A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Gira,
a gasztro biztosan és kizárólag bejelentkezés alapján lehet menni

bőrgyógyászt nem tudom, mi családon belül meg tudjuk oldani
Vendég

Zita :)
Köszike az infót, 2500 Ft az nagyon jó ár!! :D
Bár még éppen méretben vagyunk, mert Boti most 21-es szandit hord, ami pont jó rá, úgyhogy azt hiszem már inkább megveszem neki a 22-est.

KÉPZELJÉTEK! :lol:
Megtört a jég!!!! Boti ma többször is elindult önállóan MAGÁTÓL, ordítás nélkül!! :lol: :lol:
Igaz, csak rövideket ment, de végre magától próbálkozik! Nagyon örülök neki!! (már írom is az sms-t Beának :lol: )

most mennem kell!
Jó éjt!

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

:D :D :D Ez nagyszerű hír!
Nekem mindig azt mondták, hogy addig örüljek, amíg nem jár, de sztem onnantól lesz igazán csodás a dolog ;) Gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Végre elolvastam a sok lemaradást, hát nem kis ideig tartott! :)

Dancsi
! Szuper a házatok látványterve! :) Jót nevettem, hogy Jozsó milyen kis füllentős! :)

Melinda! Az "otti, tetyó" tényleg nagyon aranyos! Nagyon ügyi Lindike! A képeken pedig nagyon szépek a csajok! :)

Zituska! Grat Botinak a járáshoz :!: :), a testrész soroláshoz és a számoláshoz ! :)

Karmen
! Gyönyörűek a gyerekek! :) Azt meg nem csodálom, hogy mérges lettél, oltári, hogy mennyire nem figyeltek Orsi fájdalmaira! Remélem a szemük gyorsan meggyógyul!

Bea
! Nem semmi a lányod, 2 évesen betűzi a szavakat! És több nyelven számol! :):) Grat a majdnem szobatisztasághoz is! :) Örülök, hogy túlélted a műtétet! :):)Egyszer nekem is sebész kapta le a körömágyam, mikor benőtt a körmöm. Már nagyon csúnya volt, mert én nem tudtam mit kell tenni vele és nem mertem hozzányúlni. A fél körmöm is lekerült, 2 év alatt nőtt ki teljesen. Azóta is begyulladt párszor, de már magamat műtöm. Jól kiáztatom és szépen levágom a bűnös sarkot. Eddig működött.

Nyúlanyó! Grat Viki tudományaihoz is! :) :)

Niki
! Réka baba nagyob édes, milyen nagyot nőtt! :) Nagyon csini a farmerszoknyában! :) Dénes 4 hónapos kora körül kezdte a fogzást, és csak 7 hónaposan bújt ki az első foga. Szegénykém elég rendesen szenved mindegyikkel... :( A cicit viszont olyankor is elfogadja, ha fáj az ínye. Most hogy vagytok, eszik a lányzó?

Zita! Márk is nagyon ügyes, hogy már 10-ig számol! Aranyos, hogy a vonatra mondja, hogy dízel! Meglátszik, hogy pasi! :D

Timika! Nagyon aranyos lehetett Kristóf, ahogy udvarol! :) Unokatesóról majd teszek fel képet!

Zsuzsu
! Grat Ábelnek a lépcsőzéshez és az első lépésekhez! Nagyon tuti a cipős kép! :)

Ancsuka! Szép kislányod van, és üdv köztünk! :)

Zsanett! Sajnálom a diétát, nem lehet könnyű! :(

Ági! Boldog névnapot Szandrának! Grat az első fogacskához! A gyerkőceid nagyon szépek, nagyon hasonlítanak egymásra! :)

Gira! Nagyon sajnálom, hogy nem javul Hajna bőre! :( Gondolom fáj is szegénykének, ahogy kivakarja... :( És Dénes sem alussza át az éjszakákat, ha jól mennek a dolgok, 1-2 szer ébred, rövid szopi után alvás, ha rosszul mennek (front, fogzás, betegség stb., szóval elég gyakran), akkor 4-5-6-szor. Néha borzalmasan ki vagyok készülve.... :shock:

