A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Masika- GRATULA ! :) a vizsgahoz
bogyogyorgyi

Masika- GRATULA ! :) a vizsgahoz
bogyogyorgyi

hali !
most jöttünk a dokitól,uh minden ok,de jövő héten biztonság kedvéért genetikai uh,de már engem megnyugtatott a dokim,és láttuk a lába közét is:-)
megint kislánynak néz ki ,apanakhihetetlen ,ő azt mondja fiút csinált.:-)velem meg madarat lehetne fogatni,bár ez még nem 100%mindegy tényleg ,csak egészséges legyen
geosel.klara

Szia Masi,
a vörösvári úton mennyi ideig tartott a 4d-s vizsgálat?
a kárpát utcában melyik klinika van? esetleg tudsz linket küldeni?

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Hali!

Vörösvári úton kb 20 perces a felvétel, de ahogy írtam nekem nem nagyon jött be. Bár a dokinéni tényleg aranyos és lehte, hogy azóta már tudja kezelni a gépet is.

Kárpát utcában ez a Kleopátra házban van. Itt is nagyon kedvesek voltak egyébként.
http://www.4dultrahang.com/new/index.php

Itt meg tudod nézni.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Én mától táppénzen vagyok.Lehet hihetetlenül hangzik,de így anyagilag most jobban kijövünk.Egyrészt nem kell a dadust fizetnem,másrészt apával végre összeköltözhetünk. :D

Gabi
Jobbulást kívánok a fiadnak!!!!!!
Holnap már kedd!!!!!Majd jelezd az eredményt!Drukkolunk+++++++++++++++++++++++++++++++++

Klára
Örülök,hogy minden O.K az UH-n!!!Gratula a kislányhoz!!!!!!

Masika
Gratula a vizsgákhoz!!!Nekem még hátra van két kemény hét,tele vizsgával.Jó,hogy már Te túl vagy rajta!

Bogyo
Gratula a mocorgáshoz!!!!!!

Ágica
Meg fog oldódni a problémátok,ne félj!!!Ilyenkor mi nők túlérzékenyek vagyunk,a férfiak meg nem értik hová lett a régi "nőjük".De összerázódik a dolog,meglátod! :)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Új vagyok itt a neten és még csak most tanulom milyen módon lehet itt begyűjteni a jobbnál - jobb infókat :roll:
Ahogy böngészgettem, szinte minden kérdésemre megkaptam a választ. Magamról annyit, hogy a huszadik héten tartok az első babámmal. A párommal már alig várjuk Őt. Eddig minden rendben, október elejére vagyok kiírva. Össznépileg megbeszéltük, hogy ha majd kibújt akkor tudjuk meg mi is lett. Minden infót- bármiről -szívesen fogadnék! Írjatok, akár időtöltésből is! :wink:
Üdv: Viki
viki.k

Hali

Cukika
köszi :-)

Klára
nyugi az értéked éppen hogy alacsonynak számít,nálunk nem is számítana annak (0,5től) jó, az én lányom 0,56 os afpvel született most meg túl vagyok egy 3 hetes alacsony afp mizérián 0,33ról indult aztán a 3 markeres vizsgálaton 0,75 lett ami már elfogadható,nagyon sok mindentől függ ez a nyamvadt afp.

Ágica
én túl érzékeny vagyok,nem tudnám elfogadni,hogy ilyenekt mondjon a párom,ha szeret szeressen 50 kilóval is és 100 kilóval is,ahol a férfi igazán szeret ez meg is valósul a kilókon nem múlhat semmi.Én se voltam 60 kiló amikor megismertem a párom mosts meg jóval több vagyok,azt mondta ha zavar majd leadom ő szeret így is úgy is.

Gabi
drukk,drukk :-)

É még mindig hányok reggelente (a nagy semmit,savat,epét mivel más nincs bennem) már unom :-(
Vendég

Sziasztok!

Klára, Csim, Viki üdv itt! :)

Bogyó, de jó, grat. a mocorgáshoz!
Ez már az az egy hetes szülésfelkészítő , ami kell az otthonszüléshez?

