A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ildi, köszi az infót, nekem a körömvirágkrém már kevés, most találtam egy bio krémet, ami eddig (lekopogtam) nagyon bevált, de akkor úgy látszik a ki-betologatáson, meg krémezésen kívül a végleges megoldást a műtét jelenti. :cry: Remélem nem szakad szét a popsim szülés közben.
Nekem a tanga már a terhesség eleje óta nem válik be, megőrülök tőle, így maradt a torpedó.

Bori: ezek amiket feltettem szintén a kismamában voltak, akkor gondolom te is láttad... :oops: Én egy óriás chicco betéttel és egy Tena normál betéttel indulok neki, azt mondják, jobb, hogy nem szárnyas, mert ha lehajtod, birizgálja a vágást.

Én is a Tena hálós (shortos) eldobható bugyingót vettem, azt javasolták, mert a másik fajta (színes, kicsit buggyos) össze vissza csúszkál, meg buggyosodik.

Jaj csajok a hétvégén újabb gyerekcucc vásárlási projekt! Meg a kiságyat is viszik pácolni! Már úgy várom, hogy készlegyen a babaszoba, de sajna még várni kell vele, június közepéig. :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Ja, Bori, de most komolyan én tényleg a kiskáddal voltam így.... annyit agyaltam rajta, de hosszas nézelődés után maradt az utolsó megoldás, gurulós, UV zöld, pakolós, pelenkázós, leeresztős (zenélős). :lol:

Ja és megint szültem: császárral, láttam a vágást ahogy szétterítettek és a szülésznő béna volt, nem tudott semmit, és az orvos a vágott hasam felett elkezdett vele ordítani, hogy tünjön innen és hívjon valaki mást, és kiderült, hogy nem is szülésznő, csak egy csaj aki annak mondta magát. De a babám nagyon-nagyon bájos, szép, okos volt, egyből rámtette a doki, és csak nézett rám a nagy szemeivel, és hurkásak voltak a kis ujjai, és elkezdtem ciciztetni, és láttam, hogy spriccel ki a tejem... Tehát olyan szép volt az álmom vége.

Andrea
Kép
kindernay

Bugyi: Én a Corában vettem extra méretű bugyit 6 dbot. Ha összevérzem és el kell dobni akkor sem fogom sajnálni. Vagy vegyek azért ilyen hálósat is?

Én kaptam a barinőmtől Tena betétet. De nem tudom, milyen.

És, hogy döntöttetek melltartó betét terén?

Én is csak a tangát tudom elviselni egyébként...

kispiskóta

Én még nem álmodtam szüléssel. Miért?

kispiskóta

Zsú: örülj neki, hogy nem álmodtál, borzalmas, ha reggel felébredek, úgy érzem valóban megtörtént minden.
Azt mondják a barátnőim, hogy Ők 2 csomag eldobhatós bugyit is elhasználtak, nem mosogattak. Szerintem vegyél még egy hálósat is.

Melltartóbetét: 1 fixies, 1 avent (ragasztócsíkos) aztán meglátjuk.

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Nagyon álmos vagyok, reggel 5.30-kor felébredtem. Ati ment teniszezni..aztán visszaaludtam..mint akit agyonvertek..
Tegnap éjszaka a császármetszésről olvastam..erre mit álmodok, hogy jönnek a tesómék látogatni és nekem meg tök fáj a csaszis sebem.. :shock: na ezt nem szeretném!!

Amúgy jól. Délelőtt barinőzés, délután Brendon! :lol: végre..mostanában nem volt időnk vásárolni.
torolve_20131003125716

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!
Nálunk hideg van és esik.
Én sem aludtam jól, utolért a székrekedés, elegem van...... :oops: .
Szeritetek a gépi vagy a kézi mellszívó a jobb?
És érdemes megvenni azt már szülés előtt?
Nézegetem a listát, mi kell még, kb.65000 FT,pedig a nagyobb tételek már megvannak. :roll: .
Én se nem álmodtam még szüléssel, de lehet, jobb is :lol: , ráérünk még, nem?
A májusi topicot is szoktam olvasgatni, ott már érkeznek a babucik, meg szegény kismamák már jósolgatnak, fájnak, nem tudnak aludni, stb...
Azon gondolkodtam, ezek kb.1 hónap múlva minket is utolérnek, oszt visszasírjuk eme nyugis napokat...
Utána meg babázunk, és arról csevegünk, elég-e a tejci, mennyi volt az elhasznált pelus... :P , és örülünk, ha alhatunk kb.5 órát egyhúzomban.
Szóval jól meg fog változni az életünk...

