A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zsuzsu,
la roche posay 50-es faktorút veszek a gyerekeknek

vagy vichy-t, legközelebb azt veszek és ki akarom próbálni a spray-s változatát, sztem gazdaságosabb

sajna nagyon drága a la roche 100ml volt 4300 Ft, de Boldi bőre mást nem bír sajna :(
Vendég

Csibe!
Gábor baba nagyon ügyes! A zoknija meg pont olyan, mint Zolié :).

Lányok!

Van köztetek, aki össze tud szerelni egy JANE essential csôrös itatópoharat? Egyszer már sikerült :D , azóta meg vagy orrán-száján jön a cucc, vagy egyáltalán sehogy :roll: .
Van a csôre, egy müanyag lapocska egy lyukkal meg egy pöcökkel, egy szelep, meg maga a karima, amivel rá lehet az egészet tekerni az üvegre. Namármost a karima, csôr kombinációt el sem lehet szúrni, de hogy a többit hogy kell összerakni, hogy inni is lehessen belôle ??????
HELP HELP!!!!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok! Látom jól belendült a topik, én meg jól lemaradtam :oops:

Bea :) Grétinek utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :D

Kinga :) Örülök, hogy jól sikerült Kitti 1. szülinapja, nagyon aranyosak a képek, a torta pedig nagyon jól nézett ki!!! :lol:

Anett :) Nagyon drukkolok neked délutánra, remélem minden rendben lesz Málnussal!!!

Enikő! Violának jobbulást kívánok!! Bakker nem semmi, hogy meg sem nézték Bogi karját :shock: :x

Zsuzsu :) Mi most egy 40 faktoros Chicco-t használunk, ez is 3-4e ft között volt, de ha elfogy, én is ki szeretném próbálni a Vichyt vagy a Biodermát, esetleg az Eucerint. Ezek mind ebbe az árkategóriába esnek :(

Gira :) Gratula Hajnának a mászáshoz! :lol:

Zitus :) Botinak pedig a járáshoz! :lol: Jöttök be délután? A gyógytornász meddig fog még járni hozzátok?

Cseppek :) Jane ügyben sajnos nem tudok segíteni :(

Pussz mindenkinek és bocs, ha vkit kihagytam!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a szülinapos képek, GRATULA még egyszer a csajoknak!
Köszönöm mindenkinek az "evési" hozzászolásokat :)
remélem ha oviba megy akkor már jobb lesz az evése.
Mondjuk tegnap apuci hazajött és elmentünk a tejdiszkondba, vettünk kajcsit, többek közt tepertőt is csak úgy falta, pedig borzalmasan rossz volt :(, de neki nagyon izlett :D

Viola arca még csodás is Vivi szájához képest, fel sem merem ide tenni, egyszerűen borzalmas volt. :(
Az a lényeg nem lett komoly baja Violának.

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

CSeppek! nekünk sosem volt csörös poharunk, sajna nem tudok segiteni

Dancsi! A Vishy egy kicsit olcsóbb, én mikor melyiket kapok azt veszem

Kép

Kép

Karmen
karmen

dancsi
Mi hawaiian tropic naptejet használunk 50faktoros, ezt még tavaj vettem a dm-be.
Most meg egy 30fakorosat rendeltem az oriflameből ma megyünk érte a központba, mondjuk az nem tej hanem spray szinváltós látszik hol lett befújva a bőr, vagyis hol védett, de gondolkozom a 40 faktoros krémen is.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Cseppek

Majd csak mindene reagálok már :D
Szóval nekünk avent volt azt tudom, hogy kell összeszerelni, ha ez ilyon mint az avon akkor tudok segíteni.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat Gréti nevében is :)

Zsuzsu: Nekünk a védőnő tavaly a BABÉ 50 faktorosat ajánlotta. Ahogy Kinga is leírta nem allergizál, totál babáknak való termékeket gyárt ez a Babé. Az ára húzós, de ahogy látom a többinek is.

Mi a Csillag térnél a Mignonba rendeltük a tortát. Lúdláb (20 szeletes) volt az egyik, a másik egy zsúrtorta (14 szeletes), az túrós, gyümölcsös volt. A 2 torta 4300 volt + tüzijáték, marcipán.

Kinga: szerintem csak kifáradtak a lányok az ünneplésben. :D Gréti vasárnap délután 3,5 órát aludt :o És ő is tiszta álomkóros.

Csibe: Nagyon huncut Gáborka :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Háj :)

Ma késődélután megyek a 30 hetes UH-ra! Naon várom :D
Csak ezt akartam elújságolni :lol:
Meg kicseréltem a képeket a csajokról...
:)
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nagyon levagyok maradva az olvasással de probálom behozni a lemaradást!

Anett!

Remélem minden rendben lesz a pocaklakoval és csak vaklárma volt az egész!Drukkolok!

Enikő!
Szép a poci!

