A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boni, nem tudsz dobni egy sms-t neki, hogy csörgessen meg, ha minden ok? És akkor te is megnyugszol.
Enyim férj ma meg Madridba.
Melcsi nem jelentkezett be nálad? :lol:

Kép
Kép
robcsi03

melcsi eddig még nem jelentkezett :lol:

éppen most csörgetett meg,így megnyugodtam!
Vendég

Boni
HALÁL Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.

Kép
gaby25

(((((((((((((((((((Boni))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Boni!

Nem szabad rosszat álmodni, pláne nem ilynet.

Sajnálom a ragacsot, szerintem én is csatlakozom ma :cry:
bnesz.eva

Csajok
na ne máááááááááááááá mindenkinek ragacs :? :cry: lelövöm pirit Kép

Kép
gaby25

érdekes módon nem vagyok elkeseredve! eddig mindig bőgéssel reagáltam a dologra, most nem . olyan közömbösen fogadtam a dolgot! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

((((((((((((Tesókám))))))))))))))))))))))

Kata, Gaby, mennek a drukkok!

Rólam: Snufi fantasztikus helyre vitt vacsorázni. Nagyon izgultam, mert nem tudtam, hova visz, és ki kellett csipnem magam. :shock: A Vidámparktól nem messze a tóparton van egy étterem: Robinson, ott voltunk. 5 pincér leste a kivánságainkat. :D Kemencében sült libacombot ettem káposztás sztrapacskával, Snufi bélszint lecsós libamájjal. Desszertnek Robinsonról elnevezett sült csokis sütiféle (belül folyt a csoki). Na szóval, nagggggggggyon hangulatos, romantikus, különleges volt!!!!!

Szép napot: Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok, Jó reggelt!

Kata, Gaby: hővel hogy álltok? :wink:

Boni: Először is nyugodj meg! A párod nagyon hosszú életű lesz. Te pedig fellélegzel, mert minden rendben lesz. Elég összetett az álmod! Alapjába véve azt jelenti, hogy ha megálmodtad a párod halálát, akkor hosszú élete lesz! Ha pedig egy álomban sírás van és az a saját sírásod, akkor megkönnyebbülsz, megszabadulsz egy nagy félelmedtől, aggodalmadtól! Szóval a párod szerintem hamarosan életjelent ad magáról! :wink: De ha azt nézzük, akkor egyszerre jelentkezik a legnagyobb félelmed és a legnagyobb vágyad: a párod halála és az hogy babát vársz! Ez pedig tök kézenfekvő, ha álmodik az ember! Ha valaki rosszat álmodott az bátran írjon, megpróbálom megynugtatni, már 9 éve fejtek álmokat! Némit konyítok a kártyavetéshez is , de tanult számmisztikus vagyok! {Ez meg a reklám helye :lol: }

szezso: Igen, érdekes volt, pláne hogy egy szimpla alapfok az egész... :? A barátnőm szerint (neki felsőfokúja van angolból) a 3 szint között leheletnyi csak az átmenet. Azt mondta, hogy inkább szókincsbeli, mert nyelvtant ugyanúgy kell vágni. Kaptam én már ennél szemetebb témákat is, mint pl: restaurátor tábor, számítástechnikai cég szolgáltatásai, osztrigára vonatkozó fogyasztóvédelmi szabályzat. Az utóbbitól rosszul is lettem, amikor le kellett fordítani, hogy szerencsétlen állatot hogyan kell agyonnyomni a fogaink között, mert hogy él még amikor fogyasztják. :roll:

Áfi: Van egy tök jó módszer amivel a múlt évben 25 kilótól szabadultam meg. Tulajdonképpen eszik mindent az ember, csak bizonyos szabályok szerint szét kell osztania a kajacsoportokat és bizonyos dolgokat nem ehet együtt (pl: ilyenkor a felvágottas szendvics, a kakaó, a húsos pörköltök és a kevert lelmiszerek nem fogyaszthatók). Megpróbálkozok vele megint, hátha egy 5-10 kiló megint lemenne rólam és akkor megnyugodna a pici lelkem!!!
lilaliba

