A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti
Legyen csendes az éjszakád és kerüljenek el a rockerek!Edzést majd bepótolod!Még van egy pár napod :D
gabicsibe

Sziasztok!

Gabicsibe! Örülök Neked!!!!Drukk hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma rengeteg dolgom van, nem hiszem hogy tudok jönni. Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!!!!!

Pusszantás!

Kép
vikike0429

Sziasztok,

Gabicsibe remélem pihizel, mennek a drukkok+++++++++++++++++

Málna, tudom mit érzel, én is keresztül mentem ezen, pedig az ember tudja, hogy jó kezekbe van, de még is izgul. Jó sokáig voltál a BMC-be.
Szoritok nagyon neked.

Kép

csibe
csibe32

Tini
köszi drága vagy :lol: :lol: :lol:

Sharon
érdekes nekem nem mondták hogy a következönél vérvétel is lenne :oops: :oops: nem kell vizitdijas papir a kismamáknak :lol: :lol: multkor megvettem és a Mártika mondta hogy tegyem el emlékbe :lol: :lol: utána voltam a körzetimnél,ahol meg akarták velem vetetni,mire én mondtam hogy kismamáknak nem kel.volt egy kis huza-vona,aztán telefonálgatás,végül azt mondták hogy igazam van :oops: :oops: jó mi?hány kismamát vehettek le elöttem :twisted: :twisted:

Málna drága
ez szuper hir :lol: :lol: sok tüszö,szép nyálkahártya,ügyi vagy :lol: :lol: szerintem jövö hét után talizunk a bmc-be :lol: :lol: talán pont a beültidnél foglak meglátogatni :lol: :lol:

bibar

Bibar!

Még jó, hogy nem hagytad magad! Biztos sokan kifizették a balhé helyett! Ez tényleg felháborító! Örülök, hogy mindne oké! :D :D

Málna!
Akkor ne izgulj, ha Zekének így tetszettek a számok! Sajnálom, hogy vasárnap is menned kell, de tuti nem lesznek olyam sokan.

Kriszti!
Remélem, aztán nem volt durva az éjszakád, bár látom, később már nem írtál :( . Jó pihenést mára!

Gabi!
Milyen újdonságok voltak???? Nagyon felcsigáztál! Tök jó, hogy feküdhettél utána, én még sose kaptam ágyat :( :( . Igen, a statisztika!!!! Legyen már inszemes baba!!!! :D :D :D
gil

Gabi!

Nagyon szorítok neked!
Szerintem sem azon múlik, hogy az ember mennyit pihen. Inkább próbáld magad lekötni, a sok üres járat és agyalás többet árt. Én egyre inkább elhiszem azt, hogy a lelki dolgainkon múlik nagyon sok minden.
Róka koma még nem járt itt, de a környéken sündörög egész nap, csinálhatok én akármit! :)

Bibar!

Köszi az infót, akkor nem veszek már vizitdíjas papírt!
Te már voltál a háziorvosodnál is? Én még csak az Uh után tervezem, hogy ott is tiszteletemet teszem, ja és a védőnőt is meg kéne keresnem.
Nagyon szép lett a vonalzód!
Vigyázz magadra!

Málna!

Ezek jó hírek! Csak így tovább!
sharon

Sziasztok, segítsetek nekem. A ciklus 26. napján vagyok s erősen görcsölök, de nem jött meg. A Teszt még negatívat mutat. Szerintetek lehet baba a dologban. Volt valakivel hasonló? (októberben nekem is volt BMCben lombikom, de :( )
eva77

Van 5 percem.....

Bibar! Gyönyörű a vonalzód!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva77! Lehet, hogy korai volt a teszt. Próbáld meg egy pár nap múlva.

Robogok tovább.......dög meleg van!

