Sziasztok Lányok!
Tegnap csúnyán elszállt a levelem útközben, aztán meg Anyósék jöttek babázni, nem volt időm..
Jószomszédi iszony,
Konkrétan a Jánossal nics semmi bajom.
Kicsit elegem van már nekem is a pórnépezésből meg az elitkórházasdiból.. Én konkrétan a forintba nem kerülő dolgok miatt jöttem hatalmas energiákkal el a kórházból: a csecsemősök figyelme és babaszeretete konkrétan egy fillérbe sem kerül (mert nem fizetik meg szerintem jobban őket, mint bárhol máshol). És mindenre megtanítottak: pelenkázni, fürcsizni, csomó jó tanács a kezdetekhez!
A szülésznő és a dokibá a non plus ultra nálam, nem is áradozok, hisz mindenki így érzi!!
Ehhez képest a sógornőm, aki a Margitban szült (amiért szintén vérre mentek a kismamák), úgy ment haza, hogy se pelenkázni, se fürdetni nem tudott.. Az, hogy van epidurálon kívüli élet, senki nem vázolta neki és senki meg nem kérdezte, hogy mit adhatnak és hogyan! a babának, ha sír! Mert nálam megkérdezték, hogy miután én este kerültem szobára ájulás közeli állapotban (hemoglobin, vércukor béke segge alatt..), mit és hogyan adhatnak a manónak, mert ordít a lelkem. Aztán fecskendőből kapott enni, utána irány az inkubátor, hajnal 5-től meg a mama cicije.
Ennek ellenére ott szülné a másodikat is, de tudjuk, hogy ez nem fog menni..
Én meg a Kútvölgyibe szülném a focicsapatunk maradék 10 tagját, ha nem nyúl bele a politika és az ingatlan-spekuláció.. Punktum!!
Borsa,
Gratula, gratula, gratula ezerrel!!! Apát meg zavarjuk el gyorsan tejet fakasztani! Emma gyönyörű és milyen pontos!!
Köszönjük a hírt a szülésznők gyöngyének!!
Zsófi,
mellettem 5-6 hónap körüli baba+mama utazott egyszer egy 3,5 órás járaton, ő szépen termoszból cumisüveg ki és fel/leszálláskor etetés. Ezenkívül meg a rendes menüt ette a kisasszony: párolt zöldség, lazaccal.
Szerintem tök ügyesek lesztek és meg sem kottyan a repülés Lénusnak!
A fotók meg !!!
Tünde,
hormonfüggő arcot ismerem! A kozmetikusom nagy örömére! 2 héttel szülés előtt még megpróbálta rendbe tenni, aztán a szülés előtt kezdett tönkremenni, nem is értettem, miért.. Mostmár tudom, hogy készülődött Mica, borultak a hormonjaim.
Steffi,
Nimi egy hős! De azért tessék komolyan venni a tüneteket és ha nem javulsz, irány doki bácsi/néni!
Cancan,
Tüneményesek a gyerkőceid! És sosem elég a fényképekből!
Remélem libidó barátnénk összekapja magát Vidadokibá csodakapszulája hatására!
Bea,
A Te Benid is nagyon cuki!
Barimami,
Danca hihetetlen vagány, mosolygós kiskrapek!
Az a jó, hogy végignézve a sok babafotót, látom a különböző fejlődési stádiumokat, amiken majd mi is átmegyünk!!
Kriszta,
Köszi a hírt, nekem mostanában nem volt időm mazsolázni és IGEN, engem abszolút érdekel, mi lesz a kórházunkkal. Megyek tüntetni is, ha kell!! Csak még egy pár hetet nőjön a lurkó..!
Veronikusz,
Jobbulást ezerrel!!!
Manóka,
Nem tudom melyik a fapados szülőszoba, de Orsi a középsőben szült, azt hiszem Holdvilág a neve! Neki ez volt a legszimpibb.. Én meg a pirkadatban, mert nekem meg az..
Szia Valentina,
Jó régen nem voltál!! Mica is eszi a kezét, de időnként rájön, hogy van cici is nem túl messze, úgyhogy visszavált rá.
Eszik rendesen amellett, hogy nyammogja a mancsát?
Cumit Tőlem mostanában tuti nem fog kapni. Az édesapja meg pont ugyanilyen, mindig kell, hogy legyen valami a szájában.. Ezt Ő mondja..
Emano,
Én az ősanya típust képviselem, de csak ösztönből jön. Nálunk is van, hogy szopcsiba bealszik, aztán rájön, hogy éhes és kér. Én adok neki. Anyósom meg morog, de nem érdekel..
Ha nem eszik, csak nyammog, akkor ugye B-terv: pelus?, hasfájás?, anyahiány? Ez volt például ma hajnalban is: nem tudott teli pocakkal visszaaludni, hiányzott az érintés, a mellkasomon alud/tunk el, 3,5 óra múlva reggel keltünk együtt boldogan.
Eszembe jutott, hogy nekem sen mondta soha Anyukám, amikor nem tudtam elaludni és Őt is felkeltettem, hogy most nem jön simizni a hátam, hogy elaludjak.. Mostmár látom, hogy jófejség volt..
Most nem szabad parázni, az viszi a tejet. Nyugalom, ráhangolódás kell. A 80 g tök jó!!!
Miminek igaza van, mérleget eldugni, heti 1x elég mérni!!
Bocsi, hosszú voltam, Mica hagyott kibontakozni!