A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Hello Lányok,

na akkor Niki már úton van :) remélem kapunk hírt a párjától holnap.

Riella, olyan gyönyörű formás ez a gyerek :) mint egy igazi kiskirályfi :) Tombolnak a hormonjaim ha ránézek :oops: :lol:

A tegnapi egész napos keményedés után, ma reggel tusolás közben kilőttem magamból a nyákdugót :oops: :shock: Igen, nem kiesett, hanem szinte kilövellt... akkorát csattant mikor földet ért hogy tisztára megijedtem :oops: :shock: Csajok nekem nincsenek fájásaim, csak egyfolytában diszkréten görcsölök... na majd meglátjuk mire elég ez... 10-re megyek a dokimhoz., úgy tervezem utána még jövök :wink:

Addig is csodálatos szép ébredést kívánok a kismamáknak, és békés reggeliztetést az anyukáknak :)
pici76

Szep jó reggelt!

Igen remélem Niki párja majd hoz hírt, hogy mi újság.

Pici: Huhaaaa! Alacsonyan szállnak a nyákdugók nálad? :D Meg még görcsölgetsz is.....nem jössz te már vissza a dokitól, csak egy babával! :)
Kiváncsi vagyok mi lesz, de majd ha te nem is, férjed adjon hírt rólad, jó?

Riella: Ez a kisfiú tünemény!! Komolyan nagyon nagyon gyönyörűséges!! :) Még egyszer gratulálok hozzá.

Én tök jól aludtam az éjjel, ma meg kicsit összepakolászok, aztán lehet, hogy anyumékkal találkozom. Legfeljebb ha felidegesítenek megszülök! :lol: Most már igazán lehet!!! :wink: :D

Kérem mindenki jelentkezzen be aki nem szült!
Én még egyben....hahaha minő meglepetés! ;)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Melcsi jelen :D ,

Lorcika, hogy Te miket tudsz írni magadról. Én biztos vagyok benne, hogy amint elindul a szülés és meglesz a babód, semmi kétely és félelem nem lesz benned és ahogy megbeszéltük, mint Iron Lady fogsz érte küzdeni és eszedben sem jutnak ezek az utolsó napok...... :wink:

Niki, szerintem még tudtad olvasni a privimet, de itt is írom, hogy világ szeme rajtad,rajtatok, ügyes legyél :wink: De jó neked, holnap már Emmácska ott szuszog melletted :wink: .

Pici, gondolunk rád is. Az egyik volt munkatársam hívott és mondtam neki, hogy csütörtökön nekem is lesz magzatvíz vizsgálatom, azt mondta, az olyan burkolt születésindítás, mert neki is mikor magzatvizet néztek pár órára rá elindult a szülés.

Bogyra, neked erről mi a véleményed :wink: ? Milyen éjszakád volt? Megnyugodtál picit?

Velem minden ok, többször érzek ilyen összehúzódás szerüket és a lábhajlatomnál hasogató érzést, nemtom mi ez, de tuti nem fájások.....Jó lenne, ha beindulna valami.....

Puszi nektek, még jövök.
Melcsi

Kép
melcsi6

Riella, elfelejtettem írni, pedig azzal akartam kezdeni, hogy írtó édes a kisfiad, a mosolygós képek a kedvenceim :wink: Eliza kisfia is olyan cuki a mosolygós képen.

Olyan szép babák születtek eddig, feltünően szépek :D

Kép
melcsi6

Jó reggelt,sziasztok!

Niki drága,lecsúsztam ugyan rólad,de akkor is így is kívánok nektek minden jót és felejthetetlen találkozást Emmával!

Pici!Hogy miiiiiiiiiiiiiiiiii?repült a nyákdugó? :shock: Akkor ez nálatok is legalább egy jel,hogy nem lesz annyira művi a történet,hiszen Zsófi is készülődik,lehet,haza sem jössz már! :wink:

Melcsi!Amíg nincsen nekünk Nikink,addig sajna neked maradnod kell,mert addig te vagy a pozitív gondolotak felelőse! :wink: :lol:
Mára vagy kiírva,ugye?huh,de izgi!

Lorci!Neked megint bibis a popsid? :shock: Óh,te szegény! :cry:
Vigyázz a méhekkel be ne porozzanak :wink: :lol:

Én ma már megjártam a kórházat,vérvétel,ekg,pisi.És annyira ügyes voltam,leöntöttem magam a pisimmel :oops: Kicsúszott a kezemből az a hülye fiola,rá a bokámra a tartalma:roll: :shock: :oops:
Aztán meg ki is kaptam kicsit,mert a testápoló miatt kicsúszott a csőcserék közben a tű a karomból,ezért 2szer kelett szúrjanak.De ismét meg kell állapítsam tündériek ebben a kórházban,egyszerűen nem is hiszem el,olyan ritkaság manapság,hogy ezt tudná mondani az ember egy egészségügyi intézményről és a benne dolgozókról,örülök,hogy ezt a kórházat választottam!
Délután megyek Nst-re,körbeszervezések útján megoldottam,hogy ne kellejen vezetnem,aminek a közúti közlekedésben résztvevő embertársaim látják csak igazán hasznát! :wink: :lol:
Alig férek ide a géphez................ :shock: alig bírok írni,kinyújtott karral kell üssem a billentyűzetet,nem könnyű így :shock:

