Sziasztok!
Emano,
Ne érezd magad bénának, amint most átesel, azon mi már átestünk, és tudunk tanácsot adni, de például fog ügyben még én is analfabéta vagyok

, és lassan majd érdeklődöm is a tapasztaltaktól, hogy hogy is kell! Az almás hozzátáplálásokat viszont a múltkor már elmentettem!
Barbi,
Aranyos vagy köszi!

És akkor Nektek is jó tornát! Ma már jobb volt a helyzet a tornán, nem végig sírt! Volt egy játék amire odafigyelt, mi mentünk a lányhoz!!!
Ja és ma gondoltam Rád és Danira séta közben!! Lara megmarkolta többször igaz nem a farkát de a fülét a majomnak, olyan kis édes volt, úgy aludt!
Porszívóval egyetértek! Az is nagyon jó dolog, és közben a lakás is tisztul

, ma este úgy volt hogy én is bekapcsolom! De aztán elaludt!
Heni,
De jó, de jó!!! Gratulálok!!! A kis beteg milyen kis mozgékony! A drága!!!
Hát megértem, hogy téged akar a kis beteg, úgy még a pöttyök is jobbak, ha Anya ott van!
Jó utat és jó pihenést!!!
Tünde,
Igen is jó Anya vagy!
És ügyesen megtanítottad!
Mi is sokat alszunk, és remélem ezt majd a fogfájás sem borítja fel! Már azért félek tőle!
Fel raksz egy táblát? Már olyan rég láttuk! köszike
Veronikusz,
Te titkolsz valamit?

Vagy miért érdeklődsz hogy mit lehet inni szopi alatt???

Gyanús vagy ám nekem!!
Kriszta,
Akkor már jól vagytok? Az a lényeg, hogy Te hogy érzed és főként Panka! Nem kell mindenkinek dagi kislánynak lennie! És mivel Te sem vagy egy dagi alkat, ezért nem is lesz Panka sem! Anyóssal meg ne törődj! Lényeg hogy Ti jól érezzétek magatokat!!
De édes! Már várja a pasikat!!!

Igazi csaj!
Hát van ízlése!
Hétvégén voltunk az Mc-ben és van egy új fajta krumpli, nagyon fini!
Eni,
Tényleg rád hasonlít!!!
És akkor mért nem alszol vele?
A házimunka megvár! Mondom én, aki most is mos, és mosogat! És még lehet vasalni is kéne, de azt lehet hogy ma már nem!
Védőnő próbált leszoktatni? De miért? A 6 az szerintem nem sok! És csak 700 esztek? Az hogy lehet? De hát szépen hízik, és az a lényeg!!!
Képzeljétek ma Lara 1020g evett, ennyit még sosem! És Ő még 6 kg küszöbén áll, még nem lépett be!
Gyuzso,
Én a védőnőtől kaptam anyagot, meg a liga honlapját olvasgattam, könyvben csak azt ami a nagykönyvben van!
4-5 között kelsz? És akkor mit csinálsz utána?
Bár nekem is volt olyan, de nem a vége felé, én azért keltem mert felébredtem és olyan éhes volt Lara pocakbérlő, hogy ennem kellett!!!
Meg kell hallgatni mindenkit, mosolyogni, és azt tenni amit Te jónak látsz!!!
Hát igen, azért hosszabb kirándulásra már ne menjetek!!!
Monacs,
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!
Memme,
Nagyon édes a cicátok! Én is imádom őket, de Apa allergiás rájuk, ezért csak fa macskákat gyűjtök!!! Ő legszívesebben azokat is eltávolítaná, de hát én nem engedem!
Gabbóka,
És hogy van a kisasszonykád? És a fiatalúr?
Meggyógyult már? Elfelejtette a kórházat?
Anyukátok????
puszika
Zsófi
Hol vagy????Hogy vagytok? holnap ne felejts el beköszönni, hogy mi volt az eredmény! Mert gondolunk ám rátok!
Borsa,
Próbáld meg élvezni a sétákat a férjeddel!!! És hidd el, kicsi lány tudja hogy mikor kell jönnie! Nekünk 24-re volt kiírva a császár és Lara 23 úgy döntött, hogy hát nehogy már más döntse el, hogy Ő mikor jön! Szóval nyugalom!!! Tudod? És olvass, tévézz és pihenj!!!

Ezek hamarosan úgyis luxus dolgok lesznek!
Figyeljetek!
Ti mennyi ideig sterilizáltatok? Ha szombaton sterilizálok és utána csak kedden az gáz?
Vagy vigyek lötyit?
Köszönöm!
Mi is elutazunk hétvégére, és csak kedden jövünk haza. Megnézzük, hogy milyen az a Kehida! Így mindenkinek jó hétvégét!!!
Nyugodt és szép éjszakát mindenkinek!!!