Itt is vagyok!
Ám Melcsi sehol,nem jelentkezett a tegnapi action óta,lülülülü

!
Dóri!Brutál a sztori,neked úgy látszik az autós történésekből jut ki bőven

Meg tudtad oldani,hogy ott legyél a szülőin?És mivan a korábbi eseménnyel?
Hát csajok,az én bébim,abszolut stressztűrő egy kölök lesz,az már biztos!Tegnap apa ugye később ment dolgozni a reggeli kórház járat miatt,már ez sem tetszett a főnökének,de az már végképp betette nála a kaput,hogy nst-re is ő jött értem,pont fél órát volt távol.Na ezalatt a fél óra alatt úgy felszívta magát,hogy nem sokkal később apa hazajött és közölte:nincs munkám!
Hát hogy lehet ilyen féreg egy két gyerekes apa,aki mellesleg egy percet nem hagyta egyedül menni sehová a feleségét,amikor az terhes volt?A kilenc hónap alatt egyszer sem fordult még ilyen elő,tudtuk,hogy ilyen ember,a legtöbb amit ő érezhetett ebből az az volt,hogy Balázsnak már nem a munkája a legfontosabb,hanem a családja.
Mindegy is,no para,valamiért ennek így kellet lennie,remélem hamarosan megtudjuk miért is!
Ma ugyam elindult dolgozni,de azt már mindketten tudjuk,ez csak átmeneti lesz,emberségből ez az ember(?)totál leszerepelt!

Nem is beszélve arról,hogy akármi is lehetett volna az orvosnál,de ez a féreg fel sem fogja,hogy bármikor megszülhetek,oda már csak nem kéne egyedül mennem?!
De mindezeket az eseményeket Lili nagyon hősiesen tűrte,semmi jelét nem adta annak,hogy megijedt volna!
Pedig Alexám tegnapra datálta az érkezését,mondtam neki húzzon egyet a "csalódott vagyok" sorszámokból,lassan kiosztásra kerül mindegyik!

De képzeljétek olyan aranyos volt,tegnap a kiscicán gyakorolta hogyan fogja ringatni!
Viszont csak halkan súgom nektek,ma azzal a biztos tudattal ébredtem,hogy ma szülni fogok!Már az első hajnali napsugár bekukanntásakor ezt éreztem,és azóta is folyton valami megmagyarázhatatlant érzek.Úgyhogy Lorcikám ez a mi munkamegosztásunk,te fizikai tüneteket produkálsz én meg lelkileg készítem magunkat!
Bogyra!hol vaaaaaaaaaaaaaaaagy?
Melcsi,ha még nem írtál én üzenek ám neked!!!!!!!!!!
Legi?
Ennyien maradtunk?
Pici és Niki talán már mamik!
És nemsokára mi is azok leszünk,nem pedig unalmas kismamák a babázó fórumtársainknak!
Jövünk csajok, még egy pici türelem hozzánk!