A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hahó lányok!

megérkeztünk hétfő este, azóta szorgosan olvasok vissza és igyekszem bekapcsolódni :-)

Zsófi,
nekem egy tanácsom van, ne izgasd magad semmin, olyan dolgot nem tudsz itthon hagyni, amit be ne lehetne szerezni ott is! Mi mindig ezen elv mentén csomagolunk és nem idegeskedünk :-) Ja, és figyels, hogy a pelustáska mindig nálad legyen, én mindig leteszem valahol és ottfelejtem :-)

Ancsa,
ha eleget iszik tejecskét és tápot, akkor az szerintem elég folyadék szempontból is neki. Máté sem ivott meg sokáig semmit, aztán mikor áttértünk a napi 2-3 szilárd kajcsira, már kezdte iszogatni a gyümölcslevet meg a teát.
Boldog szülinapot, nekem is a brazildió az egyik kedvencem, nyammmm!

Steffi,
Jobbulást neked, mielőbb! Milyen jó, hogy Nimi otthon tudott maradni! Ha bármire szükséged van, szólj!!!

Memme,
paradicsomleves: csak azt tudom leírni, ahogy én szoktam, nem nevetni!: vegyél 2 db fél literes passzírozott paradicsom konzervet (papírdobozban szokott lenni, olyan 100 Ft körül van, vagy van a Heyho-nak literes). Tedd fel egy lábosban, önts hozzá kb. 3 dl vizet, hogy ne legyen olyan sűrű. Forrald fel, tegyél bele cukrot, sót ízlés szerint és főzz bele csipetkét. Mi olaszosan szoktuk enni, borsot és oregánót teszünk bele és a csipetke helyett mozarella darabkákat.

puszi mindenkinek

Masni
masni

Paradicsomleves.
Én egy kis olajon megpiriítom a száraz apró tésztát, aztán felöntöm a paradicsomlével. Ha van kedvem, higítom, ha nincs, nem :) só, bors, bazsalikom és cukor. Ízlés szerint. A végén reszelünk bele sajtot, vagy nem :D

Bene 3 órűja húzza... verem a fejem a falba, hogy én nem dőltem le :)

Ja, Györgyi, korán vagy nem, igen, ezek a pattanások már a terhességtől vannak. Hiper hormonérzékeny a bőröm, minden menzesz előtt kivirgázom, de nagyon. Mint egy kamasz, abból is a rosszabbik fajta :) A mostani kozmetikusom meg is mondta, kérmek ugyan ezen nem segítenek, majd a 2. baba után a Jadine nevű gyógyszert ajánlja. Amivel Cancan olyan jól megszívta :)

Steffi! Orvos látott? Ez nem játék, jó lenne, ha elmennél. Ilyen magas láz, stb. Ne csak magadat kezelgesd!!!

mtunde

SZiasztok!
Tünde!
Bene hogy van? Képzeld, nekem is nagyon vacak volt a bőröm terhesség alatt. A bőrgyogyónő azt mondta, mit akarok ilyen fehér, érzékeny bőrrel, ilyen lesz végig. Szülés előtt-után volt a legrondább, be volt gyulladva jobb oldalon az egész arcom, a kórházban maceráltak is, hogy kérjek beutalót a dokimtól a bőrgyógyászatra, de gondolhatod, kinek volt kedve ahhoz ott, akkor. Terhesség alatt kaptam valami krémet a bőrgyógyásztól, de azt meg nem nagyon mertem kenni, mert azt mondta, hogy azonnal abba kell hagyni, ha javul a bőr, én meg féltem, nehogy ártsak vele a babának. Mikor mész dokioz? Jövő héten? Izgi.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hűha!!! Jószomszédi iszony??? :? Egyébként nem értem itt ezt az egész felháborodást szomszédok részéről. Senkit nem bántott senki, senki nem alacsonyodott le senkihez. Az izém is tele van azzal, hogy "elit"nek kiáltanak ki, beskatulyáznak, holott nincs ott semmi elit. Pláne mi nem vagyunk azok. Akkor miért is "alacsonyodnánk" le? Mindegy. :shock:

Csatlakozom a rokkantak táborához. Nekem mára a nyakam merevedett le teljesen. Nálam ez ismerős, korábban évente kétszer abszolút jellemző volt, itt drukkoltam, hogy a terhességet-szülést megússzam. Azt megúsztam. Most meg be vagyok tapaszozva flectorral. :lol:

Köszönöm a Benőt ért dicséreteket. Persze megrekedt a fejlődés eme lépcsőfokán. azóta sem hajlandó fordulni, csak türelmetlenkedik, ordít, ha megunja háton. Úgyhogy egész nap hol pihenőszék, hol fekvés, hol habtapi, folyamatosan rakosgatom jobbra-balra. :wink:

Ancsa, tényleg visszafordíthat az állapotokon a moremilk? Akkor én is abbahagyom... Azt tudom, hogy csak szép fokozatosan szabad, tehá telőször csak csökkenteni kell a kapszulákat.

Heni is hol van?

Megyek nyakat pihentetni.
Pusz.
vbea

Kitartást küldözgetek Tündének és Memmének és Gabinak! Olyan jó lesz nektek a gömbölyödő pocak. Kriszta, neked meg ezerrel drukkolok, na meg Lilluskáéknak is...

Steffi, DOKIHOZ!!! Javulgass. :cry:
vbea

Itt vagyok csajszik. ( köszi Eni :lol: )

A hosszú hétvégén telkeztünk, tegnap meg barátnőztünk ma meg megpróbűáltam felszámolni a káoszt a házban, mert már iszonyat volt. Többé kevésbé sikeült is. Egy halom vasalnivaló vár még rám.
Csak ezt az ucsó oldalt olvastam vissza, úgyhogy bocsi, de le vagyok maradva.

Azt nem tudom mondtam-e Lindynette-t kaptam Vidadokibácsinktól. :lol: Nem tudom mikor kéne éreznem a változást ( libidó :oops: abból is emelkedést) de egyenlőre semmi különös. :roll:

Beni mászik ezerrel, közlekedik mindenfelé - kedvence a nővére szobája ( aminek Szandi nem mindig örül, mert rámászik a babáira és puszilgatja őket :lol: ) . Közben fogzunk ezerrel, a felsők jönnek, az egyiknek már kint is van a recéje. :lol: Szerencsére nem szenvedjük meg annyira, csak napközben kicsit nyűgösebb, de ha kap valamit a kezébe ( kenyércsücske, vagy puffasztott kukorica) akkor csönd van. Ja, és esszük a normális kajákat , úgy értem nem csak azt ami édes. Kb. 2 hete. Ennek nagyon örülök.
Hát, nagyjából ennyi velünk.
Egy pár kép rólunk:
Kép
felfedezőtúrán :lol:
Kép
Kép
Nagyon érdekelte a kutyus, de a szivacsról semmiképp nem mászott le. A fűvel nem barátkozott meg.
Kép
Kép
Kép
Elnézést, ha kicsit sok volt belőlünk. :oops: :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni! Annyira csodálatosan szépek és nagyok vagytok már!!! El sem hiszem, hogy nemsokára mi is "mindent" eszünk, és szétszedjük a lakást! :lol: Kép Kép
vbea

Sziasztok!
Borsa nevében jelentkezem és örömmel tudatom veletek, hogy ma 9 óra 18 perckor megérkezett közénk Emma. :D 3650 gr. és gyönyörű.

Ime a boldog anyuka és Emma, első reggelizése közben. :lol: Kép Kép
Vendég

De jó! Gratulálunk Borsa, jó nagy lány lett Emma baba, és milyen jó, hogy ilyen ügyesen találta meg a tejcsit!
Sok boldogságot, és rengeteg tejcsit kívánunk!

