A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Cukika- megoldódott- a korábbi intrukciók segítettek!!!!

> Kép
evarga

Depis időszakra nagyon tudom ajánlani az Álomszép zene Cd-t, igaz nincs meg az egész, de hamarosan megkapom- ha rossz kedvem volt, ettől elég jól lenyugodtam, így próbáltam kárpótolni a sírásért babukát.

> Kép
evarga

Gabi
Nagy gratula az amnio eredményéhez!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy újabb kislány itt a topikon!!!!! :D :D
Sajnálom,hogy a kisfiad még mindig beteg! :( Vizeletvizsgálatot kért a doktornő?

Evarga
Gratula a vonalzóhoz!Nagyon szép lett.

KépKép

KépKép
okr

HALI!!!!!!!!MEGINT PRÓBÁLKOZTAM VONALZÓVAL,DE MÁR ANNYIRA TUTIN CSINÁLOM ,HOGY A LÁNYOMNAK,MÁRMINT A MEGLÉVŐNEK IS CSINÁLTAM EGYET.NA ,MIT SZÓLTOK????????UGYE BABA? :D
geosel.klara

Gabi !!!! :) homeopatas szereket meg nem probaltatok ? egyre tobb olyan gyerekgyogyasz van, aki ezekkel gyogyit, + zsurlofuves ulofurdo ? nekem volt hasonlo bajom es az hozott rendbe, amikor mar az antibiotikum sem hasznalt ( persze dokit kerdezz meg, hogy gyereknek mehet-e
Dr.Tóth János Attila
Ózd, Miskolc 30/228-0914 (h-p: 13:00-14:00)
ezt a homeopatias orvos listak kozt talaltam neked, hatha segit

Cuk- jan 8. koszi

eva- orulok h tetszik

Mozgasrol : nem baj, ha vki kesobb erzi, elobb v utobb eljon az ido.

VOltam ma gentikai uh-n es minden ok !! Hurra :)
ti milyen szamokat kaptatok ? 4 fajta adat kerult a lapomra...

bogyo
bogyogyorgyi

Okr
remélem tényleg minden rendben van a babával,az ultrahangokon minden okés volt mindig ,csütörötkön megyünk 4dre alig várom ,hogy így is lássam és hogy végre tudjam ki van a pociba :-)

Bogyó
nálunk bpd,ofd,fl,ac van mérve általában
Örülök,hogy minden oké

Gabi
nagy nagy gratula,szuper hír :-) mi lesz anve?

kisfiadat vidd el valahova máshova ,mert ez nagyon durva :-(
Vendég

Köszönöm a gratulációkat!

A neve Abigél lesz. A gyerekek Bibinek hívják már a kezdetektől.
Most legalább tudjuk, tényleg jó becenevet adtak neki.

A kisfiamat tuti elviszem msik dokihoz. A legdurvább, hogy egyedül nem mer vécére menni, mert fél attól, hogy megint fájni fog, meg attól hogy véres. Erre ez a vadbarom doki kiírta, hogy csütörtökön már mehet suliba! Azt mondta beszéljek a tanárokkal, hogy engedjék ki óráról, ha pisilnie kell. Jó mi? Nem elég a baja, mág a gyerekek is csúfolni fogják, hogy nem bírja ki. Ma elfogy a por amit a kórházban írtak neki. Ha nem javul a délelőtt folyamán, este elviszem magánrendelésre. Csak azt nem tudom, hogy felnőtt urológus fogad-e gyereket is???

A homeopátiás bogyót nem próbáltam, de azt is veszek. Köszi a doki tippet!
Egyébként a FlavonKids-től kezdve az áfonyaléig és kapszuláig már minden szart megvettem, hátha segít. Ezalatt a másfél hét alatt már több mint 15 ezer Ft ment el ilyenekre.

Borzalmas ez a Miskolc, még pénzért sem lehet normális orvost találni!!!!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok

Estére mindíg úgy felpuffadok,hogy akkora a hasam mint egy 8 hónaposnak.Többen meg kérdezték már nem e ikrek?

Vitaminnal ti hogy álltok szeditek,nekem múlt héten elfogyott nem udom vegyek e a dokim azt mondta nem muszáj,de ha mégis csak két naponta,a védőnő meg azt mondta hogy nem kell nem tudom mit csináljak,mert azért annyi gyümit meg zöldséget nem eszek.

