A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok :)

Gyors bekukk, csak hogy vagyok, de sokat szeretek lustálkodni... :oops: Anyóséknál voltunk hétvégén, tettem-vettem-pihentem :)

LENI!
ISTEN HOZOTT IGNÁC :) Grat. a családnak meg aaz újdonsűlt nővérednek ;)

Deni,
kiütések... :shock: :x :evil: Remélem már nincsenek! ++++++és kitartás az éjszakákhoz. Szerintem húzhatod a strigulákat és ilyen jó gyerkőcöknél max. 15 lesz évvégéig ;)
Keményedek, görcsölgetek, hiába a magnézium :( Mi lenne, ha nem szedném :shock: Szóval remélem még bent marad Levente legalább 1,5 hetet :roll: Na, jó, annyira azért nem gáz a dolog 8)

Curse,
köszi a megnyugtatást salbutamol-ügyileg ;) Remélem segít és a babó még odabent csücsűl egy darabig ;)

Indi,
grat. Dominónak az első lépésekhez :) Kolbász-szalámi sztori :lol: :lol: :lol:

Még sokat akarok rejagálni... de kicsit fáradt vagyok má' :roll:

Ja,
Nuk,
menjen az ilyen rokony....... :evil: Nem is értem hogy lehet valaki ilyen zizi :evil:

Fibi,
nektek meg drukkolok, hogy mihamarabb megtaláljátok az igazi fészketeket ;) Akár ugródeszka, akár nem! ;)

És a pénteki látogatónkrol majd rakok fel képet. Annyit elárulok, hogy zabálnivaló ;) De Ti úgyis tudjátok ki volt itt, mert megírta 8)

Na, L

Mindenkinek szép, nyugodt éjszakát kívánok! :)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsána!
A kis szégyenlősöd hamarosan kibújik! Hidd el, nem fog bent maradni :wink: :lol:

Fibi!
Nekem is szokta mondani a szomszéd, hogy hallotta B-t hisztizni. Mondom is neki, hogy nme csoda, napjában 3x mindig szokott 8)
kutyaugatás: hát, az a poén, hogy mi ezért nme szeretünk Esztergomban aludni, kertvárosban (vidék, csend és nyugalom), mert annyi kutya ugat. Volt, hog Tomi annyira felhúzta magát, hogy éjjel egy szál alsógatyában kirohant kutyát kergetni :lol:

Indi!
Ez most azt jelenti, hogy nem értesz egyet? :?
leírod, mi bánt? Nem tudjátok megbeszélni?

Kata!
De írigy vagyok arra a kertre :D
zuzmo1

Zuzi :) ez most azt jelenti, hogy aranyból van minden szavad és hozzátenni sem lehet :wink: Nagyon is egyetértek. Főleg kisgyerekeknél kulcsmondat :)

indianyo

sziasztok,
ezt találtam, és eléggé elgondolkoztatott...
nekem tetszett, de erről egy szót se... :wink:
http://velvet.hu/poronty/2007/05/28/ros ... szavaival/

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vasárnap este 8 helyett éjfélkor feküdtem le... Reggelre tök kóma voltam. De anyósék elmentek délután, úgyhogy én meg itthon hagytam a picinyemet apjával és elmentem bulizni. Kollégákkal kertipartiztunk! Az én ügyes férjem 2 óránként felhívot, hogy evett, fürdött, elaludt, olyan büszke vagyok rájuk. Annyira jól esett kicsit lazítani!

Viszont ami nem esik jól...: mikulás kissé korai látogatásával tisztelt meg... :cry: :cry: :cry: Szerettem volna kicsit tovább húzni...

Fibi:
Kutyatartáshoz intelligencia is kell. Én pl nem tudom elviselni, hogy a Zsiga este kint ugat, mert belegondolok, hogy a szomszéd esetleg pihenne, vagy akármi. Többek közt ezért van bent éjszaka az ölebünk.

Zsanci:
Kitartás!!!!!!!!

Indi:
Remélem ma már jobb a kedved!!! Vegyél példát róla: :D :D

nukada

[quote]P írta:élda: ringatásos elaltatás: szülő = kellék, gyerek nem tud önállóan aludni, ha majd nagy lesz és nehéz, mit csinálsz? Hát egy: azt majd akkor kitalálom, minek basszak ki vele már akkor, amikor még kicsi és könnyű?
Zsanci által belinkelt cikkből

Kimegyek és fekete festékkel a házunk falára írom!!! Ugyan is engem mindenki azzal basztat, hogy minek van ölbe állandóan a gyerek, ha sír?!?!?!?!

nukada

Ááááá, reggelre tökre leszállt a hasam :D :D valami tuti jó dolog történt tegnap a prána nadin :lol: és a lábam sem duzzadt :D

Zsána, ki megy elöbb szülni? :wink: na, jo, csak idörendi sorrendben 8)

KépKép
fibi

Nuk,
nekem is ez volt az egyik kulcsmondatom...
engem/minket is mennyit basztattak érte...
és képzeld el, az 5 éves fiam már leszokott arról, h ölbe ringatva altassam el... :lol:
(szóval, van remény...)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Biztos én vagyok defektes, de nekem a mai napig jól esik, főleg, ha van valami bajom, hogy "ölben" alszom el...

