A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Sziasztok!

Minden baba nagyon édes!

Nikky!
Gondoltam,hogy te talán hiányolni fogsz...Olvaslak titeket,de nem igazán tudok hozzászólni. Hál'Istennek nekünk nincs sok problémánk,bár néha Samu kiemerd,hisztizik,de általában akkor a babanetes babák nagy része szintén,ezért azt betudom a frontoknak :). Egyébként nekem van jó sok tejem,Samuli szopizik ezerrel,nő,ügyes,forog ide-oda,pucéron szinte mászik,nagyon erős baba.
Én még nem voltam a 6 hetes vizsgálaton,majd talán jövő héten megejtem...

A legnagyobb problémám,hogy nem nagyon szeretk tükörbe nézni,de szépen lassan azért mennek le a párnácskáim...

A taliról annyit,hogy mennék szivesen,nekem a sziget lenne a legjobb,de autónk nincs,és őszintén szólva nem merek elindulni még vele egyedül BKV-val...

Mindjárt kicsinyítek egy fotót,és rakok fel nektek!

Kép
babzsák

És íme a 2 kép:
Kép
Kép

Szóval láthatjátok,Samuli egyre csak nő...

Kép
babzsák

Babzsak: nem semmi kerek kis baba :D :D :D edes es tenyleg nagyon no!

KépKép
KépKép
pannica

Csajok!

Már nem tudom ki kérdezte, de én Székesfehérvárra a Péter Rózsa suliba járok. Már két éve végeztem, csak nem tudtam befejezni. Most januárban bementem, hogy kérek halasztást, mert kiderült a második év végére, hogy kell nekünk középfokú C nyelvvizsga és a 27 emberből csak 2-nek volt, ők elmentek levizsgázni. A többi lóg a levegőbe. És eddig úgy volt, hogy két év áll rendelkezésre, hogy bemutassuk a nyelvvizsga papírt és mehessünk az Okj-s vizsgára. Na mármost volt egy lehetőség, hogy apránként csináljam meg a nagy vizsgát és erre készültem most. Eredetileg Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Menedzsernek tanulok, de most Külkereskedelmi Ügyintézői szakon próbálkoztam, sikertelenül. Legközelebb jövőre lesz ilyen vizsga. Ha rá tudom bízni majd valakire a gyerkőcöt, akkor megpróbálom újra.

Remélem nem volt nagyon bonyolult és bocsi, ha hosszúra sikeredett.
Lehet, hogy ma elmegyünk az AFP eredményért.
Már úgy várom a keddet, akkor megyünk a 18 hetes uh-ra. Három hete láttam, de szívem szerint minden nap megnézném.
Olyan jó, hogy nem kellett eljönnöm táppénzre, jobban megy az idő, a pénz sem esik ki és a társaság... Az valami fantasztikus. Imádom őket!

Na befejezem, ma megyünk utoljára délutánra, aztán két nap pihi. Majd vasárnap kezdjük a délelőttöt.

Jók legyetek!
Vendég

babzsák,
nagyon szépen kerekedik Samuli! A taxi felső nagyon klassz!!!! :lol:

Kép
dijcsi

"Régen" és most:

Kép 1 napos Kép 1 hetes Kép 1 hetes Kép 2 hónapos Kép 3 hónapos + 3 hetes

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

bocsi 2 db 1 hetes kép lett felrakva...mindenesetre szerintem Mi is sokat változtunk, főleg sokat nőttünk!!! 4 hónap alatt 15-17 cm! :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

Köszönjük a dícséreteket :D

Azért hihetetlen,mintha nem is ugyanazok a babák lennének,pár hét alatt teljesen megváltoznak!
Samu például kezd rám is hajazni...állítólag...
Eddig mindenkinek azt hazudtam,én a szülőszobára csak kurjongatni mentem :DDD

Kép
babzsák

Hello!

