A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cukorfalat

Nekem anno ezt nem ajánlották. Az autósülésbe is csak rövid ideig legyen, ezt mondták. Valamiért nem túl jó a gerincnek, meg a nyaknak.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Ma reggel kidobott az ágy...

Zsófi!
Sajnálom szegény Lénát remélem megoldódik a probléma!

Ma megyek ctg-re, és találkozom Gyuzsóval :D
Nagyon jól esett neki a sok jókívánság!
Remélem igazatok lesz és Emma kibújik hozzánk :D
Ma végre talán elfoglalhatjuk az új birodalmunkat :D
KÖLTÖZÉS!!!

puszi mindenkinek!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jó reggelt mindenkinek!

Voltunk este ctg-n, és már mutatott valami keményedésfélét is, de még nagyon magasan van a feje...és hát ugye ez a korház szeret a babák ritmusához igazodni, így várunk amíg magátol akar kijönni...
Az egy ujjnyi tágulás meg nem változott...

Cukorfalat!

Mi is nagy babakocs gondban voltunk hisz én sokat bkvztam a gyerekkel és a lift is állandóan rossz...ehez hozzátartozik, hogy 153 centi vagyok és 44 kiló...
Így a peg perego aria-t vettük meg 45ezerért a brendonban...az 4,5 kiló és bárhova fel tudom emelni...még a trolira is. Orsit amíg terehs nem lettem simán cipeltem benne...aztán mostmár lépcsőknél meg trolinál megkérem, hogy szálljon ki a kocsiból...
Nagyon jól bírja a babakocsi Daninál is ezt fogjuk használni...
Alapállapotban 3 hónapos kortól lehet használni, de lehet rá venni mózeskosarat ami nem gáz, mert akkor még olyan könnyű baba meg olyan jó alacsony maga a babakocsi, hogy azt is simán lehet cipelni...nekem a harmadik emelet sem okozott gondot :D
Azóta már több ismerősöm is amellett döntött...

Üdv:

Kati

Kép

Kép
cukipofa

Helló Lányok,

megint csak beköszönés erejéig - úgy volt, hogy nem megyünk a telekre vissza, de mégis meggondoltuk magunkat, úgyhogy most megint rámolok ezerrel. Jó. hogy tegnapelőtt jöttünk haza.... De ebben a melegben, meg hosszú hétvége, mégis jobb a vízpart mellett.

Csak nagyjából olvastam vissza....
Ancsa: nekünk is angelcare-ünk van bébiőrzóvel, de azt az istenért nem tudjuk jól használni . Bekapcsolás után kb. 10 perccel elkezd pittyegni, mintha baj lenne, pedig semmi. Azt hiszem az az "in range " villog. Mit csinálunk rosszul? Most pl. tök nagy hasznát vennénk a telken, de valami nem 100as- Na előkeresem a tájékoztatóját és majd ott mégegyszer átnyálazom. Nálunk eddig szerencsére nem volt téves riasztás.
Atyavilág már Lara is négy hónapos! Most született!
Az az ágynemű a telken van, és ikeás. Jó színes és nem kéynes, ezért szeretem oda.

N.Gabi: csináltam tesztet végül és negatív lett. Nagy kő..... valszeg a Yadine szórakozott velem.
Éppen ezért voltam is tegnap Vidagainknál :lol: és írt fel másikat, remélem ez beválik, mert ha nem.... egyébként nem is ezen mellékhatások voltak a legnagyobb gondom, hanem a libidózuhanás :cry: :cry:

Tünde: szegény kicsi Beének jobbulást és drukk a
vizsgádhoz!

Borsa, Cukipofa: drukkdrukkdrukk és kitartás ebben a nagy hőségben. Már nincs sok!

Györgyi és a többi loves storys: Mi a férjemmel az ált. iskolából ismerjük egy mást és már akkor volt olyan diákszerelem.mosolygás, kézfogás meg ilyesmi.

Na, mennem kell mert nem haladok.
Szép hétvégét mindenkinek!
pusszantás!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!
Ha visszajössz még: Vida mondott valamit, mi lesz a szülészettel?

Kép
Kép
kriszta36

Nem tudja. Tök nyugodtan válaszolt - már nem csodálom. Jún. 30- ig biztos üzelemenek, aztán ki tudja...... az az érdekes, hogy kb. 3 hete meg azt írta nekem, hogy magánostíják őket. De most ez sem biztos.