Kép
Kép
eszter26

Gabi
az Abigél nagyon tuti név :-) ha ány lesz nálunk is Bibi lesz :-) Bíborka

szerintem kérj időpontot telefonon és akkor rátudsz kérdezni,hogy gyereket is vállal e a doki

Eszter
szerintem a vitamin nemárt én szoptatás végéig szedni fogom
Vendég

Sziasztok!

Látom Titetek is foglalkoztat, hogy milyen nagy a hasatok. Én is mindig nézegetem, hogy esetleg nem túl nagy-e, de hát nincs mihez viszonyítani. A Kismamák kézikönyvében van egy modell, akinek a terhességét végig lehet követni, hát neki kisebb a pocija és a 20. hétig csak 3 kg hízott, hát én már 5-nél tartok. Hétfőn láttam a Klaudia Show-ban a Bálint Antóniát és ő ugyan 22. héten volt akkor, de neki is elég nagy volt a hasa. Ti láttátok?

A vitamin kérdéssel én úgy állok, hogy szedem az Elevit-et minden nap. Kérdeztem a védőnőt, hogy szedhetem-e végig vagy csökkentesem az adagot és ő azt választolta, hogy ez butaság, hogy a vitamintól óriásbabák születnek. Hát nem tudom a barátnőim, amikor babát vártak, akkor félidő után csökkentették a heti adagot, csak 2-3 naponta szedték.

Üdv, Csim
csim

Sziasztok!

Nem tudom ki emlékszik még rám,még a topic elején írogattam én is.Azóta egyideig nem volt netünk és ha hozzájutottam akkor is csak olvastalak benneteket,szóval azért képben vagyok!De most szeretnék újra bekapcsolódni ha lehet... :oops:
Tegnap voltunk uh-n a kórházban ami kb. 2 percig tartott,és azt mondták minden rendben,valamint hogy egy picit ,,javítsunk'' a topicos arányokon,még azt is megtudtuk hogy kisfiú lesz!! :lol:
(bár nem torzul még az arcom... :lol: ,remélem nem is fog!)
A nevét még nem döntöttük el,bár annyira még nem is nagyon gondolkoztunk rajta.

Kép
xx nikita xx

Sziasztok

Hát Cukika szerintem egyáltalán nem nagy a hasad az enyém még egy kicsit nagyobb már most nem tudom hogy kell képet feltenni mert akkor tennék.

Akkor elugrunk a gyógyszertárba és veszek vitamint de szerintem most kipróbálom a gravidát mert az elevitől kicsit kikattanós voltam néha.abból egyébként napi felet vettem be.
Nekem a hízás miatt mondta a doki mert a vitamin közre játszhat a túl sok súly növekedésbe azt mondta.Dehát azért valami csak kell a kicsi babynek szerintem is.

Imádom a leányom most éppen valahogy belemászott a ruhás kosaramba és onnan nevet ki rám,nem tudom honnan jönnek ezek az ötletek nála.

Majd még jövök.

Nekem is kéne valami nem túl drága fürdőruhát vennem ha van valakinek tippje szívesen fogadom.mert nálunk nincs calzedonia,csak brendon de ott nagyon drágák.

Kép
Kép
eszter26

Helló Lányok!

Mindenkinek GRATULÁLOK az eredményekhez !!!!!!!!!!!

Gabi neked különösen, a sok kitartáshoz, meg, hogy végigcsinálod ezt a pisilős dolgot, miközben evett a fene az eredményért !
Uh-t csináltak a fiadnál ?
Amúgy milyen vírusról van szó ??????? Lehet,hogy félreolvastam valamit, de antibiotikum csak bakteriális fertőzést gyógyít, nem csoda ha nem javul !
Most csináltam egy tesztet , amiben gyerekkori hugyúti fertőzésekről volt szó - ezért vagyok ilyen okos , de tényleg nem értem .

Olyan klassz ,hogy mindenkinek megtudták mondani kisfiú , vagy kislány babája lesz-e ,csak én vagyok elátkozva :-(

Cuki !

Nekem valamiért nem mennek át a képek , de még nem jöttem rá mi a trükkje .
(szerintem méretbeli probléma ) .

Lehet,hogy felteszem a hasas képeket az esküvői mellé , és ott megnézhetitek , ha továbbra sem sikerül .