Köszi a sok választ.Az előbb végre megoldódott a probléma,holnap mehetünk az anykönyvért! :D :D :D De azért elmesélem az egészet,ha már belekezdtem.A férjem kb. 3 hete nem győz telefonálgatni,
mindenhol kap egy másik telefonszámot,amit fel kell hívni....
Közigazgatási hivatal,polgármesteri hivatal,kórház és azon belül még sok-sok más.Nekünk is a kórház intézte,mégis ilyen sokáig tartott.Hétfőn az egyik nő azt mondta,hogy akinek a dolga lenne intézni,az most 2 hétig szabin van,de majd őmegcsinálja helyette és jövőhéten érdeklődhetünk.Aztán nem tudtunk beletörődni és anyukám is felhívta őket tegnap.Azt mondták,hogy az van beírva, hogy házasságból született gyerek.Pedig csatolták a kórházban hozzá az apaságit.Ma reggel ismét telefonálással indult a nap.
Na itt már tényleg nagy káosz volt.A nő diktálta az adatainkat,amik az anyakönyvben vannak.Azt mondta,hogy az anya leánykori neve:Méhes Valéria,pedig az én nevem Bukovszky Renáta,valamint azt,hogy 2002-ben házasodtunk össze és így a férjezett nevem Benkő Lászlóné.A párom pedig Benkő Károly és nem László. :evil:
Ja és nem vagyunk házasok,ezért lett küldve apasági.Megbeszéltük,hogy holnap reggel megyünk be az összes papírunkkal és tisztázzuk az egészet.Már úgy voltam vele,hogy elviszem a videokamerát és csinálok egy rejtett felvételt az egészről,és beküldöm a tv-be,mert ez a történet már tényleg oda illő.Aztán nem hagytuk a dolgot és a párom is felhívta őket megint.
Na akkor derült ki,hogy mióta a gyerek megszületett végig összekevertek minket egy másik családdal!!!!!!Így ért véget a mi kis történetünk.De azt már nem tudja senki megmagyarázni,hogy miért kellett ehhez majd' 2 hónap!Így már elkezdik intézni a TAJ kártyát is,merthát az az anyakönyv függvénye. :evil: :evil: :evil:
Bocsi,hogy hosszú lett,remélem érthető voltam.
Csak azért írtam le,hogy lássátok,hogy ilyenek megtörténhetnek.

Ja,egyébként tuti,hogy a front miatt volt tegnap a hiszti a babáknál,az enyém is csak sírt egész nap,de annyira,hogy még a kis feje is belevörösödött és bármit csináltam vele,nem hatott.
Vendég

Hello!

Köszi a sok választ.Az előbb végre megoldódott a probléma,holnap mehetünk az anykönyvért! :D :D :D De azért elmesélem az egészet,ha már belekezdtem.A férjem kb. 3 hete nem győz telefonálgatni,
mindenhol kap egy másik telefonszámot,amit fel kell hívni....
Közigazgatási hivatal,polgármesteri hivatal,kórház és azon belül még sok-sok más.Nekünk is a kórház intézte,mégis ilyen sokáig tartott.Hétfőn az egyik nő azt mondta,hogy akinek a dolga lenne intézni,az most 2 hétig szabin van,de majd őmegcsinálja helyette és jövőhéten érdeklődhetünk.Aztán nem tudtunk beletörődni és anyukám is felhívta őket tegnap.Azt mondták,hogy az van beírva, hogy házasságból született gyerek.Pedig csatolták a kórházban hozzá az apaságit.Ma reggel ismét telefonálással indult a nap.
Na itt már tényleg nagy káosz volt.A nő diktálta az adatainkat,amik az anyakönyvben vannak.Azt mondta,hogy az anya leánykori neve:Méhes Valéria,pedig az én nevem Bukovszky Renáta,valamint azt,hogy 2002-ben házasodtunk össze és így a férjezett nevem Benkő Lászlóné.A párom pedig Benkő Károly és nem László. :evil:
Ja és nem vagyunk házasok,ezért lett küldve apasági.Megbeszéltük,hogy holnap reggel megyünk be az összes papírunkkal és tisztázzuk az egészet.Már úgy voltam vele,hogy elviszem a videokamerát és csinálok egy rejtett felvételt az egészről,és beküldöm a tv-be,mert ez a történet már tényleg oda illő.Aztán nem hagytuk a dolgot és a párom is felhívta őket megint.
Na akkor derült ki,hogy mióta a gyerek megszületett végig összekevertek minket egy másik családdal!!!!!!Így ért véget a mi kis történetünk.De azt már nem tudja senki megmagyarázni,hogy miért kellett ehhez majd' 2 hónap!Így már elkezdik intézni a TAJ kártyát is,merthát az az anyakönyv függvénye. :evil: :evil: :evil:
Bocsi,hogy hosszú lett,remélem érthető voltam.
Csak azért írtam le,hogy lássátok,hogy ilyenek megtörténhetnek.