Masika, grat a vizsgához! Jó fürdőruci vadászást! :)

Klára, örülök, hogy rendben volt az UH. Grat. a kislányhoz. Itt lánydömping lesz az ősszel! Persze nekem , akinek már van három fia , naná , hogy fiam lesz! :D

Gabi, szorítunk a kisfiad mielőbbi gyógyulásához. Jól kijut most nektek is a gondokból... :(

Eszter, minden ok volt a dokinál?

Ágica, örülök, hogy már alakultok a pároddal. Nem könnyű ez neki sem. A férfiakat is a hormonjaik irányítják..., persze azért lehetnének kedvesek is!

Okr, jobb lesz otthon biztosan. Az összeköltözés meg gondolom már időszerű volt úgy is.

Velem minden rendben. Csütörtökön voltam a védőnőnél, meg van most már az Afp eredményem. 41 (8-80 ig jó) .MOM:1.4

Vizsgázóknak jó tanulást!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hali!

De jó lenne túl lenni a vizsgákon. De sajnos a 10-ből még csak kettő van kipipálva. Ma megyek Marketingből szóbelizni, de úgy, hogy még semmit nem tanultam. Hát kíváncsi leszek.

Csatolo a táblánkat.
Légyszi nézzétek meg és írjatok ha valaki-valami hiáyzik belőle.

Sajnos nem mindíg tudom követni az eseményeket.

1179814622.11.xls

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

SZIA MASIKA!!!!!!
BEIRNÁL ENGEM IS A TÁBLÁZATBA ,JÓ LENNE MAGAMAT IS LÁTNI KÖZTETEK :D

KIÍRÁS IDŐPONTJA:10.27
IDÁIG LÁNYNAK NÉZ KI:NÉV:ALÍZ,VAGY ADÉL?
KÉRDÉS:HOGY LEHET FELTENNI MAGAMRÓL IDE KÉPET ,SEHOGYSEM SIKERÜL,MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI ELÁRULNÁ ,JA ÉS ILYEN VÁRANDÓS VONALZÓT IS SZERETNÉK!!!!

MASIKA:SOK SIKERT A VIZSGÁHOZ!!!!!!

TIMURR 15:NE AGGÓDJ , NEKEM IS VAN M,ÉG HÁNYINGEREM REGGELENTE ,BÁR NEM MINDEN NAP ,CSAK ÉN NEM HÁNYOK :D ,ILYENKOR GYORSAN ESZEM VMIT!KITARTÁS CSAK EL MÚLIK :)

EGYÉBKÉNT MA 4 ÉVES A A NAGYLÁNYOM,LILLA.MIÓTA TÁPPÉNZEN VAGYOK TISZTA GÁZ AZ EGÉSZ , NEM AKAR OVIBA MENNI , ESTE ÚGY FEKSZIK,REGGEL ÚGY KEL ,HOGY ORDÍT , ÉS NEEEEEM AKAR OVIBA MENNI , A SZÍVEM SZAKAD MEG MIKOR OTT KELL HAGYNOM .DE MÁR CSAK 1 HÓNAP AZTÁN NYÁRI SZÜNET,HÁL ISTEN.
PUSZ MINDENKINEK
geosel.klara

Sziasztok!

most kaptam egy jó hírt, amit muszály "közhírré tennem".
említettem, hogy sok baktériumot találtak anno a vizeletemben, amire a dokinő Kliont írt fel (egy elég erős antibiotikum) mindenféle további vizsgálat nélkül. én megkérdeztem mást is, és inkább hársfateakúrát javasolt. és bevált!!! :D

Üdv,
Ági

Kép
agi29

AGI29:ÖRÜLÖK ,HOGY MINDEN OK
geosel.klara

NA AZT HISZEM LÉPEK KICSIT TAKARÍTOK MA,AMÍG VAN KEDVEM HOZZÁ , MEG ÁGYNEMŰT MOSOK.PUSZA MINDENKINEK,MAJD JÖVÖK VAGY DU-N,VAGY ESTE
geosel.klara

:) koszi a gratulakat a mozgashoz :)

gabi !! hogy van a kisfiad ?? eredemeny megjott a te vizsg.rol ?

okr - eljen a tappenz !

timur - ez szornyu, h meg mindig rosszul vagy. tetszik a f-f kep rolad !

viki udv itt - mi is csak a vegen talalnank ki a nemet

Agi- de jooo

Klara - de jo nevek, nekem az Adel jobban tetszik ugyan.. Boldog szulinapot a lanyodnaak, ot hogy hivjak ?