Heni

Kép

Kép
cancan

Szegények! Csodálom, hogy még bírják. Az, hogy nem biztos, mit jelent? (Félve kérdezem...)

Kép
Kép
kriszta36

SZiasztok!

Őrület ez a meleg. Kinek hogy eszik a babója? Jázmin két napja szinte semmit, ilyen 100-130 g-okat. Ez ugye a meleg miatt van nyugtassatok meg. Ja és ha marad a meleg???? Megszokják? Remélem. :roll:

Kép
gyorgyi33

Györgyi: itasd! Vizet, teát, gyümilét - ha kortyokat is, ez nagyon fontos. Nálunk is nehezen megy, de erőltetem. Próbálj gyümit adni, lehet azt szívesebben elfogadja ebben a hőségben. És ne aggódj, nekünk sincs ilyenkor farkasétvágyunk.

Kriszta: nem tudja. Amikor konkrétan rákérdeztem, hogy "arról volt szó, hogy magánosítás" , erre is az volt a válasz, hogy nem tudja. Gondolom napról napra megint változik minden, totális a bizonytalanság. Mindenesetre igencsak nyugodt volt.

Heni

Kép

Kép
cancan

:(

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Félek, Vida doki nyugodtsága inkább rezignáltság :(

Benének kiderült, hogy vírusos torokgyuszija van, és azt a nyákot nyelte le, azért hányt :( most pihizik. 5-kor kelt szegény, annyira rosszul volt :(

Jelentem, a vizsgán túl vagyok, nem volt gáz.

Love-story: mi gimis szerelem vagyunk a férjemmel, bár nem osztálytársak :)

Barbi, akkor ezt a kismamaövet hanyagolom :)

Györgyi, biztos a meleg miatt nincs étvágya, nekem sincs! Csak levest eszek egész nap! Na, jó este, a hűvösben megéhezem kicsit.

Cukorfalat: a 170 fokos dőlés már jó, az a lényeg, hogy azért inkább feküdjön, mint üljön, vagyis ne kelljen tartania magát benne. Egy kis pléddel, ha úgy hajtogatod, még tudsz segíteni a fekvésén.

Érdekes, mert nekem meg a hordozóra azt mondták, abban lehet a baba, mert olyan gömb formában tartja, ami nem bántja a gerincet. Még jó, hogy minden doki ugyanazt mondja :D

mtunde

love-story: nem tudom korábban ki mit írt, de a gimis szerelmek után legyen egy kis változatosság, mi tánciskolában találkoztunk. azóta sem tudunk mambózni, meg salsázni, de sebaj. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Én augusztus 24-ére vagyok kiírva, Sándor Gyula az orvosom. Tud valaki valami bíztatót írni? Kezdek kétségbeesni, hogy mi lesz velem. Mik az alternatívák, ha a Kútvölgyiben nem tudunk szülni?
Előre is köszi a választ!:)
zümi07

Jujj! Majdnem elfelejtettem!
Van valami jó módszeretek, ami enyhíti a lábduzzadást? 27 hetes vagyok, de már kb. 1,5 hónapja iszonyatosan duzzad a lábam. Sajna nem mindig van időm lepihenni, és nagyon feszülök. Van valami enyhítő bevált módszer?
zümi07

zümi07!

Üdv a társaságban...sztem nem nagyon tud senki semmit a korházról, állandóan változik a helyzet. Sándor mit mond???????

Nekem is nagyon vizesedett a lábam, jó ronda volt, főleg estére, de mostmár szedek ilyen homeopátiás bogyókat rá és azóta semmi gond...bár én nem nagyon foglalkoztam homeopátiával, de be kell vallanom most a terhesség alatt sokmindenben segítettek a golyócskák és semmilyen hatása nincs a babára...

Ha érdekel megírom a nevét...

Kati

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Miújság?
Mi ma nagyon nyűgösek vagyunk:(

emano/Andi
KépKép
emano

Na sziasztok!
Györgyi: azt hiszem, h Sükösd Leventével beszéltem! Aznap 100 telszámot hívtam fel, szóval már ne memléxem pontosan!
Egyébként a nagy melegtől Dani is nagyon rosszul eszik, de Tündének igaza van, sokat iszik mellé, vizet, almalevet, baracklevet (ezeket mind 3:1 arányban vízzel higítva!), plusz ugye ő már kap répát, almát, barackot, banánt!

Emano, hasfájás miatt? Az örökzöld hajszárító/porszívót próbáltátok már?