Ja,egyébként tuti,hogy a front miatt volt tegnap a hiszti a babáknál,az enyém is csak sírt egész nap,de annyira,hogy még a kis feje is belevörösödött és bármit csináltam vele,nem hatott.
Vendég

pannica,
húú, vigyázz magadra!!! Régebben nem voltak vérnyomás problémáid??

rzsana,
ház ez hihhetelen...!!!!!! Mintha két más gyerekeről raktál volna fotót...!!!!!!! :lol: :lol:

Keresztelő,
nálunk is lesz kereszető, református...Én katolikusnak vagyok ugyan keresztelve. Középiskolába egyháziba jártam, ráadásul vidékre...na nekik kiserült megutáltatni velem a katolikus vallást... :roll: Bár pl. az esküvőnk refis volt és nem mentünk el az összes előkészítöre és össze se akartak adni... :evil:
Ja nálunk anyámék akarják, hogy a tesók legyenek a keresztszülők... :x én nem akarom!!!!!!!!!!

Vettem olyan elfordulásgátlót amit barbamami ajánlott. Na elalvásnál nem is fordult meg, de mégis rá félórára felkelt... :shock: :shock: Neeem szokott... :? :( Ja és az elforulásg
ellenére reggelre 180fokban megfordult a kiságyban...HOGY CSINÁLJA???????
Vendég

Kép Dalmival a szülőszobán...

Kép Dalmi pár napja...

:lol: :lol: :lol:
Vendég

benkóka,
Hát nem egyszerű, amit veletek csináltak :twisted:

nekem is kijut most a hivatalos ügyek intézéséből... Megyek lakcímet bejelenteni... még jó, hogy betelefonáltam, és kiderült, hogy a páromtól nem elég a meghatalmazás, hanem mindenképp be kell menni előtte formanyomtatványért, mert mindkettőnknek alá kell írni.... hát így gyerekkel nem lesz egyszerű az intézés... aztán van még egy pár dolog, amit el kell intéznem az önkormányzaton... be akarom adni végre az állampolgársági kérelmet (most még csak letelepedési engedélyem van), meg valami meghívólevelet is ott kell intéznem anyámnak a vízumhoz, mert most ez az új szabály, hogy ide tudjon utazni Ukrajnából :evil: Szerintem ezt egy menetben nem is fog sikerülni elintézni.... Szegény Prücsök már ügyintézni fog így 3,5 hósan...

Most alszik, már kb fél órája.. remélem nem lesz bömbi ma.
bár egy kicsit megfázott, egész nap tüsszög, meg köhög, de szerencsére láza nincs. Légkondira gyanakszom, így ma inkább be sem kapcsoltam... Na megyek csinálok valami kaját, amig prücsök alszik.

Kép
dijcsi

Még gyorsan megírom, hogy NAGYON SOKAT VÁLTOZTAK A GYERKŐCÖK!!! OLYAN NAGYOK MÁR, HIHETETLEN, HOGY MÉG CSAK PÁR HÓNAP TELT EL!!

Kép
dijcsi

Sziasztok Lányok!

Rengeteget irtatok, nem is tudtam mindent visszaolvasni. :cry:

Nikky: Én voltam aki nem kérdeztem meg, hogy fiú vagy lány lesz. Egyébként már a 8.ik hónaptól éreztem, hogy fiú lesz, pedig nagyon kislányt szerettem volna, de nem bántam meg, hogy fiam lett. :lol:

Tegnap voltunk a 6 hetes kontrollon és minden teljesen rendben van. Már csak nekem kell visszamenni a dokihoz.

Tündériek a babák a képeket megnézegettem. :lol: :lol:

Szerintetek nem baj, hogy Dávid nappal 2 óránként éhes és szoptatni kell? Pedig néha adok neki mecsek teát a hasára.
Aki szoptatt Ti mit esztek, mert engem mindig riogatnak, hogy ezt sem lehet, meg ezt sem de akkor mit egyek?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Dijcsi:A páromnak tavaly márciusban lett beadva az állampolgársági kérelme és még mindíg nincs meg.Azt mondták,kb. augusztusra lesz kész,akkor mehet letenni az esküt!Készülj fel rá,hogy nem lesz egy egyszerű menet,mire beadod,rengeteg dolog kell hozzá!Neked kell majd vizsgáznod?Vagy megkapod nélküle is?
Ha vizsgáznod kell,az külön 30.000 forint,legalábbis tavaly még ennyi volt.

