Sziasztok Lányok!
Klassz volt ez a hosszú hétvége, látom sokan kikapcsolódtatok.
Zsókuci!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, én magam még nem voltam Gyulán, de sok szépet és jót hallottam róla. Múltkor már majdnem elmentünk mi is a Várfürdőbe, de végülis az esztergomi mellett döntöttünk költségkímélés szempontjából. Azért majd lehet, hogy bepótoljuk.
Velem történt jó is, rossz is egyaránt a hétvégén, de ami a szörnyű volt, az a segítségnyújtás hiánya az emberek részéről.

Szombaton kimentem a Keresztfiammal a Millenáris Parkba, ahol gyanútlanul leültünk pólót festeni egy felállított pavilon alá. Nagyon meleg volt, de hirtelen szél támadt, és a rosszul rögzített pavilont felkapta a szél, az államnak ütve a vasat és a műanyag nehezéket, majd mivel reflexből belekapaszkodtam, védve a keresztfiamat, repített a szél és végül a hátamon landoltam a fejemet jól odavágva.

Hát nem mondom, maga volt a halálfélelem, de senki meg sem mozdult irányomba, mindenki a sátrat próbálta összepakolni.

Orvos sehol nem volt. Szóval jól sikerült a gyereknap, pedig mi csak gyanútlanul leültünk pólót festeni....
Mostmár sokkal jobban vagyok, megúsztam egy nyak duzzanattal és egy államon éktelenkedő lila folttal.
Kriszti!
Nagyon köszi az iwiw-es táblát, megkaptam, a férjem keresztneve Zsolt.
Málna!
Szorítok a továbbiakhoz, a nyh. és a tüsző száma szuper. Csak így tovább.
További szép napot mindenkinek
Timso