Zümi07, üdv a babaneten! Ne lógasd a lábad, ha leülsz, rögötn polcold fel, ill. csinálj lábfejkörzéseket, spicc-pipa, stb.. az nagyon sokat segít!

KépKép
barimami

Zsófi, a nagykönyv szilvalevet ír elő ilyen esetekre, azt kaphat már ennyi idősen? Ha nem, akkor talán a baracklé! Remélem megoldódik az ügy hamarosan!!
Képzeld, ma Daniból először tudtunk előcsalni egy kis mosolyt úszáson, eddig csak mindig nagy szemeket meresztve nézett :roll: Ma először du. voltunk, 5re mentünk és nem délelőtt, de így is élvezte, de csak3-at merültünk, mert ugye most nem volt 2,5 hétig.

Steffi, mizujs? Merre vagytok? Csak nem vidéken???

KépKép
barimami

Ja, holnap valaki biopiac???

KépKép
barimami

öööö, bocsi, megint én :oops: most látom, hogy Heni írta Györgyinek a sok ivást! na mindegy, a lényeg, hogy igyon sokat Jázmin! :lol: meg minden baba!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Beszéltem a dokiva, glicerines kúpot mondott, adtam is neki, nem sok sikerrel... Az kijött, kis kakival, de asszem még elég sok van bent... Ma csupa "hajtós" kaját kapott, a doki felsorolta miket kaphat. Györgyi, hőmérőzni próbáltam, de a kaki miatt be sem tudom tolni igazán... :oops: . Barbi! Szilvát akarok majd venni, még ugyan nem kapott, de szerintem már kaphat. Az a baj, hogy Léna nem nagyon szereti a gyümölcsöket, csak a banánt, az meg ugye most annyira nem szerencsés...
És szerintem én holnap megyek a piacra, nem biztos, hogy Lénával, de lehet. Majd kereslek titeket!

Na, megyek vacsiztatni.

Jó hosszú hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Masszírozás? Lehet, hogy már írták, bocsi...

Tünde!
Szegény kis Bene! Nekünk mostanában jó sokszor volt vírusos torokgyula, sejtem, szegény hogy lehet. Gondolom evés nulla. Ha lemegy a láza, virgoncabb lesz... Van még neki? Gyógyulást!Vizsga: Ügyi vagy...
Vida: én is ettől félek...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jaj Zümi! Üdv a fedélzeten! Neizgulj. Sándor mit mond?

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok!

végre én is itt. húgoméknál tanyáztunk a héten és bár volt internet írni nem nagyon tudtam...
most makón vagyunk anyóséknál, egész jó a helyzet még méteres kalácsot is csináltak, bár erős túlzásokba estek martinnal kapcsolatban, na mindegy.

zsófi!
sajnálom Lénát, szegény baba! :cry: a frutapának van valami szilva nem tudom milyen kombinációja az esetleg?

barbikám!
mi valszeg jövő héten biopiacozunk ti lesztek?

tünde!
úgy örülök nektek mondtam már? hogy vagy?

memme!
ti jól vagytok?

györgyi!
most 2 napja megint gáz az alvás, de már nem túráztatom magam...

Rita!
én sem tudok sajnos munkát :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

de hülye vagyok! Tünde persze nem annak örülök, hogy Bene beteg!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Masni, neked elfelejtettem válaszolni! Léna nagyon élvezi a babatársaságot, meg úgy általában a társaságot! Ennek persze nagyon örülök, mert nem vagyok egy otthonülős valaki... :lol:

Barbi! Tök jó, hogy Dani már mosolyog a vízben! Holnap mi is megyünk, 2 hét kihagyás után. Kiváncsi vagyok, milyen lesz...

Kriszta! Minden este masszírozzuk, most extra adag pocakmasszázst kap, de nem sokat segít. Remélem hamarosan kijön belőle, mert olyan rossz látni erőlködni szegényt!

Steffi! Majd megnézem, de az alma-banán frutapura egyáltalán nem jött be Lénának... Azért persze mindent megpróbálok!