Kép
sheepy

Klári!
Ezek szerint Te is félsz a viharban? Én is…tavaly egyszer fényes nappal volt villámlás meg dörgés! Alig mertem munkába indulni, és is remegtem bent. A srácok fel is ajánlották, ha félek, üljek át hozzájuk. Mondtam, hogy így nem gáz, ha van a közelben valaki, csak egyedül félek…
Aranyos a cicás vonalzó is!

Okr!
Ezek szreint fent vagy Pesten, apa meg otthon? Adával volt gond? Ugye már minden rendben!?

Gabi!
Juj de jó!!!! Kislány! Nagy gratula! Remélem jártatok örömtáncot! A kisfiúnak nem írtak elő antibiotikum kúrát? Uncsitesóm féléves kisfia fél évig kapta az antibigyót!

Evarga!
Én is hallottam az Álomszép zenéről! Hol lehet megvenni? Bármely nagyobb könyvesboltban? Vagy zene boltban?

Eszter!
A komplex vitamin tényleg nem javallott túl sokáig, mert felfújja a babát. Lehet ritkábban szedni, de akkor kell célzott vitamint szedni, mint kálcium, magnézimB6, esetleg folsav, vagy ha nyominak érzed magad, Cvitamint is szedj. A vége felé, ha nem elég nagy a baba, akkor érdemes újra szedni a komplexet. Most a kálcium a legfontosabb, mert most keményednek a csontok
De Csimnek is igaza van, nem a vitamintól lesz a baba óriás, hanem attól az étvágytól, amit a vitamin kelt! Az ember mindig csak attól hízik, amit megeszik. Bizti vannak szélsőséges helyzetek, de itt olyan anyuka nincs! Ha úgy érzed, hogy elviseled az esetleges plussz kilókat, akkor azért szedd nyugodtan a komlplex vitamint!
Szerintem egy beszerző körútra érdemes egyszer Pestre felugrani! Nagy a választék, és az normálisan tartja az árakat. Vagy egy közeli nagyvárosba, ahol van nagy pláza (Pécs?)
Nem tudom merre laksz…

Cuki!
Szerintem egyáltalán nem nagy a hasad a félidőshöz képest, meg a formája sem szülés előtti. Gondolom az irígyek megint….

Szia Nikita!
Üdv újra köztünk! Tényleg kellett már kisfiú! Itt olyan lánytöbbség van, hogy egy eü-betétgyártó csak a mi topikunkon meggazdagodna 15év múlva!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Okr !

Merre felé laksz?

Csak mert itt ( Bp. III.ker ) dögledezek a melegben , és írtad , hogy vonzod a rosszidőt :-)
Nem jársz erre mostanában ?
:lol: :lol: :lol:

Reggel bementem a munkahelyemre ,ott bezzeg 20 fok alá hűtött a légkondi , nem is csodálom, hogy Ágica úgy fel van öltözve, ha dolgozik.
Fájó szívvel mentem el a strandbejárat előtt, bár ha nagyon meleg lesz , veszek egy felfújható kismedencét , és abban ücsörgök egész nyáron a kert közepén .

Valakinek sikerült már fürdőrucit venni ?

Kép
sheepy

Képzeljétek, tegnap volt az első szülés-előkészítő előadás a Szent Imrében. Mondtam a páromnak, ha cikinek érzik, hogy eljöjjön velem, akkor nem muszály de ez fel sem merült benne. Amikor beléptünk a terembe, akkor megjegyezte, hogy lehet, hogy egyedül lesz, de aztán csak elkezdtek szállingózni a párok. Amúgy rengetegen voltunk, 50-60-an biztos. Beszéltek a kötelező uh-król, az afp-ről, és a hasbaszuris vizsgálatról. A végén mondtam a páromnak, ha nem akar jönni, tényleg nem gond! Na akkor kikelt, hogy a pasik nem tudják milyen jó dolgot hagynak ki, mert ennyi csinos, duzzadt mellű, kerek pocis „felcsinált” nőcit egy helyen sehol sem látni, és olyan jó p*na szag volt, és ez a világ legjobb helye, még terhestornára is járna velem…és én ezt hallgattam, és nevettem rajta! Nagyon édes volt, tényleg feldobta a dolog. Valamelyik nap kifejtette, hogy nagyon gusztusos egy ápolt, csinos kismama, és imádja, hogy ilyen vagyok (milyen pártfordulás…)
Benneteket nem néznek meg az utcán? Engem viszonylag eddig is néha bámultak (elnézést az egómért) de most megnéz egy olyan idősebb generáció is, aki eddig észre sem vett a deszkaságom miatt. Tegnap a menzán újjal mutogattak rám…az is lehet, hogy a páromnak voltak a kollégái más tanszékről, én meg nem ismertem őket…ilyenkor mindig azt hiszem, hogy lesz*rt egy madár, vagy feláll a hajam…