Kép
vikike0429

Szép napot MIndenkinek!
Na, jól kipihentem magam..... :lol: :lol:
Eldöntöttük, a hétvégén annyira jó időt mondanak, és elmegyünk sátorozni, 2 baráti párral.....Nem sokára indulunk,és csak holnap este jövünk vissza!!!!!! :wink: Remélem kullancsot nem szedek össze.... :shock: :shock:

Gil drága!
Sajnos amilyen volt a kezdés, oylan volt a folytatás is..... :roll: :roll: Nem baj, hazajöttem, és az ágyikómban jót pihentem!!!!

Bibar!
Csodaszép a vonalzód!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Na, majd dobok egy táblát, mielőtt elmegyünk!!!!
Csodálatos hétvégét kíívánok mindenkinek!!!!! :wink:
Vendég

Na, akkor atábla!!!!:
Kép
Kép
Kép
Kép

További szép hétvégét mindenkinek!Holnap este jövök!!!! :wink: :lol:
Vendég

Mindekinek nagyon szép hétvégét kívánok!Látom mindenki a vízparton van ebben a melegben
Kép

Kriszti
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Gil
Küldök pü-t
gabicsibe

Kriszti Vikike
köszönöm :lol: :lol: de egy napot siet sajna,majd orvosoljuk :oops: :oops:
Kriszti
imádok sátorozni,érezzétek jól magatokaT :lol: :lol:

mi ma kivittük a kutyit dunakeszire a dunához,jó nagyot uszott,isteni volt :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Jó meleg volt ma!! Szegény kismamik szenvedhettek! Jó pihizést mindenkinek!

Gabi!
Köszi, válaszoltam.

Eva77!
De volt most beavatkozás? Akármi lehet, de a teszt lehet, hogy még korai volt, ahogy Viki is írta, persze attól is függ, hány napos szokott lenni amúgy a ciklusod, és ha volt, akkor a beültetés hány napja volt...

Kriszti!
Jó pihizést!!! (Bár mire ezt olvasod, már visszajöttetek :lol: )

Kriszti, Zsókuci!
A Gynevac simán mehet 7 naponta? És gondolom, az nem gond, ha apa nem ugyanakkor kapja. Nem?
gil

Sziasztok!

Kriszti! Jó sátorozást!!!!!!!Biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni. Írtam Pü-t! :wink:

Csibe, Gabicsibe! Továbbra is mennek a drukkok! Pihenjetek sokat!

Kép
vikike0429

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Mindenki a szabadban?

Bibar!

Hivatalosan még dolgozom, de gyakorlatilag már alig. Szinte egész nap alszok! :lol: Képes vagyok délelőtt és délután is 2-2 órát aludni.
Csütörtökön megyek Uh-ra, már nagyon izgulok, remélem minden rendben van odabent! Ha ok minden, akkor tervezem, hogy elmegyek a háziorvoshoz és a védőnénihez.
Nem győzöm csodálni a vonalzódat!!!!
sharon

Kép

Málna!
Gratulálok a sok tüszőhöz!
Bibar!
Itt felénk minden ok!Feszülget a pocak körbe,mert nő a méhem.Amúgy észre sem veszem a terhességet!Csak halkan súgom,mostmár csak tükörből látom a micsodámat! :lol:
Gabicsibe!
Mi ez a 17nap?Olyan soká?miért?
Sok folyadék,sok pihi és sok fehérje!
Kriszti!
Jó sátorozást!
Bariném!
Jól vagy?Én tegnap kint gazoltam és szépen megpirult a hátam,de olyan jó kint a levegőn,csak nagyon fáradok ezt vettem észre!

Jó hétvégét mindenkinek!

Rékaróka mi van veled?
Vendég

Sziasztok Lányok :D

Gabi nagyon orulok hogy találkoztunk, remélem minden okés volt 8)
Egyébként remélem nem voltam tul sok, mert mindig annyit beszélek :oops:
Málna ne haragudj hogy kifelé nem mentem oda hozzád, de igy is elkéstem mert akkora dugo volt.
Képtelen vagyok keveset beszélni :)
Kutyus jol van, csak most buntetésben van, mert az összes bokrot lerágta :(
VElem minden ok, végulis canesten kaptam ,szal feleslegesen mentem BMC, kaptam vmi gyogyszert is de nem váltottam ki hátha elég a Canesten is.

