Sziasztok!
Tegnap voltam a Margit kh-ban az AFP eredményért. AFP 55,7, MOM 1,4, ami jónak számít.
Megcsinálták a terheléses cukrot is, annak ma-holnap lesz eredménye. Abszolút nem volt szörnyű a cukros oldat. Egy egész citrom levét tettem hozzá, és iható lett.
Ezenkívül voltam genetikai uh-n is. Mindent rendben találtak. Az is kiderült, hogy
fiunk lesz :) Mostmár gondolkozunk a neveken…
Megpróbálok feltenni néhány fotót bizonyítékként. Valamint, amin én meglepődtem, hogy 2d-s metszetben milyen jól kivehető az arcocskája. Nagy élmény volt. De azért elmegyünk hamarosan 4d-sre is. A vizsgálatot egyébként nem csapta össze a szonográfus, nagyon kedves volt, és mindent megnézett. Szerintem kb. 20 percet lehettem bent.
Most egyébként azt mondták, hogy inkább a 19. hétben vagyok, mint a 18-ban.
Eva,
nem nagyon kerestem jógatanfolyamot őszintén bevallva. azt hiszem megpróblálok fürdőruhát venni, és kipróbálom az aquanatalt. bár még annak se jártam túlzottan utána.
Bogyo,
gratula az eredményhez.
A 18 hetes uh eredményen nálam ac, fl, hc, bpd és ofd eredmények vannak. Súlybecslés alapján 275g. Még nemigazán tudom, mit jelentenek ezek, de mindenképpen utánanézek.
Gabi,
grautlálok a kislányhoz. Az Abigél szép és különleges név.
A kisfiadhoz pedig kitartás. Csak van egy normáls doktor valahol!
Eszter,
én már a 3. hónap óta nem szedek semmilyen vitamint. Jövő héten megyek vissza a dokihoz, és akkor rákérdezek, hogy valamit javasol-e azért (bár gyümölcsöt gyümölccsel akarok enni a nyáron). És azt sem szeretném, ha 4 kg-ra nőne a babám. Ha majd görcsöl a lábam, arra gondoltam beveszek egy kis Ca pezsgőtablettát.
Komplex vitamint pedig majd szülés után még veszek pár hónapig.
Hasméret:
Én 160 cm és 50 kg-ról indultam. Az első három hónapban 3 kg-ot híztam, és most szerintem kb. 5-nél tarthatok. Mérni csak a védőnőnél méretem, mert szerintem a mi mérlegünk beállítása úgyis más. Találkoztam egy ugyanennyi idős kismamával, akinek már kétszer ekkor volt a hasa. ezért gondolom, hogy az enyém nem nagy, de azért én jelentős különbséget érzékelek.
az iwiw-en én is fent vagyok. Angyal Ágnes.
majd én is bejelöllek titeket.
Pozitív élmény:
tegnap este, ahogy felszállítam a villamosra, megkapaszkodtam. És egy középkorú férfi szólt, hogy üljek le, átadja a helyét. Egy pillanat kellett, hogy felfogjam miért is, hiszen ilyen még nem fordult elő velem. Tök jó érzés volt.
Ha sikerül beszúrnom, akkor a felvételeken látható:
1. baba arca: szeme, orra szája
2. a keresztnél három pötty a kukija (herék+pénisz), középen
3. a kukija felnagyítva, hosszában

Baba arca

Kisfiú

Kisfiú
háát, feltöltve nem olyan jó minőségűek a képek, de talán kivehető.
Üdv,
Ági