Kép
bringababa

Bringa: Nem is mondtam neked mit dumaltam be magamnak multkor! :D A mikkamakka bement a haloba es lefekudt a korhazi csomagom melle. Sose csinal ilyet, hogy ott bent, a foldon alszik. De akkor ott aludt egesz delutan. Na rogton elerzekenyultem,m hogy ez egy jel, mert biztos erzi, hogy az anyja nem lesz itt par napig...vagyis szulok!!!! :D Nah azota eltelt 3 nap, nem alszik ott tobbet, szarik ram magasrol...en meg itt vagyok ugye!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

sziasztok
nnna végre elolvastam mindent és mindenkit... Még in is 2in1

Rena, hatalmas gratula a babóhoz! :D :D :D

Niki, megy a drukk! Nagyon ügyes leszel, Emmával együtt! :)

Riella, gyönyörű a kismanó :D Tök jó ilyen szüléstörténeteket olvasni :D

Ilda, neked is köszi. Ilyenkor én is olyan bátor leszek :wink:

Dóri, én még mindig rácsadolkozom, hogy mennyi energiád van! Elképesztő vagy, én is ilyen akarok lenni! :lol: :lol:

Bogyra, Lorci, én is ugyanilyen nyüglődős vagyok mostanában :roll: a babszi persze rossz felé indult el tegnap is, midenáron a a bordáimnál akart kitolatni. Viszont a mozgolódása szépen lecsitult, nem hömpölygeti a hasamt, csak időnként itt-ott megbököd. Ja meg persze tolat, pedig mondtam neki, hogy az nem a jó irány :D :D

Pici, lehet, hogy téged a doki már bent is tart?? Szorítok! :)

Melcsi, remélem a dokibácsidnak igaza lesz! :wink:

Bringa, épp tegnap volt a napja, hogy a visszalevő időre feladtam a vezetést :D egyszerűen nem kényelmes, hátraforogni meg egyszerűen nem tudok :D én is szépen cipeltetem ezentúl a seggecskémet mindenhova. Csak úgy, nagyasszonyosan :D

Tegnap voltam én is nst-n, Babót noszogtatni kellett kicsit, hogy mozduljon kicsit, úgyhogy vagy 45 percig voltam bent. A szívfrekije alapban 150-es volt, de nem mondtak rá semmit, gondolom elfogadható még (ugye, bogyra?)

Mostanában mi is sokat vagyunk kettecskén a zurammal, érezzük, hogy ez már nem sokáig marad így :D Ma délután is lemegyünk szépen a Drávára kicsit horgászni meg jólevegőzni :D Ja és még kell vennem pelenkázó lapot, meg kiskádat, meg még vmit csak az nem jut eszembe. :D

Legi

Kép
leglesscat

Ja és elkezdtem összegyűjteni 1 helyre az email címeket, hogy kimindenkit kell értesíteni majd. Meg a telószámokat is rendezgetem már... Azon röhögcséltünk, hogy a legjobb lesz, ha írok 1 űrlapot előre, zuramnak meg csak ki kell töltenie az adatokat és kiküldenie :D lustadisznó :D :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Még 1 hír: szerdán gyenge hidegfront várható :lol: háthatalán

Legi

Kép
leglesscat

Legi: Ram nem hogy az eroteljes hideg-melegfrontok nem hatnak, de egy gyenge hidegfront meg sem fog kottyanni!!! :D :D
Hat Legi mindenkepp laptoppal szuljel es remeljuk, hogy lesz a szuloszobaban wireless internet kapcsolat, es online nyomhatsz!!!!! :lol:
A ferjem amilyen lokott, o tuti hozna laptopot a szuloszobaba, raadasul valami olyan netje van most,pannonos, amivel barhol.....BARHOL lehet netezni!!! Lehet online szulok, majd diktalom neki, hogy mi tortenik!! :D

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Tegnap itt járt a szülésznő barátnőm, mikor felkapuzott kérdezte Gergő kiaz, mondom neki a Petrus jött erre ő :

- Jajj de jó megjött a gólyanéni és hozta a kistesót! :D :D

Én már nem tudom mire vélni a görcseimet.

Tegnap nem akartalak titeket sokkolni de kb délután egytől olyan ötig 5-7 perces nem túl erős, de már az állásban mászkálásban megzavaró nem éppen menstruációs görcseim voltak. A hasam nem keményedett fel teljesen csak az aktív szakaszon, szóval ebből tudtam hogy nem vajúdok még, de ez már olyan volt ami átcsaphatott volna abba.

De délután abba maradt, akkor voltam úgy bedepizve, hogy még sem jön ki.... megint jőtt nyákdugasz, de ez most olyan más volt mint eddig, szerintem már az újra termelődő nyák jön...

Szóval nem tudom mire vélni ezt a két naponta jelentkező egyre sűrűbb josló jellegű fájásokat. De minden fájás előtt pontosan áérzem hoyg elönti az agyamat a hormon... szépen elkezd feszülni oldalt a hasam a derekam és előre terjed... Szóval érdekes.

Niki! Gondolok rád, ha még dolgoznék biztos nekem kéne csinálni ezt a műtétet... nem tudom miért nem szeretik a Niki orvosát... mindig én aszisztáltam neki, meg ügyeltem vele! :) Nekem nem volt bajom vele! :D

Tényleg üzenjen a párod! Várjuk az infókat!

Melcsi! Terminus közelben már bármi megindíthatja a szülést, amit az ember hüvelyébe tesznek! Nálunk pl ilyenkor már nem vizsgálnak meg...
Sőt engem a kórházban is csak hazajövetel előtt vizsgáltak meg. Mondván nehogy kippottyanjon hazafelé a gyerek. :)
Az ASK meg azért kifejezetten ingerlő, mert ugye azta méhszájnak feszítik és úgy kukkolnak.

