Tegnap fél nap ütvefúrják a betont nem messze, ehhez képest a kutyaugatás...
Votiv

Szegény csajszid

de nem Te tehetsz róla, az biztos! és az aloe nem használhat rá? vagy a körömvirágolaj? Ezekszerint külön szobában is alszik Liliróza? Akkor tényleg lehet vmi abban, hogy ha távolabb van a mamijától, akkor ritkábban ébred. Akkor én még jól kicseszek magammal, mert még mellettem alszik Bence és ennek megfelelően 2-3óránként szopi...
Mása

Nagyon boldog névnapot!!!

(bocsi, hogy ma írom, de tegnap nem jött be a babanetem

) Ne aggódj, nem lesz semmi baj, Levente tudja a dolgát és még bent marad egy kicsit!

Orsika arcocskája hogy van?
Fibi

Szuper, hogy használt a kezelés és nincs puffadt láb!

hasleszállás éljen!

Kutyás szori tényleg

meg a szomszédok is elég bunkók, ha így reagálnak... Engem is baromira zavar, amikor a kisebbik ebünk üvölt (pláne ha épp feleslegesen, mert pl. egy utcával arébb elmegy vki...), de képtelenek voltunk lenevelni róla, már felnőtt kutyaként került hozzánk... persze néha kétségbeesésemben lementem és ordibáltam vele, hogy fogja be, de csak 1-2 perc erejéig hatott... szóval nem tudom, mit lehetne tenni. Meg ha sikerülne is lenevelni, sajnos az egész utca tele van hasonlóan ordibáló kutyával... szóval lehet hogy az embereket tényleg nem érdekli vagy már mindenki hozzászokott, ki tudja?

És minden nap mész nadi kezelésre? Ez miből áll?
Rylie

Jaj de jók a képek, Kamilla szuperédes!!

és látszik, hogy tényleg milyen jól érezte magát

Bocimintás babakocsi király lehetett, nem csoda hogy azután már minden unalmas!
Zsan

Na ettől én is hátast dobtam, amikor anyámék felajánlották, hogy elviszik Bálintot pár napra... de nem adtam!

Kitartááást Neked, Merse nemsokára jönni fog, ne aggódj!

(de tökre megértelek, én is átmentem ezen...)
Tinu

Mi történt tegnap, hogy Tündi ennyit balhézott? És még mindig ennyit kell orrszívózni?
Curse

Nem semmi Adél mutatványa!

És nem minden fog jön egyformán fájdalmasan, legalábbis Bálintnál volt olyan, hogy észre sem vettük, és volt amikor már hetekkel korábban üvöltött miatta... Remélem Adélnak több ilyen "szerencsés" foga lesz!!
Zuzi

Morgós Panna haláli lehet!

Alsógatyás Tomi

pohárból iváshoz meg nagy gratula Bazsónak! Idegörlő dolgokhoz meg előre is kitartást! remélem gyorsan átestek rajtuk!! Tényleg, Ancsiéknál mikor lesz net? jól vannak, ugye? Bazsós kép állati jó Rólad (no meg Bazsóról

)!
Neet

Kitartás és sok +++++++++++++++++
Kata

Meggy- és cseresznyeszüret rulez!

tényleg jó lesz u.az a póló, a végére majd piros lesz

Rizskúra csak tegnapelőtt volt, tegnap és ma már ettem mást is és még semmi pötty vagy hólyag, hurrá

asszem tényleg elmúlt.
Nuk

Klassz férjed van és hajrá kertiparti!!

Zsiga meg nagyon rendes kutyus, ha ilyen szépen sétált Veletek!
Barbi

Suliidőszak meddig tart?
Vica

Jaj, sok ++++ Nektek a gyakori ébredésekhez!! És Te is szép vagy!!

(nem értem miért mondasz mindig ilyen negatívokat magadról, amikor IGENIS csinos vagy és szép!!)
Indi

Kezed hogy van mostanában? rendebjött már? megérzi még a frontokat?
Rec

Hát elég érdekes ez a babakocsi...