Kép
Kép
christine

Sziasztok!
Látom itt mindannyiunknak egy rugóra jár az agyunk!! Én megszültem Lilkót, nem fájt meg gyors volt, aztán már otthon is voltunk. De még egy csomó mindent kellett vennünk, de ugye a picit még nem lehet pár naposan vinni, ezért otthonhagytuk :shock: Mondván, hogy a kiságyból úgyse tud kimászni :shock: :shock: Aztán jól elcsesztük az időt és hallottam a bébiőrrel, hogy már nagyon sír :oops:
Na lehet megkövezni :oops:

Rózsa
Én is pont ezen elmélkedtem, hogy most már mindjárt tényleg vége az eddigi életritmusnak, kényelemnek..De én 100 %-ig bizti vagyok benne, hogy sokkal jobb lesz!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Én meg asszem elkezdtem jósolgatni. Tegnap éjjel, és ma éjjel is hasfájásra, bekeményedett hasra, és nagyon furcsa közérzetre ébredtem... Tegnap éjjel 2x, ma 1x. De mindig visszaaludtam, mondván, hogy ha szülünk, akkor is fog kelleni az az energia, amit most az alvással még megnyerhetek. Reggelre elmúlt, napközben nem volt semmi ilyesmi.
De a táska tényleg időszerű lenne. :roll: Csak ne kéne annyi hülyeséget elintéznem még a költözés miatt. :twisted:
Megint nyügi vagyok, biztos az ébredés miatt.

Mek ctg-re, majd mesélek, mi volt. Remélem, nem fektetnek be, mert akkor Törpike ágy nélkül marad. :D
Vendég

SZARVASBORI:Drukkolok, hogy minden rendben legyen!Lehet ez a hideg front a bűnös, meg nem is sokat pihentél az elmúlt napokban.
Most csak magatokkal foglalkozz, az ügyintézés megvár....
Várunk vissza a hírekkel..... :wink:

Kép
Kép
christine

Hali!

Ildi, Uxi, kösz az infókat. Ez az aranyér elég gázos dolog. Nekem a terhességem alatt szinte minden nap van székletem napi 2 vas ellenére. Egy hónapja nagyon rossz volt, de most semmi baj (kopp-kopp). Kint van, de nem fáj. A tangát eddig sem nagyon szerettem,így ez nem gond. A körömvirágkrémet lehet, h kipróbálom. Egyébként arra gondoltam, h ha Picurka megszületik és már jó napi ritmusunk van, elmegyek egy szakorvoshoz, és ha kell, megműttetem. Mégha 5 évig van csak eredménye, az is jó, mert nekem baba előtt is kint volt már.

Talán egyszer álmodtam, h megszültem, de az is régen volt már. Egyébként nem tom, hogy vagytok vele, de én még annyira nem érzem, h anya leszek. Vhogy úgy vok vele, h ha megszületik és itt lesz, úgyis jönnek a dolgok maguktól, h mikor mit kell csinálni. Még olyan hihetetlen amúgy. De az is lehet, hogy ha végre én is vásárolhato már, jobban előjönnek ezek az érzések.

Gurgi: akkor hasonló élményben volt részünk az éjszaka, és hasonló a program is, csak nálunk holnap Brendon! Jaj, de jó, majd írd meg mit vettetek. De izgi!

Rózsa: nekem székrekedésre bevált a napi egy doboz rostos ivólé (meggy, és ribizli most a nyerő), és megszüntek a panaszaim.

Bori: nálam is ez volt tegnap éjszaka, nem lehet, hogy front volt? Párom sem aludt - mondjuk ráfoghajtuk a horkolásomra - pedig Ő nem is állapotos. :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Keményedés nálunk is volt ezerrel. Plussz Marci mintha lenyelt volna egy Duracell elemet! Egyébként a joslófájásoknak, mikor van itt az ideje? Az utsó hónapban?

kispiskóta

Én mióta a magnéziumot szedem nincs rekedés.

kispiskóta

Én folyamatosan szedem a magnéziumot, de nem segített, csak a gyümölcslé... :?

Andrea
Kép
kindernay

sziasztok!

Biztos a front, mert én sem aludtam hajnali 4 órától tv-t néztem.

Mi is megyünk a Brendonba és megvesszük a légzésfigyelőt. Most mosom a kórházi cuccost, de ilyen időben nem tudom hogy fog megszáradni.