És végül még egy kép Gergőröl.Kép
Vendég

benkóka,
Hu-ha, pedig jogszabály szerint csökkentették az eljárási időszakot 12 hónapra... Hát akkor erről ennyit... Kellett vizsgáznom, decemberben le is vizsgáztam. Szerencsére már csak 5000 ft a vizsgadíj (ezt is kb akkor csökkentették, amikor az eljárási időszakot). Meg plusszban még meg kellett venni az állampolgársági alapismeretek könyvet, ami 3500 ft volt. Már szinte minden papír megvan hozzá, csak tulajdon lap kell, meg írnom kell egy önéletrajzot (kézzel :roll: ) A párod mi alapján adta be, vagy ő magyar nemzetíségtű? Mivel én nem vagyok az, így a gyerekem alapján fogom beadni. Vagy hát augusztusban már a házasságom alapján is beadhatom (akkor lesz 3 éve, hogy házasok vagyunk).

Jaj lányok, had dicsekedjek már... Márknak ma az új elfoglaltsága az, hogy folyton oldalra fordul. Annyira örülök!!!

Kép
dijcsi

Krisy!

Samu is 2 óránként eszik,pláne most,melege is van....És ő csak tejcsit kap,csak nagyon ritkán 1-2 kiskanál vizet. Tök normális állítólag.

Én kerülöm azokat az ételeket,amik engem felfújnak,és Samu nem is hasfájós!

Kép
babzsák

Sziasztok!

Rengeteget termeltetek 2 nap alatt,alig győztelek titeket visszaolvasni.

Tényleg tök szupi ötlet a receptes topic!Akkor lesz vagy nem lesz?

Képzeljétek kedden voltunk méreckedni és Bence már 5260 gramm(3390 grammal jöttünk haza a kórházból) és 56 cm.
Alvás:tegnap Bence sem aludt sokat napközben, csak15-20 perceket,de akkor is nagyon éberen aludt,mert a legkissebb zajra is felriadt.Pedig máskor még bombát is robbanthatunk mellette nem ébred fel.
Most itt alszik mellettem a babakocsiban,de 1-szer felriadt.Most meg már ébredezik mert itt a kaja idő!

Majd még jövök!!!
Vendég

Sziasztok!!

Hogy MENNYIT tudtok írni!Aztaaaaaa!

A babák gyönyörűek!!!!!

Pannica:
Szegény.. Vigyázz magadra!!

Zsana:
A kedvenc képemet raktad fel a zöld kantáros naciban!!! :D :D :D

Bacilivi:
Hát nem semmi a kiscsaj! Lehet,valami nehezék is kéne :wink:
Írtam privit is! :D

Benkoka:
Ez nem semmi.. :?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ja,KISMAMA:
Mi van veled?? Csináltál tesztet??

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo

csajok tényleg jó ötlet volt az régen és most annyit változtak a babóink örületes.Most jöttünk haza oltásról Gergö ismét egy nyekkenéssel konstatálta hogy valamit csináltak a combjánál utána már mosolygott is :):):):
7800g és 68 cm-vagyunk 600g-ot híztunk egy hónpap alatt még jó hogy nem többet mert régen ezt két hét alatt hízta meg :)

nika70
Salgótarján

sziasztok!

nem még nem vettem tesztet megvárom a hétfőt aztán ha nem jön meg inkább elmegyek dokihoz.az biztosabb.
de görcsölök rendesen meg felvagyok puffadva.hááát remélem megjön.mert ha ne én nemtom mit csinálok,szerintem megőrülök :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

na ha felrakta a képeket akkor énis teszek fel régit és mostanit. voltunk szurin.hát én nagyon büszke vagyok,megint kinevette a dokinénit :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P és már 7330 grammosak vagyonk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez aztért nem semmi ám. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: kedden megyek hosszot méretni de szerintem már vagyunk 70 centik.(51 ből :shock: )mert már a 68-as rucik kezdenek szükek lenni ellenben a 74-esekkel amik viszont most a legjobbak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lessz egy óóóóóóóriási menő manóm :lol: :lol: 8) 8) na mégcsak a 400.-képnél tart az 1605 bőlugyhogy még eltart egy darabig.de mindjárt teszek fel,meg ujjakat is.
kismama18

sziasztok!