Vizsgazoknak kitartas :):),ez a nyari vizsgaidoszak mindig durvabb, mint a teli - mert akkor konnyebb a konyvtarban/otthon kuksolni

ma megyek genetikai uh ra, izgi

bogyo
19+2
bogyogyorgyi

Szia Mindenki!
Képzeljétek, tegnap a párom egy nagycsokor rózsával állított haza…nem kérdeztem miért kapom, de nagyon örültem neki. Azt mondta, hogy a kevés sex is agresszívvé tehette. Úgyhogy tegnap megerőszakoltam apát, hogy ne legyen agresszív. Amúgy tiltakozott is, de mondtam, hogy mégegy ilyen hétvégét én nem csinálok végig. Azért megjegyezte, hogy nem kell mindennap csinálni…

Cuki!
Tegnap apa krémeckedett engem, nagyon jó volt. Ő nem szereti a zsíros dolgokat, de ezt nagyon élvezte! Kösz az ötletet!!!!

Nagyon irígylem a nyaralókat!!!! Erősen gondoljatok rám, hátha én is érzem a finom vizet!

Klári!
Jó hír, hogy minden rendben! Nekem a párom azt mondta, hogy jobban szeretett volna kisfiút, de hozzátette, ha kiderül, hogy fiú, akkor meg jobban szeretne lányt…
Tudja a lányod, hogy táppénzen vagy? Ha eddig rendesen járt oviba, akkor ne izgasd magad, hogy sír, mond el, hogy rengeteg dolgod van, mert most mé

Okr!
Más városban dolgoztál?

Szia Viki!
Üdv nálunk!

Timurr!
Ez amúgy hogy volt az afpvel? Addig vették a vért, amíg jó nem lett? Vagy csak elszámolták a heteket? Szegénykém a hányingerrel! Kitartás!

Geri!
Komoly fiú?! Nahát!! Apa biztos két Y kromoszómával rendelkezik!

Ági!
Nekem is sok bakim van, be is utaltak most vizeletvizsgálatra, de hazafelé veszek hársfateát

Gabi!
Jelentkezz minél hamarabb!

Ágica
Kép
ágica_26

Klári!
nem fejeztem be a mondatot:
....szóval most más a dolgod, mást dolgozol

Ágica
Kép
ágica_26

PRÓBA 1 :D
geosel.klara

sziasztok!

Üdv Vikinek is :-)!

Masi , köszi az infót az uh-ról , lehet ,hogy én is inkább a Kártpát utcát választom majd.

Még csak most kezdődött a 19.hét, úgyhogy várok vele, bár anyukám azt mondta ,hogy ha olyan csibész gyerekem lesz , mint én voltam kicsinek ,akkor várhatok az UH-ra , mert biztos direkt nem fog semmit mutatni:-).
Ezt megkaptam ! :lol: :lol: :lol:

Gabi drukk a mai dolgokhoz, remélem végre kiderül mi baja a fiadnak , és gyorsan meg is gyógyítják majd !

Vizsgázóknak szorítok , bár egyre nagyobb a meleg , így nem nagyon lehet koncentrálni semmire.
Én 2 napja csak nézegetem a párom " házi feladatát " , de nem visz rá a lélek ,hogy megcsináljam . (valami hülye teszt , gyógyszerárképzésről meg gyerekkori hugyúti fertőzésekről ).
Rám sózta , mert én itthon vagyok , van időm :-).

Ki mit csinál majd a "hosszú" hétvégén ?

