Sziasztok, Jó reggelt!
Kata, Gaby: hővel hogy álltok?
Boni: Először is nyugodj meg! A párod nagyon hosszú életű lesz. Te pedig fellélegzel, mert minden rendben lesz. Elég összetett az álmod! Alapjába véve azt jelenti, hogy ha megálmodtad a párod halálát, akkor hosszú élete lesz! Ha pedig egy álomban sírás van és az a saját sírásod, akkor megkönnyebbülsz, megszabadulsz egy nagy félelmedtől, aggodalmadtól! Szóval a párod szerintem hamarosan életjelent ad magáról!

De ha azt nézzük, akkor egyszerre jelentkezik a legnagyobb félelmed és a legnagyobb vágyad: a párod halála és az hogy babát vársz! Ez pedig tök kézenfekvő, ha álmodik az ember! Ha valaki rosszat álmodott az bátran írjon, megpróbálom megynugtatni, már 9 éve fejtek álmokat! Némit konyítok a kártyavetéshez is , de tanult számmisztikus vagyok! {Ez meg a reklám helye

}
szezso: Igen, érdekes volt, pláne hogy egy szimpla alapfok az egész...

A barátnőm szerint (neki felsőfokúja van angolból) a 3 szint között leheletnyi csak az átmenet. Azt mondta, hogy inkább szókincsbeli, mert nyelvtant ugyanúgy kell vágni. Kaptam én már ennél szemetebb témákat is, mint pl: restaurátor tábor, számítástechnikai cég szolgáltatásai, osztrigára vonatkozó fogyasztóvédelmi szabályzat. Az utóbbitól rosszul is lettem, amikor le kellett fordítani, hogy szerencsétlen állatot hogyan kell agyonnyomni a fogaink között, mert hogy él még amikor fogyasztják.
Áfi: Van egy tök jó módszer amivel a múlt évben 25 kilótól szabadultam meg. Tulajdonképpen eszik mindent az ember, csak bizonyos szabályok szerint szét kell osztania a kajacsoportokat és bizonyos dolgokat nem ehet együtt (pl: ilyenkor a felvágottas szendvics, a kakaó, a húsos pörköltök és a kevert lelmiszerek nem fogyaszthatók). Megpróbálkozok vele megint, hátha egy 5-10 kiló megint lemenne rólam és akkor megnyugodna a pici lelkem!!!