Pici! A végén még a gyerkőc is így repül ki belőled, azt állhatnak ott zöldben, maszkban szikével... meg lepkehálóval! :D
Ugye nálatok is apa értesít minket mindenről?

Nah megyek kicsit eperturmixolok, meg gyümölcsözök... aztán tanulgatok kicsit és megyek egyetemistáskodni...

KépKépKép
bogyra

Bogyra epp reklamalni akartam, hogy hol vagy! Nyomsz-e mar! :)
En is piciket gorcsolgetek,, de mar figyelembe sem veszem igazan, meg leginkabb most kezdem azt erezni, hogy talan Ricsike lassan fontolra vette, hogy ki kene jonni, mert mintha lefele nyomakolna....ugy ertem hogy ilyen feszito erzetek vannak neha. Remelem probalja a buksijat beilleszteni!!! :) Na meg sokkal csendesebb, mint maskor.
Meg a tegnapi vizsgalat ota van egy kis cucc mindig a papiron, ha torolkozok...gondolom a doki is tagitott egy picit a mehszajon es jon ki a nem tommi.
Azert en drukkolok neked, hogy egyszercsak abbol a derek egbol villamcsapaskent Levike kicuppanjon beloled! :wink: :D
Gergo nagyon edes lehetett ezzel a golyanenis beszolasaval!!! :) :)

Na mindjart jon ertem apukam, es atmegyunk hozzajuk. Viszek nekik a tegnapi hadseregnyi adag lecsobol. Malnalevel teat kell vennem valahol, mert elfogyott es nehogy epp ezen muljon a tagulasom! :wink:

Pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok lányok! :)

Akik már szültek hogy álltok a szopival? Van elég tejetek?

Puszi

Kép
elizabeth25

Csajok,

hazaengedtek, bár nem akartak :roll: mondtam a dokinak még be kell tennem egy mosást :wink: jót röhögött, de 2-re vissza kell mennem. A nővérek kiakadtak mikor mondtam kocsival vagyok... de hát semmi bajom...na mindegy azért szülni nem kocsival megyek, mármint nem én vezetek:-) apa jön haza és bevisz, és ha éjszaka nem szülök meg, holnap reggel kikapják Zsófit.

Holnap ANYUKA leszek!!!!!

Bocsi hogy most nem reagálok rátok, de "kicsit" izgatott vagyok :wink:
pici76

tyűhhhéééé, Pici, nemsemmi!!! Szorítunk neked :lol: :lol: DEJÓ!

(ismét kettesével fognak potyogni a béjbiK ?! :D )

Legi

Kép
leglesscat

Pici! :lol: Kirázott a hideg,ahogyan ovastam amit írtál,HOLNAP ANYA LESZEK,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol: Csak ügyesen drága! :wink: :lol:

Bogyra!Drukkolok a vizsgád miatt!Ezek a kölkök tudják mivel vegyék le az embert a talpáról,illetve esetünkben a bálnát a farokúszójáról :shock: :lol:

Lorci!Tudom én,hogy rokonlelkek vagyunk,én éppen tegnap mondtam apának,hogy érzik az állatok anya nemsoká menni fog,mert folyton oda bandáznak körém,mindig a seggemben vannak :roll: :lol:
Viszont tegnap nagyon megharagudtam egyik barátomékra,illetve csak a csajszira.Tök aranyosan indult a sztori,felhívtak,látnának még így egyben,felugranak.Örültem nekik nagyon,jól esik a törődés.
Alexám izgatottan várta őket,egy éves a kislányuk és nagyon szereti.A szobáját sterilizálta gyorsban,mert azt tudtam,hogy anya allergiás a szőrre,de végül a baba nem jött velük.Nem is ez a lényeg,hanem amikor a cicám átszambázott a szobán,összecsapta a kezét és felkiáltott:úristen,ide gyerek :twisted: :evil: :twisted: :?: Hát csak a terhességemnek köszönheti,hogy megmaradtam tisztességes vendéglátónak,mert egyéb esetben úgy rúgtam volna ki,lába sem érte volna a földet!Nem a megjegyzés,a still miatt! :evil: :twisted: :evil: Mintha vmi dzsuvafészekbe laknánk :shock: Ezután még hozzátette,hogy nem tudja mit fog ehhez szólni a gyerekorvos(a mienk is az ő doktornénijük lesz).Mondtam neki,ha nem tetszik a doktornőnek,hogy állatok vannak,akkor jól kirúgom!Én nem hazudok,úgy felzaklatott,hogy egész éjjel vele álmodtam,és jó néhányszor kiosztottam álmomban.Aztán ma délelőtt felvérteztem magam és felhívtam a doktornőt és elmondtam neki mi a helyzet nálunk.Jót röhögött és közölte ő is kutyával lakik! :lol: :lol: :lol:
Ezután megnyugodva dőltem le az ágyra és aludtam egészen idáig! :roll: :lol:
Most pedig indulok NSt-remjön a fuvarosom értem,csak úgy nagyasszonyosban,mint Leginek! :lol:
Ja,igen Legi!Tessék szépen igenis minimium ennyiket írókálni ide :wink: :lol:
A 150-es pedig jó,mert alapból 140-160 közötti a baók szívhangja!

Puszi nektek,Pici éljen-éljen-éljen,legkésőbb HOLNAP ANYA LESZEL!

