Sziasztok!
Végre elolvastam a sok lemaradást, hát nem kis ideig tartott!
Dancsi! Szuper a házatok látványterve!

Jót nevettem, hogy Jozsó milyen kis füllentős!
Melinda! Az "otti, tetyó" tényleg nagyon aranyos! Nagyon ügyi Lindike! A képeken pedig nagyon szépek a csajok!
Zituska! Grat Botinak a járáshoz

, a testrész soroláshoz és a számoláshoz !
Karmen! Gyönyörűek a gyerekek!

Azt meg nem csodálom, hogy mérges lettél, oltári, hogy mennyire nem figyeltek Orsi fájdalmaira! Remélem a szemük gyorsan meggyógyul!
Bea! Nem semmi a lányod, 2 évesen betűzi a szavakat! És több nyelven számol!

:) Grat a majdnem szobatisztasághoz is!

Örülök, hogy túlélted a műtétet!

:)Egyszer nekem is sebész kapta le a körömágyam, mikor benőtt a körmöm. Már nagyon csúnya volt, mert én nem tudtam mit kell tenni vele és nem mertem hozzányúlni. A fél körmöm is lekerült, 2 év alatt nőtt ki teljesen. Azóta is begyulladt párszor, de már magamat műtöm. Jól kiáztatom és szépen levágom a bűnös sarkot. Eddig működött.
Nyúlanyó! Grat Viki tudományaihoz is!
Niki! Réka baba nagyob édes, milyen nagyot nőtt!

Nagyon csini a farmerszoknyában!

Dénes 4 hónapos kora körül kezdte a fogzást, és csak 7 hónaposan bújt ki az első foga. Szegénykém elég rendesen szenved mindegyikkel...

A cicit viszont olyankor is elfogadja, ha fáj az ínye. Most hogy vagytok, eszik a lányzó?
Zita! Márk is nagyon ügyes, hogy már 10-ig számol! Aranyos, hogy a vonatra mondja, hogy dízel! Meglátszik, hogy pasi!
Timika! Nagyon aranyos lehetett Kristóf, ahogy udvarol!

Unokatesóról majd teszek fel képet!
Zsuzsu! Grat Ábelnek a lépcsőzéshez és az első lépésekhez! Nagyon tuti a cipős kép!
Ancsuka! Szép kislányod van, és üdv köztünk!
Zsanett! Sajnálom a diétát, nem lehet könnyű!
Ági!
Boldog névnapot Szandrának! Grat az első fogacskához! A gyerkőceid nagyon szépek, nagyon hasonlítanak egymásra!
Gira! Nagyon sajnálom, hogy nem javul Hajna bőre!

Gondolom fáj is szegénykének, ahogy kivakarja...

És Dénes sem alussza át az éjszakákat, ha jól mennek a dolgok, 1-2 szer ébred, rövid szopi után alvás, ha rosszul mennek (front, fogzás, betegség stb., szóval elég gyakran), akkor 4-5-6-szor. Néha borzalmasan ki vagyok készülve....
Csibe! Nagyon jók a nyaralásos képek, biztos szuper volt, Gábor nagyon helyes kispasi!
Kinga!
Boldog születésnapot Kittinek! Nagyon szép a kishölgy, a földevős kép édes nagyon!
Enikő! A gyereknapos képek nagyon tetszenek, a csajok nagyon szépek, Viola tündéri, ahogy mosolyog az ugrálóváras (ugyi az?

) képen, a pocid pedig csini!

Miért gondolod, hogy előbb fogsz szülni?
Bibi! Nagyon jót nevettem a "kuka bácsi, dudu" sztorin, elképesztően jófej a fiad!

:)
Cseppek! Aranyos a napló

:), Zolka nagyon édes, igazi kis vasgyúró!
Fibcsi! Üdv köztünk! Sajnálom, hogy a műtét miatt otthon kell hagynod Lizit, nehéz lehet!
Anett! Nagyon sajnálom, hogy ilyen gondok adódtak Málnával, remélem minden rendben lesz, nagyon szorítok, és tényleg próbálj meg megnyugodni, Málnusnak az a legjobb! Én egy másik topikban levelezek egy anyukával, akinek a kislánya vesetágulattal született, születése után kevéssel megműtőtték (most 18 hónapos), rendszeresen járnak kontrollra, de egyébként makk egészséges a kislány!
Húúú, lefáradtam teljesen, Dénesről is akartam írni, de majd máskor...
Zsuzsi és