Szia Eszter !
az AFP-től ne félj , bár meglep ,hogy ilyenkor csinálják
Asszem itt mindenki parázott egy kicsit , de szerencsére úgy néz ki mindenkivel minden ok !
Ugye Lányok ?????
Remélem Gabi is csupa jó hírt ír majd !
Az a lényeg ,hogy te és a baba jól érzitek magatokat , és ha az átlagtól eltérő eredményed lenne , még mindig marad egy sor más vizsgálat, hogy kiderítsék mi is a helyzet.
Klara ari a vonalzó
Képet én sem tudok felrakni : nálam a mérettel van gond, de annyira úgysem vagyok szép ,hogy engem nézegessetek
Képzeljétek tegnap este nagyon furcsát éreztem !!!
Eddig ugyebár fejen ált a baby , és tegnap este miközben ágyaztam , elkezdett mocorogni. Mikor lefeküdtem az ágyba , határozottan úgy éreztem mintha forgolódna , és mikor szóltam apának még látszott is ,hogy teljesen kidudorodik egy ponton a hasam oldala ! Szerintem az a feje lehetett, mert nagyon kinyomódott és hát egyenlőre ott a legvastagabb .
Azóta szerencsére megnyugodott ,csak attól félek ,hogy a nagy tornában ne akadjon bele a köldökzsinórba, mert az pont a baloldalamon van , ahol ő tornázott .
Ráadásul néha kifejezetten kellemetlen tud lenni ahogy mozog, bár szégyenlem magam ,hogy ilyet gondolok , de tényleg.
( meg is mondtam Neki ,hogy még ki is lyukaszthatja az oldalamat , ha akarja és attól érzi jól magát