A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!!

Bariném ilyet!!!!!!!!!!!! :D :D Már apácska is kérdezte mikor is volt :) :) ......, szóljak, ha gondolom!??? :oops: :oops: Remélem jól vagytok, nagyon várom a hétfőt! El sem tudom mondani mennyire!!

Bibar ígérd meg, hogy nagyon vigyáztok magatokra! Hogy vagytok??? Panaszok, rókakoma??? Bár inkább ne tudd meg! Csak legyen minden rendben!!

Csibe ne parázz, nyugi, pihenés, pusssza! :D

Vikikém! Nekünk tulajdonképpen mindegy milye lesz ott középen, bár én inkább copfokat szeretnék, középen meg semmit/ Vagyis egy kis hasítékot! / :D :D

Gabcsi nagyon megy a szorítás!!! :D

Erika!!
Nálunk is apa gond volt, és először arról volt szó, hogy Biopsia lesz, de a vitaminoknak köszönhetően mégsem lett rá szükség! A párom csak Cetebét szedett, és E-Vitamint!

Nos pá csajok, majd holnap ugyanitt!!

Kép
tini75

Én is megyek. Kis tv, aztán fürcsi, és pihi!

Kép
vikike0429

Málna drága
jó hamar lesz akkor,sajna nem fogunk talizni :cry: :cry: :cry: bár igy nem tudom neked mikor ültetik vissza,nekem 3 napra rá,de neked az vasárnap lenne,biztos elviszik 5 napra,de én szerdán megyek :oops: :oops: nagyon drukkolok neked,sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!puszi

Tini
drága vagy,vigyázok nagyon,mindentől parázok :oops: :oops: róka koma elkerül :lol: :lol: én is kislány párti vagyok :lol: :lol: :lol: puszi

bibar

Vikike, Tini

Köszönöm a gyors válaszotokat, majd megnézem, hogy nálunk lehet-e ezeket kapni.
Ezel is okosabbak vagyunk.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Lányok!

Azt hiszem nem vagyok normális, tegnap kaptam egy várandós öröknaptárat és úgy néz ki elszámoltam magam 1 héttel, de nem is ez a baj, hamen az, hogy ezek szerint egy héttel idősebb terhes vagyok. És ha ez így ven, akkor a baba sokkal kisebb, mint a kora! Csütörtökön megyek UH-ra, de addig belehalok az aggodalomba, hogy rendesen fejlődik-e? :cry: :cry: :cry: :cry:
sharon

Málna
Húúú ez szuper!Mindjárt itt van a csütörtök :D

Benszi
Aktivan pihenek :D munkával töltöm a napjaimat.
gabicsibe

Sharon

Ne paráztasd magad hülyeségeken!!Főleg előre ne!!!!Minden rendben lesz az uh-on!!!Ha baj lenne biztos mondta volna dokid!
gabicsibe

Timso
Szerencse,hogy ennyivel megúsztad!!!Sajnos tényleg ilyenek az emberek.Én egy idős bácsit láttam múltkor feküdni a megállóba.Millió ember mellette és senki nem ment oda hozzá pedig normálisan volt felöltözve.Sajnos én a villamoson ültem és onnann láttam :( Jobbulást neked !!
gabicsibe

Sziasztok!

Málna!
Hajrá csütörtök!!!!!!!!!!!!!!!!Gondolok Rád nagyon!!!!

Timso!
:(:(:(Sajnos vannak ilyen emberek!!!!

Sharon!
Ne parázz!!!Lehet nem jó naptárt kaptál!!!Nyugi!!!

