A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Purc,
a köldökzsinór tekeredéssel kapcsolatban olyannyira igazad van, hogy a statisztika szerint minden tizedik(!) újszülött nyakán ott a köldökzsinór, és ha normális hosszúságú, ez a szülésnél nem jelent semmit, dokibácsi mikor már fixen kinn a baba feje fogja, és egy modulattal lecsavarintja a nyakáról, anyukának pedig nem szól egy szót sem, így anyuka nem is tud róla! Ez valóban nem ok semmire. Megtörni pedig igen igen ritkán tud, (lám csak, erre sem 0% az esély, tenni ellene mégsem lehet) mert nagy benne a nyomás, 1 artérián és 2 vénán át zubog benne a vér, a tűzoltóslagot is ember legyen a talpán aki félbe hajtja. :P
Vendég

Köszi Áfi a megerősítést.

Azt pl nem tudom elképzelni sem, és ezen gondolkoztunk az Urammal napokkal ezelőtt, hogy a gyermek tüdejében a pocakban mivan? levegő? vagy folyadék, de mikor megszületik és folyadék lenne benne, akkor megfulladna. eleve úgy épül fel a tüdő, hogy üreges belül, és nincs benne semmi, mert levegő hogy kerülne bele? És ha a légcsöve, akkor amíg a pocakban van el van záródva, és mikor magzatvizet iszik, akkor az a gyomrába megy automatikusan? És csak a születéskor nyílik ki a légcső, addig nem használja? Na lehet most tök hülyeségeket kérdeztem :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc,
nem kérdeztél hülyeséget, nem tudom én sem a választ. Rendszeresen azt olvasom hogy a magzat a méhben légzőmozgásokat végez gyakorlásképp. És csuklik is. Gondolom ilyenkor vizet szív a tüdejébe, de ez szülés előtt (alatt) távozik a tüdejéből valahogy. Persze akkor mi van a programozott császárokkal, ott nem tudhatja mikor szedik ki, mégsem fullad meg... szóval igazából nem tudom.
Valakinek ötlete?
Vendég

Áfi!

Bocs, hogy írtam a jósnőről, nem tudhatom ki mit gondol. Senkit nem akartam megbántani.
bnesz.eva

Gaby!
Köszi a választ. Amúgy mizujs nálad?
A hőm nekem is 37,2 és még hál Istennek nem jött meg.
bnesz.eva

Éva,
ki mondta hogy megbántottál??? Én azt egy előző vitámra írtam hogy nem esett jól!!! Félreérthető voltam? Akkor én kérek elnézést. Csak azt mondtam (akartam mondani) hogy azért nem írtam mert ez volt a téma, és megint én vitatkoztam volna... ezt is csak azért írtam mert Melcsi megjegyezte (ismerve engem) hogy nem szóltam hozzá a javasasszonyokhoz, pedig tudja mit gondolok róla. Remélem sikerült tisztázni a félreértést.
Vendég

Sziasztok :D ,

Eva, nem bántottál meg senkit a jósnős dologgal. :wink: Csak mindenkinek más véleménye van róla, de ezzel a témával nem vagyunk egyedül. Már több mindenen ment nem is vita, inkább diskurzus, hogy ki mit gondol róla. :D a lényeg, hogy nem sértődünk meg, ha valaki kifejti a véleményét :wink: Te is leírtad a tiédet és más is :wink: és tiszteletben tartjuk :wink: , ettől szép az élet, hogy mindenki mást gondol dolgokról. :D

Purc, Áfi, köszi, hogy leírtátok ezt a köldökzsinóros dolgot, tényleg megnyugtató, mert sokat szoktam gondolni rá.
Egyébként ez a tüdő dolog tényleg érdekes. Mert most hogy nagyobb a babó nagyon sokszor érzem, hogy csuklik...ütemesen mozog és lüktet a pocimban. Azt mondják ilyenkor magzatvíz kerül a tüdejébe és azért csuklik, de ez jó, mert fejleszti a kis tüdejét.......Én sem tudom, akkor mi lehet benne.....De az UH-n meg láttam, hogy ki be nyitogatta a szájacskáját, akkor viszont kell, hogy bemenjen oda folyadék, viszont akkor nem csak levegő van ott......Szóval a kérdés még mindig nyitva....tudja valaki a választ? :shock:

Lili, sajnálom :cry:

Csajok, vicces poénom az nekem is van. Tudjátok már naponta nézegetem a pisimet, hogy mikor megy már el a nyákdugó, vagy van-e valami jel, hogy jön a baby.....Egyik reggel apa már elment dolgozni akkor keltem fel..... pisiltem, utána első reakció, hogy megnéztem.....hát benne volt valami hosszú fehér valami... :shock: :shock: :shock: Teljesen kész voltam, hogy már ilyenek jönnek belőlem :shock: :shock:
Aztán több perces elemzés után rájöttem, hogy apa fogselyem darabkája amit elfelejtett lehúzni :lol: :lol: :lol:

Robcsi, de ari vagy, hogy aggódtál. Ma is le volt zárva egy két út, de hála isten ahol mi közlekedünk az szabad :D :D Örülök, hogy jó lett a vércukrod, a csillagosokkal meg nem mindig kell foglalkozni, nekem is volt utoljára 3db csillagom, de nem volt vészes az eltérés, így nem is foglalkoztak vele.....
:wink:

Nu asszem kellőképpen lefárasztottam mindenkit, most megyek, aztán jövök még estefelé.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Ceni, neked akartam még írni, hogy fog néha fájdalmasabb, mint bármi, kihat fülre, arcra mindenre. A bölcsességfog, meg amúgy is kényes téma....
Drukkolok, hogy hamar elmúljon és a terhesség alatt ne is legyen ilyen gondod, mert a dokik nem szeretnek a fogakhoz nyúlni ezalatt az idő alatt...

Köszi a szorítást, ránkfér :wink: Bár múltkor Szirmi megjegyezte, hogy ők még 41. héten horgásztak :D . Én nagyon bízom benne, hogy időben megyünk szülni :D . Pussz.

Kép
melcsi6

Aki szeret olvasni a várandósság-babázás témában (mert a férje 12 órázik és unja magát meg a Rex felügyelőt... :D )
http://baba.lapozz.hu/
Ez egy linkgyűjtemény, rákattintasz a téged érdeklő témára, és olvashatsz.
Vendég

Ééés íme a megoldás a tüdő és a víz dilemmájára:
A magzat tüdejét folyadék tölti ki, amit a tüdő termel. Összetétele nem azonos a magzatvízzel, mások az ionkoncentrációk és fehérjét szinte egyáltalán nem tartalmaz.
Egy 33 hetes, 2 kg-os magzat tüdejében 24 óra alatt, kb. 2,5 deci folyadék képződik. A tüdőből a folyadék kifelé áramlik, és a magzatvíz nem kerül bele annak ellenére, hogy a magzat légzőmozgásokat végez, és a vizet gyomrába lenyeli. Képesek elzárni az orrukat.
A magzat már a 10. héttől légzőmozgásokat végez, mely a nap kb. 30 % -ában észlelhető. A mozgások intenzitása napszakonként változik, legnagyobb az aktivitás az esti órákban, de számos tényező befolyásolja még. Például a koffein fokozza, míg a dohányzás és az alacsony anyai vércukorszint csökkenti az intenzitást.
Vendég

Sziasztok csajok!

Most tértem magamhoz, nyelvvizsga már úton van a rigós központba! Szövegértés: Sahel-->Nigéria-->éhezés-->haldokló gyerekek--> hogyan avatkozik ebbe bele a Unicef. Mindez alapfokon! Szövege+íráskészségmerőn: Internetes weblapon kell megbízást adnom egy ingatlanközvetítő irodának, hogy találjon nekem albérletet az alábbi kritériumok szerint: testvéremmel egy évig dolgozom kint Lyonban, garzont keresek ami világos, bebútorzott, erkélyes, nyugodt környezetben van, és nem drága! (Az adott személy meg baromi naiv :lol: ) Szóval mindenféle földi jóval be volt bonyolítva ez az űrlap, mert tartózkodási helynek kérte még a kerületet és a negyedet is...Azt meg honnan szívjam ki, hogy Lyonnak milyen negyedei meg kerületei vannak? :shock: LEvélírás: eltűnt a táskám és benne volt minden cuccom: mobil+notesz és nem tudtam fölhívni az egyik baráti házaspárt, hogy bulit rendezek: írjam meg, hogy miért épp levelet írok és miért nem telózok, mikor és hogyan történt az incidens, bulit rendezek valamikor és szeretném ha eljönnének, és hívjanak már meg helyettem egy közös ismerőst is... Van egy olyan érzésem, hogy hülye legyek ha meglesz! :lol: De majd meglátjuk!