Hát a diéta bejött mióta teljesen só és fűszer mentesen eszek azóta nem iszok annyit és amit iszok azt egyből szinte ki is jön.Hála az égnek nem rakódik le!

Azt kérdezném lányok,hogy tudtok-e arról vmit,hogy megszüntették volna a 28-32 hét közti uh-t?
Ugyanis a védőnő nem adott beutalót én rákérdeztem és azt mondta csak ha indoltnak látja a doki akkor kell menni.De kérdem én akkor 40 hét alatt kétszer megy az ember uh-ra?Régen nem igy volt.

Előre is köszi a segitséget!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!
A mai Délmagyarba van egy cikk az általatok emlegetett Dr Szabóval. :wink:
Az ultrahangos Down szűrésekről van benne szó. :o

Zsanett!
Hát szerintem kellene, látod Enikő is most megy.
Neked ki a nőgyógyászod? :?:

Anett!
Drukk ezerrel!
Minden rendben lesz! :wink:

Enikő!
Emőkéhez tényleg csak magánba lehet mostmár menni? :shock:
Az egyik barátnőm nála szült, és most akart menni rákszűrésre, azt mondta Emőke asszisztense, hogy a klinikán megszűnt a járóbeteg rendelése, és csak magánba lehet menni. :shock:
Ott meg 5000 ft egy alkalom. :roll:
De más dokikhoz lehet menni a klinikára az ambulanciára, nem? :?:

Egyébként Ő kinél fog szülni, nem tudod? Nyirati drnőnél? :wink:
Mert úgy tudom a Nyirati meg nála szült. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Helló!

Áááááááááááááááá!!!!!!! :!: így tudnám összefoglalni az utóbbi 5-6 napot. :( Dénesnek április végén még 8 foga volt, most 12 van! Egy hónap alatt kibújt 3 őrlőfoga és 1 szemfoga. Mindegyikkel megszenvedtünk, de ez a szemfoga nagyon gáz volt, Dini 6 napja nem fogad el szilárd ételt, csak szopik, kb. 3 óránként, mint újszülött korában! :shock: A kaki emiatt átváltott anyatejesbe, folyik mindenhonnan a pelóból.... Kapott fájdalomcsillapítót, a Dentinoxot mindenhova cipeltük magunkkal, de néha mégis úgy szenvedett, hogy előrehajolt a babakocsiban és sírva rágta a karfát... :( Ja, és egésznap sír, hisztizik, kivéve ha leviszem sétálni és lefoglalják az autók meg az emberek. Éjjel meg nem alszunk. Úgy néztem ma reggel, hogy végre áttört a nyavalyás, meglátjuk milyen lesz a mai napunk!

Tegnap du. ezer dolgom lett volna, és már totál lefáradtam az állandó hisztitől, gondoltam lefoglalom a prücsköt. Van neki egy Unico játékasztala, összerakva sima kisasztal, ha leszedem a fedelét, van alatta két lap, amire a nagy legoszerű elemeket lehet rápattintani, ha ezeket is leszedem van az asztalban 2 mély rekesz, tele építőkockákkal (ezt alaposan leírtam :)). A rekeszekbe van dugó, lehet bele vizet is tölteni. Pancsolni imád, tehát kipakoltam mindent az asztalból és töltöttem bele egy kevés vizet, gondoltam elmaszatol benne. Nyilván volt már ennél jobb ötletem is :lol: , kb. 3 percre mentem ki a konyhába, hogy gyorsan visszapakoljak a szekrénybe, amiben matatott, mire visszamentem, a fiam odatolta az asztalkához a fedlapot, a két építőlapot, egymásra tette őket, és már ott ücsörgött ruhástul az 1 cenya vízben. :lol: :lol: Így jár, aki gyorsan le akarja szerelni a gyerkőcöt!

Íme a végeredmény a módfelett elégedett gyerkőccel:
Kép

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zita!
Nincs nőgyógyászom Gerinél megfogadtam,ha lesz második akkor nem lesz!Kajtárhoz járok havonta ellenőrzésre!Sári a tanácsado orvosom,de még soha nem találkoztam veleJövö héten elmegyek a saját rendelésére(ami nem magán).

Zsuzsi!

Gerinek is van ilyen asztala már a tároloba mert kinőttük,de én is jártam igy! :lol:

Kép
Kép
zsanett26

zsuzsi,
ez aranyos :)
Vendég

Sziasztok! Csak 1 gyors kérdés: hol lehet kapni nagyon olcsó pici gyerekpancsolót. Felfújhatót?
Köszi!

Este majd írok többet :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zsuzsi: :lol: :lol: :lol: Nagyon édes Déneske :) Annyira szép kisfiú, hogy hihetetlen :) Már ha lehet ilyent mondani egy fiúra.
Bátor vagy hogy a könyvek mellett pancsoltatnád a gyereket :lol: Szerintem még jól megúsztad hogy ő ült bele és nem a könyveket pakolta bele pl. :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kinga!