Székrekedés: Nekem kiskorom óta van és aranyerem is már régóta, nekem bevált a körömvirág, és az aloe. De a magnéziumtól nekem is sokkal jobb lett, pedig én is szedek vasat.

Bori! Pihenj, és majd mesélj a ctg-ről!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Gurgi, Ná: gratulálok a jó hírekhez.

Bori: lehet h pihenned kellene egy kicsit, a pakolás és az ügyintézés is megvár.

Szerintetek normális h eddig szinte egész nap szétverte-rugta a hasamat ahol csak érte, tegnap és ma csak mint egy gyenge pillangó mocorog néha :roll:

Kép
szücsi

Szücsi!

Szerintem normális, nekem is eddig egész nap mozgott, és ma csak néha néha kidugja vmijét, és kevesebbet mozog, szerintem a front :roll:

Emi

Kép Kép
emi_25

Gyors bekukk, vissza majd hétfőn olvasok, most menyünk el itthonról.

Képzeljétek, reggel 9-kor hívják apát az oviból, hogy menjünk gyorsan, mert elsőszülöttünk lenyelt egy gombot, s megállt a nyelőcsövében.
Irány a sürgősség, persze kapásból nem színes, hanem átlátszó volt a gomb, így hiába is próbálták volna lefilmezni valahun, nem jelenne meg. De fülorrgégén a dokinéni aszonta, hogy végül csal elindulhatott a gyomorba, mert ha megállt volna, akkor a nyál sem tudna lemenni, s azt torokvizittel megállapítaná.
Most parajpüré lészen a kajája a gyereknek, hogy biliben hátha jobban kiszűrhető majd a cuccos (na nem azért szeretném viszontlátni, hogy visszavarrjam a blúzára....).

Szal csajok, szép az élet, ha zajlik. Készüljetek fel az ilyensmikre, a kölök az bajjal jár. Persze van ahun nem ekkorával.....

Legyen szép 7végétek.

Kép
kissmanó

Hú lányok, le kellett pihennem, mert keményedtem, meg nagyon szurkált a hasam alja.... :cry: Most jobb már, átjöttek anyukámék, úgyhogy csinál nekem fincsi ebédet, meg intézi a munkásokat, így tudok kicsit pihenni.

Manó: jobbúlást kicsi gombnyelő gyermekednek! Reméljük hamarosan visszatér az a fránya gomb!

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Sztem mi egyszerre fogunk szülni :wink: Annyira szarul vagyok, hogy ilyet még nem éreztem a 30 hét alatt..A derekam majd leszakad, a hasam meg nyom, húz, szúr. Majdnem premensis tünetek...Én is alig élek, szerencsére volt tegnapról ebéd..Apa meg itthon van, bátorít. Pihengess!

Hú Manó én nem is tudom, az ilyen dolgokat, hogy fogom bírni...

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: ugyanez, a hátam, hasam...
Oldalrafekvés, felhúzott térdek nekem segített. Na megyek is....
Jobbúlást neked!

Andrea
Kép
kindernay

Helló LÁnyok, tuti front van, én is elég vacakul vagyok. Éjjel némiképp konfrontálódtam gyermekemmel, mert hajnali 3-kor mindenáron el akart küldeni enni, én meg próbáltam ellenállni, hoyg ki nem kelek az ágyból, aztán fél 4-kor feladtam, mert már olyan hangosan korgott a gyomrom, hoyg muszáj volt felkelni leküldeni neki valami harapnivalót. Utána persze nem tudtam elaludni. Most meg kóválygok csak, nyom a hasam, meg fáj a hátam, meg minden bajom van, és még messze a munkaidő vége. :cry:

Kép
nenoke

Helló!! :lol: :lol:

Na vagyok ám és igyekszem nyomonkövetni a dolgokat, csak vizsgám volt ma!
Négyest kaptam,mert zseni vagyok 8) Na jó,mert mázlim van mindig :lol:

Visszaolvasok és reagálok.
Téma volt a napokban a magzatmozgás. Na ez a gyerek tegnap ki akart ugrani a bőrömből! Még jó, hogy a kijáratot még nem fedezte fel, de néha azt hiszem kiszakad a hasfalam. Édes kis törékeny kislánykám
:lol:
És én nagyon sokat fekszem háton. Ok ezer párna van körülöttem, alattam meg mindenhol, de háton alszom többet,mert megvadul ha oldalt fordulok. Néha eszébe jutattom, h rosszabb neki ha hason fekszem,persze ezt is csak párna halommal körül bástyázva....