Kép
bringababa

Sziasztok,

Gólyanéni :lol: :lol: , de édes :wink: . Tegnap mikor mentünk NST-re mi is láttunk két gólyát, pontosabban egy gólyapárt, a párom meg is jegyezte, hogy hozhatnák már a babánkat......Bár csak így működne :wink: Kinyitnánk az ablakot a gólya beadná a csomagot aztán kész.....na ehhez képest..... :D

Bogyra, nagyon köszi a választ :wink: . Akkor lehet, hogy csütörtökön szülök, ha addig nem lesz semmi..... :shock:

Pici, nem semmi csajszi vagy :D ,bár még én is vezetek, de csak úgy ha van valaki mellettem. Eddig anyu is jó volt, de már csak akkor ha sofőr is van az autóban.
Nagyon szorítok neked holnapra :D Két babó tutkó holnapra. Pici és Niki, még jól is hangzik :D :D .

Bringa, Lorci az állatok pontosabban a kutyeszom Brigi (ne haragudj Bringa, de ez a neve a törzskönyv alapján is :wink: ) még az utóm mellől sem akart tágítani egész délelőtt még kiporszívóztam és lemostam a szőnyegeket. Kiállni sem tudtam az udvarból, mert annyira odatapadt. Aztán anyu hozott ki neki nápolyit, hogy elcsalogassa......Imádom a kis szarost :D Olyan édes kutyi.

Bringám, holnap van a hivatalos dátum :D , de ha a gyerek olyan, mint az anyja, akkor pontosan jön, mint az óramű :D .

Legi, jó apázást és horgászást :D .

Megyek még jövök majd.

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Na fasza.. lelopták az autónk komplett elejét. :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :( a lökhárítót ködlámpástól mindenestől a zárt részből a bokrok tövéből. :shock: :evil: Jó, mi?

Pici, Niki drukk drukk, eljön a nagy találkozás hamarosan. :)

Ma 5-kor még szülői értekezlet is lesz, hej, de jó kedvem lesz mindjárt. :x

És ez a k..a meleg! Nem merem használni az autót, mert a klíma is "kilóg" belőle, és mi van, ha felverődik egy kő és árt valamit ott.
Szóval kissé felidegesítettem magam a történéseken. Kénytelen lesz a céges kocsit használni. :roll: Még jó, hogy a gyerekek jól vannak már teljesen.

Eliza,
kérdezted a szopit. Szerencsére minden rendben van vele, beállt a kereslet-kínálat is mostanra. Az első héten szenvedtem, mert akkor túl sok tejem volt és fájt rohadtul a belövellés. Akkor fejtem tán 3-4x, aztán sutba vágtam a Medela szerkentyűt.
Nálatok hogy alakul(t)?
Vendég

Pici, hajrá és hatalmas drukk holnapra! :)

Dori van nekem is, folyik is, úgyhogy kell melltartó betét, na jó azért nem annyira vészes, de úgy látszik manócskának nagyobbak az igényei....így kap most némi tápszert cicizés után!

Kép
elizabeth25

Csajok, asszem elért a végzet. Melegem van, nyügös vagyok el is fáradtam, mert úgy kihajtottam magamat, mint a csataló.....Reggel kitakarítottam a kocsit, aztán a lakást, utána kivasaltam minden ruhát, plusz egy zsák textilpelust amit a barátnőmtől kaptam....

MENNÉK MÁ SZÜLNI!!!!!!!!!!

És még Niki sincs itt, hogy megnyugtasson :?

Valaki jöjjön valami jó storyval, vagy legalább valami jó kajával, hogy mit eszik, nekem jó az eperturmix is, vagy bármi ami jó kedvre derít :wink: .

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Most jöttem meg vizsgából, sikerült, jól illetve cska egyben vagyok, dög meleg van és hulla fáradt vagyok. Úgyogy holnap mindenkit végig olvasgatok, de most tente baba lesz! :)

Pici! Hajrá, ennyit azért kiszűrtem a hozzászólásokból! :) És Nikinek is nagy kalappal holnapra.Úgylátszik tényleg duplázunk. Illetve egy szimpla egy dupla afelállás ha jól sejtem.

Akkor Piciék után jövök én szimplázni és lorciék duplázhattok Bringával! :)

majd holnap, addig pápá

KépKépKép
bogyra

Csajok, a szülésznő pontosan megmondta, hogy aki eddig a málnalevél teát és a homeós bogyeszt szedte nála, senki nem hordta túl a gyereket....Az azt jelenti, hogy vagy ma, vagy holnap kell szülnöm..... :roll: :roll:

Kép
melcsi6

Melcsi!

Én most nyomtam le nég ydarab sárgabarckot és épp az ágyfelé viszem a félkiló cseresznyét, hátha elszállok tőle reggelre. :)

KépKépKép
bogyra

Köszi Bogyra :D , még kajákat még :D :D

Én asszem kitikkadok a hőségtől..... vedelnék egyfolytában, attól meg párologtatok......

Lehet apával hozatok egy jégkrémet........, igen, az lesz.