Köszönjük a híreket, Erika! :-)

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Benik, gyönyörűek vagytok!

mtunde

Borsa! Gratulálok! Csodálatos, hogy megszületett EMMA.

mtunde

képzeljétek, Emma a kiírt napon született! :D

mtunde

Itt van Emma is! Nagyon köszönjük az értesítést és SOKSOKBOLDOGSÁGOT kívánunk Borsa-családnak!
vbea

Pénteken megyek dolgozni és át fogom adni a sok jókívánságot!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

De jó, megint egy új baba! Gratulálok Borsának és a kicsi Emmának.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Benik, nagyon édesek vagytok!
Eni-Beni, iszonyat édi fejeket vág benőd, férjem örülni fog az új képeknek kedvenc babanetes babójáról :wink:
Heni-Beni, hogy-hogy nem mászik le a fűre? De cukiii! nem szereti az érintését?

Györgyi, pont a híradó alatt szoptattam, vicci volt! :D Közben meg téged néztelek, meg Dani is néha :D

Steffikém, jobbulást neked, pihizz vagy legalábbis próbálj, küldd el Nimit sétálni Martinnal és addig aludj egy jó nagyot!!!

Borsa-családnak sok-sok gratula, Emma gyönyörű baba!!

Zsófi, Koppenhága? De jóóóóó nektek! irigy-irigy!! Léna már gyakorlott repülős, nem? :)

Ancsa, mikor jöttök úszni? Mi most pénteken is megyünk!

Paradicsomleves: nyam-nyam!! Imádom!!!

Na, megyek, mert Danca ordibálgat...

Én is kedvet kaptam egy kis fotófelrakáshoz!
Kép mai járókázás

Kép nyári hangulatban

Kép ijesztőőőő!! :D

KépKép
barimami

Barbi!
Ez a Danca-fiú sem semmi!!!!

mtunde

Masni! Köszi a tippet, majd vigyázok a pelenkázótáskára! :lol:

Tünde! Gratula a terhességi tünethez! Nekem is a mellfájás volt az első (és majdnem az utolsó is, szerencsére) tünetem. Tessék pihenni Benével!

Ancsa! Tetszett neki a Velencei-tó, bár még egy kicsit hideg volt neki, de azért csapdosta a vizet!

Barbi! Még csak most megyünk először repülni, a múltkor síelni voltunk, de azt kocsival. :lol:

Jajj, a legfontosabb! Erika, köszi a híreket Borsáról, Borsa nektek meg nagy gratula Emmához! Erika, legközelebb (remélem!!!!) én is veled fogok üzenni!

És a képek, egytől-egyig gyönyörűek, én is kedvet kaptam! Bocs, ha sok leszek... :oops:

Banánevés:
Kép

Csinibaba:
Kép Kép

És akkor a Velencei-tó:
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Szépek vagytok mind babák és mamák!

Ezer gratuláció Borsának és a kis Emmának, sok-sok boldogságot!!!

Masni
masni

Borsa

Gratulálok Nektek!!!!!!!!! Erika köszönjük!!!

Heni

Olyan szép!!!!! Nem volt sok egyáltalán!!! :lol:

Eni

Nem is igaz milyen aranyos.... :lol: :lol: :lol: :lol: AZ a kis hajacska!!!

Zsófi

Jézus mekkora Léna! Hihetetlne mekkorát nőtt amióta nem láttam. És persze gyönyörűséges!!!!!!!!!!!