Csibe! Nagyon jók a nyaralásos képek, biztos szuper volt, Gábor nagyon helyes kispasi! :)

Kinga
! Boldog születésnapot Kittinek! Nagyon szép a kishölgy, a földevős kép édes nagyon! :)

Enikő! A gyereknapos képek nagyon tetszenek, a csajok nagyon szépek, Viola tündéri, ahogy mosolyog az ugrálóváras (ugyi az? :)) képen, a pocid pedig csini! :) Miért gondolod, hogy előbb fogsz szülni?

Bibi
! Nagyon jót nevettem a "kuka bácsi, dudu" sztorin, elképesztően jófej a fiad! :):)

Cseppek! Aranyos a napló :):), Zolka nagyon édes, igazi kis vasgyúró! :)

Fibcsi
! Üdv köztünk! Sajnálom, hogy a műtét miatt otthon kell hagynod Lizit, nehéz lehet! :(

Anett! Nagyon sajnálom, hogy ilyen gondok adódtak Málnával, remélem minden rendben lesz, nagyon szorítok, és tényleg próbálj meg megnyugodni, Málnusnak az a legjobb! Én egy másik topikban levelezek egy anyukával, akinek a kislánya vesetágulattal született, születése után kevéssel megműtőtték (most 18 hónapos), rendszeresen járnak kontrollra, de egyébként makk egészséges a kislány! :)

Húúú, lefáradtam teljesen, Dénesről is akartam írni, de majd máskor... :wink:

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Anett: Bocsika akkor vagy én olvastam valamit fére vagy nem értek hozzá, szóval ettől a vizsgáladtól miért menne el a baba, ezt nem egészen értem!
Én ugy hallodtam, hogy ezt a magzatvíz vételt (vagy nem is az lenne? már komolyan nem tudom, hogy én lennék enyire hüüü vagy csak nem értek hozzá)) 30x kor felett erősen ajánlatos megcsinálni, mondjuk nem tudom hány hetesen, igazából ezért nem értem ettől miért menne el a baba ha ezt a dokik erősen javasolják is, mondjuk neked nem azért kell mert elmultál 30 hanem más miatt.
Bocsi mindenkitől, te teljesen hü... vagyok az ilyenekhez, amit én nem élek át akkor azt nem is tudom mármint ilyen baba dolgokban.
Lehet én nem olvastam el rendesen amit Anett leírt erről az egészről és lehet azért is nem értem, hogy miért nem akarja igazán ezt a vizsgálatot.
Remélem nem hiszitek, hogy tiszta hü-- csaj vagyok, csak én az ilyen babás dolgokba akkor folyok bele és nézek utánna teljesen ha nállam aktuális lehet vagy aktuális is, nekem a terhességem szinte simán ment ilyen dolgok nem voltak.

Karmen: Hát hogy lehet-e több cipőt is rendelni? fogalmam nincs csak ugy véletelenül találtam az oldalt.

Zituska: nagyon örülök Boti lépéseinek Nagy-nagy gratula hozzá!! ♥♥

üdv mindenkinek!
Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Igen lehet több cipőt is rendelni és az sem baj ,ha egyik sem felel meg. :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Ancuska nem vagy hü...,ne mondj ilyet,természetes,hogy ha neked nem kellett,nem tudsz róla!Igen ajánlják 35 éves kor felett,de a vetélés kockázara1-2% mindig,alá is írsz előtte egy papírt,hogy ezt vállalod (ez természetes,hisz a te döntésed,utána nem okolhatod a dokit) neki kötelessége felajánlani,mindenki maga dönt,mi a "jobb" neki egy vetélés vagy egy beteg gyereket nevelni élete végéig!35 fölött az esély is nagyobb arra ,hogy beteg a baba,de nálam sokkal kisebb ezekkel a jelekkel,mint egy 35 fölötti nőnek és sokkal kisebb arra,hogy baja lenne.Így még egy uh nélkül nem csináltatom meg,ha ott is azt tanácsolja a doki,akkor igen!
20140113113746

Anett!
nagyon nehéz a döntés, én megértem ha nem csináltatod meg, azt is ha igen, remélem jól megnézik ismét a babát UH-n , és kiderül h. nincs semmi.

