megérkeztünk hétfő este, azóta szorgosan olvasok vissza és igyekszem bekapcsolódni
Zsófi,
nekem egy tanácsom van, ne izgasd magad semmin, olyan dolgot nem tudsz itthon hagyni, amit be ne lehetne szerezni ott is! Mi mindig ezen elv mentén csomagolunk és nem idegeskedünk
Ancsa,
ha eleget iszik tejecskét és tápot, akkor az szerintem elég folyadék szempontból is neki. Máté sem ivott meg sokáig semmit, aztán mikor áttértünk a napi 2-3 szilárd kajcsira, már kezdte iszogatni a gyümölcslevet meg a teát.
Boldog szülinapot, nekem is a brazildió az egyik kedvencem, nyammmm!
Steffi,
Jobbulást neked, mielőbb! Milyen jó, hogy Nimi otthon tudott maradni! Ha bármire szükséged van, szólj!!!
Memme,
paradicsomleves: csak azt tudom leírni, ahogy én szoktam, nem nevetni!: vegyél 2 db fél literes passzírozott paradicsom konzervet (papírdobozban szokott lenni, olyan 100 Ft körül van, vagy van a Heyho-nak literes). Tedd fel egy lábosban, önts hozzá kb. 3 dl vizet, hogy ne legyen olyan sűrű. Forrald fel, tegyél bele cukrot, sót ízlés szerint és főzz bele csipetkét. Mi olaszosan szoktuk enni, borsot és oregánót teszünk bele és a csipetke helyett mozarella darabkákat.
puszi mindenkinek

mai járókázás
nyári hangulatban
ijesztőőőő!!