Sziasztok

,
Eva, nem bántottál meg senkit a jósnős dologgal.

Csak mindenkinek más véleménye van róla, de ezzel a témával nem vagyunk egyedül. Már több mindenen ment nem is vita, inkább diskurzus, hogy ki mit gondol róla.

a lényeg, hogy nem sértődünk meg, ha valaki kifejti a véleményét

Te is leírtad a tiédet és más is

és tiszteletben tartjuk

, ettől szép az élet, hogy mindenki mást gondol dolgokról.
Purc, Áfi, köszi, hogy leírtátok ezt a köldökzsinóros dolgot, tényleg megnyugtató, mert sokat szoktam gondolni rá.
Egyébként ez a tüdő dolog tényleg érdekes. Mert most hogy nagyobb a babó nagyon sokszor érzem, hogy csuklik...ütemesen mozog és lüktet a pocimban. Azt mondják ilyenkor magzatvíz kerül a tüdejébe és azért csuklik, de ez jó, mert fejleszti a kis tüdejét.......Én sem tudom, akkor mi lehet benne.....De az UH-n meg láttam, hogy ki be nyitogatta a szájacskáját, akkor viszont kell, hogy bemenjen oda folyadék, viszont akkor nem csak levegő van ott......Szóval a kérdés még mindig nyitva....tudja valaki a választ?
Lili, sajnálom
Csajok, vicces poénom az nekem is van. Tudjátok már naponta nézegetem a pisimet, hogy mikor megy már el a nyákdugó, vagy van-e valami jel, hogy jön a baby.....Egyik reggel apa már elment dolgozni akkor keltem fel..... pisiltem, utána első reakció, hogy megnéztem.....hát benne volt valami hosszú fehér valami...

Teljesen kész voltam, hogy már ilyenek jönnek belőlem
Aztán több perces elemzés után rájöttem, hogy apa fogselyem darabkája amit elfelejtett lehúzni
Robcsi, de ari vagy, hogy aggódtál. Ma is le volt zárva egy két út, de hála isten ahol mi közlekedünk az szabad

Örülök, hogy jó lett a vércukrod, a csillagosokkal meg nem mindig kell foglalkozni, nekem is volt utoljára 3db csillagom, de nem volt vészes az eltérés, így nem is foglalkoztak vele.....
Nu asszem kellőképpen lefárasztottam mindenkit, most megyek, aztán jövök még estefelé.
Pussz.
Melcsi