Mi szombaton a metróban vettünk.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsanett

Nekem is volt fogadott orvosom, de nem bántam meg egy percig se, sőt ha szülnék akár 5 gyereket mindnél lenne. Nekem soha nem kellett a védőnönek írni erre-arra a vizsgálatra beutalót mert a doki hívott magától papirt kaptam rolla stb. Sőt az utolsó 2 hétben szinte minden napos vendég voltam nálla vagy küldött CTG-re és nem pénzeletem más 2*3* ennyit elkér mint az én dokim.
Miért nem fogadsz más dokit ha az előző szülésednél nem voltál megelégedve a dokiddal? Mondjuk nem pont a Sárira gondoltam nagyon jó orvos én az nem kérdéses, de pénzéhes rendesen sőt amikor én szültem megmondta egy anyukának kerek perec mennyi a szülés!

Zsuzsi:
nagyon tuti ez a kép! Még szerencse tényleg, hogy nem a könyveket pakolta bele :D

Üdv mindenkinek megyünk a híres SEVERBE! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Zsuzsi: Részvétem az üvöltés miatt. Átérzem a helyzeted, nekem minden napom így telik Viola ugyanis "normál" állapotában is ordít egész nap :shock: :cry: Gyors fogelőtörést kívánok, nálunk is mindkét csajt a szemfogak viselték meg eddig a legjobban!
Violának még a leghátsó rágói nem bújtak ki, majd az is jó menet lesz :shock:

Zsanett: a 28. és a 32. hét között van az utolsó KÖTELEZŐ UH! Nem szüntették meg! Sőt most csekkolják le, hogy milyen a baba és a lepény fekvése, magzatvíz mennyisége...stbstb Meg ugyi a gyerkőc méreteit, sztem a védőnőd nincs toppon ez ügyben! :( Mindenképp járj utána a terhesgondozóba....
Hol fogsz szülni, a klinikán vagy a kettesbe?

Zitaa: Jaja már nem fogad a klinikán csak a terheseit sürgős esetben. Mindenkit a magánjába hív, ahol bezony fizetni kell. Evvan! :( Sztem más dokihoz lehet menni ingyé a klinikára, de nem tudom kell-e időpont vagy beutaló vagy miszösz :shock:
De lehet hogy inkább a Vasasba kéne mennie a barátnődnek, bár az egy fél nap várakozás és ha jön problémás terhes azt előreveszik (nyilván), viszont "fejadag van" ami azt jelenti x betegnél többet naponta nem látnak el..... :evil: :shock: Én inkább kifizetném azt az 5000 ft-ot de rendesen lássanak el, és ne kelljen már pár órácskát ott ülnöm...bár a fene tudja :roll: Áááááááááááááá fos ez az egész úgy ahogy van :evil: :evil: :evil:

Én meg nagyon mérges vagyok, mert voltunk apával az ocsmányirodába apaságit akartunk csináltatni a kicsinek!
Eleve 1 hónapba telt mire találtunk időpontot, amikor mindketten ráérünk!!!! Már múlt hónapba kértem a dokimtól az igazolást hozzá......
Na szal elmentünk, kértem sorszámot! 2 órát vártunk (pedig a papirunkon azt írták várakozók száma 2, ami azt jelenti, hogy óránként 1 embert fogadnak??? :shock: ) Na szal behívtak odaadtuk a papirokat, és közölték, hogy nem jó, mert nem szabványos, amit a dokim adott :shock: :( :evil: Mert szerepelnie kell rajta: az utolsó mensi időpontja, a fogantatás időpontja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bakker ez nagyon gáz szvsz :lol: rohadtul nem vagyok sznob, konzervatív, de azé hna.... azt is tudni akarják mikor kekszeltünk hozzá ez beszarás :lol: :shock: ) meg szerepelie kell annak, hogy most épp hány hetes vagyok és hogy a szülés mikorra várható! :shock: Ezek frankón nem normálisak! Minek ennyi adat könyörgöm?????? Házi videófelvételt is mellékelni kell a készítésről vagy mi? :lol: :twisted:

Mert ami nekem volt papír azon az állt, hogy: igazolom hogy fent említett 26 hetes terhes (4 hete adta a papírt) és hogy július 29-re várható a szülés!!! Na ez nekik nem volt elég...... De hogy legközelebb mikor jutunk el az ocsmányba???? Basszus,ha korábban jön akkor a nevemre fog kerülni a gyerek,mert nem lesz apasági :shock: na nem mintha ez engem zavarna :lol: csak apa lehet hogy nem így akarná..... :wink:

ceniko
Szeged

Ancsuka: És mennyit kér a szülésért a Sári???? (csak hogy legyen egy kiindulási alapom :) jöhet privibe is :wink:

ceniko
Szeged

Kinga,mi is mint,Zsuzsuék a Mertóba vettük,csak mi vasárnap :lol: :lol:,ha jól emlékszem 720ft.
Ha ezt a szezon kibírja akkor ok!!
:wink: :wink:

Zsuzsi,nagyon édi Déneske!! :wink:
Szegény nagyon sajnálom a fogacskája miatt!!! :?
Barninak kíbújva 16 db van,meg hátul a 17 továbbra is be van dagadva!!!