Jaj! Még valami. Tegnap találkoztam két volt évfolyamtársammal, akik még mindig suliba járnak. (én 2005-ben államvizsgáztam…) Az egyik nagyon örült a pocakomnak, a másik közölte, hogy nem irigyel, és nem lenne a helyemben, és milyen rossz nekem…
Nem akartam mondani a másik lány előtt, hogy én sem irigylem, hogy 5 év alatt végzi a 3 éves sulit, és olyan ronda, hogy az életben nem talál pasit, aki gyereket csinálna neki…úgy felbosszantott…látja, hogy virulok, és baszogat. Ha nem akar még babát, azt mondja el nyugodtan, de ne bántsa azt, aki örül a terhességének!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Sheepy!
Te sem mehetsz strandra? Miért nem?

Pestiek!
Nyáron amikor az apák dolgoznak, egyszer-kétszer elmehetnénk valamelyik strandra együtt! Én nem fürödhetek, de letusolni, és napozgatni jó lenne!

Ágica
Kép
ágica_26

hali!!!!!!!Képzeljétek most jöttek a műanyóstól,akinél halálra zabáltam magam forró túrós rétessel,lehet ,hogy rosszul is leszek,de marha jól esett .
ágica26:hát nem semmi a férjed,felolvastam az uramnak amit írtál,dőlt a röhögéstől :D
geosel.klara

így az enyém is elgondolkodik az ilyen szüléses tanfolyamos témáról
bár mondtam neki ,hogy töltsön le maának vmi szülés felkészítős témában filmet magának,mert az első szülést is csak félidőig bírta , anyám felváltotta , de ő is rosszul lett :lol:
geosel.klara

na asszem vasalok egy kicsit,de közben itt is leszek,apa meg főz :D
geosel.klara

Sheepy: Jól olvastad, azt mondta a nephrológus, hogy szerinte vírus, és fölöslegesen szedte a sok gyógyszert. A kiütés nem múlik valami gyorsan, ma megyünka bőrgyógyászhoz. Remélem hétfőre rendbe jön, mert akkor már muszáj suliba mennie.

Ágica: Olyan jó olvasni téged, mindig jó kedvem lesz az írásaidtól. A pároddal együtt ti ketten nagyon jó fejek és jó páros vagytok.

Cukika: Egyáltalán nem nagy a hasad, nagyon csinos pocid van!

Nikita: Gratulálok a kisfiúhoz!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Timurr: Tök jó név ez a Bibi. Nagyon teszik a gyerekeknek is. Főleg mióta a Minimax-on megy a Bibi Bloksberg nevű mese, és abban a kislány tud varázsolni, meg seprűn repülni. Na azért remélem a mi Bibi-jeink nem lesznek nagy boszorkányok! :D

Bogyó: Köszi a tippet!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gabi39

LÁNYOK!!!!!!!!
KÉSZ A VASALÁS,ÖMLIK RÓLAM A VÍZ!!!!!!!!!!DE APA MEGFŐZŐTT ,BRASSÓI:NYÁM-NYÁM :lol:
ÚGY ÖRÜLÖK ,HOGY VAN EZA FÓRUM,TELJESEN FÜGGŐ LETTEM TŐLETEK , APA MÁR RÖHÖG RAJTAM :D
geosel.klara

sziasztok

Ágica
beszarok a párodtól pinaszag az lehet ebbe a melegbe :-(

Egyébént csajok azt nyugodtan elfelejthetitek,hogy a vitamin felfújja a babát,zerintem ez tiszta genetika.Én kb 4-5 hets terhes korom óta szedtem Majával az elevitet és 2600 gramm lett,nem ittam,nem dohányoztam ,összesen 13 kilót híztam 41ik hétre született és mégis ekkora lett.Én sem és a párom se volt 3 kiló.

