Jajj, nagyon arik vagytok, hogy így hiányoltatok!
Gurgula: Boldog Névnapot!!!
Ná, én is gondoltam ám rá ma reggel, hogy 22.-e van, naptár szerint még pont két hónap
Manó, jobbulást a fiatalembernek, remélem rendbejön teljesen a karja!!!
Én is kruppos voltam kiskoromban...
A babyőr szerintem is jó, ha valakinek nagy háza vagy lakása van. Nekem erre nem lesz szükségem.
Bár most belegondoltam, hogy "anyóséknál" (nem szeretem ezt a szót) fogok lakni több mint egy hónapig a babával, s nekik emeletes házuk van... No, majd meglátom, ha mégis szükség lenne rá majd legfeljebb akkor veszek.
Story:
Mikor még babysitterkedtem jó volt, hogy a földszinten főztem a családnak ebédet, s hallom, hogy baba keservesen sír. Rohanok fel a negyedikre (!), kinyitom az ajtót, alszik a baba. Jó, akkor le, tovább a főzést. Erre megint ordít. Felrohanok, megint alszik... Utána mikor lementem megint hallottam, hogy ketten is beszélgetnek a gyerek felett. Valamelyik másik ház babyőrjének fogtam az adásait

Teljesen tisztán lehetett hallani miről dumálnak, kicsit vicces volt...
Itt is iszonyat a hőség. Nagyon sajnálom azokat, akik nem ihatnak most sok folyadékot, én belehalnék asszem...
Brigi, remélem jobban leszel!!! Nem csodálom, hogy kikészít a hőség + a gyerekekkel való rohangálás!
Bori: Kitartást...!!!