Tünde! Jobbulást Benének!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Csak ayért kérdeztem, mert Panka picikorában kakilt nagyon nehezen, és akkor úgy masszíroztuk, hogy egyrészt a pocakját keresztben átfogtam tenyérrel és massziroztam, meg a lábát felnyomtam, és bicikliztünk. Szegényke, emlékszem, hogy torokból nyomta ő is, és tiszta vörös volt a feje. De Léna már nagyobb, úgyhogy boztos nem az a probléma, hogy rá kell jönnie, hogyan kell nyomni, mert a piciknél még ez is játszik szerintem. Hát akkor, hajrá, majd csak sikerül neki, de nehéz szülés lesz, az biztos. Szegénykém... Meg Te is szegénykém, mert rossz lehet látni.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Én is nyomom a lábait a hasához, miközben erőlködik, és erőlködöm vele együtt :cry: És vörösödik a feje, a végén már kiabál hozzá, meg sír... :( Tényleg nagyon rossz látni. Pici korában egyébként szerencsére mindig nagyon ügyesen kakilt. :)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Réka,
Hát igen a műanyagnál nincs is jobb!! :wink:
Igen, ismerem Lencsés Laurát, de csak onnan hogy párszor utaztam vele a buszon Kemencére, amúgy ennyi, mivel én nem vagyok tözsnyökeres kemencei, Zánkán nőttem fel! :lol:

Tünde,
Szegény Bene, remélem hamarosan jobban lesz!Puszika a kis drágának!

Cukorfalat,
Hát Budapest nem egy babakocsibarát hely az tény! Van hely ahol megakad, de könnyű, a többihez képest! Bár nekem most pont ínhüvelygyulladásom van, és ez valószínű a kocsitól, bár nagyon szar a csuklóm! Én meg vagyok vele amúgy elégedve!

Megértelek!
Mi is 69 nm-n lakunk, és szeretem nagyon hogy bébiőrzös, bár mi az Anyu háza miatt vettük, de nagyon jó itt is! :) Nem nekik sima van, mert az első nagyobb gyermektől megmaradt a babaőrző, így az most nem kellett!

Hát én olyan kocsit, amit nem lehet teljesen ledönteni első kocsinak nem vennék! :oops: De ez az én véleményem! És nekünk is azt mondták, amit a Györgyinek, hogy az autós ülésben is csak addig legyen amíg utazik.

Borsa,
Semmi baj, majd kapunk képeket a kis Emmáról hamarosan!
De izgi!!! Várjuk majd a férjed a hírekkel!!
Találkoztál Gyuzsoval?
Vagy már szobatársak is vagytok? :wink:

Barbi,
De édes lehet Dani! Kérünk képeket! Gratulálok a kúszáshoz!!
Elhiszem hogy jó egy kicsit mást is csinálni!!
Köszönjük a dicséretet, na hát nem elég hogy egyforma majmuk van, még kopaszok is! :wink: Ez jelent valamit! 8)
És mit láttok az erkélyről? Lassan már egyedül nézelődik!

Képzeld,
Letöltöttem megint a babauszos honlapot és most már nincs rajta az a cím, ahova jártok! Pedig 2 hét múlva már mennénk, és oda! Na majd felhívom őket!
És van mosolygós fotó?

Kriszta,
Ez nem semmi! Általános iskola!!! Az már szép idő!

Györgyi,
Igen, van ilyen sisak! :lol:
Köszönjük!!

Jázmin mit csinált amikor nem akart szopizni?
Mert lehet hogy követjük Őt! :cry: Lara az egyik cicit bekapja aztán elkezd visítani, pedig van még benne! Ezt tegnap óta csinálja. Remélem csak a meleg miatt ilyen türelmetlen.
Lara nem iszik se vizet sem teát, de ma többet evett mint szokott, 6* evett és jó sokat!

Zsófi
Szegény kicsi Léna! Remélem hamarosan már jobban lesz a pocakja!!!

Rita,
Sajnos én sem tudok semmit, de nyitva tartom a szemem!

Heni,
Nagyon helyes, a vízparton a legjobb ilyenkor!
Tényleg? Jelez 10 perc után?
Nem lehet hogy nincs ráhangolva egyik a másikra, mind a kettőt A-ra kell tenni! Ugy van? Mert ha az egyik A-na a másik meg máson van, akkor nem érzékeli!
Hát igen repül az idő!
Igen, én is úgy tippeltem, hogy az IKEÁ-ból van, szeretem én is őket nagyon! De ezt nem ismertem meg!
Édes ez a love story! :wink:

Love story: mi „csak” 2000 január 2 óta vagyunk együtt!

Zümi,
Légy üdvözölve!
Sajnos nem tudunk semmi biztosat!
De nagyon szurkolok Neked, hogy a kisbabádat Sándor segítse a világra!
Én nagyon nagyra tartom Őt mint emberileg mint szakmailag!!
Vérnyomásod rendben? Sándor mit mond?