Kép
sheepy

szia Sheepy!

mi szerintem kimegyünk anyósomhoz a nyaralóba, és varrni is szeretnék. meg jó sokat napozni, mert most még nem olyan gáz. bár tavaly Gábor kapott tőlem egy napfénymérőt, és május elején 6-os sugárzás volt 4 után, a 10-es skálán.
Viszonyításképp: 8-asat mértünk tavaly augusztusban Görögordzág déli részén 4 után!

amúgy nagyon kis hasznos műszer, mindenkinek ajánlom! 4-5e Ft volt a Mediamarketben.

Ágica
Kép
ágica_26

azt hiszem összejön a várandós vonalzóm,tetszik??????????
geosel.klara

helló Klári!
nagyon jó a vonalzód! én is gongolkodtam ezen a fajtán!

Ágica
Kép
ágica_26

agi, hogy van ez a napfenymero? azt mondja, h mennyit szabad kint lenni ?
Hello Sheepy !!

ugyi a vonalzo Klari, en nekem nem jott ossze, madj egyszer meg megprobalom :)
bogyogyorgyi

Sziasztok

Minden oké volt a dokinál pénteken megyek afp-re nem korai?Nagyon izgulok.

örülök Ágica hogy minden oké.

Hosszú hétvégén még nem tudom jó lenne valami bográcsos vagy grilles bulit összehozni ha jó idő lesz.

Én annak is örülnék ha egyszer mind találkozhatnánk személyesen is de azt hiszem ez szinte összeegyeztethetetlen lenne remélem jól írtam.

Nekünk úgy néz ki elmarad a nyaralás sajna apának bejött valami nagy meló,úgyhogy reggeltől estig nyomja,sajna!

Kép
Kép
eszter26

Bogyó!
olyan a műszer, mint egy régi stopperóra. beírod, hogy milyen faktorú krémet használsz, megméred vele a napsugárzást, és sípol, amikor abba kell hagyni a napozást, vagy újra be kell kenned magad. Szerintem nagy napozósoknak kifejezetten hasznos.

Ágica
Kép
ágica_26

HALI!
PÉNTEKEN OVIBAN GYEREKNAP LESZ ,EZ ÁLTALÁBAN TÖK JÓ SZOKOTT LENNI , UGRÁLÓVÁR , ARCFESTÉS ,MEG ILYESMI , SZOMBAT SZABAD LESZ VMI FINOM KAJCSIT KÉNE FŐZNÖM,MEG AZTÁN PIHI,VASÁRNAP SZINTÉN GYERMEKNAPRA MEGYÜNK SZEKSZÁRDRA,REMÉLHETŐLÉEG LESZNEK PROGRAMOK,HÉTFŐN PEDIG NAGY ÖRÖMÖMRE ANYÓSLÁTÓGATÓ(DE LKEGALÁBB NEM KELL FŐZNÖM) :lol: MINDEN ROSSZBAN VAN VMI JÓ
ESZTER 26:TÖK JÓ ÖTLET EZ SZEMÉLYES TALÁLKA,JÓ LENNE MEGSZERVEZNI , ÉN BENNE LENNÉK :D
geosel.klara

PRÓBA 3 ,MEGINT BOCS
geosel.klara

NEM TUDOK AVATART FELTÖLTENI :oops:
geosel.klara

Sziasztok Csajok!

Köszi, hogy még nem írtatok ki a listából, olyan ritkán tudok jelentkezni, hogy már szinte itt se vagyok. Az az igazság, hogy próbálom elolvasni a lemaradásomat, aztán elfogy az időm és már írni nem tudok!
Minden újat üdvözölök! Nagyon tetszik, Klára, a vonalzód!
Az én nagy 4 éves lányom ma ment az első ovis kirándulására, hátizsák, szendvics meg minden. Én nemrég még ő volt a hasamban!
Képzeljétek el tegnap dolgoztam (aki nem tudná egy kismama és bababoltban). Pont ott volt egy kb 7 hónapos kismama akit régről ismerek. Beszélgettünk mire éreztem hogy egyre sötétedik el a világ. Nem akartam szegényt megilyeszteni (nemár ott szüljön meg ilyedtében), gondoltam majd elmúlik, de muszály volt mert már semmit sem láttam. Így utólag nagyon vicces volt. Aztán gyorsal leültetett és egy perc alatt magamhoz tértem. Sajnos elmondtam anyukámnak meg a férjemnek akik most halálra izgulják magukat feleslegesen.
Tegnap hoztam magamnak egy sortot (Christina Modás) és most nagyon menőnek érzem magam (amíg nem nézek a viszereimre)oldalzsebes, keki, olyan sportos, de csini szandival is jó. Még hozattam egy rózsaszínt is, mert én annyira nem vagyok egy szoknyás fazon és semmi kánikula cuccom nincsen (még sosem volt nyáron nagy hasam).
Ágica, örülök, hogy rendeződni látszik a helyzet nálatok! Nálunk azóta jó a helyzet amióta látszólag is várandós vagyok. Elötte a sok munka kezdte felőrölni az életünket, de azóta a férjem nagyon pedál gyerekfelügyelet terén, próbál minél többet besegíteni.
Egyébként csütörtökön megye uh-ra, remélem nem látok majd totálba valami kukifélét, én ugyanis meglepi gyereket szeretnék végre! Gondolom egy nunit kevésbé szúrok ki laikus szemmel!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia Eszter !