Én sajnos túl jól érzetem magam a hétvégén...Mint köztudott a Duna vize nem éppena tisztaságáról híres...Azt hittem, nem lehet baj! Ma voltam nőgyogyinál, és sajnos valamit összeszedtem, most a Gynazolt kellene ma este feltennem(de dolgozom), és csütörtökön újabb vizsgálat, majd 1 hét múlva újra....
De ugye akkor már kellene kezdenem a szurit!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most vajon mit csináljak???Holnap felhívom Mártikát, hátha tud valami kis okosságot mondani!!!!!
A doki azt mondta, negatív leletem nem lesz...Akkor viszont kár felmennem...Tökre aggódom!!Mi a fenének mentem vízbe????? :( :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Krisztike
, múltkor érdeklődtél utánam, ami nagyon jól esett, ezért gondoltam írok pár sort magamról.
Folyamatosan olvaslak benneteket, de olyan sok a nekem új topiklakó, hogy nem hiszem, hogy túl sokan tudják, hogy régen én is írogattam ide, ezért is nem jelentkeztem eddig. Hát, köszönöm, jól vagyok! :D Melózom ezerrel, de nem is ez a lényeg, hanem hogy nyár vége felé újra nekiállunk a próbálkozásnak! BMC-be még nem akarok visszamenni, hisz igazából nálunk nem volt probléma, egyszerűen csak nem jött a baba, pedig egyszer már sikerült spontán teherbe esnem. Szóval továbbra is aktuális az, ami a táblázatban a nevem mellett szerepel: spontán szerelemtől várjuk a csodát!!! Neked viszont nagyon drukkolok, és bíztatlak, hisz bármit is szedtél össze, van esély rá, hogy egy hét alatt elmúljon!!!
Mindenkinek nagyon szorítok, hogy mihamarabb a másik topikban találja magát! :D

Puszi
Mamm
mamm

Mamm!!
Örülök neki, hogy jelentkeztél...Bár titkon reménykedtem, hogy már csak a jóhírt közlöd!!!Sajnos nem így lett!!!De majd eljön az az idő is, amikor csak ezért "ugrassz be"!!!! :wink: :wink:

És kívánom, hogy nagyon hamar teljesüljenek álmaid, és minél hamarabb egy kisbaba növekedjen a pocidban!!!!Nagyon aranyos vagy, hogy drukkolsz, én is reménykedem, hogy elmúlik.....ez a valami!!! De holnap kiderül, hoyg egyáltalán kezdhetem e a szurit 6-án....Most úgy kalkulálom, hogy 6-tól szúrom a deca-t, az ugye 2 hét, és az még 22 nap!!!!Talán elkezdhetem!!!! :roll: :lol:

Ne dolgozz sokat, és a spontán szerelem igazolódjon be!!!! :wink: :lol:
Vendég

Hahó!

Kriszti ne izgulj, nekem is a sima nőgyógyászatin találtak egy kis bacit, majd kaptam rá gyógyszert, viszamentem de még mindig volt valami és í]y is kezdhetem a stimut. most kaptam egy Gyinazolt.
Bibar, szerinted hogy jobb 3 vagy 5 naposan???

Úgy sajnálom hogy nem találkoztatunk!!!!

Mamm kitartás neked!!!! GAbicsibe annyira felgyorsultak az események, hogy most még csak kapkodom a fejem!!!!
málna79

Málna!
Drága vagy, köszi az infót!!!Én is a Gynazolt kaptam....
Igaz nem nekem szól a kérdés, de sztem 5 naposan nagyobb az esélye, hogy megtapad...statisztika!
De bárhogy is kapd vissza őket, tuti sikerül!!!!!!!Csak pozitívan...Tudod!!!!!

Én ha mennem kell, 4-én megyek......De az még messze van....
Vendég

Málna
Ebben a nagy kapkodásban mire feleszmélsz már kismami vagy :lol:

Kriszti
Az még messze van addig elmúlhat!A gynevac dolga nem az lenne,hogy nem kapsz el semmit?legalább is egy ideig!
Ha kapsz valami szuper gyogyit biztosan elmúlik!
Drukkolokl,hogy így legyen!!!Vigyázz párod nehogy elkapja!!Az aztán biztos tolná az egésszet!

Mamm
Kívánom mielöbb sikerüljön!

