Sziasztok Lányok!
Kész vagyok a vizsgákkal, már "csak" a diploma munkám vázlatát kell beadnom értékelésre, és kész vagyok ezzel a félévvel.
Örülök hogy jól vagytok, mindenkinek szépen nő a pocakja.
Én is jól vagyok, bár mostanában nappal olyan álomszuszék tudok lenni, hogy őrület.... bezzeg éjszaka, csak forgolódok, nem találom a helyemet. Bár ez utóbbi éjszakára nem panaszkodom.
Lányok! Nektek szokott zsibbadni a lábatok? Nekem a jobb lábam/combom napok óta zsibbad. Nem vizesedik, legalábbis én nem látom vizesnek, de olyan az érzés, mintha érzéstelenítőt kaptam volna a combomba. Üléskor, és jobb oldalon fekvéskor fordul elő, ha baloldalamon fekszem, akkkor okés. Van erről tapasztalatotok, vagy infótok? Egy ismerősöm azt mondja, hogy a bébi vagy egy idegszálat nyom, vagy egy eret, ami miatt esetleg nem jó a vérellátás. Hát nem tudom. Ha hétvégén sem javul, megkérdezem a dokimat.
A napokban nekem sem mozog annyit a bébi, pedig az utóbbi 2-3 hétben nagyon aktív volt. Sajnos nem tudom, hogy befordult vagy sem, 3 hete még az UH-on csücsülni láttuk. Azóta sokat beszégettem neki, és kértem, hogy forduljon meg, remélem hatott.
Vásárlás: én is elkezdtem összeszedegetni a dolgokat, amiket viszek majd a kórházba, elég sok mindent megvettem már. De azért kellenek még apróságok. Össze kell kapnom magam, mert Blankám a 37. héten született, és ha ez most is így lesz, akkor durván 6 hetem van még.
Babaruhát nem nagyon veszek, párom testvérééknél május elején született baba ( ő is kisfiú) tőlük minden ruhát megkapunk. Mázli

Vettem már tök édes rucikat, amiket odaadtam nekik, aztán majd egy-két hónap, és kapom vissza őket. Ilyenkor még olyan gyorsan kinövik, szinte csak egy párszor van rajtuk, és már kicsi is.
Mellszívón gondolkodom, mert különösebben nem tervezem fejni a tejet ( ezt írtam már) viszont eleinte lehet hogy kelleni fog, pláne ha kőkeményre bedurran a mellem. Na szóval valamilyet venni kéne, de tanácstalan vagyok hogy milyet. Túl drágát nem akarok, viszont olyat sem ami olcsó ugyan, de nem ér semmit.
Segítsetek nekem, melyiket ajánljátok?
Időjárás: imádom!!!!

Nekem ez a hőmérséklet pont ideális, eltudnám viselni egész júniusban, no jó, egy-két nap lehet egy kicsit melegebb

De gondolom ezzel ti is így vagytok.
krisztike: hol vagy???????? Remélem minden okés, csak el vagy foglalva, és azért nem írsz?! Jelentkezz!!!!!
Lépek, mert lassan egy regény lesz az írásomból.
Mindenkinek minden jót.
Üdv,
Móni