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Niki,azt hiszem egy emlékezetes este előtt állsz,én este negyed kilenckor szültem de még hajnali 4kor is ébren voltam,és folyt ki a fülemből az adrenalin,nyaktól lefele használhatatlan voltam,és olyan volt a testem,mintha átment volna rajta a Józsi az úthengerrel,de a lelkem szárnyalt,próbáltam lepergetni az este történteket,mint ey filmet,és érdekes módon mindíg ugyan az a kép villant be,ahogy Nándi tartja a kezében babucit,nézi....potyognak a könnyei,az enyémek is... :) drukkolok Niki,hogy neked is ilyen szép legyen az első pár perc Emmával.
Pici,neked is sok sikert,ügyes legyél,ez haláli,hogyha valaki elindul szülni,rögtön akad egy másik jelölt is,csak,hogy ne legyen uncsi a fórum élet,egyszerre kettőért izgulhatunk.
Hajrá csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a többieknek kitartás,ti is sorra kerültök!Tudom,hogy nyűglődtök már,de higgyétek el, ez semmi az utána következőhöz képest.....
ma beszélgettem anyummal és két mondat között elaludtam,komoly nem? :oops: :D
Liza,tejcsi jól indult első héten átéreztem milyen lehet egy szilikonos cici,azt hittem szétdurran mindkettő,az az egy hét eléggé megviselt amig a baba az intenzíven volt,és mire hazajöttünk épp hogy volt,mostanra meg szinte alig van,szóval tápszert kap babuci.És amit tudok még lefejem és megkapja azt is,talán fel kell dolgozzam az egészet és ha megnyugszom visszajön,ebben reménykedem....
Most mennem kell etetni
pusza

KépKép
riella77

Sziasztok!

Jujj Pici megy a drukk neked is!!! Anyuka leszel anyuka leszel!!! Olyan szep!!!!! :)

Bringa tetszett ez a dokinenis stroy! Megertem ha majdnem kivagtad az ismerosodet!! En is kiakadtam amikor egyik baratnom nagyon kedves anyukaja hidegverrel kozolte, hogy a macskat el kell paterolni innen!!!!!!! :twisted: :twisted: Es amikor tiltakoztam tovabbi hidegverrel kitartott az allitasa mellett!!! Hat ezek semmit nem ertenek????? HOgy ezek a kuttyok, macskak az elo-gyerekek???? Meghogy kivagni!! Soha!! Megoldani a problemat azt igen! :wink:

Bogyra, Melcsi pihizzetek. Nehogy most beinduljon a szules, aztan hullak lesztek egybol! Inkabb pihenjetek es hajnalban johetnek a babak! :wink:
Melcsi en most egy parizsis zsomlet ettem, ez nem valami vonzo gondolom, de asszem desszertkent benyomok egy kis Bogyra fele meggylevest!! :wink: :)

Riella mindig olyan szepen irod le a szulesed, illetve az utana levo dolgokat is!! Igazi kiegyensulyozott, boldog ember vagy, ez latszik! :)

Szoval malnalevel tea nyakra-fore es a bogyo? Oke. Megy. A bogyobol nem lehet ujra 3x5-ot szedni??

Melcsi megjott a jegkremed? ;)

Kép

Kép
lorcika

Igen, megérkezett a mandulás magnum, nyamiiiii.

Plusz apa készített magának hamburgert sk, abból is harapdáltam....nagyon finom volt, már egy picit jobban is érzem magam. Megyek zuhanyozni, aztán még jobb lesz.....Eddig nem is mentem, mert felesleges lett volna.....

Csajok annyira rosszul ettem ma....reggel ettem egy kakaóscsigát eperrel, aztán ebédre megint kakaóscsigát tejjel,, most meg ezt a fagyit...., semmi tápláló vitamindús kaja :evil: Holnap már tényleg megpróbálok odafigyelni, de asszem pont 9 vagy 10 hónapja mondom ezt.... :twisted:

Lorci, én is lefőztem az esti teát....már kezdem unni, mert mindenhol a málnalevél darabok tanyáznak, mosogatón, a konyhapulton...., mindenhol.... :D Apa nem hisz benne.....nem baj, neki nem is kell :wink:

Többiek, tessék bejelentkezni, nem eltünni csendben szülni!!!! :lol:

Kép
melcsi6

Lorci, gyanús a dolog, dél óta csak mi ketten írtunk a topic-ba babátlanok :shock: :shock:

A csajok itt hagytak minket???? Mindenki szül??? Lorciiiiiii :shock: :lol:

Kép
melcsi6

Melcsi: En most ugy iszom, hogy olyan 7-8 dl. 1 evokanal malnalevellel. EZt iszom egesz napra leosztva. Eleg? Vagy tobbet igyak? Ha jol emlekszem Liza valami masfel literrol beszelt ket evokanallal. Lehet ezt tulzasba vinni vajon? Tul nagy baj nem lehet belole,nem? :shock:
Na mindegy, de jo lenne ha tenyleg hatna.

Kép

Kép
lorcika

Bocsi, tényleg most nézem, hogy Bogyra is volt, csak ő pihizik most....na jó, ő felmentéssel van....de akkor is hiányoznak a többiek.... 8)

Kép
melcsi6

Nem tooooom!! En most ertem haza nem regen...azt hittem itt mindenki porog..erre tenyleg ugy latszik magunkra maradtunk!
Mi legyen a terv? Raugorjunk apjukra, aztan megiyunk meg egy-egy liter malnalevel teat es akkor talan reggelre megszulunk???? :shock: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, tuti jól iszod. Én a szülésznő javaslatára, 2 csészével iszom egy nap, reggel és este, 2,5 deci vízbe teszek 1 púpozott teáskanállal. Lehet, hogy inkább én iszom keveset.....Szerintem az adag növelése nem nagyon fogja kihozni a babókat. A barátnőm azt mondta beszéljem meg vele, hogy jöjjön már.....