Kép
gabicsibe

Gabi!
Én is ez miatt bosszankodom!!!HIzs most járt le 4 napja a Gynevac-......Kissé megrendült a bizalmam..... :cry: :cry:

De nem gondolnám, hogy feleslegesen adta a doki...hisz tudja, hoyg most kezdenénk..... :roll:
Vendég

Gabi!

Ja, és még annyit, hogy no sex, még gumival sem, nehogy feljebb toljuk a fertőzést!!! :roll: MIndegy, lesz ennél hosszabb szünet is!!! :oops: :lol:

Szép álmokat mindekinek!!!Megyek dolgozni!! :lol:
Vendég

Sziasztok,
Csak most van időm benézni, gondolom már mindenki alszik! :D

Málna!
Nagyon ügyi voltál! :D Drukkolok neked csütörtökre!

Timso!
Ez egyszerűen felháborító. Az emberek annyira nem törődnek egymással. Inkább tudomást sem vesznek a másikról, az meg hogy segítsenek... :evil: Tisztelet a kivételnek! De az jó, hogy nem lett komolyabb bajod!

Sharon!
Szerintem se idegeskedj előre. Gondolom, ha nem stimmelt volna valami, akkor szólt volna a doki. Tudom, hogy könnyű mondani, de pozitívan!

Gabicsibe!
Azért csak óvatosan azzal a munkával! :D

Kriszti!
Nyugi, biztosan nem komoly. Addig meg még simán elmúlhat!

Mindenkinek, akinek kell egy kívánság teljesítő tündérke: Kép
Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Sharon! Ne idegeskedj!!!!!!Majd a dokid megmondja a frankót, hogy nincsen semmi baj, minden ok.

Kriszti! Kívánom, hogy mihamarabb múljon el a baci. No sex? :? :oops: Kitartás!!!!!!

Gabicsibe! Azért ne vidd túlzásba a melót!!!!!!!!!!!

Én ma a 27. napon vagyok, a vonalzóm eggyel visszább van. Teljes Pms..... :cry: Ez sem a mi hónapunk lesz....De mit is vártam? :?

Kép
vikike0429

Lányok!

Aranyosak vagytok, hogy próbáltok megnyugtatni, de azért még mindig be vagyok tojva! Az első vizsgálatnál nem volt a saját dokim és más vizsgált meg, ami két percig sem tartott, csak azt nézte, hogy méhen belüli-e? És annyit mondott, hogy kb 5 hetes, én akkor 6-nak számoltam, gondoltam tök mindegy, de most, hogy kiderült, hogy az első hetet valahogy kihagytam én akkor már 7 hetes voltam és a baba 5 hetesnek nézett ki, szóval ezért a hatalmas aggodalom. Bár tudom, hogy az is lehet, hogy nem középidőben volt az ovuláció stb..., de holnapig halálra fogom izgulni magam!

Jön valaki holnap, korán reggel???

Bocs, hogy ennyire önző vagyok, hogy csak magamról írok, de képtelen vagyok másra gondolni. Most vagy kezdek becsavarodni, vagy a terhesség ennyi aggodalommal jár??? Pedig én nem voltam ilyen aggódós csaj!

Miért nincs már csütörtök!!!
sharon

Sharon
mekkora volt a petezsák mikor nézték???ne izgulj,biztos nem lesz semmi :oops: :oops: és mindjárt csütörtök :lol: :lol:

Málna drága
relativ hogy melyik a jobb,Lukréciának az 5 napos nem maradt meg,most a 3 napossal kismama :oops: :oops: az 5 naposnak az a veszélye hogy kevés marad meg addigra,ha sikerül nincs gond,viszont ha nem akkor nincs fagyi.de látod itt volt akinek az 5 napos sikerült,azt mondják annak nagyobb az esélye :oops: :oops: hát kinél igy,kinél ugy.neked az 5 napos lesz a siker :lol: :lol: :lol:

Krisztikém
szerintem addig el fog múlni,nem lesz probléma :lol: :lol:

mamm
de jó hogy irtál :lol: :lol: :lol: drukkolok a spontán babónak :lol: :lol:

bibar

jezsoerika!
a macaról én is hallottam és próbáltam utána járni, Tesom utána járt, hogy aloe veras dolgokból mit ajánlanak meddő pároknak és neki is ezt javasolták, meg még egy csomó mindent, de mi csak ezt a macat és az aloe vera berry-s gélt próbáljuk ki, meg a vitaminokat.

a macaról pont ma kaptam tesomtól egy rövid leírást, bemásolom ide, hátha mást is érdekel:
"

Maca. Az inka birodalom harcosai Maca gyökeret fogyasztottak harcba indulás előtt, hogy erejüket növeljék. 500 év elteltével újra felfedezték ezt a növényt, és rájöttek, hogy növeli az erőnlétet, a libidót, és a nemzőképességet. A kísérletek eredményét urológiai orvosi szaklapokban le is közölték. A Maca kivonattal etetett rágcsálókná1 kimutatták, hogy energiájuk, fizikai ellenállásuk szexuális tevékenységük erősödött.

Jó hatású a mellékvesére, növeli az energiát és életerőt. Ezért a Maca szedése ajánlatos azoknak, akik foglalkozásuknál fogva plusz energiát igényelnek. Erősíti az immunrendszert, és a szervezet fő életfunkcióit egyensúlyban tartja. Lassítja az öregedést is. Enyhíti menstruációs tüneteket. Segíti a petesejt érést. A férfiaknál segít a normális szexuális működés helyreállításában, a libidó növelésében, a merevedésben, és a spermatermelésben. Egyre népszerűbb az élsportolók körében, energia, ellenálló képesség növelésére."

Amúgy a páromnak is c-vitamint és e-vitamint kellett szednie mikor rossz volt az eredménye és utána sikerült 7-ből 7 petesejtet megtermékenyíteni, ezért is gondoltuk, hogy most ismét felturbozzuk magunkat vitaminnal és hátha a következő lombiknál is ilyen jó eredmény lesz, sőt még jobb, mert meg is marad a baba és meg is születik. :lol:
De azt se bánjuk ha spontán összejönne! :P

Nefke
nefke

Kép

Sharon!
Szerintem természetes, hogy ennyire aggódsz. Tuti, hogy én is ilyen lennék. :) De próbálj kicsit megnyugodni, mindjárt itt a holnap!

Nefke!
Ezek szerint a Maca-t nő is szedheti. Ezt nem tudtam. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibar!
Írtam püt!
Sharon!
Ne aggódj,minden ok lesz!Mikor volt az utolsó mensid első napja?És igen petezsák?
Bariném?
Én mindennap szólnék apának,ha lehetne!
Kriszti!
Én ilyenkor beleültem egy lavor melegvízbe és beletettem 2-3kg sót!Csodákra képes ja és ugyanúgy Gynazol kúp természetesen!
Gabicsibe4
Jól teszed ha eltereled a gondolataidat és dolgozol közben.Az a lényeg,hogy ne fizikailag terheld le magad!
Vendég

Bibar!

Nem mértek semmit csak azt nézték meg, hogy méhen belüli-e? Van UH képem, de annyira kicsi rajta, hogy alig látszik. Mivel nem a saját dokim volt, tényleg nem nagyon foglalkoztak velem, nagyon sokan voltak és nem volt idő semmire!

Benszi!

Április 3. az utolsó mensi első napja, tehát kedden voltam 9 hetes és nem 8 ahogy én számoltam. Az első hetet valahogy kihagytam! Pedig azt hittem tudok számolni! :cry:
sharon

Lányok! Még ezt találtam a macaról!

