A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Babszi: Óh...én is így voltam vele, még haragudtam is egy kicsit a nyavalygós kismamákra, hogy nem tudják, milyen szerencsések. Azt gondoltam, ha megfogan egyszer a baba, soha többé semmi más gondom nem lesz, móka kacagás és rigófütty lesz az élet. Persze boldog vagyok és egész más minden, de aggodalom azért van.....És az is igaz, hogy ezt az aggódást bizony többnyire rajtatok vezetem le..... :oops: :oops: :oops: Bocsi ezért...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
Érthető de tudod olyan dolgoktól parázol ami teljesen felesleges. Ha baj lenne vagy lett már volna baj akkor megérteném de olyan szépen haladtok hogy öröm nézni :lol: És az is jó hogy rosszul vagy mert ez is jelzi bizony aktívan terhes vagy :wink: és az ha egy picit jobban vagy nem jelent semmit majd meglátod est milyen rosszul leszel :wink: remélem érted amit írni akartam.
Vendég

Panda: Értem. Majd odafigyelek, hogy csak a nagyobb paráimmal idegesítselek benneteket. Igazad van.

jaimee

Jaimee,
Látom nem értetted :roll: ez engem és másokat sem idegesít nem azért írtam hanem hogy magadat ne idegesítsed ezzel feleslegesen meg a picidet se.
Vendég

Panda: De értem. Isten bizony. :D

jaimee

Sziasztok Lányok!

Heni!
Köszi, jól vagyok. Tanulnom kéne az államvizsgára, de nem nagyon van kedvem. :(

Pandus!
Hogy vagy ma? Bográcsozás? Eloltották a pandák a tüzet? Vagy most már csak parázs van, és nyárson sütik a kis pecsenyéjüket? :)

Jaimee!
Örülök, hogy kicsit szűnt a hányinger. Alakul ez már. :)

Andi!
Köszi a hőnövelő energiát. Ma 36,8-ra ébredtem. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Anyát sütik nyárson :lol: már nem érzem hogy buliznának lehet kiütötték magukat :lol: nem lehet elég korán kezdeni :wink:
Vendég

Jaimee: gyakran kell mennem, mert veszélyeztett vagyok, de most már valószínűleg nem lesz ennyire sűrű...Az elején a petevezetékben lévő "képlet" miatt nézegettek hetente.... A legközelebbi uh pl. csak 19 hetesen lesz...Viszont előtte védőnő és nőgyógyi kontroll...A kontrollokon nem csinálnak uh-t sosem, csak a méhszájat nézik, illetve a következő teendőket beszéljük át...És ami a legfontosabb, hogy a babácskám szivét hallgatjuk... :lol:

Örülök, hogy most már tudsz enni... Nekem az nagyon megy! Nemsoká aktuális lesz egy újabb pocak fotó, mert jó nagyon nőtt... :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska!
Akkor most bizti jót pihennek. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

SzIasztok :D
Most csak köszönök, dél körül majd tudok jönni. most itt ül a karomban is együtt írunk :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: ha megnyugtat, én pont tegnpa akasztottam ki a dokit a paráimmal...De ő már ismer engem, szóval nyugodtan válaszolgatottt és jókat mosolygott rajtam...Viszont tutira odafigyel rám!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Olik kismama! Tünetek?

Heni

Kép
Kép
csheni26

:P Heni: Feszül a pocikám, enyhén fájdogál, álmos vagyok de naon!!! Más nem nagyon 8) Zolcsival sem volt :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Heni: És mi lett azzal a képlettel? Szépen felszívódott végül? De jó lehet hallani a szívecskéjét..... :D :D Juj, küldjél fotót a pocakról!

Chris: A bográcsozástól, nyárson sütéstól és pecsenyétől most nyelem a nyálam, mint állat. :D :D Elméletben piszok éhes vagyok. Nem dobsz egy hőgörbét?

Lányok, mi fincsit főztök a hétvégén? Adjatok tippeket! Eddig a brassói vezet nálam újkrumplival és uborkasalival, mert ez gyors, de rántott csirkemellet is úgy ennék. Vagy húslevest....Vagy vadast tésztával....Epret....Francia krémest...

jaimee

Szia Olik! :D

Heni: Megnyugtat. Nagyon is. :D :D
Tényleg, a hétvégén eszembe jutott: talizunk nyáron a Balcsinál, ahogy megbeszéltük?

jaimee

Jaimee: látom nincs gond az étvággyal! Én most per pillanat borsólevest főzök, utána sajtkrémes sertés szűzet cső tésztával...Mellé kovászos uborka lesz...Mondjuk én hétvégén a rántott husira szavaznék..Krumplipürével...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: borsóleves...tényleg, azt is imádom....Elméleti ez az étvágy, mert már nem is emlékszem, mikor ettem egy jóízűt...És én nagyon szeretek finomakat enni. Talán múlt szombaton kaptunk egy nagyon finom gyrost, de abból is csak pár falatra futotta, a szemem jobban kívánta. :D :D

jaimee

Jajj csajok micsoda finomságok!
Most már az én nyálelválasztásom is megindult! :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép

SZép Napocskát,megjöttem,nem kapkodtam el a felkelést.