Cukika
tök ari a pcid,szerintem pont jó :-)enyim is kb ekkora :-)majd csnálok fotót :-)

Gabi
ha enyém Bibi lány lesz bizti boszi lesz :-) a vérébe lesz :-)
de majd holnap kiderül kukise vagy nunis

Maja olyan jót strandolt öröm volt nézni :-) Kép
Vendég

LÁNYOK ,KÉPEKRŐL JUT ESZEMBE,KINEK VAN IWIW,OTT MEGTUDNÁNK EGYMÁST KUKSIZNI.
ÉN BOGNÁRNÉ GEÖSEL KLÁRA NÉVEN VAGYOK.ÍRJÁTOK MEG TI HA FÖNN VAGYTOK.PUSZA MINDENKINEK.
geosel.klara

TIMURR15:ARI A LÁNYOD,MOST EZT ÉN IS ELTUDNÁM VISELNI,MÁRMINT A FÜRDŐZÉST :D
geosel.klara

Timurr
Csütörtöki Uh után várjuk,hogy megírd a babád nemét!Drukk megy+++++++++++++++

Gabi
Nagyon szép az Abigél!Nekünk ha lány lesz Dorottya lesz valószínűleg.Egyre biztosabb vagyok bene ,hogy kislány egyébként.
Urológus naná,hogy fogad gyermeket!Vidd nyugodtan,és drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eszter
Én szedek vitamint,és szedtem is.12. hétig folsavat napi 10 mg-t + kétnaponta a Maternát.Most Gravidát tudtam csak venni,de ettől iszonyú hányingerem van,így 2x1/2 -vel veszem be. :oops:

Cukika
Nagyon cuki a pocakod :D Az enyém is hasonló,pedig 2 héttel mögötted kullogok.

Nikita
Gratula a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágica
Salgótarjánban élünk,de apa most távol dolgozik.Azért mikor suliban vagyok együtt tudunk lennei,csak olyankor Ada nagymamázik. :wink:
Beteg nem Ada volt,hanem a kisfiunk,aki sajnos csak 20 hétig élhetett a pocakban.Még most is gyakran eszembe jut,és emiatt kell nálunk ez a sok vizsgálódás is.

Sheepy
Sajnos várnod kell jövő hét szerdáig,mert akkor utazom el.Ha itthon vagyok nem működik a hideghozóm. :lol:

Megkaptam az időpontot a 18 hetes UH-ra.Jövő hét kedd.Szerdán meg néznek a genetikán..szóval gyerek körbe lesz vizsgálva rendesen.

KépKép

KépKép
okr

OKR:ÉN IS KEDDEN MEGYEK UH -RA PÉCSRE(GENETIKAI)
BÁR A VÉDŐNŐ AZT MONDTA ,HOGY NE IDEGESKEDJEK, MERT OTT 0.5-TÖL FOGADJAÁK EL AZ AFP-T,NEKEM MEG 0.67.SZEKSZÁRDON 0.7-TŐL JÓ.REMÉLHETŐLEG MONDEN OK LESZ
geosel.klara

Pkr
naná,hogy megírom a nemét és képekkel foglak beneteket bombázni :-)
remélem jók lesznek

Klára
jelöltelek az iwiwn
figyu szerintem neked is veszenk majd vért,az uhra hmaar bejutsz Pécsen,de utána egy csomóan várakoznak tanácsadásra (nálunk abbó állt,hogy megkérdezték mindenki egészségese) és akkor megcsinálják a vérvételt is,mi 10re mentünk kb és 1kor végeztünk.
Vendég

Sziasztok

Nekem is van iwiw Takács Eszter úgyhogy elég sok van belőle,de hely Abda úgy nézzétek.

Kép
Kép
eszter26

Eszter
nekem így nem talál

én Apáti-Gyurka Tímea vagyok
Vendég

TIMURR15,ESZTER VISSZAJELEZTEM,KÖSZIKE,ÍGY MÁR JOBBAN KÉPBEN VAGYOK.
TIMURR 15:KÖSZ A BIZTATÁST DÉLRE VAN IDŐPONTUNK,AKKOR MIKORRA VÉGZÜNK????????????? :cry:
geosel.klara

Timurr
A képeket bizony el ne feledd feltenni!
Nagyon aranyos a pancsizós kislánykád!!! :)

Klara
Akkor sok sikert nekünk 30-ra!!!!!!Csupa jót halljunk!!!
Mi Debrecenbe megyünk,de nincs konkrét időpont csak hogy 30-a.9-től vannak,sztem megyünk kezdésre.Mondjuk szóltak előre hogy sokat kell várni.