SZóval mindenki olyan szép itt. :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Zsófi, de hülye vagyok, tök úgy emlékeztem, h raktál fel képet magatokról, amikor Lénával repülőn ültök!! :oops:
Léna egyébként hatalmasat nőtt, mióta utoljára találkoztunk! És tényleg csinibabi! :D

Csajok, tudom, h már ezerszer írtátok, de mi volt az a mosószer, ami eltünteti a gyümifoltokat a ruháról? (nekem most aktuális, barackfolt istennek se jön ki egyik rucijából)

KépKép
barimami

Ne, Györgyi, ugyanazt írta Lénáról, mint én!! Akkor biztos igaz! :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Memme,Kriszta, Vbea! Teljesen egyetértek veletek. A pofára esés az én szövegem volt, ugyhogy azt biztosan nekem szánta Mircike vagy hogy is hivják. Ő meg miért pórnépezik? SZóval nem tudom ki néz le kit? Ki alacsonyít le kit? vagy ő saját magukat....?
Akkor örüljünk, hogy mi vagyunk az ELIT!!?? :lol:
mindegy. tényleg hagyjuk a csába. A lényeg mi RAGASZKODUNK a kútvölgyihez! Mindenki más mondjon amit akar!!!

Nagyon jók a képek amiket felraktatok! Minden babóca gyönyörű!!! :D :D :D

Borsa! de jó!!!Hurráááááá!!! :D végre te is babázhatsz!!!Gyönyörű szép Emma.Milyen szép nagy baba.Köszönjük a híreket Erika!!
Vendég

sziasztok lányok!
a segítségeteket szeretném kérni! először is néhány szó magamról: júliusban lesz két éve, hogy kisfiam megszületett a Kútvölgyiben, Vida doktor volt az orvosom. Jelenleg egy újságíró suliba járok, egy riportot kell készítenem, és én a Kútvölgyi jelenlegi helyzetéről szeretnék írni, ami egyszerűen szívbemarkoló! arra szeretném kérni azokat a kismamákat, akik úgy tervezik, hogy a Kútvölgyiben szülnek, írjanak le pár gondolatot, mit éreznek, mit tudnak mi lesz velük!
mi is szeretnénk még egy gyereket, de nem tudom hol fog világra jönni! :(
előre is köszönöm a segítségeteket, ha van valami kérdésetek a kórházzal, vagy a szüléssel kapcsolatban, nagyon szívesen segítek!
Kinga

kinga
barathk

Ezuton közöljük az örömhirt ,hogy borsa kislánya Gellén Emma a család mérhetetlen örömére 30.án reggel 9:18 kor megszületett
....bár az első felvonás kissé nehezen indult de a finálé rövid és sikkeres volt ...külön köszönet illeti mindanyiunk :Erikáját...
aki hihetetlen gondoskodásával felejthetetlenné tette az előadást ...
és Toth doktorúr fantasztikus befejezésével mely méltán emelte az est fényét és a korareggel hangulatát...

ezuton üdvözöl mindenkit borsa...( férje tolmácsolásában)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Megjött a 3. tünet is :( Ez a legrosszabb. Émelygek, hányinger, stb... A pattanások már jelezték a hormonmérgezést, szinte már vártam ezt a felvonást :) Gabi, Memme, szóljatok, ha nektek már elmúlt, mert akkor reménykedhetek, hogy 2-3 héttel utánatok nekem is :)

barathk: nekem nagyon egyszerű a dolog. Szívesen szülnék a Kútvölygiben, de: semmi kedvem kétségek közt terhesgondozásra járni,amikor messze van, és lássuk be, avn még jó kórház Bp-en. Ráadásul a jelenlegi formában, hogy csak szülés van, de nincs terhespatológia (ha jól tudom) nekem nem adja meg a kellő biztonságérzetet. Így én máshol kezdem a terhesgondozást, és ha valami csoda folytán visszaáll a teljs szülészet, akkor visszamegyek én is.