Boni: Nem biztos, hogy 1cn lesz, én nagyon Drukkolok neked, hogy csak egy kis barnázás lesz és abba is marad! Mindenesetre pihizz sokat és vigyázz nagyon nagyon magadra! Feltétlenül jelentkezz majd, hogy mivan! Én nagyon drukkolok, te se add még fel!

Gaby: :wink: :o :D Ejha! Nagyon szépnek tetszik lenni! Mikor is szeretnél tesztelni? :wink:

Szilvi: Örülök, hogy láthatlak! Apaügyben kezd minden rendeződni: még fölkeresi a 3 legnagyobb céget, mert állítólag már nincsenek fizetésképtelenségi gondjaik és megpróbál ott melót találni! Ha ez nem jön be, akkor irány a munkaügyi és az átképzés! Szerencsére már ugyanolyan kis halk, suttogós, kedves a hangja, mint amilyen normál esetben szokott lenni! Zene füleimnek!!! :lol:

bnesz.eva: Nem mindenben érthetünk egyet és szerintem nem gond, ha fölmerül bármilyen téma! Mi hiszünk a jósokban, vannak akik nem, de ha kölcsönösen tiszteletben tartjuk egymás érdeklődését, szerintem megférünk egymás mellett! Én pl. nem szeretem a fonnyasztott salátát , a családban élnek-halnak érte, mégis tök jól megvagyunk! :wink:
lilaliba

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel, nem tudok visszaolvasni, itthon vagyok anyuéknál, az öcsémet alig lehet kirobbantani a géptől.
Táppénzen voltam szerdától, megtaláltak a rosszullétek, szédülős-ájulós lettem, meg már hánytam is. :( Nade ezzel jár! :D
Voltunk ma dokibácsinál, 14 mm a pöttöm, és ami nagyon meglepő, hogy 9 hetesnek mondott pont ma, szóval kicsit előrébb vagyok már.
Képet megint nem kaptunk :evil: , most már nyomtató sincs odabent, a múltkor is már rossz volt. A kicsinek már látható a két kis kézkezdeménye, a gerinc csíkja, a nagy buksija benne az agyhólyaggal, lába még nincs, csak farka, de már kezd alakulni a lábacskája is.
Amit gyorsan láttam:
Lili, sajnálom. Válts dokit!!! Vigasztaljon, hogy viszonylag könnyen teherbe tudsz esni, csak megtartani kéne már. Egy másik doki segítségével!
Melcsi, sokat gondolok rátok. :wink:
Szerika, ti egyben még? :D
Szezso, francba. Egyél jó sok csokit, elűzi a szomorúságot!
Bettike, javítanál a táblában? 9+0 vagyok ma... Állítólag. :shock:
Mennem kell, puszi!

Kép
szilcsi

Melcsi
ez jó poén volt :lol: azért fogselyem még csak nem távozik belőled :lol:

Robcsi
ne aggódj, én is tuti felvettem volna így a cipőket :lol: lányod nagy segítség az öltözködésben :lol: miért gondolod, hogy a kevés alvássakl kevesebbet mérünk? :roll: én pont fordítva gondoltam :?

Lilaliba
drukk, hogy meglegyen az a nyelvvizsga ++++++++++++++

Áfi
jaj de jó, hogy Enikő javul, és lassan újra pillangó lestz a kis bárányból :D

Boni nem írt sms-t még, hogy mizú vele :? :roll: no mindjárt megcsörizem :)

Teszt: háááááááááááááát, asszem holnap :P vagy holnapután? :roll: á, kicsit sem vaygok bizonytalan
Ma az ebéd tojásleves volt és tökfőzelék fasirttal. A levesből ettem két tányérral, és a tökfőzeléket elkezdtem, de csak a fele ment, mert nyem kívántam többet belőle, de a császármorzsa a ment még :lol: és volt hogy fájt a cicim belül a melbimbónaál, de nem maga a bimbó, hogy meg is kellett fognom, nem az a feszülős, hanem nem tudom elmagyarázni :? kellemetlen volt. De ma már jobban feszül amúgy mint eddig. Nem görcsöltem ma, feszül a pocim.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Hű! Tudtok ám termelni rendesen! :lol:

Mindjárt dobok táblákat! :lol:

Szilcsi! Gyorsan átugrottad a kritikus 8. hetet! :lol: De jó lehetett látni! :lol: Vigyázz magadra továbbra is! Meddig írt ki a doki?