az AFP-től ne félj , bár meglep ,hogy ilyenkor csinálják :shock:
Asszem itt mindenki parázott egy kicsit , de szerencsére úgy néz ki mindenkivel minden ok !
Ugye Lányok ?????

Remélem Gabi is csupa jó hírt ír majd !

Az a lényeg ,hogy te és a baba jól érzitek magatokat , és ha az átlagtól eltérő eredményed lenne , még mindig marad egy sor más vizsgálat, hogy kiderítsék mi is a helyzet.

Klara ari a vonalzó :lol:
Képet én sem tudok felrakni : nálam a mérettel van gond, de annyira úgysem vagyok szép ,hogy engem nézegessetek :wink:

Képzeljétek tegnap este nagyon furcsát éreztem !!!
Eddig ugyebár fejen ált a baby , és tegnap este miközben ágyaztam , elkezdett mocorogni. Mikor lefeküdtem az ágyba , határozottan úgy éreztem mintha forgolódna , és mikor szóltam apának még látszott is ,hogy teljesen kidudorodik egy ponton a hasam oldala ! Szerintem az a feje lehetett, mert nagyon kinyomódott és hát egyenlőre ott a legvastagabb .
Azóta szerencsére megnyugodott ,csak attól félek ,hogy a nagy tornában ne akadjon bele a köldökzsinórba, mert az pont a baloldalamon van , ahol ő tornázott .
Ráadásul néha kifejezetten kellemetlen tud lenni ahogy mozog, bár szégyenlem magam ,hogy ilyet gondolok , de tényleg.
( meg is mondtam Neki ,hogy még ki is lyukaszthatja az oldalamat , ha akarja és attól érzi jól magát :-)

Kép
sheepy

mindenkinek köszi a dícséretet a vonalzóért ,de tökre örülök neki.de GÁZ vagyok,mint egy ovis,vagy ez természetes?????? :oops:
geosel.klara

Néha tiszta lököttnek érzem magam,képzeljétek a multkor a minimaxon ment egy mese ,néztük a lányommal ,én meg annyira elérzékenyültem a végén ,hogy kicsit kijöttek a könnyeim :oops: gáz ,de ez van,nagyon dolgozhatnak a hormonjaim :D
geosel.klara

cukika nem vagy egyedül a döglődéssel,én most voltam védőnőnél,mert a legjobb időpont a terhesgondozásra 13-15-ig van nálunk :(
tök gáz volt ,ömlött rólam a víz :oops:
geosel.klara

Sheepy
hú nem akarlak elkeseríteni,de ahogy nől a baba egyre "kellemetlenebb" lesz a mozgása.Maja nem volt nagy baba ,de az utolsó hetekben állandóan mindenét kidugdosta sokszor nyomtamvissza neki a tetrészeit ,hogy maradjon már :-) Ilyenkor még sok helyük van ficánkolni,bukfencezni :-9