((Én megcsináltatnám, decsak azért, mert a családban volt már down-os baba, nagyon-nagyon közeli rokonnál, (ennél közelebbi nem is nagyon lehetne)
szerencsére, nálunk nem merült fel semmi.))
Vendég

Hali!

Nem tudom, ki volt az, aki felvetette először a Severes cipőinfot, de én is nagyon hálás vagyok érte. :) Mi is vettünk Petinek egy dr. Punto szandit, 21-es kellett. :o Én néztem a Golf márkájúakat is, de azokat seperc alatt leszedné a lábáról, így maradtunk az első verziónál.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ma ultra fos napunk van....

Viola eltaknyált a motorral a játszón persze a betonon, lejött a fél arcáról a bőr és egy "lyuk" lett a homlokán a bőrén -felszini sérülés- :shock: :cry: Ömlött a vér, cseppentettünk rá hidrogént, meg betadint is, de még mindg vérzik :shock: Egyéb ötlet valakinek???? (ügyeleten kívül)
Most ennyi kész vagyok :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Anett:
Köszönöm, hogy elmagyaráztad és leírtad, hogy mi ennek a kockázata , komolyan nem tudtam mivel jár, de mostmár megértem, sőt értem is, hogy nem vagy könnyű helyzetben, mert fogalmam nincs így már nekem sem, hogy mit tennék.

Mi ugy terveztük a férjemmel, hogy 33-34 éves leszek kb. mikor jönne a második bébi (sajna most nem tudnánk egy második babát beválalni, talán 4-5 év múlva már lesz lehetőségünk, igaz akár fél év múlva is, de ezt előre nem tudjuk).
A férjem mondjuk ellene van-volt a másodiknak, hogy egy gyerek is gyerek és inkább annak ad meg mindent, (a férjemnek van tesója nekem nincs, mégis ő nem akar második bébit).
Kicsit változik a véleménye, de ez még a jövő hogy mi lesz...

Jó éjt sziasztok

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Zituska: GRATULÁLOK!! :) Remélem gyakorol a legényke :)

Enikő: Lassan valami orvosos szappanoperát kéne írni rólatok....nagyon zajlik nálatok az élet :(
Semmi ötletem... Mindenesetre gyors gyógyulást Violának!

Anett: Én is így döntöttem volna a helyedben, még egy uh mindenképp aztán meg lesz még idő gondolkodni. Mindenesetre én nagyon optimista vagyok, hiszem hogy semmi baja Málnának. Drukkok mennek továbra is!

Most már felcsigáztatok, lehet hogy holnap elugrunk a Severbe :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő:

jujj szegény Viola, hát ötletem nincs!
ha nem kell szerinted varni akkor nincs nagy baj, mondjuk lehet jó lenne ha egy orvos látná nehogy agyrászkódása is legyen.
Vivi is motorral esett el orral előrre átesett rajta totál, a szája két napig dupla akkora volt szőrnyű , ugy sírtam a látványtól ahogy kinézett.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Csajok!NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK a drukkokat!!!!!Nagyon jól esik most!!!!

Enikő!Szegény Viola nagyon sajnálom,ötlet az nincs,de remélem mostanra elállt a vérzés!!!

Zitus gratulálok a járáshoz,nagyon büszke lehetsz! :D :D
20140113113746

Bea, Isten éltesse sokáig Grétit! Sok boldogságot neki és nektek is hozzá, nagyon ügyes lánykátok van! :)

Enikő, jaj szegény Viola, tényleg kijut most nektek. ha már elállt a vérzés jobban szemügyre tudod venni, valszeg érdemes lesz leragasztani, aztán holnap doki? Nem tudom.