Pénteken 3-tól nyílt nap lesz az Anyagos utcai bölcsibe!
Ha valakit érdekel! :wink: :wink:

Zita,én holnap megyek a Kormányoshoz rákszűrésre az ambulanciára,
Az Emőke azért nem fogad beteget a klinikán mert babát vár?

Bea,mi is a Mignonba vettük a Barni tortáját,tényleg nagyon fincsi,de a nevűnket elírták!
A Grétiét nem???
:roll: :roll:

Zsanett,én úgy tudom ,hogy nem csak 2 van kötelező uh.
Én nem is tudom hányszor voltam,szerencsére sokszor,mivel a Zsolti,az uh-os orvos is.
Főleg a végén,mikor nézte az áramlást is.

Kép
bibi226

Sziasztok!!

Enikő!

Emlékszel kinél voltatok az okmányirodában??? Nekünk van ismerősünk, esetleg tudok segíteni, ha szükséges.

Zsuzsi!
Sok erőt a fogzás miatt, dininek sok-sok jobbulástpuszik. A kép csúcs!!! tetszik a rucija is. Nálunk is bújnak a fogak, de ennyire nem szenvedünk. 7 van, na meg sok duzzadt.

Csajok!
A Severben napozók, nyári cuccok is vannak??? 80-as a mérete Ábelnek.
Másik kérdésem, h az FNX-ben tejpép-rizspép kapható-e??
NAGYON KÖSZÖNÖM A NAPKRÉMES INFÓKAT MINDENKINEK!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bea, hát már annyira készen voltam, hogy nem jutott eszembe kivinni a folyosóra az asztalt! :lol: :lol: :lol: Egyébként Dini nem nagyon pakolja ki a könyveket, egy polc van, amit nagyon szeret, azon pakolászik. Természetesen ott vannak a legnagyobb lexikonok! :):)

Dini nagyon bealudt, megpróbálom addig én is bepötyögni a Dénes-tudományokat:

A kedvencem, hogy kb. másfél hónapja jelzi, ha bekakilt. Odaáll elém, két kézzel csapdossa a pelusát, közben komoly arccal hümmög, mintha azt mondaná, "hát bizony, benne vagyok a szószban..." Ha nem akarom neki elhinni, hogy kaka van, mert mondjuk volt 1 órája is, akkor bemérgesedik, kézenfog és odavonszol a tiszta pelusokhoz, ő meg felfekszik az ágyra és felemeli a lábát! :):):):) Néha már előre is jelzi, mutatja, hogy kaka van, de közben a pociját is simogatja. Ilyenkor pár perc múlva benn van a cucc a pelóban. :) Lehet, hogy ennyi idősen minden baba csinál már ilyesmit, de én meglepődtem rajta és nagyon örülök neki.
Elkezdett beszélni is, bár jobbára valami idegen nyelven karattyol megállás nélkül. :) Olyan hosszasan tud Dénes nyelven beszélni, szépen elmagyaráz mindent, mit csinált, merre járt, csak egy kukkot nem értünk belőle! :) Mond azért magyarul is 1-2 dolgot: cici, anya (ezeket mondjuk 10 hónapos kora óta), de most már szép tisztán ejti őket, ez-ezt, az-azt, itt is, nem, de, hapci, és amit reggeltől-estig hallgatok, oda-oda-oda, anya oda, be vagyok szabályozva hova menjek vagy hova vigyem őt. :) A kutyára mondja, hogy va-va vagy vau-vau, cicára, hogy mijá, lóra hogy nyiha és utána utánozza a galoppolást. Tegnap először mondta, hogy apa, apája legnagyobb örömére. Mondja azt is, hogy Dénes, de nagyon ritkán, és az unokatesójára, hogy Berci. Van még jónéhány szó, amit stabilan nem használ, de néha-néha meglep velük, pl. hinta, mama stb.
Ha számolok vele, próbálja mondani utánam, hogy 1,2,3..., ami így hangzik hogy, edj, kedó, hárm, nédj, öt, hat, hét, nyóc, kinc, tíz. :)
Egyedül csak 1-ig számol :lol: , megy pl. a kerítés mellett és számolja a léceket: edj, edj, edj.... :):):) Egyszer hallottam, ahogy magában suttogva gyakorolta a kettőt. :)
A testrészeket még nem tudja mondani, de ha én mondom előre, hogy Dénes orra, füle stb., akkor szépen végigmutogatja magán, ha közben változtatok, és azt mondom, hogy anya keze stb. akkor rajtam mutogatja.
Mikor menni akar sétálni, akkor kimegy az előszobába, és behozza a cipőmet. Ha nem veszem fel, kimegy, és hoz egy másik párat. Azt hiszi, ha megtalálja a megfelelő cipőt, rögtön elindulunk. :) Olyan édes, ilyenkor meg tudnám zabálni! :) Ha nem veszem fel egyiket sem, akkor behozza a saját cipőit, aztán az apjáét, addig, amíg valaki meg nem sajnálja és elindul vele. :):)
Mozgás terén próbálja tágítani a lehetőségeit :), mindenre felmászik, odatolja a széket a mosogatóhoz és próbál belemászni, vagy fel a pultra, kinyitja a sütőt és belemászik, a konyhában a fiókok fogantyúit használja létrának! :shock: Szóval nem unatkozunk! :):)