Áfi! Gratula a 20. héthez! Hihetetlen hogy rohan az idő, hisz még csak most láttam csodababa 2 csíkját!

Robcsi, Purc! Jó kis story-k, bár ehhez nem kell kismamának lenni, csak fáradtnak! Én már mentem el itthonról felemás papucsban, fél úton vettem észre, hogy de furán lépek! :lol:

Gaby! Naggyon jó hő! Kibírod hétfőig?

Lili! :(

Remélem minden okosságot meg jegyzek majd a későbbiekre, amiket itt olvasok!

Én szépüljünk napot tartottam! Fodrász után szépen megcsináltam körmeimet, arcpakolást tettem fel stb.! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Takarítós nap után beugrottam hozzátok :wink: Úgy elfáradtam, hogy nem igaz, be is keményedett a pocim.

Lili! nagyon sajnálom :( Nekem is kettő hasonlóm volt, a dokim szerint ez sárgatestelégtelenség, ezért progipótlást kaptam pé-től, és az első hónapban jött is a baba. Keress egy rendes dokit szerintem is!

Szilcsi! Szegénykém, el tudom képzelni, kitartás! 9. hét? és mennyivel jöttél előrébb? Lehet ám, hogy tényleg előbb estél teherbe, ha visszagondolok, milyen korán mutatta a teszt!

Áfikám! Érdekes volt ez a tüdős írás, én is komolyan elgondolkodtam a megoldáson, és fogalmam sem volt, szóval köszi :wink:

Ceni! nekem Miksával végig fogínyvérzésem volt, és most is már az elejétől. A dokim szerint erősen kell dörzsölni az ínyt, hogy edzésben tartsuk. Próbálom, de szerintem néha csuklik, amint szidom az ötletét... Paradontax fogkrémet vettem rá, de nem elég, hogy az íze sz.r, ettől ömlik a legjobban a vér a számból. Szóval nem nagyon használom, mert egyébként is öklendezem fogmosás közben, hát még a vér ízétől... Bocsi, aki nem bírja az ilyen vámpíros dolgokat :oops: :lol:

Gabi! Gyönyörű a görbéd! Mikor tesztelsz?

Melcsinek, Szerinek drukk!

Készülődés: nekünk kell vennünk egy komódot, de inkább Miksának veszünk újat (nem pelenkázósat), és Miksáét kapja meg a kicsi. Meg majd egy autós hordozót szeretnék, mert Miksáét úgy örököltük, meg már tovább is adtuk, és az uram mindig káromkodott, amikor csatolta be, mert bonyi volt. Szóval visszakérhetnénk, de asszem inkább nem. Aztán elajándékoztam a szopis párnát, mert egyszer elszunnyadt rajta itt egy vendégbaba, szóval azt kell venni. Nekünk nagyon-nagyon bevált, és pocis alváshoz is nagyon jó. Ruhát sajnos nem nagyon kell venni, ha kisfiú, viszont ha kislány, akkor bizony nagy vásárlást csapok :lol: 18. heti uh-n tán kiderül, ha meg nem, akkor az amnióból. De annak 4 hét a várakozási ideje :? ja, és olyan ágy fölött forgó izét is veszünk, mert Miksa szétszerelte az övét :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

szavazásra bocsátom
mikor teszteljek? vasárnap vagy hétfő????? :P :wink: na persze ha lesz miért, ezt tegyük hozzá

Kép
gaby25

Bettike
de jó, ma kényeztető napod volt akkor :D

Kép
gaby25

Gaby!
A kíváncsiságom vasárnapra szavaz, a józan eszem hétfőre! :lol:

Babancs! Domcsi már tényleg 2 hónapos? De jó? Vagy elszámoltam valahol?

Kép
bettike
Eger

Gabi!