mtunde

barathk!
Mi most ügyködünk a második bébin. :D Nagyon szeretnék a Kútvölgyiben szülni. Itt született a lányom, nagyon békés körülmények között (apás szülés, semmi oxitocin, béke és nyugalom) Ezt ismerem, tudom, hogy így szeretnék megint szülni. Sokat hallani más kórházak konzervatívabb szemléletmódjáról. A lakóhelyemhez legközelebbi kórház a Margit lett volna, de ott is bezárt a szülészet, a Jánosba családi okok miatt nem szeretnék menni. Budán nincs is más kórház, csak a Szt Imre, ott viszont nagy zsúfoltság van állítólag. Pestre menjünk át szülni innen?
Ha fizetős maradna a Kútvölgyi, mi akkor is maradnánk, de tudom, hogy többen ezt nem engedhetik meg maguknak.
Olvass vissza, sokszor leírtuk már az ezzel kapcsolatos gondolatainkat! HÁ meg csuklik :D (Pedig nem is bántottuk!)

Emmapapa!
Még egyszer nagy gratula!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Lányok, én már megint olvastam. :oops: Tudom, hogy nem szabad...

http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=96&cid=91076

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Nincs kedvetek jönni holnap délelőtt babakocsis demonstrációra a Belvárosba, a Deák tér mellé? Itt a link: https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=070524

Mi ott leszünk!

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Borsa!
nagy-nagy gratula! Sok boldogságot, nagyon jó egészséget és sok-sok tejecskét! Ügyesek vagytok!

minden Mama és Baba gyönyörű! :D

Jánososokat pedig nem bántjuk! :D

Köszi a jókívánságokat mindenkinek! Igyekszem gyógyulgatni! Kár hogy nem érek rá! :D

jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt mindenkinek!!!

Barbi

Most látom, hogy Danit kihagytam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Pedig nagyon édes, de tegnap este már kicsit zizi voltam. Ne haragudj!!!!!!!! Bunkó vagyok. :( (foltokban tiszta gáz vagyok. Nekem minden fehér zokni addig fehér pl, míg megveszem.... :evil:

Tünde

JAj de jó!!! Én azért örülük! :D Mikor mész már dokihoz?

Veronikusz

Hát akkor még mindig jobbulást neked!!!

Kép
gyorgyi33

GRATULÁLOK EMMÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csak úgy mellesleg ez melyik szülőszoba volt? a "fapados"?

Kép
Kép
Kép
manóka28

LÁnyok, melyik volt az a kajarendelő, amit annyira éltettetek? Asszem most pár hétre én is feladom a főzés gyönyörét :)

mtunde

időközben visszanéztem a saját képeimet és kiderült, hogy ez nem a "fapados" szoba, annak sárgás színű a fala.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok lányok!

Viktorom a kezét szivja és már az ujját is elkezdte ma reggel :cry:
Szerintetek mit csináljak?

Az almalét elfogadta,de a reszelt alma nem kellett neki.
Már félig átfordul, csak a balkezével nem tud még mit kezdeni, mert az beszorul a teste alá fordulás közben, de közben nagyokat sikit és kacag.

Minden új tagnak üdv, minden kis babaának gratula.
Na szaladok a picurhoz mert éhes a csöppöm.
Ha tudok majd jövök.
Ja köszönöm MEMME hogy hiányoltál. 8)

valentina

Tünde

A Cityfood. www.cityfood.hu

Tényleg jó!!! :lol: :lol: :lol:

Valentina

Miért adsz neki almát? Még csak három hónapos. Ja és miért baj, ha szívja a kezét? Szerintem ezt minden baba csinálja és ezt nem tudod megtiltani neki, de ne aggódj ezen, nincs ezzel semmi baj, és ettől nem biztos hogy szopni is fogja az ujját. De ha igen, az sem baj, úgyis ő dönt.