nem még nem vettem tesztet megvárom a hétfőt aztán ha nem jön meg inkább elmegyek dokihoz.az biztosabb.
de görcsölök rendesen meg felvagyok puffadva.hááát remélem megjön.mert ha ne én nemtom mit csinálok,szerintem megőrülök :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

na ha felrakta a képeket akkor énis teszek fel régit és mostanit. voltunk szurin.hát én nagyon büszke vagyok,megint kinevette a dokinénit :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P és már 7330 grammosak vagyonk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez aztért nem semmi ám. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: kedden megyek hosszot méretni de szerintem már vagyunk 70 centik.(51 ből :shock: )mert már a 68-as rucik kezdenek szükek lenni ellenben a 74-esekkel amik viszont most a legjobbak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lessz egy óóóóóóóriási menő manóm :lol: :lol: 8) 8) na mégcsak a 400.-képnél tart az 1605 bőlugyhogy még eltart egy darabig.de mindjárt teszek fel,meg ujjakat is.
kismama18

sziasztok!

kismama18

megőrült a babanet!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

én csak egyszer küldtem el.
kismama18

Sziasztok!

Már megint alig engedett be ez a hülye babanet! :twisted:

Zsana!
Annyira szépséges a kisfiad, egyre szebb lesz! Remélem még ízlik a limcsi Vackornak.

Benkoka!
Nem semmi a történet! Tényleg hihetetlen, hogy ilyesmi lehetséges.

Keresztelő: mi is szeretnénk. Mi mindketten meg vagyunk keresztelve, de nem volt egyházi esküvőnk és az itteni pap hallani sem akar róla. Én meg nem fogok neki kuncsorogni. Majd elmegyünk máshová.

Dica!
Bence hatalmas lehet! És még csak „most” született. Ezek szerint jól van tartva. :lol:

Én nem méregetem Balázst. Amikor kiderült, hogy hízik, mint a bajnok, visszavittem a méreget a kölcsönzőbe. Amúgy pedig meguntam az állandó „peluscsere-mérés-kajcsi-böfi-mérés” dolgot. Azt sem bírja ki sírás nélkül, amíg a kiságyból beviszem a nagyba, hogy szopizzon, nemhogy még a farkaséhes gyereket méregessem. Szegényt állandóan dobáltam rá a mérlegre, persze olyankor mindig bukott kaja után(na azóta sem), mocorgott, sírt, stb. De ha van akinek megy, az ügyes. Nekem az is elég, ha pár hetente a védőnő megméri. Különben is látom, hogy már a 68-as ruhák sem sokáig lesznek jók.
Ja, és nem tudom hányszor cserélek pelust, de nekünk nem fogy ilyen gyorsan.

Annyira ennék borsót, cseresznyét meg epret, hogy el sem tudom mondani!!! Persze mindig a legfincsibbeket nem szabad!

Hihetetlen mennyit változtak a babák!!!

Bbeti!
Indítsd a receptes topikot! Már van is belevaló sütim! Csak sajna nem „lájtos”.
:lol: :lol: :lol:

sch.judit

Régen és most:
Kép Kórházban

Kép Tegnap

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Pannica!
Persze hogy lehet a szoptatástól! Nagyon leterheli a szervezetet, ráadásul a terhesség után még nem is volt idő regenerálódni. Valami kálcium pótlást mindenképpen szedjél, azt nagyon kiveszi az emberből a szopi, hogy a babának jusson a csontok növekedéséhez. Meg persze vasat, vitaminokat és sok sok tápláló kaját. Vigyázz magadra!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Lilo, Zsana köszi a hiányolást. Hála nagy melóval a tejcsi visszajött, de amióta ilyan meleg van, Laura állandóan eszik, igaz keveset, de állandóan etetek. Inni még nem adtam neki, vagyis próbáltam, de nem kellett neki, szükséges szerintetek?