Ma jön haza a gyerekem,de megjegyzem tegnap fel se hívott :(
Tojik a fejemre :lol:

Kismamik: örülök,hogy mindenki jól van!!!!

Babszi: a Te görbéd lesz a legszebb,akármi lesz a vége!!!! :lol:

Megint a kaja.....még nem is reggeliztem :(
vedresandi

Szia ANdi! Jó reggelt! Hol van az a csemete? Le vagyok maradva!
Reggeli itt sem volt még, most intézem.

jaimee

Dzsémi: Dani Egerben van erdei suliban.Szerdán ment,ma délután érkezik.Szerdán,mikor megérkeztek a szállásukra hívott,de azóta semmi.Gondolom jól érzik magukat. :wink:

Én meg nem vagyok a top 10-ben.
3 napja leszakad a derekam.Mint valami köszvényes vénasszony :shock:
vedresandi

Sziasztok!

Hú jó sok finomságot főztök. Én sajttal sonkával töltött rántott palacsintát akarok sütni, meg rántott husit, sültkrumplival meg salátával. Kacérkodok egy kis gulyáslevessel is, de még azt nem tudom.
Meg kéne egy Sherrys tortát sütnöm, de nem kaptam növényi tejszínt, így lehet azt nem sütök, de még Manóval lemegyünk a boltba, hátha itt kapok.

Olik! Pihenj sokat, ha fáradt vagy, most kimenőt kapsz tőlünk.

Jaimee! Na parázz annyit, mert nem tesz jót a babának. Fontos, hogy nyugodt kiegyensúlyozott kismami légy, mert akkor a babád is az lesz. Hidd el ez így van!
Én tök nyugis voltam, sokat beszéltem hozzá, simiztem és most is tök nyugis gyerek. Szóval megéri nemm parázni!

Pusszantás mindenkinek! VÉgre péntek van!!!
Vendég

Ja Tudtam, hogy valamit elfelejtettem!

Babszi! Nagyon klassz a görbéd! Küldöm a ++++++++++++enerdzsit!!!
Vendég

Szia Andi!

Ezek a fiúk már csak ilyenek! De az a lényeg, hogy jól érezheti magát és végre szülők nélkül van!

Kép
Vendég

Krisz: tudom,hogy jól érzi magát....de nehezemre esik tudomásul venni,hogy ezt is megértük :lol: ,de így van jól.Nem is kell,hogy állandóan a "szoknyámat" fogja! 8)
vedresandi

Lányok, most jövök a büféből, rendeltem ebédjegyet jövő hétre. Kérdezi a nevem a büfés hölgy, elmondom neki 3 x, nem érti. Pedig szerintem nem bonyolult. :shock: :shock: Végül betűzöm, úgy sem ment, látom, hogy nem I-t írt a végére, hanem L-t. MOndom neki, nem László, hanem Imre, erre felírta nagy lelkesen, hogy Imrének hívnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg kell néznem, lehet, hogy bajuszom nőtt???????????????????

jaimee

Dzsémi: lehet a hormonok okozzák,hogy bajuszosnak nézett :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Hát így van ez, egyik csemete önállósodik, aztán jön majd egy másik kisbaba....Én nyámnyila voltam Dani korában.... :?

jaimee

Andi: De akkor homo is vagyok a szemében, mert pénteken a párom hozta el az ebédet! :D :D :D És Schwarzi után nekem sikerült másodjára férfi létemre teherbe esni. Junior-Jaimee lesz?

jaimee

Judy, hol vagy????????????????????

jaimee

Jaimee! Nem is mondtad eddig nekünk, hogy pasi vagy??? :roll: És hogy Imre! ez aztán a nem semmi!!! Öreg volt a büfés néni???
Kár, hogy még nincs nagy pocid, mert akkor még szórakoztatóbb lett volna, de ezek uán azt is el tudnám képzelni, hogy sörhasnak nézte volna!
Vendég

Na akkor az én nevemmel nem tudom mit kezdett volna! Szerintem a tiéd nem is bonyolult!
Vendég

Krisz :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok: Judy szerintem ma dokinál van.Írta is,hogy mennie kell.Remélem jól emlékszem.Dobok rá egy sms-t,ha nem kerül elő :wink:
vedresandi

Krisz: A döbbenet az ,hogy nem. Olyan ötvenes. :D

Ennél csak az volt jobb, mikor a sógornőm egyszer számlát kért egy beszerzésről, IAN a cég neve, a boltos pedig kiállította a számlát:

István Aladár Nándor Kht. , Budapest.

