Sziasztok:)
nenoke: Az arcom ott van a profilképen

Meg van albumunk is itt (bár vagy egy éve nem tettem id fotót).
zsuzsi: nekem is bejön a babylove. Még a pelus is tuti. Nálunk akkor "ment ki a divatból", amikor Berci elkezdett járni, vhogy mindig kifolyt belőle a pisi. De addig teljesen jó volt. A tejpépjük pedig 2-300 ft-tal olcsóbb a többinél, és semmivel nem rosszabb! Pocakod nem semmi!
dorka: ígérem,ha előszedem, megnézem. Vmi noname, ócsóbótban vett (Tesco, Auchan) akciós darab. Semivel nem rosszabb, mint a 2x annyiba külő márkás!
zsu Bébiőr nem "kell", de akinak nagyobb lakása van, nem egy szobában alszik a babával, stb., annak kényelmesebb, ha van ilyen.
manó: mi van az alkalmazottatokkal?
Bori: írtam privit! Ne sííírj
Gurgi: Boldog névnapot
Hát, ez az Ati...tök megható. Én Bercitől kaptam anyanapon egy uolyan babanaplót, amilyen neki is van
Andrea: az az igazság, hogy most nem is híztam a terhesség alatt (na, jó 2 kilót), de a 68 kilós szülés utáni súllyal több, mint elégedett lennék
Mary: húú, ez gáz lehetett

Még jó, hogy nem más jellegű adást fogtál, hehehe
Marcika csak nekem produkál. Azt is meghallja, hogy szólok: "nézd, mit csinál?", és rögtön abbahagyja
Csajok, a popsitörlő, pelenka sosem elég, ne parázzatok, hogy sok van! Ha a bébnél nem jön be, elhasználjátok kéztörlőnek

Na, csak nem Bori is ezt írja?
Na, eddig jutottam, most mék elázni...vagyis ügyvédhez, de addig tuti elázom