Ennyi jutott hirtelen eszembe, remélem nem untattam senkit! :)

Bea, Kinga! A szülinapos képek szuperek, a csajok gyönyörűek! :)

Zita! Én úgy tudom, Emőkének férfi nőgyógyásza van, egy másik páciensétől hallottam.

Zsanett! Én úgy tudtam, hogy a kötelező uh vizsgálatok csökkentését még csak fontolgatják :(, mert szerintük túl drága, és sok az indokolatlan uh :( :?: . Ezt sem várandós mamik találták ki, az tuti....

Kinga, Tescoban, Corában próbáltad? Tetyóban tuti láttam úszógumikat meg strandlabdákat, de a medencét nem figyeltem.

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kép apa szerint itt \"minimaffiózó\" a fiunk :-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszi mindenkinek az együttérzést Dini nevében :), remélem hamar visszaállunk a normál üzemmódra!

Enikő! :(:(:( Ez nagyon gáz!!!! Én is utálom a hivatalokat, röviden és egyszerűen nem lehet elintézni semmit! :( A videófelvételen jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: , bár ennél egyértelműbben semmi sem bizonyítaná az apaságot! :)

Eldugultam mára, ébred a törpe!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hú, rég jártam itt, nem is tudtam végigolvasni mindent!

Boldog születésnapot így utólag is az érintetteknek!

Anett! Remélem megnyugtató lesz az UH eredménye!

Nálunk ma a legnagyobb szám az volt, hogy csőtöréshez jöttek a szerelők és a szerszámosláda tartalma valami hihetetlenül izgalmasnak bizonyult. :lol: :lol:

KépKép KépKép
sarian

Zsuzsi: Nagyon ügyes a fiatok, nem csak szép, okos is :D
Gréti is úgy számolt először, hogy: egy-egy-egy :)
Jót nevettem ahogy olvastalak :)

Enikő: Naná, hogy mellékelni kéne a videót is, különben sose biztos ki az apa :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu: Ha minden maffiózó ilyen aranyos lenne ....:)

Biib: Nem írták el Gréti nevét mert nem kértem neves táblát, emlékeztem a ti esetetekre :D:D:D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág: Az biztos :lol: :wink: :lol:

Na megyünk az UH-ra :D

ceniko
Szeged

Gira: mosódiót próbáltál már?
Dr Karg Eszternél mi is jártunk, de igazi eredményt nem ért el Vikinél. Sőt, nagyjából a semmit nem tudott mondani, "próbáljunk ki ezt-azt, valami majdcsak lesz" -ben merült ki, amit tett.

KépKép KépKép
sarian

Ancsuka! Nem mintha védeni akarnám, de nekem 7 éve ö az orvosom, és soha nem mondta mennyit kér! Kivéve a magánrendelést aminek van tarifája, de mütétért v. szülésért ki mennyit gondol. Söt, nekem terhesgondozás alatt többször nem fogadott el semmit, még a 4D felvételért sem, én még nem hallottam róla ilyet, pedig sok betegét ismerem akitöl konkrétan kért volna X. ft-ot. Korházban is feküdtem terhesen hónapokat, több betegével beszélgettem, nekik sem mondott összeget, még annak sem aki kérdezte, azt mondta ki hogy gondolja, ki mennyire elégedett, mennyit tud adni

Zsanett! Nem tudom hogy megszüntették-e én sem hallottam erröl, de ahogy irtam nekem mondjuk van orvosom és ö havonta eleve csinált 1 UH, ha többször mentem akkor többet is. Sárihoz vigyél tulélö csomagot:) Órákat fogsz várni, én is legtöbbször kiakadok, jo ha nem vagyok rosszul várni tudok, de ha igen v. most a 6 hetes kontroll volt másfél óra majd szétrobbantam, Norbi meg várt anyuéknál

Zsuzsi! Déneskén jot mosolyogtam:)

Zsuzsu! nagyon jol áll Ábelnak a sapi!!! Én is keresek vékony nyárit Norbinak de igazi vékony sehol nincs v. amit találtam annak meg a fülvédöje vastag pamut.

