Elefántláb ellen azokkal lehet próbálkozni, amiket Andi szépen összeszedett. De egyetlen megoldás van, ami jelentős változást fog hozni: meg kell szülni a csemetét
Andi! Még nem málnateázom, én vhogy félek tőle, hogy beindítaná, nemtom. Szülésznővel nem cimbizek, mert nem tudom, mi alapján választhatnék. 3t láttam eddig a kórházban, mindegyik Mami alkat, és a kórház általános gondolkodása a szülésről számomra megfelelő. Ennél többet nem tudok tenni. Gátvédelem az istvánban alap, csak indokolt esetben vágnak. Császár ugyanez. Epidurál nélkül szeretném, de ezt újraértékelem majd a fájások ismeretében. Szülésfelkészítőn 5n voltam a 6ból, az orvosi fájd. csill. maradt ki (murphy beszólt...). 2 hónapot jógáztam, azóta nem találtam szimpi helyet és időpontot (nem is nagyon volt időm keresni). Most próbálom előkaparnia az emlékeimet a gyakorlatsor újra végzésére. A lényeg, a fájdalom kifújása viszont már reflex.
A felkészítőn okított nyújtott légzés (4ig beszív, 5ig kifúj) nekem nem megy, simán légszomjam lesz tőle, úgyhogy maradok a jógásnál.
Császárra lélekben felkészültem, de nem gyúrok rá nagyon, nehogy Ádi azt higgye, elvárásaim vannak!
Csomagok még mindig nincsenek meg, azt is félek, hogy felhívásnak érezné Tökfej.
Horoszkóp. Na, akkor én: kos, skorpió aszcendenssel. Faszán bírom, ha irányítanak, és tehetetlen vagyok, mondhatom......