Kép
gyorgyi33

Tünde: Nem almát kapot, csak a levét és nagyon izlett neki.
A keze miatt meg azért aggodok, mert arról nehezebb leszoktatni mint a cumiról. :?
az alma reszelék meg nem kellett neki,de a tea se kell neki, még a sima forralt víz se nagyon. Trükközni kell, hogy megigya.

valentina

Sziasztok!
Látom, hogy ez itt egy összeszokott fórum, és már sokatoknak babája van. Nem volt energiám végigolvasni a hozzászólásokat, ezért fogalmam sincs, hogy Benneteket érdekel-e ill. aktuálisak-e Nektek a szülészettel kapcsolatos történések.
Októberben szülném a Kútvölgyiben az első babámat, és eléggé aggasztó, hogy senki semmit nem mond / tud azzal kapcsolatban, hogy mikorra dől el a kórház sorsa. Én most az ötödök hónapban vagyok, és erősen gondolkodom azon, hogy keresek egy másik orvost, egy másik kórházban, mert ha ez így folytatódik, akkor az utolsó pillanatban sem fogok tudni még semmit. A magánkórházat mindenképpen kihagynám, hiszen évek óta fizetem a járulékokat, és elvárom, hogy a szülésemet az állam támogassa. Az már más kérdés, hogy az orvosomnak és a szülésznőnek adni szeretnék valamennyit, de ha magánkórház lesz a Kútvölgyi, akkor összességében drágának tartom a költségeket (kb. 300 000-rel kellene számolni).
A lényeg, hogy tudtok-e valami konkrétabbat a kórház sorsáról?
A másik pedig, hogy, mint többedszerre szülők, mit javasoltok, meddig lehet várakozni, a 9 hónap során mikor jön el az a pont, amikor már lépni kell ahhoz, hogy orvost/kórházat váltsak. Mert gondolom, a 9. hónapban már nem igazán vesz át senki (max a területileg illetékes János, amiről én hallani sem akarok...)
Köszi a segítségeteket!!!!
leonora
leonora

Sziasztok!

Egy ucsó megjegyzés a Jánosos sztorihoz... Annak idején én is a függönyös verzióba szültem Ákost a Kútvölgyibe. Szerencsém volt, mert egyedül voltunk, tehát nem tudhatom milyen "ketten" szülni, gondolom borzalmas lehet. A szülésem életem egyik legszebb élménye volt, s amikor a második baba mellett döntöttünk nem is jutott eszembe a szülőszoba milyensége, már igen a terhesség vége felé jártam amikor elkezdett érdekelni a dolog, és megtudtam, hogy felújították az egész szülészetet időközben.
Szerintem a szülés egy nőnek csodálatos élmény, hisz életet adhat. Ha úgy adatik meg, akkor függönyös megoldással, ha úgy, akkor egyedül. Azt gondolom, hogy a Kútvölgyi mellett még mindig leginkább a profizmus, az összeszokott csapat, a barátságos, kedves dolgozók szólnak. Ez vitt engem annak idején és most is oda, s ezért szeretnék harmadszorra is ott szülni majd.
Nyílván, ha az ember már megszokja a jót, akkor nehéz lemondani róla, ezért is elképzelhetetlen számunkra, hogy ne egyágyas szülőszobába történjen velünk a csoda.

Kívánom, hogy a Jánosban szülők is hamar tudják meg milyen a kettő között a különbség, hiszen ma, 2007-ben azért ennek már szerintem a minimumnak kellene lennie!

No, megyek, mert szólít a zabagép. :lol:

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Jobbulást neked, Tünde!

Zsófi és Barbi! Édesek, és nőnek Léna is, és Danca is! Mekkorák már? Tejóég! Zsófi, szerintem a babák nem foglalkoznak a repüléssel, van egy skót barátunk, ide-oda röpködnek a babájukkal, aki ma már 9 hónapos, és semmi. Alszik. :wink: De jó lesz nektek!

Köszike a dicséreteket nagyon!