Mindenkinek további szép hétvégét
madrin

Benszi! De jó, hogy már akkora a pocid!!!!

Sharon! Szorítok, de biztos minden rendben lesz! Én is tudnék aluni bármikor, de én a melegtől.......

Kép
vikike0429

Madrin
Nem voltál sok!

Benszi
inszem után a 17.napon van teszt.nem vérből nézik,hanem vizeletből!

Mindenkinek további szép hétvégét!
gabicsibe

Gil
Válaszoltam :D
gabicsibe

Sziasztok!
Visszaérkeztünk! Sajnos holnap meló, pedig maradtam volna még....
Fénykép nem készült, vagyis csak 5 darab, mert utána fejjel landolt a fényképezőnk a homokban...befele még behúzta a csövét, de ki már nem akarta dugni.....Párom most is szereli......Remélem sikerül neki...
Nagyon jól éreztük magunkat, jól lebarnultam...És mentőmellényben még úsztam is!!!!(egyébként nem tudok, és nem megyek vízbe) :roll: :lol: :lol: A sátroban matracon, múmiával aludni elég kénylemetlen, nem egy franciaágy...nem is sokat aludtunk!!!! :lol: :lol:

Madrin!
Én is oylan sokat beszéltem Gabival...Vele aztán lehet!!!!! :lol: :lol:

Bibar!
Én is szeretek sátorozni. de félek a kullancsoktól....Volt is egy a kezemen, épp állt, akkorát lendítettem rajta...... :twisted: Nagyon undorodom tőle......Volt vagy 35 fok, de tök libabőrős lettem.....

Még elmegyünk a baba előtt 1 X minimum, mert nagyon jó volt!!!!!

Na, most nem is maradok sokáíg, mert hulla vagyok!!!Majd holnap jelentkezem....Meló után! :lol:

Szép álmokat mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok,

Nem volt netünk eddig, nemrég javult meg. Már alig vártam hogy visszaolvassak.

Kriszti, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én is éppen ma győzködtem a páromat, hogy menjünk el valahová nyaralni. :D

Gabicsibe, Csibe mennek a babatapik továbbra is! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép hétfőt kívánok! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Rebe! Azt hittem, én leszek az első. Mit csinálsz te ilyen korán?

Kriszti! Sajnálom, hogy ma is dolgoznod kell, bár tudom, hogy szereted a munkádat. Kitartás azért! Köszi a gyors választ!!!!! :wink: A sátorozást mi csak akkor szoktuk megejteni, amikor olyan helyre megyünk pecázni éjjelre, ahol nincs faház. Pedig tök jó!!!! Nyaralás nekünk max. 2-3 éjszakás pihi lesz, mert a párom nem tud (akar) elszakadni a munkájától. :? Mi meg kapunk a melóban majd valamennyi üdülési csekket, és azt "le kell" nyaralni. :wink: Én nem bánom! :lol: :lol:

Kép
vikike0429

Ja mostnézem, hogy Rebe ezt még vasárnap írta..... :oops: :oops: Bocsi.

Kép
vikike0429

Kriszti, Zsókuci!

A férjem nagyon erősen reagált a Gynevacra, három napja fáj neki, szinte egyre jobban. Most kirándultunk, attól még rosszabb lett. Mit kenjek rá neki? Van valami jól bevált módszeretek? Jó lenne, hamar orvosolni, mert a végén nem fogja végigcsinálni.
Köszi!!!

Mindenkinek nagyon jó pihenést!!!!
gil

Szia Gil,

Hát kipróbált módszerünk nincs erre a fájdalomra. Férjecskémnek is 3 napig nagyon fájt, utána enyhült. Próbáljátok meg a hidegvizes borogatást, az segíthet.