Snufi
azta :shock: az nagyon jó hely :P és jó drága :lol:

Kép
gaby25

Lilaliba
előző oldalon megtalálható a hőjelentés :wink: nekem 37,1 Katának 36,9

Kép
gaby25

Gaby: akkor ez a 14. nap DPO? Háááát... :wink: Szerintem sanszos a dolog! Általában meddig húzod peteérés után? Nekem a luteálisom 12 nap, szóval ha most velem lenne ez, akkor én már kezdenék reménykedni, de én ma pl visszaestem 36,8-ra és tegnap már pecsételgettem és a hasam is fájt ott egészen lent a méhnyaknál, szóval már csak max 2 nap és 1 cn lesz! Tök izgi, nagyon drukkolok neked, hogy legyen zsebibaba! :)
lilaliba

LIlaliba
decemberben 14 napos volt a luteális, és 31. nap 15 dpo esett le 37,1-ről 36,8-ra :? de a többi luteális rövidebb volt 11-13 dpo

Kép
gaby25

Gaby: Szerintem nagyon esélyes a dolog! :wink: Én mindenesetre nagyon drukkolok! Ja igen, az a vad idegen nő aki bejelölt az iwiwen az én lennék :lol:
lilaliba

lilaliba
hát majd meglássuk :P a vak is ezt mondta :wink: :lol:
ok, iwiwen majd felveszlek :wink:

Kép
gaby25

Gaby: +++++++++++

Kicsit most elmegyek, megnézem, hogy még mindig zárva van-e a konzulensem irodája! :? Ha nem jönnék vissza, egy 20 percen belül, akkor megevett!

Pusszancs mindenkinek+++++++++++
lilaliba

Lilaliba
de szemtelnül fiatal vagy :shock: :P

Kép
gaby25

Szijjjjassssztok!!!

Csak beköszönök, mindjárt visszajövök. Olvasok.......

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Gaby: :oops: De ennél fiatalabb már nem leszek! :lol:
lilaliba

Gaby++++++++++++++++++++++++++

Zöldi??

babaimádó
Kép
babaimado

Snufiék! örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :lol:

lilaliba köszi az infót! :wink:
Vendég

jó reggelt!

csak gyorsan beköszönök, rohanok dolgozni.
tegnap megpróbáltam visszaolvasni a 4 nap termését, de esélyem sem volt rá, hogy a végére jussak. ma délután remélem sikerül :lol:

mindenkinek mennek a drukkok++++

katica
katica30

Vissza is jöttem, konzulens önagysága vizsgáztat! A keresztbe lenyelés marad fél óra múlva!

boni: nagyon szívesen nincs mit! Egyltalán nem jelent rosszat amiket álmodtál! Én is álmodtam nagyon furcsa dolgokat: Az volt benne, hogy feküdtem Apócával a szobájában az ágyán. És azt láttam, hogy az ágya el van törve egy helyen. Másnap dumáltunk telcsin, és amikor hirtelen kifogyott a témából, csak viccből megkérdeztem tőle, hogy neked el van törve az ágyad? ...csönd... Válasz: "Honnan tudod?" ...csönd... "Semmi, csak álmodtam egy érdekes és abban volt benne!" ...csönd... "Mit láttál, hol van eltörve?" ...csönd... "Jobb oldalt!" ... ... ...csönd... ... ... Erre csak azt a választ kaptam, hogy az a mákom, hogy nem a középkorban élek, mert akkor tutira máglyára küldenének! Szóval ijesztő, hogy megálmodtam olyat , ami tényleg létezik, és amiről előzetesen nem tudhattam!