Fibi, Zsanci:
Szüljetek együtt! Ha már Votivnak és nekem nem jött ösze... :cry:

nukada

Fibi,
nekem még nem szállt le a hasam, és semmi jele a szülésnek... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nagyszülök nálunk ugyanigy reagálnak, hogy majd elviszik Bálintot, jáááááááj :x annyira nem értik....
és pánikkeltés engem is érint, tudod :wink: de most valahogy nem izgat semmi sem, lesz ahogy lesz :P Bár amikor Zsoló ma reggel aszondta, hogy részéröl akár ma este is szülhetünk, kicsit betojtam, hogy tényleg közel van a nagy nap :lol:

Nuk,
sztem nem vagy defektes, ez természetes dolog :) nekem ha rémálmom van, akkor esik jol páromhoz bujva visszaaludni.
És kutyatartáshoz jaja! nemcsak IQ kell, hanem EQ is, nagyon egyetértek!!!!

Zuzi,
Tomi alsogatyában :lol: Nálunk volt ugyanilyen szitu többször is, csak Zsoló kapával a kezében kergette a kutyát az éjszaka közepén :lol: tuti mutogatnak rám a szomszédok, hogy "annak a férje a dilinyós" :? :mrgreen: de le vannak ejtve.

Mása,
köszi :) ugye Leventéd még jól érzi magát bent? 8)
fibi

Sziasztok!
Bocs, h. ismeretlenként zavarlak Titeket, annyi kérdésem van csak, h. szült-e már valaki Bardóczi (Bardóczky?)doktornál?
Ha igen, légyszi írjátok meg a tapasztalataitokat! Köszi előre is!
dtulcsi

Dtulcsi,
üdv itt, vannak sokan, pl Kisün, aki épp nyaral, de ha visszatér, amjd kérdezd meg újra és beszámol. :D A többiek meg írnak úgyis hamarabb :)

Többiek,
én kéész vagyok. És és és nem akarok többet tanulni meg angol irodalommal foglalkozni.., csak meglesz az a jegy, nem igaz? Nem is a jegy izgat, de nem akarok akkorát égni holnap, mint a Reistag..
És Eszternek meséltem,h megyek vizsgázni és ez micsoda egy kaka életérzés, és ma reggel is azt mondta nekem, hogy anyu, sírni fogsz, mert nem leszek ott veled és a bácsik meg kérdezgetnek, ne sírj, vagy valami ilyesmit, és asszem a reistag se érdekel, mikor ilyen lányom van!!! :D

És felajánlotta, h elvigyem magammal a kutyusát (Caramelt, Votiv, ezt még anno tőled kapta :D ), aki manapság a number one állatja lett, szal el vagyok olvadva de nagyon.
És igazából nincs mitől tartanom, de azért a zabszem sehova se fér el...
Majd beszámolok, meg olvasok is rendesebben, most max a popcorn és a readonlyzás jöhet szóba, de inkább az sem.
neet
neet

MÁSA boldog NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LENI ÓRIÁS GRAT a Fiúcskához és milyen szép neve van :)

Gabi: melyik az a szuper turi ahol voltatok??? Mostanában én is erre gerjedek 8) Házikófotó hmmmmmm

Domicsek éljenek az első lépések!!!!!!!!!!!!!
Indi: mit szólsz egy csütörtöki vizithez??? (feltéve ha nem lesz égszakadás :( )
Én kiflit adok a dednek ha nagyon nyavajog...ja látom más miatt kérdezted :(

Deni: babakocsi galambszürke, nem olyan vészes, csak az élénkebb színeket én jobban szeretem. pl az előző babakocsink az fekete-vajszínű bocimintás volt :P Remélem elmúltak már a hólyagok!! és a fiúk is újra alszanak rendesen este!

ZSan: én nem olvastam végig a cikket, de a Suttogót rühellem! A kórházba a szomszédlánynak volt ilyen és akkor beleolvastam és olyan nagyon ..nem jut eszembe szó rá, hogy minek találtam.
És enyém gyerek még mindig szopival alszik el és ettől függetlenül tudja, hogy az evés az étkezőszékben zajlik :)
neked meg++++++++++++

Fibi:+++++++++++++++
és ha egyszerre szültök Zsancival akkor MG lesz a karmester??

Rylie
rylie

Deni,
De jó, h múlnak a kiütések :D csak így tovább +++++++++!!!!

Deni, Zuzi,
Adél többféleképpen is közlekedik (forgással, vagy hátratolatva), de a csúcs, h ki merevíti vmelyik irányba a lábát, azon az oldalon megemelkedik és tolja előre magát. Nagyon vicces, de hatékonynak bizonyul :lol:

Zuzi,
Szerintem nem leszünk mi olyan szerencsések fogzás ügyben. Kizárt dolog, mi mindig is pechesek voltunk. Bár az is megfordult a fejünkbe apával, h Adél azért ennyira jó gyerek, h bevállaljuk a másodikat, aztán ő meg jól megszívat majd minket :mrgreen:
Pannus technikája nagyon tetszik, ez a morgás :lol:

Tinu,
Tegnap elfelejtettem írni, h milyen szuper a csajod :D Jó, h betetted a képet :D

Gabi,
Neked is szintén elfelejtettem írni, h nagyon tuti helyen laktok :D Jó nagy a kert, de szerintem így szuper. Szomszédok vannak egyátalán?