KépKép

KépKép
okr

Okr: 3 napi hidegélelmet vigyél! :D
Basszus rengetegen voltak tegnap is. Odaértünk 9-re, fél 12-kor hívtak be UH-ra! 13 óra volt, hogy a genetikussal végeztem. Azt hittem, hogy csak hétfőn vannak ezren, az amnio miatt, de tévedtem. Egyébként a papírokat már 8-tól elveszik a kis ablaknál, és érkezési sorrendben hívnak be UH-ra.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hali!

Tegnap szóbelire 3-ast kaptam, de már lesz*m, csak lenne meg már az összes vizsgám. Kész vagyok ettől a melegtől, panelben egy bugyi és cicitartó az öltözékem, ha már nem bírom beizzítom a klímát.

Hosszú hétvége:
Holnap hajnalban utazunk egy Erdélyi körútra, remélem jó lesz, bár nagyon sokat fogunk jönni-menni, mindennap máshol alszunk.
Csak 30.-án jövünk haza. Addig sajna nem leszek, de majd próbállak visszaolvasni titeket.

Cukika! nekem már a te hasadnál is nagyobb van, mindenki azt hiszi, hogy már a hetedik hónapban vagyok.

Elkezdtem vizesedni. :( Vettem csalánteát, napi egy pohárral lehet inni belőle, remélem valami használni fog. Igazán csak azon veszem észre, hogy nem tudom könnyen levenni a gyűrűmet és a lábamon egy picit látszik.
Valami javaslat?!

wiw: Balázs Éva (edzőné) néven vagyok fenn, Klára jelöltelek.

Egyébként a közös strandolásban benne vagyok. Képzeljétek el ennyi pocakos nő kivonul PL: a rómaira :D
Én június végéig dolgozom, aztán már bármire kapható vagyok :D

Na megyek eszem egy kis fagyit sütivel.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Hi Csajszik !

Eszter, Timi , Klári , Masi : ipi apacs iwiw-en ment a jelölés .
( Hegedűs ( Tóth ) Barbara )
Hogy mindenki milyen fiatal és máris a második baba jön !
:lol: :lol: :lol:

Ágica no comment ....
Párosstul ki kéne benneteket találni !
Asszem a gyerkőcnek lesz mit tanulnia Tőletek :lol: :wink:

Strandolás klassz ötlet, teljes mértékben támogatom .
Tényleg lenne mit bámulni ,ha a kis csapat kivonulna !
Nekem amúgy nincs bajom a strandal , leszámítva a nap-allergiámat , és hogy hófehér a bőröm ,ami amúgy is hamar megég.
Amúgy vízimádó vagyok ( 15 évig vitorláztam ) , úgyhogy ha mást nem , a lábaimat mindenképp megáztatnám , de a fertőzések nem hiányoznak .
A dokim azt tanácsolta , hogy a nagy melegben vigyázzak : ne szaladgáljunk ki-be a medencéből , mert a hirtelen hőingadozás azonnali vetéléshez vezethet és az sem jó ,ha túlságosan felhevül a testünk .

Egy tv műsorban ( asszem a babatv-ben ) egy okos nőci is arról beszélt , hogy terhesen ne nagyon menjünk napra , mert érzékenyebb a bőr , és kijöhet rajta mindenféle nyavaja , ami lehet ,hogy rondább , mint ha fehérek maradunk .

Szóval ettől eltekintve , ha másképp nem , egy nagy lepedőben csatlakozom a buli kedvéért ! :-)

Okr !
Én türelmesen várok , ha tényleg hozod az enyhülést :-)
Már a melltartót sem bírom , folyton beleizzadok , undorítóóóóóóó
:?

Masi jó utat !!!!
Legalább addig sem tanulsz :-)

Kép
sheepy

Húúúúú , visszaszívtam ,hogy nagy a hasam !

Cuki, Te nyertél :lol: :lol: :lol:
Tök csini vagy !

Köszi , igyekszem kicsinyíteni , de eddig még nem sikerült .

Kép
sheepy

Sziasztok

Nagyon meleg van ne is csodálkozzatok,ha vizesedünk.Mi is fel állítjuk a medencét holnap szerintem,csak az a baj hogy a túl hideg vízben nem szabad fürdeni,úgyhogy én majd csak nézem Lilit meg apát míg nem lesz 34 fokos avíz.

Én napi 4 liter folyadékot iszom ebben a melegben,úgyhogy enni alíg tudok valamit.