Veletek volt már ilyen?
lilaliba

lilaliba velem még nem, ez tényleg félelmetes! :lol:
Vendég

Ha beteljesedik még az is ami az álmomban volt azon kívül... kitör a 3. világháború!!! :lol:
lilaliba

azt már én is álmodtam, de zt inkább kihagynám, meg most úgyis elmondtad, nem teljesül!
Vendég

Bonika,
:( :( :(
a többiekben még mindig hiszek! :wink:
(Az álom során dolgozza fel az agyunk a napi és/vagy korábbi eseményeket, tulajdonképpen emészt. Ha így vesszük az álom nem más mint az agy széklete. Elutazott a párod, lehet hogy neheztelsz is rá picit ezért, és az agyad ezt így dolgozta fel. Szerintem ez kb ennyit jelent. :P )
Snufi,
örülök a szép estéteknek!!! :)
Lilaliba,
amiről írsz az a 90 napos diéta? Hallottam már róla, biztosan nem rossz, de nekem még van 4,5 hónap terhességem, aztán (remélem) 1 év szoptatásom, addig mindenféle diéta kizárt. De neked nagyon szorítok a sikerhez!!!
Vendég

boni: mindent azért nem mondtam el, csak a dolgok érdekesebbik részét! :wink: a háború, most kapásból nem is tudom mit jelenthet, de már én is álmodtam vele és nyomasztó volt! :?

Na megyek, futok mégegy kört a konzulensnél!

Pusszancs mindenkinek! További kellemes napot!
lilaliba

Áfi: Igen, az a 90 napos! Ilyenkor ne is diétázz! Majd ha elapad a tejed végképp, akkor érdemes elkezdeni! Szoptatás alatt is lehet jó sokat fogyni! Köszönöm szépen a bíztatást, remélem sikerülni fog, mert olyan hülye helyzet, hogy nagyobb darab vagyok a páromnál :oops: :lol: :(
lilaliba

Lányok!

Megjött! Most legszívesebben sírnék, de a munkahelemen vagyok. Majd otthon.

most nagyon szar.

Mindenki másnak drukk

Évi
bnesz.eva

áfi nem neheztelek érte, már elfogadtam, hogy minden héten egyszer megy .de borzasztó volt, nagyon, alig várom már hazatértét, hogy átölelhessem az én drágámat! és majd akkor megnyugszom kicsit! :lol:

én asszem most elkezdek fogyókúrázni kicsit, mert rámfér.
Vendég

Nahhh, szóval....

Álmok: sajnos én is álmodok mostanában halállal kapcsolatban. Nagyon nem jók :-(

snufi: ez aztán a meglepetés, de jóóó :-)

ajsa: ami a barnázást illeti, nekem mensi előtt 2-3 nappal mindig van, utána két nap csak a mensi. Hormonok rendben, a dokim szerint nekem fokozatosan ér véget a luteális szakaszom, nem hirtelen, ahogy a nők többségének.
Nálad nagyon beágyazódásnak tűnik az egy-két pötty. :wink:

kispiskota: nagyon szép pocid van :D

robcsi: nem vagy semmi :lol: :lol: Elképzeltelek felemás cipőben... :lol: :lol:

melcsi: te sem vagy semmi :lol: :lol: fogselyem :lol:

liba: örülök, hogy kezd visszaállni a kapcsolatotok a régi kerékvágásba, drukkolok, hogy találjon valami rendes munkát és olyat amilyet szeret. Félelmetes álmaid vannak :D

szilcsi: örülük, hogy hallottam felőled :D :D :D Annak meg kevésbé, hogy rosszul vagy. Mensi alatt hoztátok össze a bébit? hmmm...ti aztán tudtok :lol:

coca: milyen volt a bringatúra?

csikken: olyan édes :D :D

gaby: az én pirimet is lelőhetnéd. Apa clostys hónapja után annyira reménykedek, hogy most talán összejön :?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Eva
bacca meg, nem jól céloztam pirire :?

szilva
a pasiknak úgy 3 hónapig kell szedni, mivel a spermium érése úgy 80 nap, és így hosszabb a stimu kell

Kép
gaby25

Hali!

Reggel megint nem volt bnet!

Boni, én is szoktam ilyen h....ket álmodni! Múltkor hugi férje halt meg álmomban! A HÉVvel ütközött össze!

Kép
kata05

Kata
naaaaaaaaa, megjött???? :( nem csak barna??

Kép
gaby25

Most már indul a "mandula"!