Na, most ha zuhizok kifejtem neki, hogy már mennyire várom....már ha rám figyel és nem a vízcsobogásra.....vagy morzézok neki a vízsugárral....

Úgy tűnik én vagyok az első a topicban Pici után aki kihúzza a kiírt időpontig....málnalevél, homeós bogyó ide vagy oda....

Kép
melcsi6

Melcsi: En pont most beszeltem Ricsikevel, hogy csutortok elott jojjon mar ki. Ugyanis csak este fel 9-re kaptunk idopontot a dokihoz es mivel Szszmiklosrol megyunk es ott ulunk vagy 1 orat....nincs tul sok kedvem hozza. Szoval most beszeltem az en kiciskemmel hosszan, hogy ma vagy holnap jojjon ki. Csendben hallgatott...remelem fontolora veszi! :)

Jo ejt neked, ha mar nem jossz. Remelem a tobbiek jol vannak.
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Na jó Lorci akkor a kidolgozott project, hamár így egyedül maradtunk :D :

1. zuhany, beszéd a kölökkel, hogy már nagyon jöhetne és mi baromi jó szülei leszünk és jöjjenek de hirtelen.....

2. karika

3. karika okozta vízveszteség pótlása málnalevél tea formájában, desszertnek homeós bogyó

4. irány a szülészet

:lol: :lol: :lol:

Kép
melcsi6

Drukkolok neked Melcsi, hogy holnap kijojjon pinduri. Lehet, hogy csak nagyon pontos! :wink: :)

Kép

Kép
lorcika

Oke Melcsi. I will do it!!!! :lol: :lol:
Gyors es fajdalommentes szulest magunknak! :)

Kép

Kép
lorcika

Szep jo reggelt!

Huhaaa de nagy a csend. Mindenki szul??? Ne hagyjatoook itt!!!!!! :cry: :cry:
Melcsi? Bogyra? Bringa? Hahhoooo!!!

En azt hittem tegnap este szulok.....rengeteget beszeltunk Ricsikevel. HOgy mar mennyire varjuk, es hogy jojjon nyugodtan, gondoskodunk rola, o szepen mozgolodott is hozza. Aztan este a betetemen valmai veres folyas szeruseg volt, nem sok, de nem enyakdugasz szerintem, mert csak pirosas ize. Na mondom, ez a gyerek szofogado, figyelem mi van. Egesz nap jottek pici cafatok, meg gorcsolgettem este..meg ejjel is.....most is, de hat nem erdekes az egesz. :( Szoooval...ebbol se lesz ma baba! :( Nem tudom akkor mi volt az a veres folyas, azota semmi nem jott. :shock: :shock:
Na mindegy...meg egyben vagyok!! Pedig erzetem volt tegnap...de nem jott be! :( Nem lehet eroltetni semmit azt mar latom!!
Melcsi vegul nem karikaztunk a veres ize miatt...meg amugyse volt hozza hangulatom!! Nalatok siker? ;)

Adjatok jelet, hogy nem vagyok egyedul! Tuttam tuttam, hogy a vegen sajat magammal fogok itt forumozgatni, mert mindneki szul!!!! Bruhuhuhuuuu!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
lorcika

Szia Lorcika,nem hagytalak magadra,én tartom magam a megállapodásunkhoz! :wink:
Jövök,egy perc,csak csinizek egy kávét!

És mindenkinek is szia!

Kép
bringababa

Szép jó reggelt!

Sziasztok!

Lorci,
miért gondolod, hogy nem nyákdugó? Szerintem nagyon is ráillik leírás. :wink: Ha pirosas vér, akkor az simán lehet tágulási vérzés. Csodálkoznék, ha 1 napnál tovább húznád. :D Főleg, ha görcsölgetsz is. :shock: :)

Valami elképesztő a hőség, és nem merem a klímát bekapcsolni a baba miatt. :?
Vendég

Bringa: Halleluja!! :)

Dori: Mar a nyakdugo nagy resze kijott darabokban lassan 2 hete. Ez csak veres folyas lehetett, se darab, se cafat, csak a betetemet festette meg!
Es mar nem is gorcsolok!! :( Lehet tagulgattam az ejjel...de mostanra abbahagytam. Na nem baj, eeeevaaaan! :)
Hogy vannak a gyerkocok? Milyen ejszakatok volt? Te mar regeneralodtal teljesen?

Kép

Kép
lorcika

sziasztok,
most már nagyon várom a híreket a csajokról... :D

Tegnap du. én is kimenős voltam - elmentünk apával horgászni. Persze akkora zivatart kaptunk a nyakunkba hogycsakna! De nagyon nagyon jó volt :lol:

A mai éjszaka óta a hattyú halálátt adom elő - a bal combom izülete a medencémnél most vagy becsípett 1 ideget vagy begyulladt :roll: fél éjszaka nem tudtam tőle aludni, annyira fájt... most 1 kis mozgástól már javulgat kicsit, szóval biztos becsípődés. Vmivel be kellene kenjem, na de mivel? Mondtam is a babszinak, hogy ma ne jöjjön, mert "anyád még a térdét se tudja felhúzni, hogy nyomjon" :lol: még 1 zoknit se bírtam magamra eröltetni, még jó hogy meleg van :D :D :D

Legi

Kép
leglesscat

Itt is vagyok! :lol:
Ám Melcsi sehol,nem jelentkezett a tegnapi action óta,lülülülü :wink: :lol: !