Kata,
Én is akarok egy ilyen szomszédot :wink:

Zsanci,
Hajrá!!! :)

Nuk,
Pihizésed jól hangzik :D bár csak apa is nálunk ilyen bevállalós lenne.

Neet,
Zabálnivaló csajod van :D

Kép Kép
curse

KÉPEK
Voltunk ZOOba, Kamilla teljesen odavolt :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

R
rylie

Aztán Balcsin is voltunk, nagyon jóóó volt.

Kép
Kép
Kép Kép

na abbahagytam :)
R
rylie

Rylie, de jóóó! irigykedem csak, micsoda klassz napjaitok voltak!! :D
és akkor ezek szerint már makkegészségesek is vagytok :D éljen!

Johi, tegnap a dédinél voltunk vendégeskedni, azért nem leltél volna minket itthon, egyébként alvásidő most már teljesen instabil Istiniél, úgyhogy ha legközelebb erre jártok, csörgess csak meg!

Zsanci, még hogy én nem nyavajogtam eleget az utófájásokról? :D még a szüléssztorim is tele van vele :D ráadásul kellett még nekem bellis perennis, meg a bába-féle uterotonikum... hahh, aszittem megpusztulok. de engem kapartak is, azt hittem ezért fáj olyan orbitálisan :roll: ezek szerint nem csak én jártam így, szegény Leni!

Indi, ha jól emlékszem még te kérdezted, hát most már úgy lett hogy Liliróza esti fürcsi után megy a szobácskájába aludni... és kb 9-től nyomja hajlani 2-3ig, aztán szopi után megint visszateszem, és durmol 5-6-ig, és akkor már nem szoktam visszatenni, mert ekkor vagyok én meg a leghullább... most ennyiben maradtunk, kicsit jobban tudok pihenni, ő meg kifejezetten sokkal jobban. de ettől még imádjuk egymást, és szinte egész nap rajtam van :)

viszont szegénykének iszonyúan veszkődöm a bőrével, rettenetesen szeboreás, újszülött-aknés, sztem ekcémás is, ráaádsul folyton száraz, koszmós, savós, viszketős stb. :(
már minden csodaszart kipróbáltam, napi 2 kg koszmót kaparok a fejéről (már 1-2 óra múlva is tele van), és ha megint belobban az arca, nem is tudom mit csináljak :( az előbb néztem hogy a füle mögött úgy berepedt (pedig este kentem be), hogy vérzik neki :(
persze folyton lelkifurdalásom van, hogy rosszul gondozom, vagy a tejemtől ilyen, vagy tőlem örökölte meg ilyenek. ne is próbáljatok vígasztalni, nem nyugszom amíg ilyen fájdalmasan beteg a kis bőre szegénykémnek :(

Neetnek nagyon drukkolok, hidd el, piskóta lesz!!!

Zsanci, ték it ízi, már csak órák kérdése!!!

mék világgá...

votiv 8)
votiv

Votiv:
Ne menj világgá, mert még a végén kénytelen leszek megfenyegetni téged, hogy jövő héten meglátogatunk!!! Kedden megyünk megint fejlesztőzni, de most a párom nem fog tudni jönni...
És tudom, hogy a mű szarokat nem szereted, de én vettem Babé koszmó elleni sampont Rékának és két nap múlva elmúlt!!! A kamillás dunsztot próbáltátok??? Rékának is vérzett a füle mögött, meg a fülcimpája is, és az is elmúlt ettől a sampontól. Meg a szemöldöke is ilyen "izés" volt!

Rylie:
Édes Kamilla!

:roll: görcsök, haspuffadás, stb,stb,stb :cry: :cry: :roll: :roll:

nukada

Fibi!
De jó, hogy ilyen jó kedvű vagy! Mehetsz is szülni :lol: És a kapás sztori :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
amúgy akartam már kérdezni, hogy raktatok ki táblát a házra/kertbe?

Nuk!
Szóval újra nagylány lettél :roll: :lol:

Rylie!
Csúcs jó képek! Kamilla nagyon édes, és nekem teccik a babakocsitok is!

Indi!
Akkor jó :wink: :D Bár újra elolvastam a mondatomat, és már nem értek vele teljesen egyet :mrgreen: , azért a felnőtteknél nagyon nem bírom a sült galamb effektust :mrgreen:

Votiv!
Lilikéd milyen jó alvó! Pannus mostanában álmában is forgolódik, és kúszi előre! :shock: Teljesen kikészít, mindig attól félek, hogy lemászik az ágyról :? :shock: A bőre pedig szép lesz, nyugi!!!++++++

Neet!
Akkor egy kalappal :wink: :D Eszci annyira édes! :P

Kép
Kép
zuzmo1

Curse!
Azért ne adjátok fel a reményt fogzás ügyben! 8) És raktározd el ezeket a guruló-kúszó mozdulatokat, mert innentől nincs megállás, úgy beindul majd Adél! (én most ezt a gyors fejlődést olyan nehezen élem meg. Hol van az én kis babócám!!!)