És mondd a párodnak a mottót: "mindent babóért" :D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kedves Zsókuci!

Már haza is értetek? Jó volt? Tudtatok kicsit pihenni?
Köszi a gyors választ, így legalább mondhatom neki, hogy ez normális mellékhatás. Neked soha nem okozott ilyet? Te hány naponta adtad be?
gil

Gil! Sajnálom a Férjedet! Kitartást kívánok neki!!!!!!

Kép
vikike0429

Gabicsibe!
A Kaáliban vérből nézték a 14.napon.Ha megjött előbb,akkor nem is volt vérvétel!

Vikike!
Már kezdem érezni a kellemetlenebb oldalát is a nagy hasnak!Pl.alvásnál.De én akartam!Pont azt néztem,ha lenézek,már nem látom a lábam újját,csak ha előre nyújtom a nyakam!mintha dinnye lenne a hasam helyett!

Csibe!
Hogy vagy?Minden ok?
Vendég

Viki!
Köszi szépen! Az a baj, hogy amúgy se volt oda az injekciókúra ötletért, de így , hogy fáj is ! :(

Benszi!
Én is Kaális voltam, és inszem után csak teszt volt nekem, igaz a 14. napon, nem később.
gil

Hahó!

Sajnálom, Madrin, de legalább felismersz legközelebb?

Gabicsibe hajrá pihenés, nyugalom!

Bibar, gyönyörű a vonalzód!!!

Hát voltam vasárnap tragédia!!!!! ott voltam 8-kor és 2-kor végeztem!!!! Sokan voltunk. ZEke és Szűcs volt ott, sok leszívás és beültetés is volt! Sokan vagyunk nagyon!!!! SZóval a 7. napon 9-es a nyálkahártyám, és volt kb. 15 tűszöm, 1 db 16-os van 13-as, 12, 11 es a legkisebb a 9-es abból 6 van. a hormonszintem normális! Holnap már lesz Konc tanár úr is kiváncsi vagyok hogy mit mond majd. Ezek jó méretek?

Nellike, Baby???? Mi van veletek?????
málna79

Sziasztok!
Én is vagyok!
Nem volt nyugis nap....
:evil:
Gil!
Páromnak is sokszor be volt durranva....Nekem talán 2 X a 10 szuri alatt, hisz mi már 2 kúrát végígcsináltunk.......
Taktika nincs rá, sajnos :(
Remélem már a következő nem fog fájni!!!!
Vendég

Gil drága,

Mi 10 naponta adtuk be. Nekem egyszer volt kb. 1-2 órán át (az egyik szuri másnapján) húzó izomfájdalmam. De előtte sem és utána sem. A szuri beadása után 1-2 percig égető méhcsípés-szerű fájdalmam volt a beadás helyén, de ennyi.

Jaj, nagyon jó volt Gyulán! :D Az idő nagyon meleg volt (egy-egy kisebb-nagyobb viharral :lol: ), megnéztük a várat, jókat ettünk :oops: :oops: ; és persze strandoltunk-wellness-eztünk :D:D Ma jöttünk haza a tegnapra tervezett hazaindulás helyett, nem volt kedvünk hazajönni tegnap, és így kitoltuk egy nappal. Nagyon jól éreztül magunkat, szívesen mennék minden hétvégén valamerre :wink: :wink: Sokat pihentünk is, és szerencsére sikerült kikapcsolnom olyan 90%-osan, ami azért nagyon jó eredmény az elmúlt időszakhoz képest szerintem... :roll: :roll:

Puszillak! És köszönöm az érdeklődést! :D

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti, Zsókuci!

Köszi a tapasztalatokat!!! Olyan jó volt, hogy legalább megnyugtattam férjecském,hogy másokkal is előfordult ez már. Akkor szerintetek túl sűrű a 7napos beadás??? Csak annyira szeretnék túlleni rajta, és ráadásul ezt egyszerűbb megjegyezni, és kivitelizni is.