Kép
Kép
eszter26

Agi- :):)

Jelentem, hogy a calzedoniaban lehet orias meretu furdoruhat venni, kulon a felsoreszt is, 4 990 ft , piros, feketetuti, van, de meg mas szinek is, igy
- vagy lehet csak felsot hordani , also nelkul :)
- mar meglevo bikini alsot lehet varialni, a kinott felso miatt

en az utobbit vettem. hihihi
(nem volt kiteve, az elado hozta a raktarbol, nagyon jol tart, eros a pantja, elol kicsit csavart az anyag, de persze kosaras-nagyon szep

Jezus, ma ez a meleg durva volt.. :(

Cuk. elvesztettem a fonal, mit csinaljak a vonalzoval. sorry
amugy holnap jon egy ugyes baratnom, es ha maskor nem, akkor megproalom a vonalz.feltenni

b.
bogyogyorgyi

Gabi
Viszek szendvicset :) ,meg a tanulnivalómat,mert másnap 2 vizsgám lesz. :wink:
Egyébként akkor megyünk fél 8-ra,mert a hétfői ünnep miatt aznap lesz az amnios napjuk. :x

Cuki
Ez tényleg jó nagy poci! :D ,de lesz még nagyobb is sztem!

Masika
Jó utat!A vizsgára meg tök jó a 3-as.Én azzal már nagyon nagyon elégedett leszek.

Strand O.K,bár Pest egy kicsit messze van,és még fürdőrucim sincs.
Én egyébként bikinit veszek ,olyat aminek csípő fazonú bugyija van.Az máskor is bevált. :)

KépKép

KépKép
okr

en is johetek a wiw- re ?

kuld nekem vki meghivot ?

koszi : bogyo
19+3
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Nagyon szépek a pocik!

Majd jelölgetek én is a wiwen, Én Varga Éva vagyok, Bp. 1974.10.05.

Strandolás tök jó ötlet, én néha a Margit szigetre megyek le nyáron, elég tiszta szokott lenni a kinti uszi vize, persze ott sok árnyék nincs...

Évi

> Kép
evarga

:) Masika- vizesedesre a legjobb a heti 1 x vagy csak krumpli / vagy csak rizs nap -so nelkul, eleg huzos lehet, de megeri, mert nem tesz tul jot, ha vizesedsz, unokatesom igy birta ki a szulesig, mert ikreket vart es egy idoben nagyon szarul volt- de minden ok. volt a vegen. ja es semmi edesseg es a maradek napon is minimalis so. Sok sikert !!

vizsgahoz gratula, jo az a 3-as !
bogyogyorgyi

Cuk- ilyen bonyolult ez a meghivo ?
de barki mas is meghivhat, nem ?
amugy koszi, de vegul is itt is tudunk levelezni, nem igaz ?

b. 19+3
bogyogyorgyi

Sziasztok, én is élek még :)

A lányom most épp ficánkol, egyre erőseben érzem, nagyon fura.
Holnap megyek jógázni! Megveszem a dvd-t is és jelzem milyen, majd másolom, akinek kell :)

Szia Klára! Mi még nem ismerjük egymást! Gratula a babához!

Szépek a pocakok! Majd én is fotózok alkalomadtán, jelenleg élni nincs időm és fáradtka is vagyok.

Masika! Nem korai a vizesedés? Vagy ez normális :roll: Remélem hat a csalántea! Majd számolj be!
Szép hetet Neked Erdélyben!

iwiw: Simon Ingrid nem sok van, megnézhetitek :)

büngyike

Ja, és szép estét! :!:

büngyike

Bocsi Büngyike !

Átkereszteltelek IWIW-en Bogyóvá , de azért visszaigazolsz ? :oops:

Kép
sheepy

Sziasztok!

Tegnap voltam a Margit kh-ban az AFP eredményért. AFP 55,7, MOM 1,4, ami jónak számít.
Megcsinálták a terheléses cukrot is, annak ma-holnap lesz eredménye. Abszolút nem volt szörnyű a cukros oldat. Egy egész citrom levét tettem hozzá, és iható lett.
Ezenkívül voltam genetikai uh-n is. Mindent rendben találtak. Az is kiderült, hogy fiunk lesz :) Mostmár gondolkozunk a neveken…
Megpróbálok feltenni néhány fotót bizonyítékként. Valamint, amin én meglepődtem, hogy 2d-s metszetben milyen jól kivehető az arcocskája. Nagy élmény volt. De azért elmegyünk hamarosan 4d-sre is. A vizsgálatot egyébként nem csapta össze a szonográfus, nagyon kedves volt, és mindent megnézett. Szerintem kb. 20 percet lehettem bent.
Most egyébként azt mondták, hogy inkább a 19. hétben vagyok, mint a 18-ban.