Nukada, Zsanci!
Tényleg ez a kulcsmondta! És ha valaki engem csesztetett, hogy elkényeztetem a gyereket, mindig azt mondtam, hogy nem azért szültem meg, hogy aztán hagyjam sírni. Szomszéd csaj mindig olyan magabiztosan meséli, hogy a kislány mindig is szuperalvó volt, most 5 évesen is este fél nyolckor rácsukja az ajtót és alszik. Persze, pár hetesen hagyta 4 éjszakán keresztül bőgni :cry: Ami azt jelentette, hogy folyamatosan sírt a baba, és 4 óránkét megetette. :cry: Persze ő biztos azt gondolja, hogy én csinálom rosszul..........na de kit érdekel, ugyi? Tudom, hogy nem azért kezelhetetlen most a fiam, mert annak idején csak cicin volt hajlandó elaludni, és nem hagytam örjöngeni, és sokat dajkáltam. Egyszerűen ilyen korszaka van. Én meg próbálok örülni, hogy legalább kifejezi az akaratát :mrgreen: Az se jó, ha találgatni kell, hogy mit szeretne a gyerek.
Mindig az jut eszembe, ha valaki okoskodik, hogy az én és a gyermekem kapcsolata múlik ezeken a dolgokon, így egyedül nekem van beleszólásom. És az én felelősségem a döntés!

jujj, mit okoskodok itten :roll: mondjuk nagyon fos napom van, biztos azért.....
zuzmo1

babakocsi szakertok! ez milyen? :mrgreen:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zuzi,
:D :D :D igen, tettünk ki eladó táblát (ill. a DH tett ki) :) ahova Ti mentek, van még szabad lakás? :)
multkor azt mondta Zsolo haverja, hogy Murphy törvénye szerint, akkor fognak özönleni a vevök, ha elfolyik a magzatvizem :mrgreen: bár igaza lenne :lol:

Rylie,
fotok csucs szuperek!!! :D nagyon jo képeket tucc csinálni, és az alanyod meg egy tündérke :D

Votiv,
Lili börére homeot is probáltál már? vagy nem akarsz a homeos börgyogyászhoz elmenni? (csak tipp, nem szeretnék beleszolni)
fibi

Rec,
nagyon állat ez a kocsi :lol:

Zuz,
miért van fos napod? :(
és nagyon egyetértek, engem is cseszegettek (föleg bajai rokonok), hogy ne dajkáljam meg szoptassam örökké, mert elkényeztetem, és tiszta anyás lesz, majd nem lehet másra bizni, stb..... :x aztán most látják, hogy egy angyalka, mindenkit szeret, bárkinél ott lehet hagyni játszani, vidám és kiegyensulyozott.
fibi

Fibi, most még a dokinénk is próbálkozik (homeóval), de azért szeretném elkérni a homeós bőrgyógyásznénitek elérhetőségét!!! és köszi :)

nekem is fos napom van, Istinek meg irtóra csorog a nyála, deháta fogai már kint vannak :shock:
és asszem lázas is... Lili meg ma még nem kakkantott, úgy tekergőzik mint egy boa...
és persze versenyt üvöltenek...

Zuzi, hát amit nyertem a gáton, azt elvesztettem a vámon, vagy hogy mondják, mert Isti irtó jó alvó volt régebben, és mindig azt mondtam, de jó, ert így tudok majd valahogy pihenni úgyis, ha a Lilikénél még éjszakai műszak is lesz. Na erre most ő a komplett káosz, és Lilike kompenzál... esténként 10-11-retolódott a 8 órás lefekvése, a reggeli kelés meg 8-ról 6-7 közé, sőt, kelt már fél6-kor is vmelyik nap :roll: a délutáni alvás meg lutri... ma fejlesztő után hazafelé jövet elaludt, óvatosan felcipeltem a lépcsőn, finoman betettem az ágyba és akkor egyszer csak kipattant a szeme :x aszittem kiugrom az ablakon... ehhez képest Lilikét elaltatom, leteszem vagy a karomban tartom, és Isti visíthat mellette, arra se kel fel :lol: edzett csaj...

Nukada, kár, hogy már bezárt az itteni patika, különben azonnal mennék Babéért! :D de komolyan!
(egyébként meg a nemtermészetes dolgok utálatáról annyit, hogy egy igazán kétségbeesett anya még langyos lónyállal meg műlónyállal is bekenné a gyerekét, hogy jobban legyen, de majd ezt te is megtapasztalod még csomószor :mrgreen:)
votiv

Votiv:
Átugorjak egy kicsivel? :wink: Ma amúgy Réka is egész nap panaszkodik, alig aludt... Fejlesztőbe menet elaludt, ott felkelt, hazafelé elaludt, itthon felkelt, séta közben elaludt, itthon felkelt... Nem szeret ittjon lenni... :lol: :lol: :lol:

Ma az egész család elment sétálni: Anya, apa, Réka, Zsiga-kutya. Olllllyan büszke vagyok a kutyinkra, mert megpróbáltam a kocsi mellett vinni és olyan ügyes volt. Amikor Zolinál volt, össze-vissza kalandozott, nálam meg mint egy tündér, úgy jött a kocsi mellett!!! :) :) :)

Zuzi:
Én is büszkén mesélem/meséltem, hogy lerakom a gyerököt este és elalszik, DE, ha sír, nyüszög, panaszkodik, akkor egyből megyek, hogy érezze, nincs egyedül!!! Nagyképűen azt mondanám, hogy erre lehet mondani, hogy nem a mennyiség számít, hanem a minőség... :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: Én nem bírnám hallgatni, hogy egész éjszakákat üvölt végig a gyerek...

nukada

Sziasztok,

A múlt héten próbált meggyőzni valaki arról, hogy az 1 évesnek semmi helye a szülők ágyában. 3 éjjel sír aztán kész. Mondjuk én ismerem ezt a fiút és a gyerekeket is, végülis tök normálisak nem pszichonyavalyások stb.... de ha semmi következménye nincs, akkor is az a 3 éjszaka :shock: nekünk ahogy nyikkan, versenyt futunk apával :D na ez sem biztos, hogy normális :wink: :? :D

Lányok, tejet mikortól, milyet milyen higításban lehet adni a dednek? Vagy maradjunk csak a jól bevált tápinál még egy ideig?

Mása,
boldog nevednapját!

Rylie,
mi is voltunk zoo, de enyém még nem élvezte ennyire :D

Kép
akata

Csatlakozom a fos naposokhoz 8) Nálunk is hasonló alvások és őrjöngések voltak egész nap, most legalább szunnyad a ded.
Gondolom ettől a hülye összevissza időtől :evil:

Rylie,
Képek nagyon jók :D Kamillád annyira zabálnivaló :D És ezek szerint a kis oroszlánt is bemutatták. Mondtam apának, h inkább zooba menjünk a kis oroszlán miatt, erre mondta, h biztos nem lehet még megnézni :evil:

Zuzi kérésére pedig :D
Kép

Zuzi,
Szerintem ez a kép marha jó, akárki is csinálta nagyon elkapta :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

képek szuperek, ZUZ naon naon jóóóóó :D és a zooooooo is

fos nap itt is :roll: anyu szerint biztos én csináltam vmit ami miatt kivan a gyerek meg nyúzom stb stb :twisted:

Vot,
kitartás, tesóméknak vmi gyógyszertári drnénis kenőcstől elmúlt hamar - olyat már ptóbáltatok? redőnyöst még mindig nem rtem el :oops: viszont ha szabadok vagytok, mi is megnéznénk a héten titeket ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

KAta :) 1 éves kortól mehet a tej és nem kell higítani. Tápi nálunk azóta nemigen szükségeltetik.

Zuz :) természetesen a felnőtteknél az én türelmem is véges :wink:

Nyavalyát nem részletezném. Én nem szeretek másra mutogatni, ha valami gáz van, de ebben a történetben én nem vagyok ludas. Születésem óta zajlik, de most kiszolgáltatott és megalázott helyzetben vagyok, így nem tudok kilépni belőle - korábban megtettem, nem is egyszer és akkor mindig nagyon jó volt.

indianyo

Kata :) rugalmas és felkészült védőnénink azt szokta mondani: WHO ajánlása szerint 1 éves korig HA, utána is még 1 évig, ha lehet, de hogy meddig valójában, azt a szülő pénztárcája dönti el. 1 éves kortól nyugodtan mehet a tej, ha a baba egészséges, jólfejlett, jól eszik. Ezeknek a kritériumoknak Ákos megfelelni látszik :wink:

Rylie :) péntek jobb lenne, csütörtökön bankba készülünk. Vagy holnap is jó.

indianyo

Votiv!
Amit nyertél a réven, elvesztetted a vámon :wink: :lol: :lol: :lol:
Pannus a kezdetekben szintén nagyon jól bírta a ricsajt, de most már sajnos nem :roll: De az alvás az, amiről mindig úgy gondolom, hogy úgyis változni fog! Nálatok is vissza fog alakulni szerintem Isti alvása!

Curse!
Köszi :oops: :D Csak kartam egy képet az én gengszeremről, mert lelkifurim volt, hogy állandóan a csajomat futtatom :lol: :lol: :lol: pedig van egy szuper bátyója :lol:

És látom, mindenkire átragasztottam a fos napomat :? :roll: :twisted: :shock: :D
nekem ingatlantehermentesítés utáni rohangálás telefonban örjöngő férjjel.......

Kép
Kép
zuzmo1

Curse!
Ja, elfelejtettem! A fotót a szomszéd csinálta az ablakból. Ő fotózott B buliján is, kb 300 képet csinált :shock: :D Még jó, hogy van ez az akcijó a media markt-ban :roll: :D Az iparművészetin tanít, és nagyon szeret fotózni.