Ágica
erőszakold csak apát amíg tudod :-) de fenyítsd be ,hogy tessék veeld szépen vislekedni :-)

az afpám úgy volt hogy az elsőt itt vették le a gondozóba elvileg 16ik héten 0,33 lett,másnap szóltak hogy nem jó beszéljek a dokimmal,ő egyből levetette rá két napra ez pénteken volt és hétfőre behívott ultrahangra akkor még meg se volt a pénteki eredményem azt mondta menjek vetessem le mégegyszer,mert az uh szerint pontosan akkor volt 16 hetes a baba.Így lett itt 3 afpém 0,33,0,36 és 0,46 asszem,mivel így sem érte el a az alsó határt innen (kaposvár) küldenek genetikára tovább Pécsre ahol 3 markeres vérvizsgálat és gentikai uh várt ránk.Itt nem néznek testsúlyt se mai nekem nagy.Sóval ott uhán minden rendben volt levették a vért eg hyét múlva lett eredmény,beelszámolták a súlyomat is és így lett 0,75 mind a 3 betegségre amit ilyenkor néznek negatív lett az eredményem így talán ennyi.Magzatvíz véelre ezért nem küldtek el.Ja pluszs poén hogy azon a héten amikor Pécsen voltunk hétfőn itt a baba 17 hetes 6 napos volt csütörtökre meg összement 17 hetesnek 2 naposnak miközben a mért testrészei nőtek.Ki érti ezt???

Köszi mindenkinek az együtt érzést ma reggel nem hánytam éljen :-)

Gabi
mizu?
hogy vana kisfiad?

Timi
Vendég

Csajok!
milyen meleg? én vastag harisnyában, garbóban, és kardigánban ülök az irodaházban a tök sötétben. odakinnt már esik is az eső! küldjetek nekem ide egy kis meleget és akkor én is küldök egy kis hideget

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

A meleg engem is alaposan lelassított, de délelőtt én is élveztem a hideget - de azért a légkondi sem jó huzamosabb ideig! Semmi sem jó, nem igaz :)

Bogyogyörgyi
De jó, hogy érzed a mozgolódást!

Mondjátok már meg nekem, hogy milyenek az első érzések ez ügyben? Tegnap a köldökömnél vettem észre, hogy emelkedik, amikor zenét hallgattunk, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak a légzésemre vagy a bélmozgásokra fogom ezt rá! A nagykönyv szerint 18 hetesen fogom határozottan érezni, é én már annyira szeretném!. A párom azzal poénkodik, hogy "teljesítménykészeres" lesz a gyerek, ha siettetem a mozgását :)

A pasik mogorvasága és szexhiány valóban összefügghet..... könnyebb ilyenkor beszólni.. de a kényeztetés nagyon helyéáre tudja tenni a dolgokat!

Évi
evarga

agi, hogy mik vannak ?! lehet, h en is veszek ilyet

cuki, jon a zuhe-koszi, en is szeretnek vonalzot

ciripke- jo, h beneztel

erzelmekrol : en az elso 3 honapban voltam nagyon zizi, siros, stb, most meg nyugott lettem, mint egy buddha :) remelem ez az utobbi marad

bogy.
19+2
bogyogyorgyi

HALI MINDENKINEK!!!!!!
IDEÉRT HOZZÁNK FADDRA(TOLNA MEGYE) A JÉGESŐ.MEG A FELHŐSZAKADÁS.KICSIT LGLÁBB LEHÜSITETTE A LEVEGŐT.
geosel.klara

Klára
Nagyon szép a vonalzód!!!!!!!!!!!!!!!

Bogyo
Profilod aláírás rovatába bemásolod a készített vonalzód URL kódját!

Gabi
Kedd van!!!!!!!!!!!!!
Megosztod velünk mi lett az amnio eredménye?????Kisfiad jobban van??

Timurr
De jó,hogy végül a babával minden O.K lett!!!!!!!!!!!!!

Ágica
Már itt is esik,és nagyon sötét lett hirtelen! :?

Egyenlőre az utolsó oldalra tudtam reagálni,majd folytatom.....