KisLilla, Zsana rengeteget változtak a picúrok :)

Kép

Kép

Kép
luisa

na kiválogattam 12 képet.2 részletbe teszem fel aztán elvagyok dugulva. szóval először az ilyen volt lett képek.

csak tennék fel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ez a szar nem akarja
kismama18

na megpróbálom megint.

nemigaz nem megy.azt irja ki hogy hiba történt.mit tudok csinálni????????
kismama18

Hát,én is teszek fel képet.. Igaz,mi még elég kicsik vagyunk.. :oops: , de azért talán mi is változtunk már :D

Kép Kép

Ja,és a Petiről is fényképeztem ma,mennyire nyugisan telnek a napjaim mellette :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sziasztok...jók az új képek is...

lenne egy FONTOS!!! kérdésem,akik természetesen szültek és van egy pici vágásuk..Nektek fájt ez a gátseb vagy húzódott még az 5.héten??Mert nekem eddig mintha semmi nem lett volna,erre most majd megőrülök..igaz h nem pihentem vele,hisz nemtudok..vagy dórival a karomon rohangálok,vagy takarítok stb...de egyre jobben húzódik meg nyom úgy 2-3napja...j7 kedden megyek a 6hetesre,de lehet el kéne mennem előbb???
Megnéztem látszani semmi nem látszik,férjemmel is megnézettem,semmi...
szóval nektek van vagy volt ilyen???Ez normális...???
már 2hete tutira nem is vérzik,nem váladékozik meg semmi..egyszrűen ilyen nyomást érzek ott...???

Kép
nikky

SZIASZTOK MAMIK!!!

Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató válaszokat!

Egyébként ma már úgy látom, hogy lejjebb van a pocim, s egész nap feszülőset játszott, majd délután pihiztem, s talán már jobb most!!!
Annyira bennem van az a kettős érzés, hogy de jó lenn már látni a kis drágánkat, de ugyanakkor meg még aggódok, hogy nehogy túl hamar jöjjön, növekedjen még odabent szépen!!TI IS ÉREZTETEK ILYET??
Jövő hét szerdán megyek a 2. NST-re, s Ultrahangot iscsinálnak!!Nagyon kíváncsiak vagyunk , hogy kb. mit mondanak mekkora a kis Zsebi babánk???

Szép estét mindenkinek!!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!

Nagyon sokat változtak a babók a hónapok alatt! Mindenki babója egytől egyig zabálni való.Tündériek! :D :D

Képzeljétek már napok óta átalusszuk az éjszakát. Este 6-8 óra között eszik a Bence,utána rá egy jó órára-másfél órára fürdik és legközelebb csak hajnali 4-5 között eszik!Ennek nagyon örülök! :D Ja,és este csak hason alszik el,olyan hajnali 2-3 között fordítom vissza.De hála az égnek ahogy megfordítom vissza is alszik egyből. :)

Teszek fel én is képet hogy milyenek voltunk "egykor" és most!

Kép Bence 10 percesen!

Kép Bence most!

Szerintem azért mi is változtunk egy pöttyet! :D

Pusszancs mindenkinek!
Vendég

dicamama,
Nagyon aranyos Bence baba!!!!! Nekem a lenti képen hasonlít 1kicsit Márkra. Azért ti is nőttetek sokat :lol:

barbamami,
Bogi milyen kis édesen duci. szép kislány. Peti meg tiszta akrobata, hogy mindenhova felmászik :lol:

Márk nagyon náthás :roll: :cry: Ma rengetegszer szívtam az orrát porszívós orrszívóval... utálja... Láza szerencsére nincs (remélem nem is lesz). Apja hozott haza valamilyen virust, ő már egy hete náthás.... Márk egy kicsit köhög is... ez nagyon zavar, mivel beszéltem anyámmal, ő beparáztatott, hogy ne hogy tüdőgyulladása legyen (remekül meg tud nyugtatni anyám :roll: ). sztem holnap elviszem orvoshoz...

Kép
dijcsi

Judithappy!
Én is éreztem azt a kettős érzést amit most te is érzel! De szerintem ezt az érzést szinte mindenki érzi/érezte a vége fele!
A pocaklakód úgy is tudja mikor van itt az ő ideje!Kitartás! Már nincs sok hátra!! :D

Dijcsi!
Egy picit tényleg hasonlít egymásra Márk és Bence. Mind a kettőjüknek szépen ki van kerekedve a pofijuk!
Szerintem jól teszed ha elviszed dokihoz Márkot,legalább biztosabbat tudsz és te is megnyugszol!
Jobbulást kivánok Márknak!!!
Vendég

Hello Lányok!