Egy voks a vasárnapra :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike
hát ez az, én is kíváncsi vagyok :lol:

Kép
gaby25

Gaby,
hétfőre szavazok!
Szirmi,
köszi hogy értékelted a tudományos kutatómunkám, már épp kezdtem rosszul lenni hogy egy gordiuszi csomót oldottam meg, és senki nem örül neki rajtam kívül :D
A kettőnk dolga hogy áll? Tud valamit Tibi mikor tudja megoldani? :)
Szilcsi,
gratula a szépen növő babóhoz!!! :D
Lilaliba,
neked a nyelvvizsgához gratula!
Jó volt a fonnyadt salátás hasonlat! Én is úgy szeretem :D :wink:
Vendég

Áfi, Melcsi, semmi baj, csak azt hittem baj, hogy ezt írtam.

Gaby!!!

Hétfő teszt?
bnesz.eva

Sziasztok!
Csak szeretném megköszönni a válaszokat, megnyugtattatok. A barnázás alábbhagyott, sőt, azthiszem, mintha elmúlt volna, vagy inkább átment volna valami sárgás folyásba. Ez t egyelőre jó jelnek tekintem, mert az elsőnél babónál a mens. helyett szintén egy erősebb folyás, ugyanilyen sárgás jellegű- jelentkezett. A teszttel kibírom hétfőig, a férjemmel elrakatom mindjárt valamelyik szekrény aljára, nehogy kísértésbe essek. Ha a barnázás a beágyazódás jele volt, akkor azt hétfőn már ki kell mutatnia. Mindenkinek nagyon szorítok!
Gaby, úgy tűnik--egyszerre tesztelünk!! :D Szorítok nektek!
Vendég

apa vasárnapra szavazott :P

Kép
gaby25

Gaby!

Mióta késik?
bnesz.eva

eva
hát konkrétan a mai nap volt az, amikor legkorábban megjöhet :wink:

Kép
gaby25

Gaby, hétfő az eszem szerint :wink:

Sziromka, én is vettem paradontax-ot és azt olvastam az útmutatóban, hogy két hét kell, mire megszokod az ízét :shock: Hát én felváltva használom a sensodyne-nel, mert nem sikerült

A fogínyvérzésre nekem a fogdokim pont azt mondta, hogy vegyek puha fogkefét és ne erőltessem a dörzsölést, mert ez a terhesség miatti fogínyérzékenység és nem sima eset. Azért írtam hátha segít neked :wink:

Szilcsi, gratula a 9 héthez :D

Megyek apázni és aludni, jó éjt :wink:

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok Csajszik!

Kicsit elszakadtam a férjemtől és visszaolvastam... :lol:

Purc: a dokim szerint, ha van igazolásom, hogy nem szülhetek másképp, akkor prog. császár van. Ez nekik gondolom kényelmesebb. Persze, ha beindulna hamarabb, akkor is császár lenne, csak akkor gyorsan kellene cselekedni. Egyébként már ezen a héten meg akartak császározni, így örülök, hogy átkerültem a jövő hétre, mert akkor már a 40. hétben leszek. Csak a szemem az oka, hogy császároznak, mondjuk ez éppen elég sajna...

Snufi: valóban a névnapodon szülök, úgyhogy így előlegben: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Köszi a drukkokat Lányok, aranyosak vagytok!!! Nálam jobban mondjuk itt nem izgul senki ez tuti. :D

Melcsi: rád is majd gondolok sokat, jó lenne egy napon szülni mi? :wink: Tök jó, hogy nem fogtak bent téged, még pihenjél így az utolsó napokban te is!

Pusssz Mindenkinek!
szerika

Áfi, köszi a választ, csak most olvastam azért írok most. Így végülis logikus miért nem fullad meg születéskor, mert akkor már nincs benne folyadék, ha jól értelmeztem. És lehetséges, hogy ettől is függ mikor születik meg a bébi. Mármint, hogy nem a 40, hanem mondjuk a 38. héten. na mindegy ne bonyolódjunk bele ennyire :lol:

gaby, én is hétfőre voksolok, de csak azért mert láttam 14. DPO-n leszel akkor, és még lehet az is korai. De mennek a drukkok ezerrel.