Zitus, Gratula Botinak! De jó, végre! :) Köszi a receptet is! :)

Anett, biztosan minden rendben van, mikor mész Uh-ra, és hova végülis ?

Erika

gerika

Sziasztok!!

GRÉTINEK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép

Enikő!
Jobbulást Violának!! Tényleg kórházat nyithatnátok otthon :evil:

Csibe!
Nagyon aranyos Gábor,rengeteget nőtt, pedig csak most született. A kikapcsolódás miatt ilyen :oops: irigy vagyok! :_)

Cseppek!
Olyan jó, h jelentkeztetek! Rég láttuk Zolkát, köszönöm az élményt! :-)
Ábel nagyon sok corában vásárolt fagysztott őszibarit elfogyasztott, de Én minden gyümit nyersen adok. Eddig semmitől sincs baja.

Zita!
Hamarosan fogocskáztok Botival! :D Örülük, csak így tovább!!

Anett!
Málnus egészséges, ebben biztosak vagyunk!

KlZsuzsi!
Várjuk a híreket Diniről!!!

Csajok!
Egy éves korban milyen vizsgálatok vannak?????

Melinda!
A mi dokinknál hogy van?? Mentek mostanában tanácsadásra?
Remélem meggyógyultatok!!

Nálunk minden rendben, Ábel lefáraszt, egész nap mászik, lépeget, lépcsőzik...., de persze imádjuk :D

Szép estét!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!:)

Bea :)
Grétinek nagyon boldog születésnapot kívánunk! :D
képeket!! képeket!! :D

Enikő :)
Jaj, szegény Viola! :cry:
Nincs sajna okos ötletem. Remélem már elállt a vérzés!

Anett :)
Hová mész végül UH-ra?
Szerintem jól döntöttél, hogy előbb még 1 Uh. Biztosan minden rendben lesz, drukkolok nagyon továbbra is!

Gira :)
Én is hasonlóan érzem, hogy innentől még szebb a dolog! :D
Már nagyon vártam, hogy elinduljon, és nagyon örülök neki!! :D
(azt csak zárójelbe mondom, hogy a 13 kilóját cipelni már kicsit nehéz volt! :lol: )

Szerencsére lelkesen gyakorol a drágám, ma voltunk a városban, és ott is büszkén mutogatta az új tudományt! :lol:

Kép
Kép
zituska28

És egy kép: Ábel huncotkodik... :D :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bea! Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk a bűbájos Grétinek!!!!! :D

Zituska! Grat Botinak! Belejön majd mint kiskutya az ugatásba!
:)

Enikő! Jajj, szegény kicsivel mindig történik vmi. :( Nekem csak doki jut eszembe. :(

Zsuzsu! Szemészet, vizelet.
A 18 hós szurira megyünk legközelebb, vmikor július végén.
Már rendbejöttünk, köszi! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsi :) , Ancsu :) , Bea :) , Zsuzsu :) és mindenki :)
Köszi a gratukat! Nekünk ez tényleg akkkora dolog, mintha vmi akrobata mutatványt tanult volna meg Boti! :lol:
(így 17 hónaposan már itt volt az ideje 8) )

Kép
Kép
zituska28

Gyors bekukk, hoooooogy

GRÉTIT AZ ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!!!!!
Vendég

Grétinek nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Erika!Uh-t először Pesten próbáljuk,szombaton nem értem el,ma 8 tól hívom ezerrel a Praxisban Dr Hajdú Krisztinát próbáljuk.Ha nem fogad ma vagy holnap akkor Kecskemét!Majd írok mi lett,de már annyira mennék!!!!!!!!!!!!!!
20140113113746

Tegnap elmaradt: Grétinek sok boldog születésnapot!

Anett, drukkolok, hogy mielőbb elérd valamelyik UH-sat!

Zsuzsu, a szemészetre kb. két hónapos az előjegyzési idő, szóval lassan majd próbálhatsz időpontot kérni...gondolom, nektek is be kell jönnötök majd Szegedre.

Enikő, hogy van Viola buksija?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Hahó!