Ja és a +10 megvan :oops:
Vendég

Nos nem akarok elkeseríteni senkit, de én jókat alszom és a székeletemmel sincs semmi baj! :lol:

A pocakommal is meg vagyok barátkozva, na jó a haj és a lábmosás eddig nem tűnt ilyen bonyolultnak, de jól vagyok!

Hétvégén kimegyünk a telekre a kisszekrényekért, lehet h behozzuk az ágyat is! :lol: Rendezkedhetek! Utána egy laza államvizsga és jöhet a kicsi lány!

Bori: Beszíneznél engem is a táblázatban ,meg a név is megváltozott: Emőke!
Nagyon köszi!
Vendég

Orsi, a hajmosás miért bonyolult? :?
nenoke

Hello Csajok!

Visszaolvastam... :)

Szücsi: Királylány sem mocorog most két napja olyan intenzitással, mint eddig. Jajj, de jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel, már kezdtem beparázni, de ezek szerint a frontot érzik a kis drágák!

Andi, Szivvi: Édeseim! Vigyázzatok magatokra! Nehogy nekem rosszul legyetek még jobban! Megy a sok ölelés és energia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Nenőke: te meddig szeretnél még dolgozni? Nem lesz sok?

Manó: Komoly lányaid vannak, hallod-e! Remélem, minden oké lesz!

Lányok, megőrülök 31-éig!!! Látni akarom a gyerekemet!!!!

Kép
zsuzsi**

Te jó ég! Holnap betöltöm a 30. hetet :shock: :lol:

Kép
zsuzsi**

Orsi: Gratula a vizsgához! 8)

Kép
zsuzsi**

Köszi Zsuzsi!

Nenőke: Csak annyiban érzem bonyolultnak a hajmosást, hogy én a kádba szoktam ( kádon kívülről) előre hajolva megmosni és ma reggel alig kaptam levegőt :oops:
Vendég

ma megvettem a pelenka kukát (sangenic) 3 utántöltővel+1 philips bébiőrt 20e ft.-ért az ismerősünknél.olyan rendes mindig mindenből enged.pedig ma direkt úgy mentem hogy nem volt bent erre nem megjelent?!

Bridzsi

Kép
esztora

Aranyosak vagytok, és köszönöm a féltést. Pont azért nem akarok pihenni, hogy minden rendben legyen a szülésig. Párom nem tud ügyet intézni, mert dolgozik. Így, ha bevonulnék a kórházba, akkor nem lennének elintézve (hiszen akkor meg én ugráltatnám naphosszat, és nem szeretném, ha bankban, közműveknél meg postán pazarolná a drága idejét, amit velünk is tölthetne…). És sajna nem vár meg, mert a címváltozást mindenhol egyből kell jelenteni, hogy ne menjen minden levél a régi helyre, stb. stb. stb. uncsi nemszeretem, muszáj dolog

Na, de a lényeg. Rendben vagyunk. Szívhang tökéletes, nyugis gyerek. Méhösszehúzódás még nincsen. Véletlenül dokim is ott volt, gyors bekukk: méhszáj zárt, plusz levette a kenetet.
És: BEFORDULT!!!! A múltkori hajnali földrengés ezek szerint tényleg a befordulás volt! Gyanús volt, hogy más tagjait érzem, mint a földrengés előtt. Huhh, megnyugtató.
Olyan jó volt, csak ültem, és vagy 20 percig hallgattam a szívhangját. Teljesen megnyugtatott. Ezek szerint visszafelé is hat. :D
Már teljesen jól vagyok, hazafelé már senkit nem küldtem el a sunyiba a villamoson, normális voltam a gázszerelővel, meg ilyenek (na jó, a upc szerelőt azért tarkón vágtam volna...). Jó lenne, ha itthon is tudnám hallgatni, csak felteszem az övet, és RELAX ;)
Szóval, egy hét haladékom még tuti van, akkor lesz a következő vizsgálat. Addigra a kötelezők meglesznek, megveszem a cuccokat, és igyekszem csak a luxus dolgokat hátra hagyni (dekorálás, varrás, kevésbé fontos dolgok kipakolása).

Aranyér: Nekem az elején volt, kb. a 12. hét környékén. Én sperti nevű krémmel kenegettem (gyógyszertáros ajánlotta, vény nélküli, kismamiknak való aranyér elleni kenőcs), az egyből csillapította a fájdalmat, és pár nap alatt meggyógyította. Azóta nincs, illetve, ha egy kicsit érzékenyebb, akkor bekenem. Azóta is tangát hordok!