Judy: Kerülj elő fél 2-ig, akkor elkezdődik itt a hétvége.

jaimee

Sziasztok!

Üdvözlöm a két új társunkat.

Olik! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ki kellett vennem egy szabad napot mára, alig élek annyira álmos vagyok, és a lakás romokban. Egyszerűen képtelen vagyok esténként munka és a család után még ezt is rendben tartani. Most takarítok, ebéd és azt tervezem, hogy egész délután aludni fogok.

Jaimee! Hát ami neked a hányás, nekem a fáradtsággal van így. Minden nap 8kor alszom este, de már déltől leragad a szemem. Hidd el ez sem jobb. Az egyetlen éltető az evés! Tegnap annyira megkívántam a halászlét, hogy meg is álltam és hoztam haza egy halászcsárdából. Hétvégére meg nagy bográcsbulit szerveztem, mert én is úgy kívánom. Persze az uborkasaláta az mindennapos.

Kép
barbi5

Barbi: Hmmmm....Háááát, ha lehetne választani a szunya és a róka között....Nem lenne életem legnehezebb döntése...

Halászlééééé.....Én is kérek! Nem maradt egy kicsi???

Akkor jó szundit a délutánra! :D Úgy látszik, a bébi szereti a nyugalmat! :D :D Ágyba parancsolja az anyukáját.

Egyben még hasonlítunk: a lakás nálunk is romokban, a mosogatáson kívül semmihez nem nyúltam múlt csütörtök óta. Nade itt a hétvége.

jaimee

Sziasztok, itt a szundika :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Szia! Tetszik a vonalzód, még nem is mondtam. :D

jaimee

Szia Olik kismami :wink: !
Ma nem fúrnak??? :lol:
vedresandi

Krisz:Lehet, hogy élek a kimenőmmel :wink: Alig vártam, hogy Zolcsit lerakjam :shock: Picit várok, hogy elaludjon, aztán én is irány az ágy :D :D

Andi: Ez a dolgok rendje 8) ( Bár én még most is mindig jelentkezem a szüleimnél, ha elvagyunk valamerre, vagy ha bajom van és jelentek az állapotomat.) Nade a mai kamaszok... 8)

Jaimee: Hamarosan bepótolod a fogyott kilókat, ebben biztos lehetsz! Aztán meg azon fogsz agyalni, hogy hogy kéne nem hízni annyit :lol: :lol:
A terhesgondozáson azt utáltam a legjobban, amikor mindenki előtt mérték a súlyomat és a védőnő vagy letolta, vagy megdicsérte! Volt olyan hónap, amikor 6 kg híztam :shock: Aztán volt olyan, hogy csak 100gr, vagy 1kg. ( Költöztünk és felújítottunk ezerrel. Akkor még dolgoztam is. Nem nagyon híztam a 3. trimeszterben.)

Barbi:
Köszike :wink: Te is sokat pihenj :!:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: Köszike :wink: Hétfőtől egy 40 heteset is kreálok :wink:

Andi:Nem, csak kaparnak valamit, de ez már kibírható :evil:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: akartam javasolni a 40 heteset, csak nem mertem sürgetni... :wink:

jaimee

Befaltam mindet! :( Mint mostanában mindent. Jaimee, már alig bírom bekapcsolni a naprágjaimat. Nem gondoltam, hogy ennyire korán bekövetkezik, pedig még nem híztam.
Hát akkor neki is kezdek a munkának. Mindenkinek super hétvégét kívánok!

Kép
barbi5

Barbi: Egészségedre! Én is már lehúzott sliccel járok mindenhová. :D :D

jaimee

Akkor most én is dobok egy görbét!

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee: Én úgy vagyok a babvárással, hogy nem szabad aggódni ( túlzásba vinni). Inkább azt mondogatok, hogy NÁLUNK MINDEN RENDBEN LESZ!!! Ezen nem """mérgezed""" sem magadat, sem a babádat! Egyszerűen hiszek abba, hogy minden ok!!! Valószínű ezért a Zolcsi is nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek :lol: A vasárnapi teszt miatt nem aggódom. MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Ebéd kész, kicsilány alszik, visszaolvastam! De bocsássátok meg nekem még hadilábon állok a nevekkel :) , de ígérem gyorsan beletanulok!
Akinek tanulnia kell, jó tanulást, aki dolgozik jó munkát. Kismamik ha tehetitek jó pihenést!
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!

Bambi

KépKépKép
bambika

Szia Bambi :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik , gratulálok! Ez az minden rendben lesz!

KépKépKép
bambika

Jaimee!

Nézd meg légyszi a görbémet! Ugye szép? :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?