Grétinek nagyon boldog szülinapot kívánunk! :):):):):)

Enikő! Amindenit, tényleg nagyon kijut nektek már a betegségekből! :(:( Szegény Viola! Végül hogy sikerült elállítani a vérzést?

Zs. és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hát a pesti doki kilőve,2 hét szabin van!Hívom Kecsót de nem veszik fel 9 előtt 1 perccel sem.Jaj csak fogadjon!
20140113113746

Sziasztok!

Ági! (exi)
Tudsz valami telefonszámot szemésztre??? Hova kell menni?? Természtesen Szegedre megyünk mi is, a gyermekorvosunk is ott van.
Peti???????

Anett!
Biztosan fogad a doki, nyugi!!!

Csajok! Felnőtt szemésztet hol van??? Úgy érzem romlik a látásom :(

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Beszéletem a Nemes doki asszisztensével,azt mondta visszahív és gondolkodik,mert fullon van!Nagyon bízom benne,hogy vhova besuvaszt!
20140113113746

Zsuzsi! amit irtak azon felül nekünk még ortopédia is volt. Több orvos szokott vérvételt kérni, nekünk nem kellett. Aranyos Ábel! Orsi amikor nem néztem oda egyszer a lavorba csücsült bele:)

Bea! nagyon boldog szülinapot Grétinek!!!

Most meg hivtam a gyógy.segédeszköz boltot azt mondták csak a cipöt kell vinni a gyerek nem is kell! Érdekes lesz akkor az a betét, én azt gondoltam az lenne szerintem pont a lényege hogy egyénileg az ö talpához alakitsanak ki egy helyes talpboltozatot. Nem vagyok orvos de igy lenne a logikus. Amugy ez csak 900 ft, a gyogycipö 10e is lett volna de hiába kértem, pedig most végképp azt gondolom azzal jártunk volna jol:(

Orsi fenékén már elmult a börbetegség, akartam most maszekhoz vinni de közben kentem azokkal ami a multkor kimaradt. De igy megint vissza fog jönni megint az biztos de addig nincs mit lásson most rajta az orvos:(
Most még usziban sem volt, nem tudom mitöl. Persze megint hétvégén lett, amikor nem tudtam orvoshoz vinni. Azért köszi aki irt privátot legközelebb (ami remélem nem lesz) már tudom hova mehetünk

Enikö! Szegény Viola! Hogy van! Komolyan mondom ennyi baleset már nem is értem hogyan történhet valakikkel! Bogi gipsze mikor kerül le?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea,Grétinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! :D :D
Milyen tortája volt/lesz??? 8) 8)

Anett,tutira segíteni fog neked időpontot keresni a doki!!
Én nagyon szorítok!!! :wink:

Zsuzsu,a szemészet a régi sztk-ban,a nagyáruház hátamögött!!! :wink:

Enikő,nálatok tényleg mindig történik valami!! :roll:
De te jól vagy???

Zituska,örülök hogy megy a Boti,pár nap,és tuti lesz a fogyókúrád,rohangálhatsz utána ezerrel!!! :wink: :lol:

Zsuzsi,köszi,jaj de még annyit tudnák mesélni,miket csinál a gézengúz fiam!!!
Dénes hogy van???

Tudjátok meghalt az apukám,ás minden héten szoktunk hozzá menni a temetőbe,ilyenkor a Barni repeszt a dömpiével a tatihoz.
Mindig szoktunk neki vinni virágot,na azóta, a Barni akárhol lát virágot,mindig kiabálja hogy tati-tati!!
Legutóbb a trolin a nénitől el akarta venni a szegfűt,mondován hogy kell a tatinak,de jó fej volt a néni,mert adott neki 2 szálat!!
Aztán a játszótéren volt 1 kislány,és annak adott belőle egy szálat,össze-vissza szeretgette,,meg meg is puszilta!!
Hozzáteszem ,jó ízlése van a fiamnak,nagyon szép kislánynak udvarolt!!! :D :D

Utána odamnet egy másik kislány hozzá,és a Barnit meg akarta szeretgetni,de a fiamnak valszeg nem tetszett,mert sírva szaladt el előle!!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Hát csajok, jó sokat írtatok, teljesen lemaradtam!!!
Enikő: remélem jobban van már a lánykád...végülis elvitted dokihoz a sérülésével??
Zsuzsi: köszi, ari vagy!!Te is el voltál veszve, hogy vagytok???