Amúgy nekem tesom azt mondta, hogy én is szedhetem nyugodtam, mert nekem is jót tesz és napi 2x1-et kell szedni, de most csak 1x1-et szedünk, mert akkor kitart addig míg tesommal találkozunk, nekünk ő szerzi be :lol: ű
Amúgy még nekünk ajánlottak, teát (ezt nem használjuk), meg egy nature min kapszulát, ez immunerősítő vagy valami ilyesmi és ezt is szedjük. Meg a dr. Lenkei féle vitaminokat.
Remélem hatása is lesz!
Na, akkor amit igértem!

Forever Multi Maca

Összetevők:

- Maca Vibe
- Tribulus Terrestris
- Muira Puama
- Catuaba
- L-Arginine
- Saw Palmetto
- Pygeum Africanum
- Q10 Koenzim

Kiszerelés:
60 db tabletta

Hatás:
Elősegíti a nemi érés folyamatát, erősíti a libidót, erősíti az immunrendszert, általános regeneráló hatású, szellemi erősítő is! A tapasztalat azt mutatja, hogy a MACA fogyasztók hosszabb ideig élnek, vitálisabbak, termékenyebbek!

A MACA több ezer éve ismert növény, a dél-amerikai indián asszonyok és férfiak szinte gyermekkoruk óta folyamatosan használják természetes formában. A Multi-Maca nem egyszerű Maca készítmény, hanem komplex, egymás hatásait kiegészítő és erősítő "gyógynövény kivonatok" együttese. A termék magas aminosav, ásványi anyag, vitamin (B, C, D) tartalma növeli az izomzat terhelésének határait, a szexuális teljesítményt, erősíti a nemi érést, a hímivarsejtek száma nő, a terhelésük gyorsul és erősödik. Elősegíti a hormonok termelődését. Afrodiziákum jellegű. A libidót rendkívül növeli. Harmonizálja a menstruációs ciklust. Erősíti a stresszel szembeni ellenálló képességet, gátolja az amnéziát, a szellemi leépülést.

Kinek és Mire:
- serdülőtől felnőttig
- nőknek és férfiaknak egyaránt

Férfiaknak:
nemi szervi okból adódó meddőség, hímivarsejt-problémák, prosztata- és hereproblémák, merevedési zavar, impotencia, nemi szervi gyulladások leküzdése, frigiditás, férfi menopauza

Nők:
menstruációs problémák, menopauzás problémák, az emlő megbetegedései, petefészek, méhen belüli problémák utáni rehabilitáció, sportolóknak, testépítőknek az anabolizmus fokozására, a teljesítmény növelésére.

Q10:
előenzim, a szervezetben konstans mennyiségben található. Az öregedéssel egyre csökkenő mennyiséget pótolhatjuk. Külső bevitelével lassíthatjuk a bőr belső szerveinek öregedési folyamatát.

Nefke

Még csak annyit, hogy a párom nem hisz semmi hokuszpokuszban, de a macaról is ő hallott jókat és így ő mondta, hogy vegyünk és szedni fogja. Nálunk ez nagy haladás, mert tényleg nem szed semmit csak úgy magától.

A Lenkeit is ajánlották és mivel több helyről hallottuk, hogy jó így ezt is kipróbáltuk.
Annyi biztos, hogy én a Lenkeitől sokkal tovább fent tudok lenni, így most áttérek az esti vitaminbevitelre, hátha akkor könnyebben ébredek fel! :lol: Bár még csak kb. 3 hete szedjük.
Nefke
nefke

Sziasztok!

Nefke

Köszi az információt. Egyre jobban érdekel ez a maca. Ezt a gyógynövényboltban is lehet kapni, nem receptes?

Kriszti

Sajnálom a bacit. Amennyire örültél a kirándulásnak, poruljártál.
De 6-ig még rende jösz :!:
Én ezért nem megyek strandra, szabad vizbe. Mindig porul jártam.
Pedig a gerincem véget elő lenne irva.

Sharon

Ne idegeskedj, többet árt mint használ. Az a naptár csak egy papir
darab. Holnap látod a babyt éppen, egészségesen. Minden rendben lesz.