KépKép

KépKép
okr

NÉZZÉTEK ROSSZ DÁTUMOT ÍRT A Z ELŐZŐNÉL!!!!!!ÁPR 4,VISSZAMHETTEM AZ IDŐBE??????????
geosel.klara

MOSTMEG ÁTÍRTA AUTOMATIKUSAN JÓRA,LEHET AZ IDŐ VÉGETT ,FOLYAMATOSAN DÖRÖG ,VILLÁMLIK,DE NEM FÉLEK ÁM ,ITTHON APA :D
geosel.klara

Sziasztok

Milyen eső én is akarok már a lakásban is 26 fok van nem tudom meddig bírom de muszáj kimennem mert Lili felkelt és játszani akar.
Majd este még benézek.

Kép
Kép
eszter26

Evarga
Mikorra lesz eredmény??Drukk megy++++++++++++++++++++

Ágica
Igen,300 km-re vagyunk egymástól apával.A munka miatt persze. :( Na de majd most változtatunk,ha minden jól megy.Igazából már tavaly terveztük,de sajnos közbejött hogy beteg volt a babánk,így kénytelen voltam itt maradni.Remélem most egészséges bébit hordok a pocakban. :!:

KépKép

KépKép
okr

Okr-köszi, hogy szorítasz, jövő pénteken kell mennem uh-ra, ott mondják meg az Afp eredményét - és remélem azt is, hogy fiú lesz-e vagy lány. Biztos vagyok benne, hogy Nálad minden rendben lesz!!!!

Csim- az eldeformálódáról csak sheepy (Görög Zita szétmállása)majd cukika megjegyzésére reagáltam - miszerint azt mondják, hogy a fiús anyák arca jobban megváltozik- ezért kezdtem el keresni magamon a jeleket- de semmi és lehet, hogy fiú!

Bogyó-tetszett az angol honlap, legalább beépítem az aktív szókincsembe a most csak számomra fontos kifejezéseket- tárgyalástechnika tanítása mellett :)

A korábbi farmeres témához: én is azt a Maternelle farmert vettem és jó lesz majd később, sajna nekem még a legkisebb méret is nagyon bő, most még rengeteget kell húzni rajta, ha azt akarom, hogy tartson és ettől elég buggyos lesz oldalt.

Ági29
Mi lett a jógával? Találtal valami helyet a közeledben?
Irigyellek ám London miatt- nekem Anglia a mindenem!!![/quote]
evarga

Evarga
Péntekre megy a drukk++++++++++++++++,és legyen igazad! :P

Cukika
Apa is arra felé,és hiányolja a felhőket.Most beszéltünk telefonon.
Na de jövő hét kedden megyek,majd meglátod viszem a hideget. :wink: Múlt héten pénteken is ott voltam,és bizony 13 C volt csak.De ez mindig így van.Anyóséknál,mikor lemegyünk egy hétre nyáron 9-10 C szokott lenni. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Cukika- ezért írtam ezt a köldökös dolgot, mert furi volt- ugynakkkor nekem a köldököm amúgy is alaposan jön kifelé és reggelre teljesn fenn van egy hosszúkás dudor, lent tiszta lapos szoktam lenni és olyan érzésem van, mintha a húgyhólyagom felnyomná az egészet!

Tudnál nekem is segíteni, hogy a vonalzót hogy lehet felszerkeszteni minden hozzászólás aljára- nem vagyok egy nagy tálentum ebben... Köszi[/url]
evarga

Köszi cukika!

Most találtam meg a korábbi instrukcióidat, hátha sikerült...

> Kép
evarga

Hát nem- melyik kódot kell beírni?

> Kép
evarga

Sziasztok!

Megkaptam az eredményt: Egészséges és kislány!!!

A kisfiam sajnos változatlanul véreset pisil. A doktornéni nem hiszi el nekünk, nem is tudom hová vigyem, ki tudna segíteni. Tiszta kiütés a karja a gyógyszerektől meg állítólag a vírustól. Ötletem sincs már mivel segíthetnék neki, mit vegyek meg ami használna. Mi a fene lehet ez? Már kezdek beleőrülni.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi!- örülök a kislányos hírnek és nagyon remélem, hogy a végére juttok, hogy mi okozza a bajt a kisfiadnál! Adjon sok erőt a pocakodban lévő kislány!!!!

> Kép
evarga

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?