Kép
gyanixi

Hali.

Zsuzsu, most hirtelen nem tudom megmondani, hogy mi a szám... :( Csütörtökön megnézem, de szerintem a gyerekdokinál ki van rakva, vagy esetleg a védőnő is tudja, mert a gyerekszemészek a gyerekorvosok szerint vannak elosztva. De majd megnézem csütörtökön a rendelőbe, hogy milyen telcsiszámok vannak kirakva.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

SIKER!Holnap 16:40 re mehetek,nagyon rendik voltak!Úgy örülök,most már csak az kell,hogy azt mondja nincs semmi és nem kell amnio!

Bibi milyen kis tündéri kedves Barni!Büszke lehetsz rá! :lol: :arrow:
20140113113746

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket Kitti nevében is :lol:

Nem volt időm most elolvasni az utóbbi 3 nap termését,de bepótolom Ma reggel mentek el anyósomék, most már lesz időm netezni :P

A kis betegeknek jobbulást kívánok!!

Biztosan lemaradtam Szülinapokról,névnapokról is . BOLSOG SZÜLI ÉS NÉVNAPOT akinek volt :wink:

Nekünk nagyon jól sikerült az első szülinap. Jó sokan voltunk,Kitti szerencsére nem ilyedt meg senkitől. Imádta hogy mindenki vele foglalkozik. Kapott jó sok ajándékot meg egy hatalmas gyönyörű és ráadásul finom túró tortát. Enni nem akarta,viszont hagytam hogy átformázza egy kicsit :lol: Nem kellett 2x mondani neki...
Itt van pár kép. Főleg videóztunk,de azért vannak fotók is:
Kép Torta

Kép Trancsír

Kép torta megint

Kép Az egyik ajándék

Kép Együtt

Kép Apával

Kép Pont 1 évesen

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

sziasztok!

Grétinek nagyon boldog 2. szülinapot!

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Grétinek boldog születésnapot kívánok!
Vendég

Enikő
Viola jobban van már? Voltatok vele dokinál?

Anett
Nagyon örülök, hogy kaptál időpontot és biztos nem lesz semmi gond!! Majd szorítunk neked ♥

Ennyi gond-baj, hogy lehet?! És mindíg van valami sajos.

Vivikém tegnap alig akart enni valamit, csak a nasi ment volna azt meg persze apával nem engedjük, borzasztó ez az evése :( :cry: :cry:
Ma délben sem evett semmit, ugy alszik hogy nem ebédelt, kivagyok totál miatta.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Zsuzsu! A Sportorvosiba Koczka K. doktornőhöz tartoztok, gyerekorvosok szerint van meghatározva ki hova tartozik.549-620 on kell kérni a szemészetet, ott kell időpontot kérni, kb 6 hét múlvára már adnak is. :)
Felnőtt szemészet: klinika vagy sztk.

Kinga! Nagyon édes az ünnepelt 1 éves lánykád! :D

Ancsuka! Sajnálom ezt a nemevést, tudom milyen, szoktam mondani, hogy Lotti napelemmel él, iszonyat keveset eszik...
Hány kiló Vivi?
Mi most ott tartunk, hogy Lottika nem kórosan sovány még,de sovány. Édesség nulla. Kaja válogatás nincs, eszi - nem eszi, az van, amit elé rakok. -sztem ez jobb, mintha csinálnék 5-6 kaját, hogy melyiket eszi, mert akkor még jobban nyávogna-. Családban élő gyerek nem halt még éhen. -igaz, most olvastam a pesti családot, akik koplaltak, de az más tészta sajnos-.