Gabicsibe

Szoritok, hogy ez az inszem sikeres legyen. Ne vid tulzásba munkát. Párod gyógyul?

Mindenkinek szép napot, jó egészséget, kismamiknak pihenést, akiknek meg kell megy a baba tapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sharon
az én számitásaim szerint te 8 hetes vagy :oops: :oops: ha kiszámolod akkor kedden töltötted be a 8 hetet,és jövö hét kedden töltöd a 9.-et.
nekem 16.ától számolják és hétfőn töltöttem a 6 hetet :oops: :oops:

bibar

Szerintem gyógyszertárban nem lehet kapni.
dm-ben is lehet állítólag, de én még méhpempőt se kaptam ott, bár elég sokat járunk oda, mert szeretem a dm termékeit.
Pesti vagy? Esetleg ha úgy alakul tesomon keresztül tudok szerezni Neked és összefutunk és oda adom.
Jövő héten találkozok vele, lehet, hogy a hétvégén is, de ez nagyon nem biztos!
Nefke
nefke

Bibar!

Én is így számoltam, de az öröknaptár szerint kedd már a 9. hét első napja.
sharon

Sharon!
Én is úgy számoltam,mint Bibar,hogy 8hetes és 1napos vagy!Tehát a 9.hétben vagy ez igaz!Miből gondolták,hogy kicsi a baba?
Ilyenkor a baba ülőmagassága kb:14-25mm!Ha nem mértek,akkor mi alapján viszonyítasz?
Vendég

Bibar!

A babafalva oldalán csináltam egy próbavonalzót és az is az én eredeti számításomat igazolja és azt amit Te is számoltál nekem! Akkor az a hülye naptár miért mutat egy héttel többet??? Tiszta hülye vagyok, miért nem bízom saját magamban, egy hülye naptártól teljesen kiakadtam!
sharon

Ha ilyen hülye leszek a terhesség miatt saját magamat nem fogom tudni elviselni!!!!
sharon

Sziasztok!
Bibar, Drága, de széééép a vonalzód!!! :D

Sharon, tudom, könnyű mondani, de próbálj meg nem idegeskedni! A holnapi uh-on kiderül, hogy milyen szép babád van!!

Kriszti, sajnállak a fránya baci miatt, de biztos elmúlik, mikor kezdessz a Deca-val!

Gabicsibe, annyira de annyira szorítok, hogy sikerüljön végre Neked is. Már nagyon megérdemelnéd!

Férjem is szedte egy darabig a Macá-t az első beültetés előtt. (Én a DM-be vettem.)Bár nem különösebben hittünk benne (mert ugyebár nálunk a semmiből kellett volna varázsolni valamit). De most pozitívabbak vagyunk és megpróbálom szedetni vele. Bár azt mondta, inkább az E-vitamint szedné. Abból mennyit ajánlatos naponta beszedni??? Szerintetek, ha a Macá-ból napi 1-et szedne, az érne valamit az E-vitaminnal együtt? Bocs a sok kérdésért!
Méhpempőt bioboltba vettem.

Továbbra is nagyon szurkolok mindenkinek! Pocakosoknak pedig jó pocaknövesztést!
süni76

Lányok!

Most, hogy végre kiidegeskedtem magam, már tudok másra is figyelni. Bár nem pesti vagyok, de van egy nagyon jó hely Pesten, amit én ismerek, ahol szinte minden bio készítményt meg lehet kapni ami a piacon van. A pontos címet nem tudom, de a Hungária körúton van, ahol a sportaréna van az mellett van egy TTL lakás textilbolt és az mögött van. Herbaház a neve, egy fehér épület, kék tetővel. Akkora, hogy én három órát úgy voltam bent, hogy azt hittem 10 percig voltam bent. Rengeteg bio készítmény, vitaminok, ásványi anyagok.... igazi kincsesbánya ( van maca vibe is). Ha valakinek vitaminokra van szüksége itt biztosan mindent megtalál, a bioboltok is itt vásárolnak!
sharon

Sziasztok!