Kata!
Szerintem simán mehet a tej. Én valahogy a tápszergyártók pénzlehúzásának tartom a ded 2 éves (sőt 3 éves) koráig való tápszerezést, ha annak egyébként semmi különös oka nincs.
zuzmo1

Fibi!
:) Úgy tudom, már nincs üres lakás, de a honlapon azt is meg tudod nézni!!!! Az árlistánál ami piros, az elkelt (asszem, vagy fordítva :D )

Indi! :)
Úgy sajnálom, hogy ilyen kaka helyzetben vagy! :cry: És tehetetlen! :twisted: Szülőkkel akkor is nagy kihívás (és most finoman fogalmaztam) együtt lakni, ha jó a viszony. Főzés: én mindig fagyasztok le kis B adagokat, amikor főzök (pl spagetti szósz, kis pörkölt, stb), hogy ha nem lenne időm főzni, vagy olyat főzök, amit ő nem annyira szeret, akkor legalább neki meglegyen a kaja. Ezzel kicsit le lehet redukálni a konyhahasználatot :?
zuzmo1

Kamilláért még mindig odavagyok :lol: :lol: :lol:

Zuzi te milyen szép vagy!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

és Bazsóra rá sem ismerek! :shock: olyan pasis :D :lol: :D
gödibarbi

Barbi!
Köszi :oops: :oops: :oops: :oops: hú, úgy zavarba jöttem :shock: :oops: :oops: :D :D :D
zuzmo1

Nekem tök olyan érzésem van, hogy valaki szül..............Pocakosok, jelentkezzetek!!!!!!!!
zuzmo1

Zuzi,
akkor max Zsána szülhet, mert én itten ülök, mint egy tülök :lol:
naditól ismét tulteng bennem az energia, mit csinálok én éjfélig :roll:

honlapjuk szerint van még több eladó lakás is, akkor nem tudom. ha aktuális lesz, felhivjuk öket, de a Liliomdomb valahogy mégjobban tetszik, mondjuk kicsit drágább is :?

és nagyon szép vagy a fotón, Barbinak igaza van!!!!
fibi

Sziasztok,

Most csak - mint mindig :oops: - egy gyors bekukkantás :)

Leni :) sok-sok gratula a picurhoz. Ignác szép név, egy bánatom van, hogy én nem választhattam ezt a nevet, mert párom vezetéknevéhez nem stimmelt :( Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek és sok-sok tejecskét és annál is több boldog percet. :)

Zuzi :) csatlakozom Barbihoz, naggggyon szép vagy. Bárcsak én lehetnék ilyen szép :roll: És Bazsó milyen helyes. Rengeteget változott. :)
És nekem is van fura érzésem, bár lehet, hogy ez annak szól, hogy ennek a hülye időnek köszönhetően napok óta szinte óránként, félóránként kel Máté. Uuuuutálom ezt a változékony időt.

Rylie :) Kamilla nagyon helyes és tök jók az állatkertes képek :) És nekem is cicin alszik el Máté és már két hós korában megkaptam, hogy jó lenne, ha nem szoktatnám rá, illetve inkább szoktassam le erről, mert mi lesz később.... no comment. Én boldog vagyok, hogy így alszik el és már néha eszembe jut, hogy mi lesz, ha nagyon önálló lesz és már nem lesz erre szüksége???? Én úúúúgy szeretek szoptatni :P

Votiv :) kitartás, bizti nem fog sokáig tartani ez a promléma, és ami a legfontosabb egy percig se hibáztasd magad. Minden meg fog oldódni, csak idő kérdése - és itt Zuzihoz csatlakoznék.

Fibi :) ne haragudj, hogy nem reagáltam még a szakdolidra, de az első néhány oldalnál még nem jutottam tovább. Ha végre el tudom olvasni, mindenképpen írok Neked. :)

Elnézést, hogy sok mindenkinek nem írok, hirtelen ennyi maradt meg az agyamban, megyek aludni, már eddig - három órája tettem le Mátét - háromszor felkelt a picur. Mi lesz itt megint éjszaka??? :(

Vica

Kép
Kép
vica94

És Indi :) nagyon sok kitartást, ígérem rögvest szólok, ha - korábbi kérésednek megfelelően - találok egy kis hajlékot. És tényleg megyek Hozzátok, illetve....., na majd megbeszélgetjük. Valamikor majd felhívlak, jó? :)

Jó éjt Nektek :)

Vica
vica94

Fibi :) miért pont éjfélig szól a kérdésed? :roll:

Na, tényleg el :)

Vica
vica94

Vica,
hát mert kb éjfélnél elöbb nem szoktam birni elaludni :roll: :lol:
és kitartást Nektek a sürü ébredésekhez!++++++ szakdoli és egyéb olvasással ráérsz hónapok mulva is :wink:

Votiv,
akkor holnap elökeresem a tel.számot, most éppen kupi van az asztalon :oops: :wink:
fibi

Zuz: tényleg nagyon szép vagy! :D :wink:

Kép
Kép
tinu

Tegnap fél nap ütvefúrják a betont nem messze, ehhez képest a kutyaugatás...