Boni, drágám mivel a 3. ciklusunkat kezdjük napra pontosan együtt, most már megjósólhatnád hogy mikor jön a gyerek! :D

Kép
kata05

Kata
hát megtanulok célozni :? :cry:

Kép
gaby25

Gaby, ezt mire érted???? :roll: Mármint hogy meg tanulsz célozni?

Kép
kata05

[quote="gaby25"]C írta:gaby25sajok
na ne máááááááááááááá mindenkinek ragacs :? :cry: lelövöm pirit Kép

erre értettem, hogy lelőttem pirit, de nem tudok jól célozni :(

Kép
gaby25

Gaby: Én is sok helyen olvastam, hogy három hónapig stimulálják a férfiakat. De a mi dokink csak egy hónapig szedette vele a gyógyit. Egy hónap pihenés után kell visszamenni hozzá, hogy újra megnézze, hogy mi a helyzet a srácokkal. Akkor ez most miért is jó így?

Szilvi

szilvaqueen

Olyan ari vagy!!! Majd legközelebb sikerül lelőni! Amúgy nem vagyok letörve!

Kép
kata05

szilva
hát nem tudom miért jó így :roll: ha most nekem megjönne mégis :? akkor páromnak kell hormonvizsgálat, és ha az a bibi, egész nyáron kell szednie majd valamit

Kép
gaby25

katám :cry: :cry: pedig nem is én vagyok az ikred. esteleg a ciklusikred! :lol:
Vendég

A saját mensidet csak le tudod tán lőni :lol: :lol:
Az enyémre pedig koncentrálj nagyon (((((((((((()))))))))))))) ne kapkodd el! :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

A bolt előtt összefutottam a falu legpletykásabb pasasával, aszongya: Hol vannak a lányok? Mondom: Milyen lányok??? :shock: -Hát a nagy meg a kicsi! Enikő akkor evickélt ki az autóból, mondom itt a nagy. -Hát hol a kicsi? Ránézek a letagadhatatlanul púpos hasamra: tudtommal itt a kicsi (és ráböktem a pocakra) :lol: Ja.... még nincs meg? Hát mondom még nincs. :lol:
Amúgy Enikő jól van, ma voltunk kontrollon dokibácsinál, a pöttyei szinte nem is látszanak, meg lett dícsérve az immunrendszere, holnap mahatna oviba, de csak szerdán fog mert holnap a mama vigyáz rá mert mi Pécsen leszünk UHon.
Vendég

Én már tudom, hogy Lilaliba miért álmodta meg a 3. világháborút. Hát amennyi vér itt most folyik :cry: (bocs, morbid volt)

Mindenkinek meg egy nagy ölelés: ((((((((((((((Boni, Kata és Éva)))))))))))))))))))

Én már megjártam a védőnőt, de annyira feleslegesnek tartom a hozzá való járkálást. Azért, hogy megmérjen (mellesleg állandóan többet mér, mint én itthon, a tesóméknál vagy anyuéknál) meg megmérje a vérnyomásom feleslegesnek tartom. Még azt se tudta, hogy pelenkát kell vinni a kórházba (régebben adtak) :cry:
Dokihoz meg holnap megyek 11-re.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: köszönjük, jól esik az együtérzés

Gaby: a jövő havit lelövöd? Pont az esküvőm napján kell megjöjjön :cry:
bnesz.eva

Robcsi: köszönjük, jól esik az együtérzés

Gaby: a jövő havit lelövöd? Pont az esküvőm napján kell megjöjjön :cry:
bnesz.eva

robcsi lehet :lol: micsinyál férjedurad madridban?

áfi hatalmas cuppanóst küldök Enikőnek, mert ilyen bátran viselte a barihimlőt!

gaby, szilbee ti vagytok a reménységeink ebbe a hónapban!úlátszik a mienk gyerek Rómában akar megfoganni :lol: :lol:
Vendég

Eva
igyekszem jövőhónapban pontosan célozni :wink:

Áfi
azta, hogy nálatok milyen lepcses szájúak :lol:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?