Andi, Szivvi! Jobbulást! Relaxáljatok sokat, vagy amihez kedvetek van. Biztos jönnek-mennek a frontok.

Dorka! Színezd be Orsit! ;) ;) ;)

Juppi! Zsuzsi is 3-assal fog kezdődni! Növögetünk-növögetünk! ;)
Vendég

Bori: Igen, és a köldököm környéke annyira viszket, hogy tuti nőőő most is... Szerintem ki fog fordulni a köldököm lassan.

Csajok, csak a félreértések elkerülése végett: Most a legutóbbi rendelet szerint úgy van, hogy minden kismami a választott orvosánál szülhet a választott kórházban és ingyen, ugye? Tehát úgy, mintha ez a rémálom meg sem történt volna.... Csak azért mert már tök nagy a bizonytalanság ezen a téren. És tunni szeretném, hogy be kell-e jelentkeznem a XI. kerületbe a kh. miatt. :roll:

Kép
zsuzsi**

Vettem ma a CBA-ban valódi magyar főzött, kézműves fagyit. Minnyá lemeózom, hogy milyen. Nagyon jó az illata. Málnásat vettem....

Kép
zsuzsi**

Bori: Lehetséges, hogy Kiráyllány is akkor fordult be, amikor egyik éjjel nem aludtam? :shock:
Gratulálok Ádámhoz! A kis drága!!! De jó neked, hogy ennyi ideig hallgattad! :lol:

Kép
zsuzsi**

Holnap megyünk esküvőre, jelenleg nincs kedvem hozzá!

Kép
zsuzsi**

Bori: nagyon jó hírek, gratulálok! Azért csak óvatosan az ügyintézéssel!

Andi, Szivvi: ismerem a problémátokat, csak nálam az folyamatosan fennáll. Sok pihenés és kitartás! Nálatok lehet csak a front hatása.

Befordult gyerkőcök anyukái: mit éreztetek a beforduláskor :?: :roll:

Meg tudná mondani vki, h mi lett a vége a "szülésértesítés" vége (kit, hogyan értesítsünk)?

Kép
szücsi

Ne utáljatok, de én is olyan jókat alszom... :oops: . Azonban figyelek arra, hogy reggel legkésőbb 9kor keljek fel, mert ha sokáig aludnék biztos nehezebb lenne a következő éjszaka.

Én Liberót vettem, szimpibbnek tűnt, aztán kiderül, hogy a gyerekemnek mi jön be jobban.

Zsuzsi, fagyi, nyammi, eszem is hamar egy adagot.

Orsi, nekem is van bajom a hajmosásnál,a hasonló pozició miatt, hát lehet ki kell talalnom valami más formát erre,legfennebb beszervezem a férjem.

A székrekedést végig úgy előztem meg, hogy reggelire müzlit és tejet ettem.

Hűha Bori, jóslófájások? Na de jó,hogy minden rendben van.

Andi, de jó,hogy nem kellett főzz ma, irigy,irigy :oops: . Írtad jó múltkor a fájásokról, hogy ha meleg vízbe ülsz és erősödik, akkor igaziak, ha nem akkor csak jósló. Ez jó tipp. A meleg víz arra is jó,hogy enyhíti a fájdalmat,nem? Ha a magzatvíz elfolyik akkor is be szabad ülni a vízbe? :roll:
Vendég

sziasztok!

Zsuzsi! úgy van ahogy írtad, nem kell fizetnünk! :D

Orsi! Gratula a vizsgádhoz! Ügyi vagy!

Bori! Örülök, hogy minden rendben van :D

Emi

Kép Kép
emi_25

Zsuzsi! Ma depós nap van. Esetleg mozdulj ki egy kicsit, néha jobb.

Na, és akkor a 2 hete kért pocakfotó:
Kép
Óriásbéb Dobozvárosban
Vendég

Jaj, nem fordítottam el :oops:

Fordulás: nekem olyasmi volt (ha az az volt), mintha ki akarna jönni oldalt. Szinte teljesen kifeszítette magát jobbra-balra. Kicsit ijesztő volt. Először azt hittem, szülünk, de rájöttem, hogy ez nem fáj, csak furcsa, így vsz másról lehet szó. Tényleg elsöprő volt, mint egy földrengés, ami után máshogy állnak a dolgok. Ja, és max 10 percig tartott, és felébredtem rá hajnalban. Sőt, Párom is felébredt, pedig csendben voltam. Szóval, valami izzott a levegőben :)
Vendég

Bori: Nincs rossz kedvem, meg depim sem... Jól vagyok! Csak nincs kedvem az esküvőhöz ...