Kedves Zsókuci!

Úgy örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!! :D Jó lett volna, ha 100 %-ot írsz :wink: , de a 90-nek is örülök. Én még nem jártam ott, de anyukám is ódákat zeng Gyuláról, tényleg jó hely lehet!!! Ha van rá lehetőségetek, menjetek is minél sűrűbben hétvégente!!!!

Kriszti, Te aranyos!
Mikor tudsz már pihenni? Nagyon nagy volt a forgalom?? :( Remélem, kicsit tudsz lazítani a napokban!!! Érdekes, hogy a férfiaknak jobban fáj a szuri után. Egyelőre azzal vigasztalja magát uracskám, hogy a tájékoztató alapján legalább hüvelyfolyása nem lesz :lol: :lol: ! Na, az tuti!!

Málna!
Nem semmi, hogy ilyenkor is ennyien vannak!! :shock: Sajnálom, hogy ott kellett ücsörögnöd ennyit!! :( És ebben a tikkasztó hőségben!! A számokhoz nem nagyon tudok hozzászólni, inszemes vagyok. De a nyálkahártya szerintem jól hangzik!!

Jó éjt mindenkinek!! És szép hetet!
gil

Jó reggelt!

Gil! Ez jó! :lol: :lol: Hüvelyfolyása biztos nem lesz. :lol: :lol:

Málna! Én meg abszolút kezdő vagyok ebben a témában.....

Zsókuci! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!!!! Én még nem voltam Gyulán, de majd egyszer szeretnék elmenni.

Kép
vikike0429

Málna
ezek szuper adatok,lesz itt petesejt rendesen :lol: :lol: :lol: csak igy tovább :lol: :lol:

Zsókuci
de jo volt nektek :lol: már én is mennék valahova,de annak nem most van itt az ideje :oops: :oops:

Benszi
de jo neked,már én is szeretnék ott tartani,hogy ne lássam.... :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!!!

Remélem mindannyian ki tudtátok élvezni a meleget, de tudjátok nekem ez a hűvösebb jobban bejön!!! :) Na ilyet, már mindíg többes számban írok, hogy most mi lett velem?? Ez érdekes! :)

Mivel párom itthon volt három napig volt programunk bőven, de pihiztünk is! Olyan jó volt végre pár nap vele!! Sajna mindjárt kezdik az aratást, sőt bele is fogtak, tehát ritkán tudunk talizni, vagyis esténként! :( De azt mondja édesem, hogy mindent a babykénk kedvéért, mivel most az ő kis életét alapozzuk meg, és a babaszobáért gyűjtünk!! :D :D

Bariném csak lassan ezzel a parézással! Még ilyet, ezt a telcsin nem is mondtad!! Megálj csak!! :)

Csibe remélem nem bántottalak meg valamivel, de olyan furi voltál tegnap!!! Pusssza :(

Mindenkinek megy a szorítás, jó pocakosodást, és szurkálódást mindenkinek! Pusssza nektek! Ja és a dolgozó nőknek kevés munkát!!

Kép
tini75

Bariném!
Tegnap is volt olyan,amiről beszéltünk a telcsiben!
Bibar!
Írtam püt!Tudok az ikreseknél hamarabb eljön a micsoda nem látásának az ideje!
Málna!
Nagyon jó eredményeid vannak tüsző és nyálkahártya ügyben!Csak így tovább!
Vendég

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek. :oops:
Benszi! Ti honnan tudjátok már a gyerekek nemét? Tini eg még nem tudja....

Kép
vikike0429

Gil,
úgy tudom 7-12 naponta kell adni a szurit, úgyhogy a 7 is tökéletes, ne aggódj :) Igen, a férjem is ezt mondta - mármint, hogy legalább nem lesz hüvelyfolyása :mrgreen:

Kép

Kép
zsókuci

[quote="vikike0429"]M írta:vikike0429ost lehet, hogy hülyeséget kérdezek. :oops:
Benszi! Ti honnan tudjátok már a gyerekek nemét? Tini eg még nem tudja....

