Sziasztok lanyok!
Kangi,
Julcsi nagyon kis draga!

Es milyen kis husos, foleg ahhoz kepest, hogy 2700 g-mal szuletett!
Mi a baj az angolpolyaval? Anyosom is eskuszik ra, es nekem ugy kenyelmesnek tunt... Az Uzsokiban a szuleselokesziton a vedono elmondta, hogy a korhazban azt adnak majd a babora, a vedono szavaival elve "nagyon csinosak benne a babak".

Mano2,
Kitartas, biztosan hamar belejottok mindenbe!

A tablat javitottam.
Urszila,
Nagyon koszi a megnyugtatast!

Igen, en is bizom benne, hogy majd szepen rajovok, hogy mi hogyan a legjobb. Csak sokkal egyszerubb lenne az elet, ha az ilyen kerdesekre egyertelmu valaszokat lehetne talalni, meg a szules elott.

Lesz eppen eleg varatlan kerdes, problema e nelkul is!
TALI: Nekem elvileg jo a jovo het csutortok, bar most kicsit elbizonytalanodtam, mikor irtad, hogy CTG-re mesz. En most csutortok este megyek a dokimhoz, es majd akkor tudom meg, hogy mikor szandekozik CTG-re kuldeni, de szerintem azt mondta, hogy csak 2 het mulva. (Amugy nem tul keso az? Akkor mar betoltom a 37. hetet. Na majd kiderul, lehet, hogy rosszul emlekszem.

) Szoval a lenyeg, hogy nekem elvileg jo a jovo het csutortok, de holnaputan este tudok majd csak biztos valaszt adni.
Lanyok, mit szolnatok a Szechenyi Kerthez, a Varosligetben? Vagy kinek van mas otlete?
Marti,
Hogy vagy? Remelem, mar elmult az a kemenyedes meg nemtommi. Ha nem, akkor felhivod a dokidat a biztonsag kedveert, ugye?

Most latom, hogy mar jobban vagy, nagyon helyes!
Es Armin is jobban van mar?
Koszi szepen az infokat az uzletrol.
Delelotti tali: most kezdjuk szervezni Urszilaval, ahova mindenkit szeretettel varunk.
Csucsuka,
Ez ismeros, nekem 11 ev utan gyulladt be a varratom, amire persze nem jottek am ra, Anyukamekat mindenfele daganattal ijesztgettek mar... Nekem nem indult el magatol kifele, ugyhogy ujabb mutet, es kb. haromszor akkora heg lett az eredmeny, mint az eredeti volt.

Te egy hos vagy, en a sajat sebemre meg ranezni is alig mertem.
Koszi a halorucis infot.
A talira gyeregyere, rossz kifogas lenne a pocak, nem gondolod?!
Heeee, Te masfel heten belul szulni szandekozol???

Akkor a tali is ugrik, ugyhogy azert ezt meg beszeld meg a kis Zsofival!
Kaska,
Koszi szepen, ma mar jol vagyok, lehet, hogy csak valami rosszat ettem... Na akkor majd par het mulva elkuldom a tablat, es a vele kapcsolatos infokat, mar ha nem gondolod meg magad.
Mariann,
Hogy vagy? Jobbulast!
Magdi,
Nagyon koszi az infokat!

Gyogyulj meg, es gyere talizni!
Szisz,
Jobbulast!
En a Kalocsai dr.-hoz jarok, a maganrendelesere, de parszor ha valami gond volt, akkor a korhazban is voltam nala. Irtam kicsit bovebben az Uzsokis topikba is tegnap este. Elegedettek vagyunk vele teljesen, minden kerdesemre valaszol, nincs rohanas, amire az Uzsokis szuleselokesziton sok kismama panaszkodott, mas dokikkal kapcsolatban. Ha van meg kerdesed, szivesen valaszolok.
Manocska,
En tehettem szalamit a zsemlebe...
Na puszi:
Leszter
34+5