Szerika, így már érthető, a dokinak kényelmesebb, hát ellene nem tudsz semmit tenni sajna. :(

Ma meg akartuk venni az ágyunkat, a kocsiba még be is fért volna, de mivel egy része 50 kilós, és az Uram testsúlya is kb ennyi, én meg nem merek magamra vállalni 25 kilót, így nem mertük megvenni a fene vigye el. Kiságy még mindig nem elérhető az Ikeában, már kezd nagyon bosszantani a dolog :evil:

Purc

Kép

Kép
purc

Melcsi! Szerika!

Nagyon sokat gondolok rátok! Szívből kívánom Nektek a legjobbakat! Nagyon drukkolok!!

(elvileg veletek egyidőben kellett volna szülnöm, május 19-re voltam kiírva :D ) :wink: )

Purc!

Hát igen, pelusok. Newbornből én már minden fajtát vettem és valóban mindnek más a mérete. A Libero asszem a legkisebb, azt lassan már nem is merem Domira adni. :lol:

Velünk minden ok. Domi már babakocsizott is, jól viselte, aludt végig a sétáltatásnál. Vendégségben is voltunk. Már 2,5 kiló. Imád enni. :D Jó alvó is, csak az éhség kelti fel. Holnap megyünk anyuékhoz vidékre.

Kép
babancs

Gaby: Talán a vasárnap, mert a vasárnapi tesztek azok jók szoktak lenni :wink: drukkolok, hogy II legyen! Majd mindenképp írj, én járkálni fogok és követem az eseményeket!

Áfi: Köszi szépen! Remélem meg is lesz, mert visszagondolva elég nagy szivatás volt: a levelemet tutira lehúzzák, mert olyan sajátságos nyelvtani szerkezeteket dobtam bele, ami elvérzésgyanús. Az űrlapot is érdekesen oldottam meg, de talán valamit ki lehet majd vakarózni belőle, meg a szövegértés részéből! Magam se tudom miért, de én egyltalán nem szeretem a fejes salátát! Ellenben imádom a káposztát frissen, többféleképpen fűszerezve!Néha köret helyett is szoktam hús mellé. Apropó... Jövőhéttől megint fogyózok, mert egy 75 kg-os pukkandúr lettem a vizsgaidőszak végére... :shock: :?

Betti: Beleírhatod a táblázatba, hogy 2039---> Lilaliba teherbe esik... :lol: Kicsit olyan kilátástalannak tűnik a helyzetem! Mintha semmi se akarna megoldódni... Itthon ugyanolyan furi a helyzet, mint volt, Apa meg most a kifordulása után befordult, én meg egész egyszerűen már lazítanék egy kicsit, szeretnék vidám lenni, de egy elkeseredett, befásult, reményvesztett ember mellett ez majdnem esélytelen!

Bocsika, hogy megint belebarmoltam a depimmel az alaphangulatba meg már biztos uncsi vagyok, úgyhogy sajnálom :( remélem hamarosan jó hírekkel is tudok szolgálni! Addigis megahygom nektek a jó híreket, hogy én hallhassam tőletek: eva, gaby, ajsa --->teszt+++++ szeri, melcsi---> Baby+++++

Jó éjszakát és kellemes pihenést mindenkinek!!!
lilaliba

sziasztok
Kép
hát egyelőre nega :? 13 dpo elvileg nem korai, több + tesztet is láttam már ilyet. No ez van. Ha nem jön meg, kedden új teszt.
Ha meg fog jönni, asszem leteszem a hőmérőt, ennél szebb görbét úgysem tudok produkálni még babásan sem :P :lol:

Kép
gaby25

Szépséges vasárnapot!

MSN-es únszolások miatt, megijedvén a beígért megtorlásoktól, jelentkezem. :lol:

Hát, ma sem leszek, de mára lesz igazolásom. Nem fogjátok kitalálni: biciklitúrára viszek kölköket.

Addig tessék szépen pozitívakat tesztelni, szülögetni, és megtermékenyülni. Szerintem ennyi programajánlatból mindenki tud majd választani. :wink:

Kellemes ébredezést!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én tesztem is -! Hőm 37,2! Szval nem tudom mi van! Legközelebb a jövőhéten csinálok! Nem tudom miért nem jön meg nekem sosem késett, mindig 28 napra megjött!
kata05

Hajrá Kata, Gaby! Lehet, hogy későn érő típusok vagytok... :wink: Szurok, szurok!