Votiv :) Szegény csajszid :( de nem Te tehetsz róla, az biztos! és az aloe nem használhat rá? vagy a körömvirágolaj? Ezekszerint külön szobában is alszik Liliróza? Akkor tényleg lehet vmi abban, hogy ha távolabb van a mamijától, akkor ritkábban ébred. Akkor én még jól kicseszek magammal, mert még mellettem alszik Bence és ennek megfelelően 2-3óránként szopi...

Mása :) Nagyon boldog névnapot!!! :D (bocsi, hogy ma írom, de tegnap nem jött be a babanetem :evil: ) Ne aggódj, nem lesz semmi baj, Levente tudja a dolgát és még bent marad egy kicsit! :wink: Orsika arcocskája hogy van?

Fibi :) Szuper, hogy használt a kezelés és nincs puffadt láb! :D hasleszállás éljen! :D Kutyás szori tényleg :evil: meg a szomszédok is elég bunkók, ha így reagálnak... Engem is baromira zavar, amikor a kisebbik ebünk üvölt (pláne ha épp feleslegesen, mert pl. egy utcával arébb elmegy vki...), de képtelenek voltunk lenevelni róla, már felnőtt kutyaként került hozzánk... persze néha kétségbeesésemben lementem és ordibáltam vele, hogy fogja be, de csak 1-2 perc erejéig hatott... szóval nem tudom, mit lehetne tenni. Meg ha sikerülne is lenevelni, sajnos az egész utca tele van hasonlóan ordibáló kutyával... szóval lehet hogy az embereket tényleg nem érdekli vagy már mindenki hozzászokott, ki tudja? :? És minden nap mész nadi kezelésre? Ez miből áll?

Rylie :) Jaj de jók a képek, Kamilla szuperédes!! :D és látszik, hogy tényleg milyen jól érezte magát :D :D Bocimintás babakocsi király lehetett, nem csoda hogy azután már minden unalmas! :lol:

Zsan :) Na ettől én is hátast dobtam, amikor anyámék felajánlották, hogy elviszik Bálintot pár napra... de nem adtam! :mrgreen: Kitartááást Neked, Merse nemsokára jönni fog, ne aggódj! :wink: (de tökre megértelek, én is átmentem ezen...)

Tinu :) Mi történt tegnap, hogy Tündi ennyit balhézott? És még mindig ennyit kell orrszívózni?

Curse :) Nem semmi Adél mutatványa! :lol: És nem minden fog jön egyformán fájdalmasan, legalábbis Bálintnál volt olyan, hogy észre sem vettük, és volt amikor már hetekkel korábban üvöltött miatta... Remélem Adélnak több ilyen "szerencsés" foga lesz!!

Zuzi :) Morgós Panna haláli lehet! :D Alsógatyás Tomi :lol: pohárból iváshoz meg nagy gratula Bazsónak! Idegörlő dolgokhoz meg előre is kitartást! remélem gyorsan átestek rajtuk!! Tényleg, Ancsiéknál mikor lesz net? jól vannak, ugye? Bazsós kép állati jó Rólad (no meg Bazsóról :D)! :D

Neet :) Kitartás és sok +++++++++++++++++

Kata :) Meggy- és cseresznyeszüret rulez! :D tényleg jó lesz u.az a póló, a végére majd piros lesz :wink: Rizskúra csak tegnapelőtt volt, tegnap és ma már ettem mást is és még semmi pötty vagy hólyag, hurrá :D asszem tényleg elmúlt.

Nuk :) Klassz férjed van és hajrá kertiparti!! :D Zsiga meg nagyon rendes kutyus, ha ilyen szépen sétált Veletek!

Barbi :) Suliidőszak meddig tart?

Vica :) Jaj, sok ++++ Nektek a gyakori ébredésekhez!! És Te is szép vagy!! :wink: (nem értem miért mondasz mindig ilyen negatívokat magadról, amikor IGENIS csinos vagy és szép!!)

Indi :) Kezed hogy van mostanában? rendebjött már? megérzi még a frontokat?

Rec :) Hát elég érdekes ez a babakocsi... :shock: :lol:

Kép
Kép
denizsa

Deni: jaj, de jó, hogy meggyógyultál! Akkor ez az örök rejtélyek egyike lesz, hogy mitől is voltak a kiütések. :shock:
Hát azért üvöltött Tündérke, mert 1. meleg volt, 2. fáradt volt és minden altatási próbálkozásunk kudarcba fulladt. 10-kor sikerült nagy nehezen elaltatni (ja, ez kb. 2 órányit jelent), erre kimentem a szobából (ajtónyikor :evil: ) és szinte azonnal felébredt, a hátára vergődte magát hasról és onnantól indult a műsor. Szerintem megviselte, hogy végre elaludt, erre megint felébredt. Aztán másnap bepótolta az alvást éjjel (igaz, addigra le is hűlt a levegő), de ma éjjel megint nem aludt olyan sokat. Az én nagy bánatomra. :? Viszont annyira ügyi volt, mert most teljesen egyedül aludt el. Szopi után még ébren volt, beraktam az ágyába, cumi a szájába és kb. negyed óra múlva elaludt. Ilyen még csak másodjára történt vele. :)
Még orrszívózom az orrát, de már kezd besűrűsödni a cucc, és minden Sterimározás, meg orrcseppezés ellenére sem jön ki. Ez már a vége lehet a náthának - legalábbis remélem.
Elnézést, hogy hosszú voltam, de legalább addig sem kell vasalni. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Tinu: nekem meg addig se kő tanulni amig itten pofázkodok 8)

Deni: na ez jól hangzik ha már ehetsz mindent!!