Steffi,
Örülök, hogy jó a helyzet! Vigyázz magadra és ne idegeskedj!

Szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Ancsa

Na ma is láttam új dolgokat!
Kép Hát ez meg mi?

Kép

ancsaboszi

Ancsa!
mi van a kezeddel??? :( :( :( :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja!
Cukipofa!
én is kérem szépen e-mail-ben vagy priviben a homeos bogyesz nevét a lábdagadásra! Hátha még kelleni fog!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na, Veronkusz mivan, mivan???

Kép
Kép
kriszta36

VERONIKUSZ

Bocs, csak izgalomba jöttem... :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Na csajok,én ma olyat csináltam... Írtam a Nők Lapjának egy levelet. A múlt heti számban HÁ megnzilatkozott, és aszonta, hogy a kismamák ott szüljenek és úgy, ahogyan szeretnének. És ettől kicsit berágtam. És megírtam nekik, hogy én pontosan tudom, hol és hogyan szeretnék, de nem biztos, hogy lehet, és ugyanmár a dolgok másik oldalát is bemutathatnák, hogy nem ilyen virágos és jókedvű és napfényes ez a reformügy. Nem hiszem, hogy lesz valami foganatja, de muszáj volt nekem. Úgy látszik, már nemcsak olvasok, bár annak eyenes következménye az írás.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Bene tegnap este, és ma reggel is láztalan volt, hajnalban volt még láza. Persze az éjszakák borzalmasak, alig alszik, 2 óránként vissza kell altatni, és sokszor nálunk köt ki, de ott sem sokkal jobb a helyzet.
De azért az a lényeg, hogy a láza lement, a nehezén túl van, talán. És remélem, most már a torka sem fog fájni.

Zsófi! :( Sajnálom Lénát. Az a helyzet, hogy én magam nagy székrekedős vagyok, és nekem semmi nem jön be a természetes hajtók közül. (és nekem is szokott lenni dugulás hasmenés után). A glicerines kúpot elvileg 20 percig bent kéne tartani, az beindítja az ingert és a bélmozgást, és akkor van esély, nagyobb termésre. Csakhát ezt hogyan valósítod meg egy babával???

Semmilyen hashajtót nem kaphat? Ha ennyire szenved szegény???

Kriszta, megértelek, és nem hülyeség. Nehogy már mindenki birka módjára bólogasson, még azt hiszik, jól csinálják! :)

Steffi, kösz, értettem, és jól vagyok. (egyelőre) ez az 5 hét vége, úgyhogy még van esélyem a csodás rosszullétekre, bár kezdek rmeénykedni. Az igaz, hogy lányokkal kevésbé van rosszul az ember? Vagy ez is baromság???

T

mtunde

Ha ez remény kelt, én Pannával alig voltam rosszul. Émelygés egyáltalán nem volt, készer hánytam, de se előtte se utána semmi émelygés. A vérnyomásom bazi alacsony volt, amiatt voltam rosszul egyszer-kétszer,főleg melegben és tömegközlekedve. De aztán rájöttem, hogy ha van nálam víz, meg tudom előzni. Úgyhogy hajra egy kiscsajért!!! :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

Tündeeeeee..... :) :) :)
Csinálgatja itt a táblázatot, aztán suttyomban...
Nagyon-nagyon szeretném, hogy tudj a Kútvölgyiben maradni.
Vizsgád?

Cancan, Ancsa, Manóka,
nagyon kedvesek ezek a képek. :)

Zsófi,
jobbuljon Léna hasa. A sok és sokféle gyümölcs tényleg segítene. Legalábbis gondolom. De hát ha egyelőre ilyen kis banán-párti...

Györgyi
mi is kevesebbet eszünk. Vagyis Melinda. Úgyhogy biztos van valami ebben a meleg-dologban.

Steffi

És ti hogy vagytok? Komolyan mondom, minden éjszakai ébredésnél eszembe jutsz már. Az utóbbi napokban gyakrabban keltünk, pedig már egész jól beállt. Csak a kisasszony beájult fél 8-kor vacsi nélkül, aztán, persze, hogy kelt éjjel.
Az a baj, hogy ha csak nyüszike hangját hallom, akkor is oda kell mennem, mert keresztbe-kasba fordul, meg kell igazítanom, mert beakad a lába. Lehet, hogy veszünk egy nagyobb ágyat. Úgyis kell a másik Kicsinek.
Hát Kicsivel viszonylag jól vagyunk, éjjel van kis hányinger -akár eszek, akár nem -, csak hát nagyon fáradt vagyok.