Nna, megettem a málnafagyit! Hááát, isteni volt. Olyan, mint a legjobb cukrászdában. Esztergomban gyártják, kézműves fagyi. Mazsi Fagyi a neve. www.mazsifagyi.hu
nyammmm

Kép
zsuzsi**

Bocsi: www.mazsi.hu
Ez kész, hogy egy weboldalt sem tudok normálisan beírni... no comment

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Köszike a hiányolást, és bocsi hogy így eltüntem... :oops:
Nincs semmi baj, minden a legnagyobb rendben van, csak mostanában iszonyat módon dagad a lábam meg már a kezem is, bár azt hozzá kell tennem, hogy nem vagyok képes pihenni, szal én vagyok a lüke...
Egyszerűen nem birok fél óránál többet egyhelyben maradni, szerintem ezért is dagad be annyira a lábam, és az az érdekes, hogy csak a lábfejem de az nagyon, már néha azt sem tudom melyik cipőbe préseljem a lábam, iszonyat...

Képzeljétek, hétfőn meg kedden kimostam az össze kisrucit, meg is száradt az összes olyan meleg volt, de van annyi ruha, hogy tele a szekrény...
Ma hajtogattam össze őket, hááát, a vasaláshoz már nincs kedvem, majd ha nagyon lesz akkor kivasalom őket, de most egyáltalán nincs kedvem...

Bori!
Nagyon cuki kis hegyes pocid van, szorítok Neked, hogy időben el tudj intézni mindent, de azért még ráérsz a szüléssel!

Hát én már mindent megvettem, a táskám bepakolva, szal minden rendben, így érzem magam nyugisan, nem akarok kapkodni semmivel...

Egy picit visszaolvasok mi történt veletek amíg nem voltam.
Remélem mindenkinél minden a legnagyobb rendben van!
Pussz...
Vendég

Szivvi és többiek nekem is jó a találkozó a napot pedig rátok bízom.ami mindenkinek jó ahhoz alkalmazkodom!

jővő héten én is csajos hetet tartok jóga,manikür,pedikür,fodrászhoz amugy is hetente 2szer megyek.
meg apasági intézése.apróságok és kórházi cucaim hiányzó részének megvásárlása.

most vacsizni megyek a b.nőmmel este még benézek!

Bridzsi

Kép
esztora

Bocs Bori bocs :oops: Dorka se hari! Nem vagyok 100as :oops:
Vendég

Szerintem is front lehet :roll: Éjszaka én is szarul aludtam, de most délután 2.5órát húztam a srácokkal :lol: Remélem nem kavar be az éjszakába :roll:

Bori: szuper, hogy befordult! Nagyon szép a pocid. Szerintem még most nem fogsz szülni, még fen van a pocid :wink:

Én is akarok fagyitenni, de nincs itthon :cry:

Aranyérrel én is harcolok :cry: Nekem Dani óta van. Fájni mondjuk nem szokot, de néha brutálisan vérzik :cry: (bocs) A körömvirég krémet most én is kipróbálom, hátha. Nagyon félek mi lesz szülésnél! :roll:

Én a szüléstől most nem parázok, viszont attól igen, hogy mi lesz utánna. Most kezdek parázni, hogyan fogom bírni két kicsivel és egy picivel :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emi köszi a gratut! Úgy örülök még neki! Négyest kaptam a szakdogára is! :lol: Szép az élet!

Zsuzsi: Nekem sem volt múlthéten sok kedvem elmenni egy esküvőre, de annyira jó buli volt! Csomó fini süti, parfétorta ,meg eszterházi is :lol: És annyit táncoltunk, hogy fájt a talpam még másnap is! Nem gondoltam, hogy ennyire jó lehet! Mondjuk másnaposnak éreztem magam reggel, bizonyára a sok almalé ártott meg :lol:
Vendég

Most nézem csak, hihetetlen, hogy hogy szalad ez a kis katica....
Vendég

Hát csak nem birok visszaolvasni nagyon sokat írtatok, azért remélem mindenki jol van, és még egy darabig mindenki egyben lesz!

Most lépek összerámolok picit, jön egy házvevő...

Szerintem is front van, bár én jol alszok, de Bogika alig mocorog, inkább csak olyan pici fészkelődések vannak!

Pusszantok minden kicsimamit meg pocilakót!
Majd még ma benézek, ha a párom ide enged...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?