Lányok! Még ezt találtam a macaról!
Amúgy nekem tesom azt mondta, hogy én is szedhetem nyugodtam, mert nekem is jót tesz és napi 2x1-et kell szedni, de most csak 1x1-et szedünk, mert akkor kitart addig míg tesommal találkozunk, nekünk ő szerzi be

ű
Amúgy még nekünk ajánlottak, teát (ezt nem használjuk), meg egy nature min kapszulát, ez immunerősítő vagy valami ilyesmi és ezt is szedjük. Meg a dr. Lenkei féle vitaminokat.
Remélem hatása is lesz!
Na, akkor amit igértem!
Forever Multi Maca
Összetevők:
- Maca Vibe
- Tribulus Terrestris
- Muira Puama
- Catuaba
- L-Arginine
- Saw Palmetto
- Pygeum Africanum
- Q10 Koenzim
Kiszerelés:
60 db tabletta
Hatás:
Elősegíti a nemi érés folyamatát, erősíti a libidót, erősíti az immunrendszert, általános regeneráló hatású, szellemi erősítő is! A tapasztalat azt mutatja, hogy a MACA fogyasztók hosszabb ideig élnek, vitálisabbak, termékenyebbek!
A MACA több ezer éve ismert növény, a dél-amerikai indián asszonyok és férfiak szinte gyermekkoruk óta folyamatosan használják természetes formában. A Multi-Maca nem egyszerű Maca készítmény, hanem komplex, egymás hatásait kiegészítő és erősítő "gyógynövény kivonatok" együttese. A termék magas aminosav, ásványi anyag, vitamin (B, C, D) tartalma növeli az izomzat terhelésének határait, a szexuális teljesítményt, erősíti a nemi érést, a hímivarsejtek száma nő, a terhelésük gyorsul és erősödik. Elősegíti a hormonok termelődését. Afrodiziákum jellegű. A libidót rendkívül növeli. Harmonizálja a menstruációs ciklust. Erősíti a stresszel szembeni ellenálló képességet, gátolja az amnéziát, a szellemi leépülést.
Kinek és Mire:
- serdülőtől felnőttig
- nőknek és férfiaknak egyaránt
Férfiaknak:
nemi szervi okból adódó meddőség, hímivarsejt-problémák, prosztata- és hereproblémák, merevedési zavar, impotencia, nemi szervi gyulladások leküzdése, frigiditás, férfi menopauza
Nők:
menstruációs problémák, menopauzás problémák, az emlő megbetegedései, petefészek, méhen belüli problémák utáni rehabilitáció, sportolóknak, testépítőknek az anabolizmus fokozására, a teljesítmény növelésére.
Q10:
előenzim, a szervezetben konstans mennyiségben található. Az öregedéssel egyre csökkenő mennyiséget pótolhatjuk. Külső bevitelével lassíthatjuk a bőr belső szerveinek öregedési folyamatát.
Nefke