Aranyosak vagytok, és köszönöm a féltést. Pont azért nem akarok pihenni, hogy minden rendben legyen a szülésig. Párom nem tud ügyet intézni, mert dolgozik. Így, ha bevonulnék a kórházba, akkor nem lennének elintézve (hiszen akkor meg én ugráltatnám naphosszat, és nem szeretném, ha bankban, közműveknél meg postán pazarolná a drága idejét, amit velünk is tölthetne…). És sajna nem vár meg, mert a címváltozást mindenhol egyből kell jelenteni, hogy ne menjen minden levél a régi helyre, stb. stb. stb. uncsi nemszeretem, muszáj dolog
Na, de a lényeg. Rendben vagyunk. Szívhang tökéletes, nyugis gyerek. Méhösszehúzódás még nincsen. Véletlenül dokim is ott volt, gyors bekukk: méhszáj zárt, plusz levette a kenetet.
És: BEFORDULT!!!! A múltkori hajnali földrengés ezek szerint tényleg a befordulás volt! Gyanús volt, hogy más tagjait érzem, mint a földrengés előtt. Huhh, megnyugtató.
Olyan jó volt, csak ültem, és vagy 20 percig hallgattam a szívhangját. Teljesen megnyugtatott. Ezek szerint visszafelé is hat.
Már teljesen jól vagyok, hazafelé már senkit nem küldtem el a sunyiba a villamoson, normális voltam a gázszerelővel, meg ilyenek
(na jó, a upc szerelőt azért tarkón vágtam volna...). Jó lenne, ha itthon is tudnám hallgatni, csak felteszem az övet, és RELAX
Szóval, egy hét haladékom még tuti van, akkor lesz a következő vizsgálat. Addigra a kötelezők meglesznek, megveszem a cuccokat, és igyekszem csak a luxus dolgokat hátra hagyni (dekorálás, varrás, kevésbé fontos dolgok kipakolása).
Aranyér: Nekem az elején volt, kb. a 12. hét környékén. Én sperti nevű krémmel kenegettem (gyógyszertáros ajánlotta, vény nélküli, kismamiknak való aranyér elleni kenőcs), az egyből csillapította a fájdalmat, és pár nap alatt meggyógyította. Azóta nincs, illetve, ha egy kicsit érzékenyebb, akkor bekenem. Azóta is tangát hordok!
Andi, Szivvi! Jobbulást! Relaxáljatok sokat, vagy amihez kedvetek van. Biztos jönnek-mennek a frontok.
Dorka! Színezd be Orsit!
Juppi! Zsuzsi is 3-assal fog kezdődni! Növögetünk-növögetünk!