Zümi! Üdv itt a fórumon. :) Nem mondom, hogy ne aggódj, én is aggódom. De hátha.

Kedden hívom fel doktorbácsinkat. Majd megírom, mi van.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Lányok és Babák!

Hiányoztatok ám nekünk a kórházban! :)
De jó mostmár újra itthon! A fiúk alszanak, teli poccal könnyű, én is tudtam végre délután egy picit aludni. :)

A sztorink nagyvonalakban: Hétfő este nyákdugó el. Kedd hajnalban óvatos fájások, reggelre határozottabbak, tízpercesek, úgyhogy elindultunk Erikához, hogy megnézzük a fiatalurat. :)
CTG durva fájást nem mutat, 1 db szolidat csak, 1 ujj nyitott méhszáj, a parancs: 2 óra séta (dögmelegben, hegyenek föl+5. emelet gyalog. :)
Délre a méhszáj 2 ujjnyi, felvettek szobára, egytől már a szülőszobán voltunk Apával. Addig vicceskedés: nem lesz itt semmi, ide nem jönnek kismamák fülig érő szájjal.. :)
Utána már komolyabb ötperces fájások, könyv szerinti tágulás. Kértem négy ujjnyi tágulástól már kéjgázt, de a rendes fájások úgyis áttörték. Hattól kitolás, doki szerint itt 6.10.-re gyerek lesz, de 2 fájást elparáztam, idő előtt kipusztultam, így "csak" 18.22.-re született meg a trónörökös!
apa egy hős volt, hátmasszír, kísérgetés, minden szavam lesése. Végignézte a naturális jeleneteket is (baba kibújik, gátvarrás), aztán persze örömkönnyek.. :)

Miklós igazi haspók, ha megette a magáét, ami nem azonos az 5-10 perc mindkét mellen :) , akkor igazi csendes mosolygós. Alvás éjjel nem sok, csatlakozom a rosszul alvók klubjához! :) De megéri!
Nekem meg szerencsére a sok mellre tevéstől elegendő tejcsim vam a fiatalúr számára. Összesen 100 g-ot esett a súlyunk, tegnap estétől ma reggel hatig meg 120-at lapátolt be. Mondjuk másfél óránál több soha nem maradt ki 2 cici-dézsmálás között. :)
De nagyon nehéz kibírni ezt a kánikulát nekünk is, hát még nektek, akik igazi mennyiségi termelők vagytok! :)

Kórházunkról:
A felvételemkor a doki bácsi és erika azon morfondíroztak, hogy ha kiadják nekik a fél év fizetett szabit, akkor hogyan tudnak mellette dolgozni majd.. Zűrös a helyzet sajnos..

Szépek az új fotók is babákról!!

Tünde, nagy gratula a sok ???-hez!! Nekünk feltűnt a táblázatban!

Nem tudok érdemben reagálni, olyan sok izgi történt Veletek, amíg mi "eltávon" voltunk!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét! Hajrá Balaton!
Hajrá Pocakosok! Tessék szépen indulni egymás után a szülőszobára!

Kép Micu a kórházban

KépKép
Kép
gyuzso

Heni

Kösz a tanácsot, de nem issza meg a vizet. :(

Zsófi

Remélem jobban vagytok!!! Nekem a dokinőm mindig azt mondja, hogy szegény gyerekek mire megtanulnak kakilni, akkor meg már szobatisztának kellene lenni. :(

Gyuzso

Mégegyszer gratula! NAgyon édes!!!

Barbi

Ő nagyon jó fej!!!
Egyébként az a baj, hogy Jázmin nem issza meg a vizet. Mást meg még nem kap. A védőnőm is meg a dokim is azt mondta, hogy várjam meg a 6 hónapot. De ma már jól evett.

Tünde

Szegény Bene. De ha már láza nincs akkor tuti megússza.
Hát nekem ugye lányom van... hát voltam rosszul 5 napot, a húsvéti ünnepek alatt, iszonyat volt, de nekem segítettek a homeos bogyók. NA de hátha tényleg megúszod! :lol:

Ancsa

Jók a fotók! Az gipsz???

Steffi

Akkor már félsiker, ha nem túráztatod magad! :lol: :lol:

Zümi

Üdv neked!!

Mindenkinek további szép hétvégét!!!!!!!