Anett! Drukkolok holnapra nagyon!! De én sejtem az eredményt. :wink:

Lindának kinőtt a 10. foga, túlvagyunk a felén, hurrá. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Kinga!
Kittinek boldog 1.éves születésnapot!!!! :lol: :lol:

Bea!
Grétinek pedig millió puszi, és neki is nagyon boldog születésnapot! :lol: Nagylány már! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Melinda
Vivi most volt 13,2kg és 94 cm.
Én kérdezem tölle mit enne, de gyümin kívül meg a danett pudingon kívül nem sok értelmeset mond. (persze a nasit nem sorolom) a gyümi még jó is lenne, ha azt enné meg amit én adok, de az nem jó sajna :( a dm-be veszem a frutta purát és az kell csak 499FT 4 db, de megveszem napi 1-2db-ot kap, hogy legalább valami vitamint egyen.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Ancsuka! Annyi idősen mint Vivi, Lotti is 13 kg volt, de alacsonyabb volt, kb 89 cm.
Augban lesz 5 éves, 108 cm körül van, és kb 16-17 kg.
Lotti nem eszik gyümit itthon, csak az oviban, itthon max banánt.
Ha kérdem, mit enne, válasz: borsóleves, sajtostészta, sonkáskenyér, májaskenyér, kakaó.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok :)
Mindjárt teszek fel majd képeket, nem sikerültek valami túl jól. Pl. egyik torta le se lett fényképezve....ami lett fényképezve az is elég gáz. Na ja, nem mi kezeltük a gépet :lol:

Kinga: Kitti gyönyörű lányka :)
Mondták már hogy hasonlítasz Paliknéra? :)

Bibi: Aranyos ez a történet :)
Én lányom ma kapott egy szájra csókot Csongitól :) Nagyon édesek voltak :) Gréti el is szégyelte magát :)

Kép
a torta (lúdláb, kutyusos marcipánnal), ezen kívül volt még egy túrótorta is, amiről nincs kép :(
pedig azon is volt gyertya

Kép
"Ajaaa, ki csinálta a tüzijátékot???"

Kép
elfújta

Kép
hűűűűűűű

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csak gyors mert ébren mind2!

Viola jól van így néz ki, tegnap még rosszabbra számítottam ami az arcát illeti, mert olyan csúnyának tűnt, de szerencsére nem vészes!!
Kép
De már nyomja a hisztit :lol: :
Kép

Bogi tegnap búcsúzott el a kis barátnőjétől (elköltöztek ámerikába :( ) egy utcsó kép róluk közösen:
Kép

Bogi karjáról ma levették a gipszet, de nem csináltak röntgent, csak megmozgatta a doki a kezét, meg megnézte azt jóvan.... :roll:

Dancsi: Ment a privi a telefonszámmal :wink:
Mentem.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kittinek és Grétinek- utólagosan- BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!
Kép

Zituska!
Nagyon ügyes Boti :lol: , Bea ma volt nálunk és ő is elújságolta!!!!!

Enikő!
Violának Jobbulást!

Zsuzsi!
Köszönjük a dícsérő szavakat!

Anett!
Biztos jó híreket fogsz kapni!!Szorítok holnapra!

Dobok két képet, Próbálkozom az üléssel címet kapták! :lol:
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bea,Kinga! Nagyon szép tortát kaptak és látom az ajándékok is aranyosak!!

Bea! Palikné, ez tetszik. Itt gondolkodtam már 5 percet honnan ismerös Kinga, de nem ugrott be, aztán ahogy irtad leesett hogy hát én is arra gondoltam, persze:)

Ancsa! Orsi 100cm és 13 kg. Sosem evett sokat, néha egész nap csak kakao van kevés kajával, már nem aggodok ezen régóta.

Nálunk amugy a kakao, a mákostészta és a zöldségek (paprika, paradicsom és uborka minden mennyiségben) mehet

Enikö! Ezen megint mérges lettem, semmi kontroll???

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Köszönöm az információkat, 06.20-ra kaptunk időpontot Koczka dr.nőhöz. Akkor még ugyan nem lesz 1 éves Ábel, de azt mondták 3 hét nem a világ...