Megvolt tegnap az UH: a nyálkahártya 9,9 mm, úgyhogy pénteken beültetés. Már kapom a progi szurit és az Utrogestánt. Drukkoljatok!
ballagyo

Sziasztok!!!

Küldöm mindenkinek a drukkjaimat, babatapikat, tüszőnövesztőket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Velünk semmi különös nem történik, ezért nem írok, inkább csak olvaslak benneteket!!!

Puszi mindenkinek!!!

manda

Ballagyo!
Megy a drukk ezerrel!
Vendég

Sharon!
Ebben a bioboltban van méhpempő is? nem a kapszulára gondolok most, hanem amit mézbe kell tenni?!
Amúgy jól emlékszem, hogy a párod is szedte ezt a maca izét?
Nefke
nefke

Sziasztok csajok!

Ne aggódjatok,nem viszem túlzásba a munkát :lol: Nem erőltetem meg magam egésznap a gép elött ülök!Mindenkinek köszi a drukkot!!

Sharon
Nem gondoltál még arra,hogy rossz az a naptár?Dobd el!!Ne aggódj annyit,mert árt a babának!!Minden rendeben lesz az uh-on meglátod!
gabicsibe

Szép napot mindenkinek!!!

Sharon!
Azt a rossz naptárt tényleg dobd ki!!!!Ha ketten is 8 hetet számoltak,akkor a naptárad téved!!!!! :wink:

Ballagyó!
Ez szuper hír!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem is sikerült elérnem a BMC-t, holnpa újra kell telefonáljak!Jajj, én is tűkön ülők! Nem tudom, kivel beszéltem, de nem mondott semmit...... :( De felírt mindent, és holnap kiderül az igazság!!! :lol: Itt mostmár csak az a bökkenő, hogy nem tudok negatív leletet vinni ha megyek....Ettől parázok, hogy ez miatt nem kezdjük el.....
Na, majd lesz valahogy!

Frissítek egy táblát, csak megiszom a "reggeli" kávém! :wink: :lol:
Vendég

Baby!
Veled mi van???Olyan régen nem írtál!!!!!!!!!!!! :roll: :roll:

És Te Mesi????Merre vagy??????????? :roll: :roll:
Vendég

Kriszti!
szerintem a stimu alatt is kikezelnek.Nem hiszem,hogy ez befolyásolná az eredményt!
Drukkolok holnapra!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

Na, lassan készülök spinningelni!!!De jövök még ma!!! :wink: :lol:
Vendég

Sharon, Nefke!
Köszi nektek a jó kis infóért! :lol:

Ballagyó!
Ez tuti jó hír! Nagyon szurkolok!

Kriszti!
Jaj de drukkolok, hogy kezdhessetek! :)
Teljesen megértelek, engem is idegesít a mi bacink, de hát majd túlleszünk rajta. :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Mindnnkinek megy a drukk!! Pár napig nem leszek, mert el kell utaznom (sajnos nem pihi, hanem meló :( ), remélem utána csupa jó hír fogad majd!!!

Sharon, Ballagyo, Málna!
Sok sikert a következő napokhoz!!!!!!! Ne izguljatok, mindennek rendben KELL lennie! :wink:

Kriszti!
Remélem, ez a baci nem odázza el a várva várt napot!!! Baciűzők: :evil: :evil: :evil:

Csibe!
Nagyon nem írsz, remélem, csak Bibar-féle óvatosság, mely reményre adhat okot :lol: :lol: :lol: Azért megy a drukk!!

Gabi!
Jól érzem, hogy te nem vagy Gynevac-párti? Na majd Zsókuciékkal, Krisztivel megmutatjuk!! :D :D ( Bár úgy lenne!!) Remélem, minden oké és a száműzött báránykák után a váltás szerencsét hoz! :lol: :lol:
gil

Gil! Azért ne hajtsd halálra magad!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?