Dóri!Brutál a sztori,neked úgy látszik az autós történésekből jut ki bőven :evil: :twisted: Meg tudtad oldani,hogy ott legyél a szülőin?És mivan a korábbi eseménnyel?

Hát csajok,az én bébim,abszolut stressztűrő egy kölök lesz,az már biztos!Tegnap apa ugye később ment dolgozni a reggeli kórház járat miatt,már ez sem tetszett a főnökének,de az már végképp betette nála a kaput,hogy nst-re is ő jött értem,pont fél órát volt távol.Na ezalatt a fél óra alatt úgy felszívta magát,hogy nem sokkal később apa hazajött és közölte:nincs munkám! :roll: :cry: :shock:
Hát hogy lehet ilyen féreg egy két gyerekes apa,aki mellesleg egy percet nem hagyta egyedül menni sehová a feleségét,amikor az terhes volt?A kilenc hónap alatt egyszer sem fordult még ilyen elő,tudtuk,hogy ilyen ember,a legtöbb amit ő érezhetett ebből az az volt,hogy Balázsnak már nem a munkája a legfontosabb,hanem a családja.
Mindegy is,no para,valamiért ennek így kellet lennie,remélem hamarosan megtudjuk miért is!
Ma ugyam elindult dolgozni,de azt már mindketten tudjuk,ez csak átmeneti lesz,emberségből ez az ember(?)totál leszerepelt! :twisted: Nem is beszélve arról,hogy akármi is lehetett volna az orvosnál,de ez a féreg fel sem fogja,hogy bármikor megszülhetek,oda már csak nem kéne egyedül mennem?!
De mindezeket az eseményeket Lili nagyon hősiesen tűrte,semmi jelét nem adta annak,hogy megijedt volna! :wink: :D
Pedig Alexám tegnapra datálta az érkezését,mondtam neki húzzon egyet a "csalódott vagyok" sorszámokból,lassan kiosztásra kerül mindegyik! :roll: De képzeljétek olyan aranyos volt,tegnap a kiscicán gyakorolta hogyan fogja ringatni!

Viszont csak halkan súgom nektek,ma azzal a biztos tudattal ébredtem,hogy ma szülni fogok!Már az első hajnali napsugár bekukanntásakor ezt éreztem,és azóta is folyton valami megmagyarázhatatlant érzek.Úgyhogy Lorcikám ez a mi munkamegosztásunk,te fizikai tüneteket produkálsz én meg lelkileg készítem magunkat! :wink:

Bogyra!hol vaaaaaaaaaaaaaaaagy?
Melcsi,ha még nem írtál én üzenek ám neked!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Legi?
Ennyien maradtunk?

Pici és Niki talán már mamik! :D

És nemsokára mi is azok leszünk,nem pedig unalmas kismamák a babázó fórumtársainknak! :roll:
Jövünk csajok, még egy pici türelem hozzánk! :wink:

Kép
bringababa

Én már jól vagyok. Kicsi folyás van még sajna. :( Gyerekek is jól vannak köszi, bár még éjjel (persze mikor máskor :shock: :? ) megint szörcsögött Marci, de nem jött semmi az orrszívóval. :roll: :evil: Ez van. :(

Viszont jön pénteken a takarítónéni, most beszéltem vele. Hurrá. :D legalább ezt letudom.
Vendég

Halihó!

Rémes éjszakám volt, de apukám hazaért Luxemburgból már reggel telefonált, pont amikor visszaaludtam, de most megbocsizom neki, kivételesen! :)

Úgyhogy ennyit a pihenésről!

Tegnap valami olyan hormon hatása alá kerültem, hogy valami szörnyű volt. Iszonyatosan fáradt voltam, de feszült is (nemtommé) nem tudtam elaludni... 11-kor még néztem a tévét, utána kikapcsoltam szem becsuk, de semmi. Egyszer csak olyan hányinger jött rám, hogy próbáltam felpattani az ágyból... kiszaladtam az erkélyre levegőzni, a szemem elkezdett könnyezni, ettől teljesen bedugult az orrom. És amikor totálisan képtelen voltam levegőt venni és kifújni az orromon akkor elkezdtem hányni. Basszus olyan pánik jött rám egyszerűen nem kaptam levegőőőőőt. A hányásomat levegőztem vissza, amitől köhögtem... amitől hánytam.... ördögi kör ugye. A párom már majdnem hívta a mentőket rendesen azt hitte, hogy ott fulladok meg előtte. Aztán hideg vízel locsolgattam magam, amitól enyhült a hányinger... SOS orrspray keresés az másodpercek alatt kidugította az orrom. És akkor jobban lettem.

Szegény Levi alig mert mozdulni is ezekután, neki sem lehetett valami jó. Soha életemben nem pánikoltam, és most teljesen jól felismertem magamon hogy egyszerűen pánikrohamon van.... Remélem tényleg csak átmeneti hormon változás.... van egy ismerősöm, aki szintén szülés után lett pánikbeteg két év volt mire kikezelték... azóta van másik babája, azzal meg semmi gond nem volt....
Szóval én, aki motorozik (most a hasamtól nem, mielőtt frászt kaptok) , hegyetmászik, barlangászik, evezek, teljesítménytúrázok, éjszakai túrázok meg stb... én leszek pánikbeteg??????

Megdöbbentő....

Szerintem Levi csak azért rugdosta ki a nyákdugót, hogy cementre cserélje! :D Áll bennem mint Katiban, esze ágában sincs kibújni. Amivel nem is lenne gond, ha nem fájna övszerűen az egész medencém... és tudnék mozogni, akkor még örülnék is neki, nah dehát így.