Enikö! Na én ezért megyek (most pénteken is) az okmányirodába csak a neten foglalt idöpontra akkor nem kell várni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsuzsi!
Nekünk a bőrgyógyász a Daylong Kids Spf 40-est napozókrémet ajánlotta.
Ami nagy előnye-és a neve is mutatja-elég egyszer felkenni(kivéve ha a gyerek fél óránál többet volt vízben), mert izzadás és vízálló.Nagyon szeretik a böcsis és ovis gyerekek anyukái, mert reggel felkenik és egy arcmosás v. az izzadás sem viszi le!Hipoallergén.patikában lehet kapni!
Szvsz bármit választasz, az a lényeg, hogy patikáben vedd meg!Ott is kérhetsz tanácsot.
Én ezt tudtam javasolni! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Anett!
remélem jó híreket kaptál ma!

Bea!
Grétinek Boldog szülinapot!
Vendég

Csibe!

Nagyon köszi!! Holnap megyünk úgy is Szegedre, és a patikában átnézem a kínálatot. Itt falun nem igazán van választék.

Bea!
Én is odavagyok érte, apja jegyezte meg, h "Édes maffiózóm " :D

Kármen!
Köszi a dícséretet, én ezt a sapit kínaiban vettem itt nálunk. Hátránya, h Ábel 3mp alatt lekapja. Láttam kalapkát, az is vékony, van egy kis gumija, amivel rögzíthető, de kicsi lett. Ígéretet kaptam, h hoz nagyobbat.

Anett??????????????????????????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Jók a hírek a Málnáról!!!

:lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sáridokit én sem pénzsóvárnak ismertem meg :wink: Sőt kimondottan nem az..... ez a magánvéleményem!!!

Na voltam UH-án és leszálltak a FIAM hereacsijai :lol: :lol: 78 as a BPD-je és mindene teljesen okésos. I koponyavégű fekvésbe van, azaz hüvelyi szülésre készülünk megint :)

És Emőke szólt, hogy sajna nem biztos hogy le tudja vezetni a szülésemet, mert kiírták a táppénzre. Csak terhesgondozást és egyéb betegrendelést vállal a magánjába, a klinikára már nem megy be. Minden betegét a 36. héttől átadja a Papp doktornőnek. Kérdezte tőlem, nem baj-e. Mondtam, hogy hát én nála szerettem volna szülni, de nyilván ha nem megy nem megy, viszont én akkor megyek az ügyeleteshez, az is ellát ugyanúgy! És mondta, hogy persze, és azért neki szóljak ha beindul és majd odaszól.... Úgyhogy terhesgondozásra továbbra is hozzá fogok járni egész a végéig és szülni meg megyek ahhoz aki épp ügyelni fog :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

MINDEN OK!!!!!!!!!!!!! :D :D aZT MONDTA LÓFASZ,NEM VESETÁGULAT!MINDENNEK ELLENÉRE ,Ő ALAPBÓL MINDENKIT MEGSZÚRNA,MERT AZ A BIZTOS!Ha többletinfót szeretnék a bébiről,menjek el Pestre,mert ő csak a "hardvert" vizsgálja,és biztosat a magzatvíz ad!A vetélési kockázatra ő csak legyintett!

Nem megyünk el úgy döntöttünk,nincs Málnusnak semmi baja,egészséges lesz és kész!Ez a hiper fejlett orvostudomány megbolondítja az embert!

Köszi mindenkinek,hogy drukkoltatok!!!!!!!!
20140113113746

Sziasztok!

Gyors leszek holnap majd többet írod, de most dörög szeritem villámlik is és apa az ilyet nem szereti (ha a gép ilyenkor be van kapcsolva)

Szóval, nekem a dokim a Szabó főorvos a II.korházba, tudom sok embernek megvan a véleménye rólla, velem eddig normális volt.
A Sáriról meg igazából csak azt tudom amit a szobatársnőm mondott a korházban, hogy kerek perec megmondta neki 50eFT a szülés.
Hogy ez igaz vagy nem nem tudom mivel nekem a szobatársam mondta ismim nincs aki nálla szült volna, csak nagyon dicsérik mint orvost. Azt tudom, hogy jó doki ezt írtam is!!
Egy "mondjuk" ismerősöm hozzá jár, de nem volt terhes simán csak a magánba ment és 5000FT-ot mondott egyszer egy vizsgálatért "nem rákszűrés sima vizsgálat) és ennek már 4 éve akkor az én dokim 3000Ft-ot kért u.ezért, én ezért írtam hogy pénzéhes de tudom, hogy jó doki így ha jön a következő baba akkor lehet ő lesz a fogadott dokim mert ősejetet szeretnénk levetetni (mondjuk ez még nem biztos) és azt úgy tudom csak a női klinikán csinálják és ha jó az infóm akkor a Sári ott is rendel vagyis ott is végez szülést nem csak a II.korházba, de lehet tévedek