Kép
gyorgyi33

sziasztok!
fú iszonyat két napon vagyunk túl! tegnap 11körül tudtunk indulni makóra du. 5-re értünk oda, ja martin imádja a hordózóban utazást... aztán ma reggel 9kor vissza - nem voltunk itthon egy hétig, szennyes halmok és mindenféle fincsi dolog várt meg hiányzott a kis lyukunk - hát du. 4-re értünk haza!! És miért? mert kiskunfélegyházánál lepusztultunk az autópályán!!! kilyukadt a motor... apósék jönnek 5-ösön vontattak gondolhatjátok kint 30 fok bent 50 anyós miatt nem lehetett ablakot lehúzni mert nem szereti a huzatot... kár, hogy a 8 hónapos kisfiúnkról meg csorgott a víz... egy darabig nem megyünk az biztos, de még máshova sem, majd ha megcsináltatjuk ezt a szart.

gyuzsó!
nagyon szép a kisfiad, és te is annyira ügyes vagy!!!!!!

zsófi!
éjjel nem bírtam aludni - éreztem, hogy baj lesz- és annyit gondoltam rátok! tudott kakilni léna? gondolom a gyógyszert szeretnéd elkerülni, de van egy szirup duphalac a neve ami kisbabáknak is adható! vizbe kell tenni és prá óra múlva van eredmény. tudom, mert volt idő, hogy nekem is kellett... de ez is csak tipp, ahogy gondolod!

memme!
hát 3 napig egész jól aludt a baba aztán szerda óta 8tól félóránként ébred éjfélig utána talán 3óra alvás aztán meg kettő... mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy egy hétig a húgoméknál laktunk aztán tegnap átutaztunk a fél országon idegen helyen feküdt le, ma megint 7 óra utazás... most egy darabig nem viszem sehova, hogy megnyugodjon szegény. elhisezm, hogy fáradt vagy!! és ez a meleg se a legjobb...

tünde!
hát nem tudom, melyik babánál hogy van az ember ki ezt mondja ki azt. a fönöknőmnek kisfia lett és soha semmi baja nem volt! de még egy kis hányinger se! a másik kolleganőmnek meg kislánya lett és neki sem volt soha semmi baja. én meg az 5. héttől a 16. hétig hánytam mindennap reggel és este. na jó a végén nem volt ennyire durva. meleggel hogy állsz? annyira szörnyű!!!

kriszta!
tök jó, hogy írál a nők lapjának!!!! király vagy!

ancsa!
kié a torta és milyen alkalomból????

barbikám!
Ti???

györgyi!
most már tényleg nem görcsölök, felesleges. majd lesz valahogy. tündér jázmin átalussza az éjszakát még mindig?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, itt vagyunk, döglődünk a kánikulában, ma nagyrendrakást csináltunk, de persze nem fejeztük be, holnap folytatjuk! Bio jövő héten oké!! Mi most répázunk ezerrel, Dani nagyon szereti, meg a Hippnek a banán-barackját (bio), ti hol tartotok most evésben? Mi a kevdenc? Sajnálom, h ez a z éjjeli ügy még mindig nem oldódott meg:(

Györgyi, hát igen, úgy nehéz ügy, mi már iszunk vizezve almalevet, ill. őszi-ananászt is, nagyon szereti!

Ancsa, mi a kertre nézünk (2. emeletről), ahol van szökőkút is, nagyon szereti! Ti erkélyeztek már? :wink:

Zsófi, nem láttalak bion!

Gyuzsó, édes a babó! :) És tényleg megéri! :wink: :D

Nem fogjátok elhinni, hogy ma mi történt velünk biopiacon! Danira konkrétan 1 deci gyümilevet öntöttem rá úgy, hogy a babakocsiban feküdt!!!! :shock: :evil: Olyan béna vagyok! Rosszul volt persze rácsavarva a cumi része, így amikor akartam neki inni adni, az egészet a nyakába zúdítottam :( még szerencse,h kánikula volt, megfázni biztos nem fog :roll:

KépKép
barimami

Tünde,
Hát én Rékával a 6. héttől kezdődően egészen a 16. hétig hánytam, de szószerint. Volt, hogy már vissza sem mentem az ágyba, hanem ott letanyáztam!! :lol: Amikor mentem dolgozni, mindig azon paráztam, hogy csak a metrón ne legyek rosszul!!! Az én ismerőseim közül, pedig senki nem volt rosszul és mindegyik kisfiút szült. ÚGyhogy én a másodiknál ebben reménykedem, hogy fiú lesz és megúszom rosszullét nélkül! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Tünde, anyukám két lányt szült, soha nem volt rosszul, én Danival 3. hónapig minden ESTE voltam rosszul, de azért nem olyan vészesen, csak kétszer dobtam ki a taccsot! :D

