Babszi: Óh...én is így voltam vele, még haragudtam is egy kicsit a nyavalygós kismamákra, hogy nem tudják, milyen szerencsések. Azt gondoltam, ha megfogan egyszer a baba, soha többé semmi más gondom nem lesz, móka kacagás és rigófütty lesz az élet. Persze boldog vagyok és egész más minden, de aggodalom azért van.....És az is igaz, hogy ezt az aggódást bizony többnyire rajtatok vezetem le..... Bocsi ezért...
Jaimee,
Érthető de tudod olyan dolgoktól parázol ami teljesen felesleges. Ha baj lenne vagy lett már volna baj akkor megérteném de olyan szépen haladtok hogy öröm nézni És az is jó hogy rosszul vagy mert ez is jelzi bizony aktívan terhes vagy és az ha egy picit jobban vagy nem jelent semmit majd meglátod est milyen rosszul leszel remélem érted amit írni akartam.
Jaimee: gyakran kell mennem, mert veszélyeztett vagyok, de most már valószínűleg nem lesz ennyire sűrű...Az elején a petevezetékben lévő "képlet" miatt nézegettek hetente.... A legközelebbi uh pl. csak 19 hetesen lesz...Viszont előtte védőnő és nőgyógyi kontroll...A kontrollokon nem csinálnak uh-t sosem, csak a méhszájat nézik, illetve a következő teendőket beszéljük át...És ami a legfontosabb, hogy a babácskám szivét hallgatjuk...
Örülök, hogy most már tudsz enni... Nekem az nagyon megy! Nemsoká aktuális lesz egy újabb pocak fotó, mert jó nagyon nőtt...
Jaimee: ha megnyugtat, én pont tegnpa akasztottam ki a dokit a paráimmal...De ő már ismer engem, szóval nyugodtan válaszolgatottt és jókat mosolygott rajtam...Viszont tutira odafigyel rám!!
Heni: És mi lett azzal a képlettel? Szépen felszívódott végül? De jó lehet hallani a szívecskéjét..... Juj, küldjél fotót a pocakról!
Chris: A bográcsozástól, nyárson sütéstól és pecsenyétől most nyelem a nyálam, mint állat. Elméletben piszok éhes vagyok. Nem dobsz egy hőgörbét?
Lányok, mi fincsit főztök a hétvégén? Adjatok tippeket! Eddig a brassói vezet nálam újkrumplival és uborkasalival, mert ez gyors, de rántott csirkemellet is úgy ennék. Vagy húslevest....Vagy vadast tésztával....Epret....Francia krémest...
Jaimee: látom nincs gond az étvággyal! Én most per pillanat borsólevest főzök, utána sajtkrémes sertés szűzet cső tésztával...Mellé kovászos uborka lesz...Mondjuk én hétvégén a rántott husira szavaznék..Krumplipürével...
Heni: borsóleves...tényleg, azt is imádom....Elméleti ez az étvágy, mert már nem is emlékszem, mikor ettem egy jóízűt...És én nagyon szeretek finomakat enni. Talán múlt szombaton kaptunk egy nagyon finom gyrost, de abból is csak pár falatra futotta, a szemem jobban kívánta.
Dzsémi: Dani Egerben van erdei suliban.Szerdán ment,ma délután érkezik.Szerdán,mikor megérkeztek a szállásukra hívott,de azóta semmi.Gondolom jól érzik magukat.
Én meg nem vagyok a top 10-ben.
3 napja leszakad a derekam.Mint valami köszvényes vénasszony
Hú jó sok finomságot főztök. Én sajttal sonkával töltött rántott palacsintát akarok sütni, meg rántott husit, sültkrumplival meg salátával. Kacérkodok egy kis gulyáslevessel is, de még azt nem tudom.
Meg kéne egy Sherrys tortát sütnöm, de nem kaptam növényi tejszínt, így lehet azt nem sütök, de még Manóval lemegyünk a boltba, hátha itt kapok.
Olik! Pihenj sokat, ha fáradt vagy, most kimenőt kapsz tőlünk.
Jaimee! Na parázz annyit, mert nem tesz jót a babának. Fontos, hogy nyugodt kiegyensúlyozott kismami légy, mert akkor a babád is az lesz. Hidd el ez így van!