Valentina, a kéz és az ujj a szájban nem rossz szokás, ahogy Györgyi is mondta, abszolút normális a babáknál. Vikusnak nyála nem folyik vödörszámra? Mert az lehet akkor azért is, mert jön a foga. Hónapokig jön, nem napokig. Erről nem kell "leszoktatni", hisz még csak 3 hónapos. Ráérsz akkor, ha suliba megy. :D Nem vársz még egy kicsit a hozzátápival? Hátha könnyebben elfogadja pár hét múlva.
vbea

Emmához gartulálok!!!

Megint kérdésem van,ha elalszik a cicin,de félóra múlva felébred folytassuk a szoptatást???

emano/Andi
KépKép
emano

Valentina, Vbeának igaza van, ez nem rossz szokás, hanem az élettani babafejlődés része. Erről leszoktatni nem tudod. Ez olyan, mintha a mászásról akarnád majd leszoktatni. Majd ha kibújtak a fogacskák, és már elkezd rágicsálni, akkor sokkal érdekesebb lesz számára a játékait, könyveit, és a lakás összes tárgyát megkóstólni. Örülj neki, hogy csinálja, ez azt jelenti, hogy rendesen fejlődik! Adj a kezébe rágókát, csecse-becsét, hogy azokat is megismerhesse milyen "finomak" :lol: !

Nem baj, ha még nem kell neki az alma, még nagyon pici! Ráér még bőven arra, hogy szokja az ízeket!

Borsa, NAGYON GRATULÁLOK SZÉP EMMA BABÁTOKHOZ, EGÉSZSÉGES, BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK!

emano, ha kéri még, akkor szerintem folytasd! Én nem vonnám meg tőle. :wink:

Heni, jaj de szépek vagytok mindhárman!

Barbi, Zsófi, hihetetlen nagyok a babáitok! És persze gyönyörűek is!

Eni, csúcs! :wink: :lol: :wink: :lol:

Vali
, micsoda szőke herceg!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Valentina

Persze hogy nem fogadja el még olyan pici, nem is kell. Szoptasd csak!!! Megkap úgy minent ami neki kell.

Emano

Hát ez nehéz kérdés, mert szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie. Én nem folytatnám. Ha eleget evett, akkor nem hiszem hogy azért ébred fel, másrész én éjszaka kivételével nem hagytam hogy nagyon aludjon a cicin, mondjuk nem is nagyon aludt rajta. Szóval én nem vagyok az az ősanya típus, aki egész nap szopiztat. :oops: De ezért írom hogy neked kell eldönteni. :D Ja és már most jobb, ha magától alszik el és nem cicin, de nem okoskodom tovább... Én így csinálnám azt hiszem, de ez tényleg függ a babától és az anyutól is. :lol: Meg persze helyzettől...

Kép
gyorgyi33

FOlytattam,de csak nyammogott rajta!
De olyan furi,mert ciciből kb80at,90et szopizik!És alig lehet utána elaltatni!
Cumisüvegből meg kicumizza a 125-ket!és utána rövid időn belül elaszik!
Én ezt nem értem....
Tanácstalan vagyok..... :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Ja kérem, cumiból könnyebben jön... :D
Lehet, hogy a cicizés fárasztó, és elfárad, de ezért még éhes? Van elég tejci? Én ugyan nem szoptattam, de én adnék neki, amikor kér.

Kép
Kép
kriszta36

Hát tejem van elég, de szerintem csak az egyik cicibe!
Az a baj, ha adnék még neki akkor órákat lehetne szoptatni!!
Azon gondolkodom,lehet lusta szopizni :shock:
MIért nem szoptattál?

emano/Andi
KépKép
emano

Hahó lányok!

Hogy telt az éjszaka???

Valentina,
szerintem mosd meg a kezét néha :-)

Masni
masni

Emano!
Panka nem akart szopizni.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Nem akart szopizni?fejted és cumisüveg?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano

Hát ha ilyen kicsi és cumisüvegből eteted, akkor szerintem nem sokáig fog szoppni. :roll: Miért adsz neki üvegből ennyit? Onnan könnyen jön és nem fog dolgozni.

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?