KépKép
barimami

Tünde!
a rosszullét tuti az anyukától függ. Ez tuti! Az unokatesómnak két fia van és fetrengett, mint ahogy én is fetrengtem a két csajjal. Én nem csak reggel voltam rosszul, de a nap 24 órájában. Még aludni is alig tudtam. Kata azt hitte neki grimaszolok. Folyton szt kérdeztem magamtól, hogy hogy a fenébe tudott ez a rossz érzés úgy megszépülni,hogy én akartam második gyereket???? És hát meg tud szépülni! MERT HARMADIKAT IS AKAROOOOOK!!! :D :D :D De azért nem akarom kedvedet szegni, csak ez az én véleményem. :( De megéri!!!!!

Kriszta!!!!
nálunk nincs még semmi, hisz még nem kezdtünk bele. MAjd talán egy 2 hónap múlva! Attól még infót gyűjteni szabad. :lol: :lol: :lol:

gyönyrűek a babák!!!
betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Jó éjszakát!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Barbi! Azért nem láttál a piacon, mert végül nem jutottunk ki... Elment az idő... Ebben nagyok vagyunk, hogy hogyan húzzuk el az egész délelőttöt itthon. :lol: Az uszi jó volt, bár Léna elég keveset aludt előtte, így a végére nyűgös lett. Képzeld, úsztam Lénával a hátamon, rendes tempókat! Ő meg kapaszkodott a vállamba! :shock:

Kaki: javulgat a dolog, rettenetesen erőlködik elég gyakran és olyankor kiprésel magából 1-1 bogyót. :oops: Inger van, ezért nem tudom, hogy segítene-e a kúp, de nem is marad bent kellő ideig... Steffi, köszi a tippet, ha keddig nem javul, lehet hogy beszerzem...

Gyuzso! Üdv újra itt, örülök, hogy minden rendben ment!

Steffi! Megértem, hogy most egy ideig nyugit akarsz!

Tünde! Én nem voltam rosszul Lénával. Egy barátnőm a lányával nem volt rosszul, a fiával meg igen... Hát, én inkább nem hiszek ebben...

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Drága pici és nagy Babók!

Nagyon, nagyon boldog gyermeknapot!

Legyen nagyon szép a napotok!

puszi

Ancsa

Kép

ancsaboszi

GYerkőcök!!!!!!!
Kép Boldog Gyereknapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Először is minden gyerkőcnek boldog gyereknapot!
Tegnap sajna nem tudtam jönni mert ide-oda szaladgáltunk!

A kis betegeknek jobbulást kívánok!

Pénteken voltunk ctg-n és Emma szokás szerint nem akart mozogni...
Erika kiment szólni Tóth dokinak hátha itt van egy uh erejéig de már nem volt bent erre a kisasszony nekilátott a lubickolásnak :D
Este volt egy csomó erősebb fájás olyan igazi derékból induló de sajna megint elmúlt :(
Holnap este megyek újra ctg-re reméljük nem kell újra hazajönni...

Ancsa!
Köszi a kedves szavakat nagyon jól esnek.

Mindenkinek nagyon szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget? Én este nagyon szenvedek...

Drága kisfiam egész nap kint alszik az udvaron babakocsiban, árnyékban. Annyira jól esik neki, hogy úgy kell felkelteni, hogy ugyan enni is kellene már. :-) Persze este óramű pontossággal 3 óránként jelez, hogy üres a bendő.
Három napja átment hernyóba, hiába fektetem az ágy közepére, mikor felkel, már a rácsnál kint a lába, ő abba kapaszkodik, úgy jelez. Napközben a babakocsiban is simán arrébmozogja magát. Hihetetlen... és még a pocakban kellene lennie... :o

Tünde, az első fiamnál semmi bajom nem volt, a másodiknál meg ami a nagykönyvben meg van írva, minden kismamabetegségen átestem. Azt mondta a doki akkor még, hogy a nőgyógyász babona szerint, ha a terhesség teljesen más, mint az előző volt, akkor más nemű lesz a gyermek. No, mi erre rácáfoltunk, de állítólag van benne némi igazság.

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Végre sikerül képet becsatolnom. :-)

Kép Ádám még a kórházban

Kép A büszke bátyóval [img]

Kép Tegnapi kép, kiütéssel győzött a tejcsi :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?