Votiv: neked meg ++++++++++++++++ ne keseredj el! Ez legyen a legkevesebb baja Lilikének!

Recca: szerintem vicces a kocsi ;) Csak nem te akarsz rollerozni Benkével?? :lol:

Zuz: ez valóban szép kép rólatok! Irigy is vagyok, mert rólunk nincs egy normális kép se, mert apjuk hiába akarja valahogy nem sikerül neki igazán jó képet alkotni rólunk :? :x bezzeg Apaés Lánya kompozicióból Dunát lehet rekeszteni :P

Indi: jó hülye vagyok, mert most néztem a naptárt, hogy kissé túlszerveztem ezt a hetet magunknak :roll: Igy inkább ha nem gond akkor kedden jönnénk hozzátok! Jó az neked? Esetleg Vica is jöhetne akkkor, na?

Zoo: a fele Zoot átépítik, igy mi nem láttuk a nagymacskákat, meg a nagy majmokat :? de gyerök nagyon élvezte, főleg a fóka tetszett neki, meg a halak az akváriumban. Sajnos a rinóbébiről lemaradtunk csak monitoron láthattuk. Ellenben a kisfarkas is nagyon helyes volt és szerencsére nem voltak sokan!!!

Rylie
rylie

Deni, olajozás sajnos semmit nem ér (meg a többi már praktika se posikenőcstől az étolajon át a fogkeféig), de már telefonoztam a patikába és van nekik babé koszmósampon, mindjárt elmegyek érte, kipróbáljuk.

hát igen, 6 hétig "bírtuk" együtt az éjszakát. csakis az én önzőségem miatt változtattunk, mert pici az ágyunk (vagy apjuk foglal túl sok helyet?) és egyébként is nagyon kellett figyelni a picire, ha köztünk volt, így meg olyan éberen aludtam, mint egy nyúl.
plusz még 2óránként szoptattam is, nem mintha ez gond lenne, de már veszélyesen kómás voltam, azt se tudtam, melyik cici jön (ez pedig nálam mellgyulladásveszély). egyszer meg úgy bealudtam, hogy véletlenül lepottyant a gyerek :oops: úgyhogy hívhatjátok a gyivit. még szerencse, hogy tök alacsony az ágyunk :roll:
na de ettől kezdve még kevésbé tudtam nyugodtan aludni.

most hogy 1-2x felkelek hozzá, sokkal jobb, kipihenem magam, kevésbé vagyok idegroncs zombi. meg hát sztem neki is jobb, hogy nem megy a feje mellett hajnalig a tévé meg Isti nem ugrál rajta (annyit).
Sztem ha rossz lenne neki így, akkor biztos jelezné, és akkor persze felvenném, meg ringatnám, meg vissza is vinném az ágyamba.
de úgy tűnik, ő is jobban alszik saját ágyban - most már (a héten lesz 2hós, hogy rohan az idő!). de lehet, hogy ezt csak én állítom, hogy a lelkiismeretemen könnyítsek :D meg az is lehet, hogy pont az volt az önzőség részemről, hogy nem akartam elengedni, még éjszaka is szorongattam :wink:
a lényeg, hogy ő is jobban jár egy kiegyensúlyozott(abb) anyával, úgyhogy az alapfelállás most már a mindenki a saját helyén alszik.

votiv 8)
votiv

jaj, csajok, ne már! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Most már az Isten sem mossa le rólam, hogy magam miatt raktam be a képet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: de azért állati jól esik 8)

Most épp állati pipa vagyok! :twisted: :twisted: :twisted: Szóval kiválasztottam a 4 csajból a bébiszitterünket, fel is hívtam hétfőn, hogy na akkor őt választottuk. Mondta, hogy tök jó, csütörtökön jön is. Erre én barom állat, felhívtam a többi 3-at, hogy megmondjam nekik, hogy mást választottam. Mert ugye így becsületes, és nekem is rohadt szarul esett pl lakáseladásnál, amikor vissza se hívtak. Erre ma a kiválasztott ír egy SMS-t ( :!: ), hogy ma hívták teljes munkaidős állásba, sorry. :twisted: :twisted: :twisted: Na, most mi a f@szt csináljak? :twisted: :twisted: :twisted: Mert ugye az előző háromból is tudnáék választani, végülis B-nek mindegyik bejött, de hogy venné már ki magát, hogy bocsi, mégiscsak jöhetsz, mert a másik visszamondta. Most ott tartok, mint két héttel ezelőtt :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi: ne viccelj már! Miért ne mondhatnád meg nekik az igazat? Hát nem léleksimogatásra vagy hitelesítve, hanem munkaadó lennél, vagy mi a fene. Hidd el, nem fognak megsértődni! :wink: Sőt, ha kell nekik a munka, akkor még örülni is fog a kiválasztott, hogy mégis övé a munka.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?