nem szeretnék menni. Majd megyünk még egyet szülőszobát nézni.

Brigi! Nálunk 1 év után volt egy szakítás, ami után újra összejöttünk, és azóta együtt. Na, azután kb 1 év volt, mire kezdtük elfelejteni. (mármint nem felejtjük el sosem, sőt, én spec örülök is neki, mert így biztosabbak vagyunk a dolgunkban)
Rózsa! Ugyanmár, nem bántottál meg. Asszem nem vagyok a túlparázós típus. Főleg mások által nem hagyom magam! Én hallgatok a megérzéseimre. Ez a kölök nem fog előbb jönni, 4 hét alatt meg csak becsomagolok 3 táskát... :D
És ne félj a kicsi babától. Sőt. Sztem rimánkodj, hogy 2,5 kiló fölé ne menjen, mert a Te pici testedhez az olyan lesz, mint nekem a 3,5 - 4 kilós! És utána úgyis megnő, mintha húznák, nem győzöd majd a Párodra rátukmálni, hogy cipelje ő ;)

Zsuzsi! A hátonfekvés tudtommal az anyának nem jó, azért nem ajánlják! Én pl befulladok tőle. Kicsinek nem tudsz vele ártani. Ha cirógatod, piszkálod, akkor sem mocorog?

Nenoke! Én 12 előtt tuti nem megyek ki, mert Párocska csak fél3 körül tud értemjönni, és akkor hogyan jönnék haza azzal a sok kinccsel, amit ott lőttem ;)

Én libero pelust veszek, asszem ráadásul, hogy ma! :D Kiskönyvet akarok írni, de majd a valóság jól eldönti.
Mozgást nem számolom... :oops:
Vendég

Én vezetek naplót. :lol:

Szivvi köszi az invitálást, akkor megdumcsizzuk, és hátha sikerül összehozni.

Christine mi 980-ért vettük. :lol: tehát azt fogunk használni.

Viszont az első két hónapban tuti gyógyszertárival lesz fürdetve, kenve egyszóval minden.

Gurgiiiiiiii, eredmény? Várjuk!!!

Ja Szivvi, este párommal összehasonlítottuk a ti értékeiteket, a mienkkel. És Marci nagyobbakkal rendelkezik, tehát a 2600-ot a gép rosszul adta ki. Miután mindenhol ugyanazon értékekből számol súlyt. Vagy Marci nem 2200, hanem 2600. :lol:

kispiskóta

Az oké, hogy az én kritériumjaimnak Mo-i szemmel nézve sokminden megfelel. Sajna a dologban csak annyi, hogy vagy 10%-al itt magasabb az ár, s persze negyedannyi kocsi sincsen. Még a bides fővárosban sem. Ezétt agyalok, hogy micsináljak. Ha menyek jövő péntekra apával, akkor kuksizhatok Pesten gyalogosan eleget míg ők megjárják Pápát, teleraknak egy hatalmas utánfutót egy rakat gumiabronccsal. Ha nem menyek, akkor épp elmehetek itt a baby expora Brassóban, amit terveztem is, de ha épp pocsék lesz, semmi felhozatal nélkül, akkor mi? Itt a neten a Chicco-nak egyik modellje, a Haucknak szintén egy, a Quinnynek valami Freestyle 3XL Confort nevű járgánya (na, talán ha jól láttam az itteni oldalakon ez felel meg ama magasfokú igényemnek amit a háttámla dönthetőségével szemben tettem). Ráadásul ez van árban a Hauck meg az ABC Design között. De persze legnagobb bajom, hogy hun nézem meg ezeket a saját szememmel? Mert webáruházban újat nem veszek. Használtat errefele nemigazán kapok. Ördögi kör, s van rá egy szűk hetem, hogy eldöntsem mit akarok.

Kép
kissmanó

Zsú, akkor helyes az érvelés, hogy a Szivvi bébje nem lehet akkora :wink:

Kép
kissmanó

Kicsit lassúbb válasz: mi a Pampers New Baby 1-ből vettünk egy csomaggal.

Babanaplója Edónak kettő volt, egyiket töltögettem, hogy majd a másikat a tesó kapja. Há meg is kapta, de már ott hanyagolódott a dolog, hogy a kórházi karszalagja nem lett beragasztva. Adatok valahun megvanna, csak be kéne írni. Ja, de azóta hun van a napló?
Már csak azért is, hogy ne kivételezzek, kéne egy Grétusnak is, na de ki ír majd bele? Mert magamat nem igazán látom már. Sajna.

Kép
kissmanó

Ismeritek azt a népdalt, ami úgy kezdődik, hogy "kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát...."?
Nem énekli senki körülöttem, de Grétus gyakorlatosítja. Tegnapelőtt este össze is vesztünk, a vége az lett, hogy én is jól benyomtam neki. Na, erre picit arrébb vonult. De másnapra már ugyanott volt. Engem meg az olyan fájdalommal vegyes izomláz fog el azon a helyen, már tényleg a tilos táblát kellene kiraknom arra a zónára. Ő pedig alapból szarik az anyai kívánságra. S már látom előre, hogy ezen a héten kimulatja magát, s szerdára elfárad, mikor pedig dokinéni is kíváncsi lenne rá.

Kép
kissmanó

Sziasztok lányok!

Gratulálok a "nagy" kisbabákhoz és a jó eredményekhez.
Örülök, hogy a vizesedők kezdenek javulni.

Nálunk a helyzet továbbra is változatlan, de kedden megyünk 4D-re. Már alig várom, remélem csak jó híreket fognak mondani.

Én is szívesen mennék Balcsizni, de ilyen állapotban nem merem felvállalni az utazást :cry: Majd erősen írigykedem rátok :wink:

A kórházi csomagba már beszereztettem apával mindent csak még össze kell rakni :roll: én ilyen "biztos ami biztos" típus vagyok vagy túl parás? :oops:

Kép
szücsi

Nenoke: kb. mennyi figura van a falra ragasztható matricában? mekkora felületre elég? (tudom,hogy elég hülye kérdés, mert attól függ hogy rakod, de mégis)

Kép
szücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?