Viki!
Mi sem tudjuk,csak reménykedünk benne,hogy vegyespáros lesz!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Klassz volt ez a hosszú hétvége, látom sokan kikapcsolódtatok.
Zsókuci!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, én magam még nem voltam Gyulán, de sok szépet és jót hallottam róla. Múltkor már majdnem elmentünk mi is a Várfürdőbe, de végülis az esztergomi mellett döntöttünk költségkímélés szempontjából. Azért majd lehet, hogy bepótoljuk.
Velem történt jó is, rossz is egyaránt a hétvégén, de ami a szörnyű volt, az a segítségnyújtás hiánya az emberek részéről. :twisted: Szombaton kimentem a Keresztfiammal a Millenáris Parkba, ahol gyanútlanul leültünk pólót festeni egy felállított pavilon alá. Nagyon meleg volt, de hirtelen szél támadt, és a rosszul rögzített pavilont felkapta a szél, az államnak ütve a vasat és a műanyag nehezéket, majd mivel reflexből belekapaszkodtam, védve a keresztfiamat, repített a szél és végül a hátamon landoltam a fejemet jól odavágva. :cry: Hát nem mondom, maga volt a halálfélelem, de senki meg sem mozdult irányomba, mindenki a sátrat próbálta összepakolni. :evil: Orvos sehol nem volt. Szóval jól sikerült a gyereknap, pedig mi csak gyanútlanul leültünk pólót festeni....
Mostmár sokkal jobban vagyok, megúsztam egy nyak duzzanattal és egy államon éktelenkedő lila folttal.
Kriszti!
Nagyon köszi az iwiw-es táblát, megkaptam, a férjem keresztneve Zsolt.
Málna!
Szorítok a továbbiakhoz, a nyh. és a tüsző száma szuper. Csak így tovább. :lol:
További szép napot mindenkinek
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Timso!
Nem semmi,hogy az emberek mennyire figyelmetlenek és nem segítőkészek!De legalább nem lett nagyobb bajod!

Gabicsibe!
Remélem megy a pihi!

Rékaróka mi újság?Eltűntél!
Vendég

Helló!

most végeztem, a hormonszintem felszökött, ezért már csütörtökön lesz leszívás. Nagyon izgulok. Bibar, te mikor fogsz jönni? Olyan jó lenne tényleg találkozni!!!!
málna79

Málna!
Szurkolok nagyon csütörtökre!
Vendég

Benszi! Értem! :wink: Drukkolok, hogy így legyen!

Málna! Hajrá csütörtök!!!!!!!

Timsó! Ez nem semmi! Rohadt bunkók az emberek!!!!Tisztelet a kivételnek! De ez felháborító!!!!! Örülök, hogy azért "szerencsésen" megúsztad!

Csibe? Gabicsibe?Ugye minden ok?

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Nefke

Vissza olvastam és megtaláltam azt a részt, mikor irod, hogy mit szedtek.
Ahogy kivettem , nálatok apa gond (is) van.
Lenne egy kérdésem, mi az a maca? Ezt még nem halottam. Mire való?
Nálunk is jelen állás szerint apa gond van. Szedi a 200 mg e vitamint. De ha ez is jó lenne a sperma állomány javitására, akkor kiprobálná. Csak nem tudjuk, hogy mi ez?

Köszönöm

Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jerika! Ugyan nem nekem szól a kérdés, de válaszolok. Férjem is szedi. Régebben a Maca Vibe nevű vitamint szedte, amit drogériában tudtam megvenni. Most Foreveres Multi Maca vitamint szed. Sztem nagyjából ugyanaz a kettő, csak ezt az utóbbit nem lehet drogériában kapni. De a Maca Vibe is jó!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?