Kármen!
Nekünk anno Tornyos doki azt mondta, akkor kell menni hozzá, ha elindul Ábel, vagyis stabilan jár. Én hozzá viszem, és ha Ő indokoltnak tartja akkor ortopédia.

Bea, Kinga!
Nagyon szépek a lányok, a torták is! Hol rendeltétek???

Enikő!
Viola remélem javul, a csatt nagyon csajos! Ábel is tud hiztizni, pedig pasi :-)

Melinda, Ancsa!
Le se merem irni Ábel méreteit :oops: :oops: Doktornő szerint nincs vele baj, anyuka sem modell alkat :lol:

Ti milyen fényvédőkrémet használtok a kicsinek??? melyiket érdemes venni?

Nagy szomorúságomra Ábel már csak reggel fogadja el a cicit, de azt is csak félálomba. Nagyon gyorsan elment ez a 10 hónap, jó lenne megint egy apróság :lol:

Szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Ancsa!

Rékának is vannak ilyen "nem eszek" időszakai, de aztán elmúlik. Nálunk legutóbb az jött be, hogy valami gyertyafényes meghitt kajálásokat csináltam kettesben vele (Hajnát lefektettem) Én is azt ettem, amit ő, közben "dumálgattunk", én jóízűen ettem... amióta így csináljuk, megint jókora adagokat eszik.
Egyébként, azokban az időkben, amikor nem evett rendesen, akkor is hízott ugyanúgy :roll: Szerintem a te lánykád is jó súlyban van. Réka most 12650g és kb. 86 cm
Vendég

Bea!
ISTEN ÉLTESSE GRÉTIT!!! Gyönyörü kislány!!
Képzeld el,már más is mondta hogy hasonlítok Paliknéra :roll: De én nem vagyok annyira flegma :lol:

Zsuzsu!
Mi a tortát Hattyastelepen rendeltük. 20 szeletes és kb 4500 píz volt.

Enikő!
Majd elolvasom,mi történt Violával! Remélem gyorsan elmúlnak róla a bibik!!
Örülök hogy Bogiról lekerült a gipsz és minden rendben van vele.

Köszi az utólagos köszöntéseket is !!
:P

Lánykámmal nem tudom mi történt. Tegnap aludt 3 órát ebéd helyett ma meg lenyomott 2,5 órát és most is alszik 30 perce :wink: Front van?

Zsuzsu!
Én BABE napkrémet használok Kittinek. 20-as faktorút,mert nem egy fehér bőrű lányka és doki néni szerint elég az is. Csak patikában lehet kapni és NEM allergizál!!!!!!! Tökéletes a babáknak.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

EL kell mesélnem nagy örömöm!

Miután Hajna már kapaszkodva sétálgat a bútorok mentén, attól féltem nem fog mászni, és 1 éves koráig így szenvedünk, de szombaton, mikor hazaértem a borfesztről, ODAMÁSZOTT HOZZÁM!!!! :lol: :lol: :lol: Azóta jön-megy a lakásban :lol:
Ezennel leköszönőnek ítélem a gázos korszakot ;) Csodás életem lesz ezután 8)
Vendég

Kinga ,Bea édik a lánykák nagyon és gusztik a torták,egész megkívántam!

Csibe!Gáborbabának sok sikert az üléshez,tetszik neki a dolog úgy látom!

Enikő!Szegény Viola tényleg jól megütötte az arcát,a lényeg,hogy nincs komoly baj,a hisztit leszámítva,hát nem egyszerű pocakkal ennyi gondot!!!!!Örülök,hogy Bogi megszabadult a gipsztől!
20140113113746

Zsuzsi! Én patikában szoktam venni (csak ott találtam nagy faktorút) 50,60-as krémet Vischy v. La Roche. Még ilyen nagy faktorszám mellett is mindig nagyon barna nyáron Orsi.

Csibe! Nagyon ügyes Gáborka hogy már ezt gyakorolja. Orsinak ez késöbb ment

Gira! Hajnának is gratulálok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?