Ti hány naponta jártok CTG-re?

Lorci! Valszeg tágulási vérzés, azért néz ki máshogy mint a nyákdugó, de ugyanaz nagyjából. Csak az érzékeny méhszájban megrepednek pici erek, ahogy tágul és az szivároghat! :)

Megyek reggelizek, meg pihengetek, mert botrányosan fáradt vagyok.

KépKépKép
bogyra

Jól van,Legi jelen! :lol:

Kép
bringababa

Brigi,
jól fogalmaztál, az egy féreg, nem is tudom mit fűzhetnék még hozzá. :x
elmentem a "ronccsal" a szülőire. :twisted:
a korábbi ügyemre fellebeztem a zsaruknak, hogynem fogadom el, és ők továbbították a bíróságra, mert már ők az illetékesek. Ha per lesz belőle, az ügyvéd barátosnémat majd riasztom. :(

Dehogy vagy(tok) unalmas kismamák! :shock: :shock: :D Mik nem jutnak eszedbe. :lol:

Úúúú, szegény Legi. Hát ez az, ilynekor az ebernek már tényleg minden baja van és előjön. :( Tényleg csak azt tudom mondnai, hogy kitartás. :roll:
Vendég

Bogyra, és én még azt hittem nekem volt rémes éjszakám! Nagyon xar lehetett :shock: :shock: :shock: Kaptál 1 kis agyhöbzsöt, de sztem nem leszel pánikbeteg - az vmi önellentmondás lenne :D :D :D

Legi

Kép
leglesscat

Óh,te szegény Bogyra! :cry:
Megsúgom én is az vagyok,mármint pánikpeteg,sajnos a legnehezebb feldolgozni belőle pont azt,hogy "én,aki....................................................."????????????
De neked tudnod kell,hogy ez nem ilyen 1szerű,sőt általában pont az "én,aki...."típusú emberkéket érinti leginkább!Nekem a második baba elvesztése hozta elő,de a kezelések alatt kiderült és ma már biztosan tudom ennek a betegségnek pont az a legjellemzőbbike,hogy soha nem egy bizonyos esemény váltja ki,hanem egy fajta érzékenység,plussz jókora elfojtás,ami pontosan a pörgős emberkékre jellemző.Azokra akik mindenre és mindenkire figyelnek,megoldanak,túlélnek,csdak éppen magukkal nem törődnek legalább fele annyit,mint a környezetükkel!A sok pörgés miatt egyre csak gyűlik az adrenalin,ami viszont állandó készültségben tartja a szervezetet,na ez az igazi ördögi kör!És a roham általában akkor jön,amikor semmi sem indokolná,mert éppen valahogy ki kell sülnie a feszkónak.
Bogyra!Lassíts picit a tempón,a sok aktivitás mellé szúrj be egy kis befeléfordulást,önmagad feltérképezése minimum annyira érdekes tud lenni,mint egy barlang felfedezése!
Nem akarok okoskodni,félre ne érts,és tudom,hogy megfelelő egészségügyi tudásod van elméletileg ennek a megértésére,de az elmélet és a gyakorlat néha nagyon is más
,sajna én gyakorlati tapasztalatból beszélek.............

Kép
bringababa

Szörnyű nagy baj van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Büdös borz lettem!
Savanyú jolán!
Pfúúúúúúúúúúúúúúúúj! :twisted: :evil:
Útálom a meleget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Legi jezus, ez annyira durva, amikor mozdulni alig birsz!! En is roncsrokkant vagyok altalaban, de a terhesseg jot tett. Leginkabb az elso harmadban alig birtam menni, most meg csak ha sokat teszek veszek. Pihizzel es csak arra keljel fel, hogy megtornaztasd a labaidat!! Szerintem igy az utolso idoben mar azert barmit lehet ra kenni....vagy nem Bogyra? Na persze modjaval!

Bogyra: Hat ez brutalisan hangzik!!! Orulok, hogy mar jobban vagy, ez nagyon ijeszto lehetett! Latom akkor itt gyulnek a panikbetegek. Bennem is van egy kicsi...meg valami mas is, de abba inkabb nem megyek bele. Csak skizopatanak hivom magam, ami a skizofrem es pszihopata egyesitse...szoval innentol kezdve azt hiszem no comment!
Amugy szerintem is ezek mind mind lerakodott dolgok a hosszu evek folyaman. Altalaban akkor jonnek ki, amikor azt hiszed hogy epp semmi bajod..aztan egyszer csak baaang beut a mennyko!!!
Mindenki vigyazzon magara, jo?
Igy a vege fele mar eleg erdekes dolgokat produkalunk!!!?? :shock: :shock:

Dori: Mar annyiszor akartam irni, hogy mennyire kiakasztott ami a kocsiddal tortent!! Hat az agyam eldobom milyen emberek vannak!!!!! Remelem, hogy megoldjatok a dolgokat!

Csajok a tenyeremen hamlik a bor. Brutalisan randa, tegnap meg semmi nem volt, ma reggelre nez ugy ki,mint Frankenstein!!! Nem tudom mi ez valami allergias dolog? De mi a fenet foghattam csak a bal kezemben???? X-Aktak!!!!

Na az is valami ha legalabb tagulok....bar ebbe sem elem bele magam.Majd holnap este a doki kozli, hogy "Hat cicamica semmi valtozas!" :twisted: :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?