Eva,
nem nagyon kerestem jógatanfolyamot őszintén bevallva. azt hiszem megpróblálok fürdőruhát venni, és kipróbálom az aquanatalt. bár még annak se jártam túlzottan utána.

Bogyo,
gratula az eredményhez.
A 18 hetes uh eredményen nálam ac, fl, hc, bpd és ofd eredmények vannak. Súlybecslés alapján 275g. Még nemigazán tudom, mit jelentenek ezek, de mindenképpen utánanézek.

Gabi,
grautlálok a kislányhoz. Az Abigél szép és különleges név.
A kisfiadhoz pedig kitartás. Csak van egy normáls doktor valahol!

Eszter,
én már a 3. hónap óta nem szedek semmilyen vitamint. Jövő héten megyek vissza a dokihoz, és akkor rákérdezek, hogy valamit javasol-e azért (bár gyümölcsöt gyümölccsel akarok enni a nyáron). És azt sem szeretném, ha 4 kg-ra nőne a babám. Ha majd görcsöl a lábam, arra gondoltam beveszek egy kis Ca pezsgőtablettát.
Komplex vitamint pedig majd szülés után még veszek pár hónapig.

Hasméret:
Én 160 cm és 50 kg-ról indultam. Az első három hónapban 3 kg-ot híztam, és most szerintem kb. 5-nél tarthatok. Mérni csak a védőnőnél méretem, mert szerintem a mi mérlegünk beállítása úgyis más. Találkoztam egy ugyanennyi idős kismamával, akinek már kétszer ekkor volt a hasa. ezért gondolom, hogy az enyém nem nagy, de azért én jelentős különbséget érzékelek.

az iwiw-en én is fent vagyok. Angyal Ágnes.
majd én is bejelöllek titeket.

Pozitív élmény:
tegnap este, ahogy felszállítam a villamosra, megkapaszkodtam. És egy középkorú férfi szólt, hogy üljek le, átadja a helyét. Egy pillanat kellett, hogy felfogjam miért is, hiszen ilyen még nem fordult elő velem. Tök jó érzés volt.

Ha sikerül beszúrnom, akkor a felvételeken látható:
1. baba arca: szeme, orra szája
2. a keresztnél három pötty a kukija (herék+pénisz), középen
3. a kukija felnagyítva, hosszában
:)

Kép Baba arca Kép Kisfiú Kép Kisfiú

háát, feltöltve nem olyan jó minőségűek a képek, de talán kivehető.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Ági : gratulálok a fiadhoz !!!!!!!!! :lol:

Elvileg Te 1 nappal jársz mögöttem a terhességben , viszont lehet,hogy igazat mondtak a 19.héttel kapcs. mert összehasonlítva az értékeket , Nektek minden jóval hosszabb / nagyobb, mint az én kicsi babámnál.
( BPD:4.09, OFD:5.10, HC:14.52, TAD:3.35, AC:11.05, FL:2.58, ) + a mensi alapján számítva is 20+3 napos vagy a papíron !
Lehet ,hogy javítani kéne a vonalzón és legalább lesz még egy tapasztalt anyuka ,aki megosztja velem a szülési élményeket :wink:

Kép
sheepy

Sziasztok!

Tegnap voltunk kontroll szívUH-n. Minden rendben van a pici lány szívével, olyan szépen, egyenletesen vert, öröm volt nézni. Érdekes pózba helyezkedett, keze lába a fejénél, biztos így volt neki kényelmes.

Gabi, szívből gratulálok az egészséges kislányhoz. Nagyon szép neve lesz! Remélem, a kisfiad is hamarosan meggyógyul.

Ági, grat a fiúhoz!

A 18. heti UH értelmezéséshez egy link:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Kedden én is voltam végre jógán, nagyon szupi volt, máskor is megyek, csak kellene egy jó, kényelmes nadrágot találni hozzá. Tegnap megnéztem a baross utcai kismama butikokat, láttam nagyon klassz cuccokat, csak mindegyikkel volt valami problémám, vagy túl drága volt. Úgyhogy nem vettem semmit, inkább beizzítom a varrógépemet. Tudtok valahol valami jó anyagos boltot, ahol könnyű, természetes anyagokat lehet venni? Bp-en.
ariel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?