Jó éjt mindenkinek
Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok! :)

Anett :)
Nagyon örülök a jó hírnek, és hogy sikerült megnyugodnod!!!! :D

Zsuzsi :)
Dénes nagyon édes, annyira jóképű kiskrapek!! :D (mint a fiam :oops: :lol: )
És nagyon ügyes is!! Azt hittem, Boti sok mindent tud, de Dini hajazza! :lol: :lol:

Enikő :)
Ocsmány iroda :( :(
Mi is készülünk - már 1 éve - Botinak nincs útlevele még, és állítólag mindkét szülőnek ott kell lenni, amikor csináltatjuk. Hát nálunk se lesz ezt egyszerű összehozni. :?
Örülök, hogy UH-n minden okés volt a pöcsössel!! :lol:

Bea :) Kinga :)
Szülinapos csajok csoda helyesek!! :D

Zsuzsu :)
Ez a kép Ábelről haláli! :lol:

Gira :)
Gratulálok a mászáshoz!! Az élet apró örömei! :lol:

Csibe :)
Gábor baba hihetetlenül jóképű!! :)

Velünk semmi újdonság, Boti lelkesen gyakorol!! :D

Szép estét mindenkinek!!

Kép
Kép
zituska28

Anett! Jajj de jó! Annyira örülök, hogy jó hírekkel jöttél! :D :D :D

KépKép KépKép
sarian

Anett,
örülök, hogy minden ok :)

Mindenki,
sztem ne írjatok ki neveket + összegeket, ez annyira nem szép dolog....

én sem örülnék ha egy nyilvános fórumon szerepelne a teljes nevem, meg hogy mennyit keresek, ezek mehetnének priviben

ráadásul egy nőgyógyász megítélése szubjektív, elsőrorban attól függ, hogy kinek milyen szülése volt
ugyanarról az orvosról teljesen másogy vélekednek emberek, így van ez az említett S.dr-ral is, róla hallottam jót, rosszat is, de ugyanígy minden más orvosról, még a sajátomról is, akit pedig én teljes szívemmel merek ajánlani, másnak pedig nagyon nem jött be
Vendég

Anett! De jó, de jó!!! Mondtam én... :wink:

Enikő! Örülök, hogy az UH-n minden rendben volt a pöcsössel!! :)

Nagyon jók a képek, rakjatok fel sokat!!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anett: Szuper hogy minden oké :) Megnyugodtál??? Amúgy vesetágulata valóban van, vagy azt is elnézték??? Kinél is voltál most????
Nagyon nagyon örülök, hogy rendben a baba! Sztem sem volt és nincs is (és nem is lesz) semmi baja :wink: :D

Zituska: Akkor beindult a nagyüzemi sétálás???? :) Jajj neked :wink: Lehet rohanni utána :lol: Ha nem megy az a baj, ha megy az a baj :lol:

Dancsi: Egyetértek és itt kérek elnézést, hogy kiírtam a nevét. Amúgy nekem ő nagyon szimpi doki :wink:

Sarian: Ti jól vagytok??? Pöttyök elmúltak végleg??? Maradt nyoma a csajon???
Pusza

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kitti Gréti SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!

Na eljutottam idáig bár kész vagyok most is.Biztos van valami front vagy nem tudom álmos vagyok mindig pedig nem panaszkodhatok.ALszanak a gyerkőcök.Viszont bepótolják nappal:)
Nikim elkezdett sétálgatni ,.Elég bizonytalan még de nem adja fel.Ja és feláll kapaszkodás nélkül is:)
Még jó hogy a NOrbi nem akar járni mert ketten kétfelé..én meg parázhatok hogy melyik hova koppan.....
Niki szuper édi angyalka imádja a cipőket mutogat és karattyol de úgy hogy kifolyik az ember könnye:)
Este már keni magát fürdetővel majd testápolóval.Minden állat va va és imádja a babákat.(De Norbira sose mondja hogy baba:))
Ismer és mutogat legalább 5 -6 mondókát cirógat meg puszilgat.Teljesen belém van esve:)Még apához sem megy oda annyira anyás.
Norbika meg akrobata lesz.Felmászik a kis játék asztalkára és ott áll kapaszkodás nélkül és nagyon nagyon röhög.Erre a célra az ikeás gyerekszék is jó.Engem meg a frász kerülget.Mondókák neki is bejönnek.A nemet már nagyon jól ismeri.Majd' leesik a kis feje úgy rázza.
Máté ovizik de júni 18 után már szünet.Sokat változott olyan nagyfiús.Norbika még mindig nem a barátja és nem a testvére és különben is "én nem kértem tesót anya".
Képeket nem tudok felrakni.:(:(

Bocsi hogy sok voltam,de akinek három gyereke van és régen volt erre....Örüljetek hogy "csak"enniyt írtam... :lol: :lol:

SZSZKINGA!!
Nem voltatok véletlenül Vasárnap a Dugonics téren?Mintha láttam volna Kittit labdákat bűvölni a fűben :D

Kép
Kép
zitacicu2

Ja még valami..