Cső, este jövök!

Kép
zölddisznó

Gaby!

én is teszteltem, 37.1 és negatív.

Most elég szar.
bnesz.eva

Kata, Gaby! :( :( :( :( De nem feladni a reményt. Azért a 37,2 az baromira jó hő, szerintem!!!! És nem egyszer hallottam olyat, hogy a mensi elmaradása után csak egy héttel mutatta ki a teszt!!! Vagy sem és mégis terhes volt a csaj!!! Öllelek mindkettőtöket!

kispiskóta

Sziasztok Görbetudorok :D ,

Jártam Nálatok múlt hét végén, hogy most akkor volt-e PÉ-m, vagy sem. Nos azóta ez Ferty szerint megvolt, ma viszont egy akkora furi eredményt produkáltam, hogy megint megkérdeznélek Benneteket - ha nem gond - előre is köszi:

Kép

Most már tényleg nem értem magamat... :roll:

Kép
bienvenue

Ez egy gyönyörű beágyazódási hőleesés, amennyiben holnap visszamászik! :D

kispiskóta

Bien, ez téleg beágyazódásinak tűnik!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++ küldöm neked!!!!

Én nem vagyok letörve! Közben utolért a hasmenés, tegnap olyat ettem amit nem bírt a szervezetem!

Szép napot mindenkinek!!!
kata05

Eva, Kata
Ti hanyadik napon vagytok???

Kata
a teszt 25-ös érzékenységű, bizti csak 15-20 a HCG nekünk :lol: vagy tényleg nincs :?

Kép
gaby25

Boninak üziztem este, de nem válaszolt :? remélem nincs neki 1 cn

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

3,2,1.... :lol: :lol:

Én nem értem ezt a májust :cry: , hogy lehet ilyen szép görbékkel ilyen hőkkel negatív a teszt :( .

Kata, Gaby, Éva, mensiig nem feladni, szorítok nektek!!!!!. És szerintem a hőmérést utána sem szabad, ez a legbiztosabb módja, hogy tudjátok mikor van pé, mikor kell összebújni. Ha nincs hő, csak a bizonytalanság marad. Én anno hagytam ki egy hónapot mérés nélkül és nagyon megbántam.

Éva, a te görbédre nem emlékeztem és az aláírásodból sem látszik, hogy hányadik dpo-n vagy, dobsz egy görbuszt?

Gyors benéztem, mert meg voltam győződve, hogy jó hírek fogadnak, most megyek reggelizek, de délután jövök még olvasni benneteket.

Coca, jó kirándulást a lurkókkal!!!!!!

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Babancs, nagyon örülök, hogy Domi ilyen szépen fejlődik és hogy minden ok veletek :D . Jó időtöltést a nagyinál :wink:

Jó lett volna ha együtt vagy legalább egy héten belül szülünk mindhárman májusban, de sajnos nem rajtunk múlott. A lényeg, hogy Domi jól van.

Puszi nektek.

Kép
melcsi6

Babancs
de jó, Domcsi már két és fél kiló :) nemsokára kis vasgyúró lesz :D

Melcsi
már nagyon izgi :D 3,2,1 :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok.

A görbém! Remélem így is jó, én még a másik módszert enm ismerem. Katica csinálta meg nekem.

Nem is tudom már hányadik napon vagyok. Holnap kell a 27. nap szerint megjöjjön.

puszi 1179643394.31.xls
bnesz.eva

Most mennem kell
este jövök
addig is várom a véleményeteket

Szép napot mindenkinek
bnesz.eva

Lilaliba,
de szeretnék 75 kilós pukkandúr lenni!!! :wink: :D
Gaby,
én meg több negatív tesztet láttam a 13. DPOn... :wink: ez egyelőre nem jelent semmit! Okos döntés pihentetni keddig, és akkor pisilni egy szép kétcsíkosat!
A hőmérőt ne tedd le, nem a szép görbe a cél, hanem a rengeteg információ amit nyújt! :)
Coca,
nekem egyik programod sem jó, a megtermékenyülésen túl a szülésen jócskán innen vagyok, pozitívat meg tudnék tesztelni, de minek? :D
Kata és Éva,
ugyanaz mint Gabynak, pár nap pihi, utána a + teszt!!! :P
Melcsi,
szóval az éjjel sem... :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?