Sziasztok Lányok

,
Ne harizzatok, de csak most értem ide a gépemhez, bár délután 5 körül végigolvastam, ki mit írt, utána hüpiztem egy picit Riella történtetén, teljesen kész voltam tőle.....olyan megható volt és olyan szép.
Riella köszönjük!!!!!!
Hol is kezdjem?
Ma reggel voltunk NST-n apával, képzeljétek el, tökéletesek voltak az értékek 10-es értékelést kaptunk az eddigi 9 helyett...
Áron babám nagyon aktívan szép ritmusban ügyesen viselkedett....ez persze az én rajzolatomban azt mutatja, hogy rengeteget mocorog és nem nagyon akar kijönni. Viszont azt vettem észre, hogy lentebb találták meg a szívhangját, mint korábban, de lehet,hogy ez nem jelent semmit.
Utána apának főztem ebédet és délután meg kimostam mindent. A mosás után meg kitakarítottam, holnap kitöltöm a papírokat, hogy apának könnyebb legyen a dolgokat intézni, írok neki listát, hogy mit kell majd hova, aztán kiporszívózom a kocsit, kivasalok és jöhet a szülés bármikor
Bogyra, Lorci, érzem az érzéseiteket, most is itt ülök a laptop felett, totál melegem van folyik rólam a víz, iszonyat látvány vagyok, de hála ég apa dolgozik, úgyhogy nem lát, mire hazajön majd lezuhanyozom......
Mindebből azt akarom kihozni, hogy nekem is elegem van, most kezd teher lenni a pocim is, két hét alatt többet nőtt, mint előtte összesen, úgyhogy én is szülni szeretnék

Magamat is nyugtatom, hogy kitartás, nektek is pozitív hullámokat küldök, hogy Ti is bírjátok ki még ezt a pár napot
Ha lehetne választani én ma szülnék, hogy anyukám szülinapjára itthon legyek...pénteken van........
Bogyra, olvastam amit írtál, hogy a túlhordás azért is lehet, mert az anyuka nem tudja elengedni a babát....nagyon igaznak gondolom. Bár én úgy vagyok vele, hogy úgy érzem, hogy nem tartom vissza őt, hogy kijöjjön.....
A dokim viszont azt mondta ma, mikor említettem neki, hogy remélem időben szülök, hogy
"nem lesz gond, elindultak a babák ma...." és már ment is dolgára, úgyhogy kiváncsi leszek...
Niki, akkor mi rokonlelkek vagyunk picit
Bringa szerint

Én, saját magam is pozitívnak érzem magam, mármint a hozzáállásomat. Pedig csajok vannak dolgok ami miatt nem ilyen lenne alapban a beállítottságom, de úgy vagyok vele, ha elengedném magam sokkal rosszabb lenne és megpróbálok mindenhez pozitívan állni. Rengeteg energiát kapok a páromtól (persze adom is az energiát én is bele

), a kapcsolatomból és talán ez adja a harmóniát ami bennem van, ezzel próbálom anyukámat is gyógyítani, illetve a körülöttem lévő embereket boldogítani (leszámítva apukámat, mert őt nagyon nehezen megy....

)....szóval tudatosan is törekszem a harmóniára, de valahol belülről is jön ez......
Bringa, mindenesetre nagyon köszönöm, hogy így írtál rólunk, nekem nagyon jól esett olvasni, pusszantás neked
Megnyugtatásul, azért nekem is vannak rossz napjaim
Csajok, azért azt vettem észre, hogy a táblázat aljáról tünnek el a nevek, ráadásul
Bringának már vannak jelei, nem ám utolsókból lesznek az elsők
Pici, a végén lehet, hogy csak ketten fogunk, itt chatelni....
Rena, jól beelőztél bennünket

, szépen csendben leléptél szülni

Sok boldogságot a babádhoz és tejcit a szopizáshoz

Gratulálok
Pici, a 2111 az már azt jelenti, hogy nyitva vagy, hogy a babód készülődik, úgyhogy jó lesz ez
A munkahellyel totál én is így vagyok, ahogy Te írtad. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok még 4x voltam külföldön, rövidebb, hosszabb repülőutakon. Totál büntudatom volt, de mindenki nyugtatott, hogy ha nem parázok rá a terhességre sokkal jobb, mintha féltem magam mindentől. Aztán folytattam a saját régi tempómban a melót és áprilisban hagytam abba...Utána kezdtem csak azzal foglalkozni, hogy terhes vagyok, hihetetlen, de igaz...
Azóta, viszont annyira élvezem, hogy itthon vagyok.... Most meg erre fordítom az energiámat, hogy felkészüljek és jó anyuka legyek....
Ilda, köszönjük a te történetedet is, annyi mindent lehet tanulni belőlük. Nem egyszerű a szülés, de olyan szépen írtok róla....
Eliza, nincsenek negatív gondolataim

, csak aggódtam a babó miatt a hülye NST eredmények miatt

De most már jó volt az eredmény és én is megnyugodtam picit
A pizza történeted viszont hasít itt a topicban, aki szülni akar az pizzát eszik, de nekünk nem jött be Lorcival
Bogyra, a TGYÁS-t végül is én úgy tudom, hogy a születés időpontjától is igénybe veheted, addig maradhatsz tpénzen, így tovább igényelheted, mert a születés napjától számolják a 168 napot. Legalábbis én igy beszéltem meg a dokimmal és a személyüggyel a cégnél. Hála az égnek a cégünk TB kifizető hely is, így nekem csak nekik kell leadnom a papírokat majd.....
Legi, tessék írni magadról is néha

Felteszed a táblát és nagyon keveset írsz, hogy mizu veled. Aztán Te is szépen csendben megszülsz és úgy lesz, ahogy Bogyra írja a táblából tudjuk meg, hogy megvan a babád
Dóri, egyetértek az ápoltsággal kapcsolatban

Én is próbálok mindig csinos lenni, mert fontos nekem, függetlenül attól, hogy már totál el vagyok deformálódva a régi alakomhoz képest

. A haj a húzós nálam is, mint ahogy Lorci írta, moshatnám minden nap és hosszú, sok, de már nem megyek fodrászhoz, csak szülés után. Függetlenül ettől próbálok mindig ápolt kismami lenni.
A gyerkőc mellett is szeretnék, hála égnek anyu itt van, hogy segítsen, remélem sikerül.
Stella, jelentkezz majd!!!!!!
Niki, gyere majd elbúcsúzni, nagyon szorítunk neked, ügyes legyél

.Puszi
Megyek, zuhizok, aztán várom apát......
Puszi mindenkinek és kitartás!!!!!!!
Melcsi