Sziasztok!
Réka,
Hát igen a műanyagnál nincs is jobb!!
Igen, ismerem Lencsés Laurát, de csak onnan hogy párszor utaztam vele a buszon Kemencére, amúgy ennyi, mivel én nem vagyok tözsnyökeres kemencei, Zánkán nőttem fel!
Tünde,
Szegény Bene, remélem hamarosan jobban lesz!Puszika a kis drágának!
Cukorfalat,
Hát Budapest nem egy babakocsibarát hely az tény! Van hely ahol megakad, de könnyű, a többihez képest! Bár nekem most pont ínhüvelygyulladásom van, és ez valószínű a kocsitól, bár nagyon szar a csuklóm! Én meg vagyok vele amúgy elégedve!
Megértelek!
Mi is 69 nm-n lakunk, és szeretem nagyon hogy bébiőrzös, bár mi az Anyu háza miatt vettük, de nagyon jó itt is!

Nem nekik sima van, mert az első nagyobb gyermektől megmaradt a babaőrző, így az most nem kellett!
Hát én olyan kocsit, amit nem lehet teljesen ledönteni első kocsinak nem vennék!

De ez az én véleményem! És nekünk is azt mondták, amit a Györgyinek, hogy az autós ülésben is csak addig legyen amíg utazik.
Borsa,
Semmi baj, majd kapunk képeket a kis Emmáról hamarosan!
De izgi!!! Várjuk majd a férjed a hírekkel!!
Találkoztál Gyuzsoval?
Vagy már szobatársak is vagytok?
Barbi,
De édes lehet Dani! Kérünk képeket! Gratulálok a kúszáshoz!!
Elhiszem hogy jó egy kicsit mást is csinálni!!
Köszönjük a dicséretet, na hát nem elég hogy egyforma majmuk van, még kopaszok is!

Ez jelent valamit!
És mit láttok az erkélyről? Lassan már egyedül nézelődik!
Képzeld,
Letöltöttem megint a babauszos honlapot és most már nincs rajta az a cím, ahova jártok! Pedig 2 hét múlva már mennénk, és oda! Na majd felhívom őket!
És van mosolygós fotó?
Kriszta,
Ez nem semmi! Általános iskola!!! Az már szép idő!
Györgyi,
Igen, van ilyen sisak!
Köszönjük!!
Jázmin mit csinált amikor nem akart szopizni?
Mert lehet hogy követjük Őt!

Lara az egyik cicit bekapja aztán elkezd visítani, pedig van még benne! Ezt tegnap óta csinálja. Remélem csak a meleg miatt ilyen türelmetlen.
Lara nem iszik se vizet sem teát, de ma többet evett mint szokott, 6* evett és jó sokat!
Zsófi
Szegény kicsi Léna! Remélem hamarosan már jobban lesz a pocakja!!!
Rita,
Sajnos én sem tudok semmit, de nyitva tartom a szemem!
Heni,
Nagyon helyes, a vízparton a legjobb ilyenkor!
Tényleg? Jelez 10 perc után?
Nem lehet hogy nincs ráhangolva egyik a másikra, mind a kettőt A-ra kell tenni! Ugy van? Mert ha az egyik A-na a másik meg máson van, akkor nem érzékeli!
Hát igen repül az idő!
Igen, én is úgy tippeltem, hogy az IKEÁ-ból van, szeretem én is őket nagyon! De ezt nem ismertem meg!
Édes ez a love story!
Love story: mi „csak” 2000 január 2 óta vagyunk együtt!
Zümi,
Légy üdvözölve!
Sajnos nem tudunk semmi biztosat!
De nagyon szurkolok Neked, hogy a kisbabádat Sándor segítse a világra!
Én nagyon nagyra tartom Őt mint emberileg mint szakmailag!!
Vérnyomásod rendben? Sándor mit mond?
Steffi,
Örülök, hogy jó a helyzet! Vigyázz magadra és ne idegeskedj!
Szép hosszú hétvégét mindenkinek!
Ancsa
Na ma is láttam új dolgokat!

Hát ez meg mi?