Votlunk ma kora utógondozáson (ami elvileg az egy éves vizsgálatnak felel meg)de se vérvétel se vizelet szemészet vagy ilyesmi.A háziorvos meg direkt nem csinálta meg ezeket mert hogy úgyis megyünk utógondozásra.Megmérték őket és ennyi.Niki 9100 gr 75 cm.Norbika 8200 gr és 72 cm.Beugrottunk a gyógytornászokhoz is és szerencsére minden oké.Niki ott kezdett el a legjobba járkálni.Mint akit felhúztak.Ide oda totty,feláll jön megy totty...és nem fáradt el.

Na tényleg eldugulok....

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő! A pöttyök elmúltak, még van, ahol látszik, de szerintünk csak idő kérdése és kinövi annyira látványos már most a javulás. Azóta viszont már másodszor beteg. Hiába, aki egyszer elkezdi... :cry: Így már élvezhettük az egy hetes 39 fokos lázat és most a por(r)szívó mellőli el nem mozdulást éjszakai köhögéssel tarkítva. :( De már kifelé tartunk belőle! :)

Ami azóta nagyon megy, az a panaszos "ana ana ana" a kiságyból néhány napja és a fejrázással párosított "nem nem nem" szinte mindenre. :lol:

KépKép KépKép
sarian

Sziasztok! :D

gondoltam megosztom Veletek az örömhírt!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska!HATALMAS GRATULA!!!! :lol: :lol: Ez olyan jóóóóóóó!Emlékszem az enyémre,bőgtem 2 órán át a boldogságtól!

Enikő!Megnyugodtam,de a legjobb akkor lesz,ha végre kint lesz.Kecskeméten voltam a Nemes dokinál,nagyon rendes volt,video-t nem kértem most,de egy fényképet csinált és ráírta,hogy "királynő vagyok",olyan édes!Veséje most is akkora,mint csütin volt,de azt mondta ez nem tágulat,10 mm alatt van,majd ha 15 fölött lesz,akkor kell aggódni!Most mondtam le Pestet,rendes volt az a doki is,annak ellenére,hogy hétfőn kellett volna szóni,ha nem megyünk!Örülök,hogy neked is minden rendben Lackóval! :D

Így újult erővel vethetem bele magam a tanulásba!!! :roll:
20140113113746

Zituskaaaaaa: :D :D :D Millió gratula :lol: Vigyázz magatokra nagyon, kitartás :wink:

Zitacicu: Ügyesek a gyerkőid, Niki télleg egy angyal tanúsíthatom! :wink: Álombaba, de a 2 fiad.... :lol: rosszaságok :lol: Szép a súlyuk és nagyon ügyesek a kicsik!!!

Sarian: Kell a pötyiknek néhány hét mire elmúlnak! De ha látjátok az alagút végét az már jó!! És tényleg így van, ha egyszer egy betegségsorozat elindul.... :shock: :cry: Gyógyuljatok meg nagyon gyorsan és mostmár végleg!++++++++++++++

Megyünk ügyintézni! :? Pusz

ceniko
Szeged

Anett: :D Ez szuper! Tényleg jó lehet ez a kecskeméti doki :wink: !! Csak azt nem értem, hogy ezt itt Szegeden nem tudják, hogy a vesetágulat 15 mm-nél kezdődik???? Csak sokkolnak bakker! :evil: :shock: :( Jó nyugodalmas babavárást :D

ceniko
Szeged

Zituska!

Gratulálok! :lol:
Terveztétek már ugye? :wink:
Dokinál még nem voltál, gondolom, mert nagyon friss a terhesség még. :lol:
Sikó lesz megint a dokid? :wink:
A fogyókúrának akkor lőttek!!!!!! :wink: :wink:

Zsuzsu!
Akartam irni, hogy mi tavaly a Rossmannban vettünk naptejet Márknak, az árát nem tudom, de nem volt drága!
Sunozon a neve és kimondottan gyerekeknek való, rá van irva, hogy Kinder. 30 faktoros, illatanyagot és tartósitószert nem tartalmaz.

Enikő!
Kár, hogy nem Enikőnél fogsz szülni. Szülésznőt fogadsz? Én ugy vagyok vele, hogy nagyon fontos a doki személye, de nálam a szülésznő többet volt bennt. :wink: Szóval Ő is nagyon fontos. Sőt! :wink:

Anett!
Szuper hogy minden okés babóval! :lol:
Nyugi, tanulásra fel!!!! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?