Én tök nyugis voltam, sokat beszéltem hozzá, simiztem és most is tök nyugis gyerek. Szóval megéri nemm parázni!
Krisz: tudom,hogy jól érzi magát....de nehezemre esik tudomásul venni,hogy ezt is megértük ,de így van jól.Nem is kell,hogy állandóan a "szoknyámat" fogja!
Lányok, most jövök a büféből, rendeltem ebédjegyet jövő hétre. Kérdezi a nevem a büfés hölgy, elmondom neki 3 x, nem érti. Pedig szerintem nem bonyolult. Végül betűzöm, úgy sem ment, látom, hogy nem I-t írt a végére, hanem L-t. MOndom neki, nem László, hanem Imre, erre felírta nagy lelkesen, hogy Imrének hívnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg kell néznem, lehet, hogy bajuszom nőtt???????????????????
Andi: De akkor homo is vagyok a szemében, mert pénteken a párom hozta el az ebédet! És Schwarzi után nekem sikerült másodjára férfi létemre teherbe esni. Junior-Jaimee lesz?
Jaimee! Nem is mondtad eddig nekünk, hogy pasi vagy??? És hogy Imre! ez aztán a nem semmi!!! Öreg volt a büfés néni???
Kár, hogy még nincs nagy pocid, mert akkor még szórakoztatóbb lett volna, de ezek uán azt is el tudnám képzelni, hogy sörhasnak nézte volna!
Ki kellett vennem egy szabad napot mára, alig élek annyira álmos vagyok, és a lakás romokban. Egyszerűen képtelen vagyok esténként munka és a család után még ezt is rendben tartani. Most takarítok, ebéd és azt tervezem, hogy egész délután aludni fogok.
Jaimee! Hát ami neked a hányás, nekem a fáradtsággal van így. Minden nap 8kor alszom este, de már déltől leragad a szemem. Hidd el ez sem jobb. Az egyetlen éltető az evés! Tegnap annyira megkívántam a halászlét, hogy meg is álltam és hoztam haza egy halászcsárdából. Hétvégére meg nagy bográcsbulit szerveztem, mert én is úgy kívánom. Persze az uborkasaláta az mindennapos.
Krisz:Lehet, hogy élek a kimenőmmel Alig vártam, hogy Zolcsit lerakjam Picit várok, hogy elaludjon, aztán én is irány az ágy
Andi: Ez a dolgok rendje ( Bár én még most is mindig jelentkezem a szüleimnél, ha elvagyunk valamerre, vagy ha bajom van és jelentek az állapotomat.) Nade a mai kamaszok...
Jaimee: Hamarosan bepótolod a fogyott kilókat, ebben biztos lehetsz! Aztán meg azon fogsz agyalni, hogy hogy kéne nem hízni annyit A terhesgondozáson azt utáltam a legjobban, amikor mindenki előtt mérték a súlyomat és a védőnő vagy letolta, vagy megdicsérte! Volt olyan hónap, amikor 6 kg híztam Aztán volt olyan, hogy csak 100gr, vagy 1kg. ( Költöztünk és felújítottunk ezerrel. Akkor még dolgoztam is. Nem nagyon híztam a 3. trimeszterben.) Barbi: Köszike Te is sokat pihenj
Befaltam mindet! Mint mostanában mindent. Jaimee, már alig bírom bekapcsolni a naprágjaimat. Nem gondoltam, hogy ennyire korán bekövetkezik, pedig még nem híztam.
Hát akkor neki is kezdek a munkának. Mindenkinek super hétvégét kívánok!
Jaimee: Én úgy vagyok a babvárással, hogy nem szabad aggódni ( túlzásba vinni). Inkább azt mondogatok, hogy NÁLUNK MINDEN RENDBEN LESZ!!! Ezen nem """mérgezed""" sem magadat, sem a babádat! Egyszerűen hiszek abba, hogy minden ok!!! Valószínű ezért a Zolcsi is nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek A vasárnapi teszt miatt nem aggódom. MINDEN RENDBEN LESZ!!!
Ebéd kész, kicsilány alszik, visszaolvastam! De bocsássátok meg nekem még hadilábon állok a nevekkel , de ígérem gyorsan beletanulok!
Akinek tanulnia kell, jó tanulást, aki dolgozik jó munkát. Kismamik ha tehetitek jó pihenést!
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!