Két jó hírem van! :wink: Az első, hogy megszületett a barátnőm kicsi lánya császárral 2560g és 51 cm. Igaza kicsi lány... az orvosok így látták jónak, hogy kicsit előbb császározzák, mert a nyaka körül volt a köldökzsinór, faros volt és azt mondták, kint jobban fejlődne mint bent... a lényeg, hogy mind a ketten jól vannak, most beszéltem a boldog apával, aki teljesen oda van! Köszi a drukkokat!!!
A másik jó hír aminek igazán nagyon örülök, hogy Vackor ma 200 ml limcsit ivott meg napközben! :D Remélem holnap is megissza!

Jaj lányok olyan szépek ezek a babák! És tényeg mennyit változtak! Hihetetlen! Néha én is elnézem Bálint "régi" képeit és elcsodálkozom hogy mennyit változott!

Judithappy: ne izgulj, ha megvan az UH eredmény számolj be!!!

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Jobbulást kívánok Márknak és remélem hamar túl juttok rajta és semmi komoly nem lesz.

Én is hoztam képet az ilyen volt ilyen lett sorozathoz.

Kép
Dávid 1 percesen

Kép
Dávid mostanában

krisy79

Zsana: Gratulálok a barátnődnek a kislányhoz jó egészséget és sok tejcsit kívánunk.
És reméljük Bálintnak mostmár továbbra is izleni fog a limonádé. :lol: :lol: :lol:

krisy79

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a linkeket!!!! Tök jóóó!!!

Miért nem szabad enni epret??? Én eszem szinte minden nap... legalább fél kilót!!!...

JUJ Dijcsi....állampolgarság... totál elfelejtettem... téged olvasva jutott eszembe... Maxnak orosz állampolgárságot kellene intéznem... Juj... és leját az útlevelem juliusban... UTÁLOM követségre menniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cry:

Barbamami!!! A PéterFiad zseniális, korszakálkotó hegymászó lesz majd egyszer!! :D

Ma vettem járokát nappaliba... Mert kiderült, hogy Max társasági ember és nagyon szeret nappaliban heverni... most végre van saját különbejáratú egy négyzetmétere a nappaliban :D

Olyan meleg van.... nem tudom mit levenni vagy feladni rá.... Ti hogy vagytok ezzel?

Kép

Kép
fenix

Fénix az allergiázálás miatt nem ajánlják se az epret,se a cseresznyét sajnos! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

NEGATÍV, NEGATÍV ,NEGATÍV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÚÚÚÚGY ÖRÜLÖK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NEM BÍRTAM KI HÉTFŐIG A DOKIVAL ÉS CSINÁLTAM EGY TESZTET.ÉS NEGATÍV LETT.HURRRRRRÁ.A KISTESÓ CSAK VÁRJON MÉG PÁR ÉVET.
kismama18

Nikky:
Hát nem tudom,szerintem hívd fel a dokid! Nekem nincs ilyen.. És ez szerintem nem szokványos.. A dokid majd megmondja,hogy menjél-e előbb..

Zsana:
Gratulálok a barátnődnek,és NEKTEK is! :D :D

Kismama:
Na,ez jó hír,legalábbis most :roll: :D
Jól emlékszem,te császárral szültél,nem? Mert akkor nem is hordhattad volna ki.. Császár után min. 1 év..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Jók ezek az összehasonlítós képek!!!!
Erre felbuzdulva én is csináltam :P
Kép Zita 1 hetesen Kép És ez ma

Csajok, kész vagyunk a festéssel!!! Tegnap volt nálunk az asztalos, jövőhétre megcsinálja a kért bútorokat!! Már alig várom hogy végre lesz elég helyünk pakolni. Majd teszek fel képeket a szobákról.

Ja, és tegnap lemérték Zitát 5750 gr és 62 cm. Szöletésije: 3100 gr és 50 cm. És sokat kell hasra tennem Zitát, mert egy kicsit kevésbé tartja a fejét. Nem gáz, csak erőltetnem kell neki a hasonfekvést. Pedig annyira utál hason lenni :( Lesz sírás :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

berzkat

na, fényképeztem. Bár a képek nem igazán adják vissza a színeket :( . a gyerekszoba halványsárga lett, a nappali napsárga, a hálónk pedig barackszín.
Szóval a képek: Kép Kép Kép

berzkat

Berzkat:

Woww,várom a képeket! :D :D Ügyik vagytok!
Áron hogy van?????? :?: :?:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

szóval a színek tényleg nem is látszanak. Kár. Felesleges is volt felraknom.Na mindegy :(

berzkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?