A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu,
hat en Anyummal is vmi ilyesmi volt.Bar Ocsemet azert nem pottyantotta,de teny,hogy 3-4 ora alatt meglett....de elotte velem..... :roll:
Egyik ismerosom azon aggodik (3.at szuli),hoyg nem ernek be a korhazba,mert az elsot 45p alatt szulte, a masodikat meg meg picit rovidebb ido alatt :shock:

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
Én olyan 37 hetesen kezdtem a málnalevél teát és naponta egy bögrével ittam meg, kb. annyit bírtam, nem jött be. De állítólag ez is használt, laza volt a méhszájam és ez attól volt :?
Bogyókat én előtte nem szedtem, csak a szülés alatt és fogalmam sincs, h használt-e.
A szobatársam a szülés előtt is szedte és ő kb. két óra alatt lezavarta az egész szülést. Lehet, h attól volt, ki tudja :?

Kép Kép
curse

És én speckó jobban örültem volna egy rövidebb szülésnek 8) nem is a szülés volt hosszú, hanem a vajúdás.

Kép Kép
curse

Curse,
hat ez az,ezt nem lehet megmondani,hoyg anelkul vajon mennyi ido alatt szult/szultel volna...... :roll:
De vegulis az ember mindent megtesz,hatha :wink:

Kép

Kép
arwen07

Mennyit vajudtal?

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
Persze, én bármit kipróbáltam volna, h rövidebb legyen a vajúdás. És pont ez a legrosszabb, h nem tudhatod, h segített vagy nem, mindenesetre ártani nem árt. Szóval hajrá!!! :D
Egyébként én is kipróbáltam volna, de akkor még nem tudtam, h vannak ilyen típusú homeós szerek is.

Kép Kép
curse

Szerdán indultak a jóslófájások elég keményen, volt olyan időszak, amikor 8-10 percenként jöttek, aludni sem tudtam. Szombat este kerültem be a kórházba és akkor 2 ujjnyi voltam, aztán vasárnap reggel 10-kor született meg Adél.

Kép Kép
curse

Arwen: én úgy ittam a málnalevélteát, hogy egy kiskanál levelet leforráztam kb. 3 deci vízzel, 10 percig állni hagytam és utána leszűrtem, megittam. Mindezt kétszer egy nap. Szerintem fini volt.
Homeós bogyeszt nem szedtem, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.

Kép
Kép
tinu

BOLDOG TÜNDE NAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Fibi! hétvége :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Curse,
ANYAM!Az tenyleg nem semmi vajudas volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szegenykem,akkor megszenvedtel Adellal!De hat mindent meger :wink:

Tinu,
koszi!!!
Hat kivancsi vagyok,hoyg milyen az ize,eleg elteroek a velemenyek :lol:

Kép

Kép
arwen07

Egyébként így visszagondolva a szülésre, én annyira el voltam kenődve, szombat reggel már sírtam, h ha apa nem mondja, h menjünk be este a kórházba, akkor lehet, h otthon szülők. Olyan szinten voltam pesszimista, hogy soha sem fogok megszülni. Ez is azért volt, mert szombaton még össze-vissza jöttek a fájások, aztán este rendeződni kezdtek, el kezdtem mérni őket, de újra szabálytalanok lettek és ettől totál kikészültem. Ekkor mondta apa, h menjünk be és lőn betartottak és mondták, h reggelre meglesz Adél. Persze a pesszimizmusomat az is nővelte, h egy héttel továbbhordtam Adélt.

Kép Kép
curse

Viszont, igen TÉNYLEG MEGÉRTE :D De azért a második babán nagyon hezitálok :oops:

Kép Kép
curse

Curse,
hat igen,gondolom,hoyg mar szombatra kivoltal rendesen.... :shock: A tulhordas eleve......
De hat a masodik tuti nem ilyen lenne,az biztosan gyorsabb es simabb lenne,hidd el :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
Legyen igazad :) De jó nagy tapír vagyok, h ilyennel traktálok egy hamarosan szülő kismamát :oops: :oops: :oops:
Csak még mindig kemény dologként él bennem a szülés, idővel biztos el fogom felejteni és jöhet a következő baba :D

Na most megyek, mert sajna a kaja nem fő meg magától :lol: és lassan apa is itthon lesz :oops:

Kép Kép
curse

Votiv, Curse, aranyosak Vagytok, köszönöm. :) Kiccsaj annyira belehúzott, hogy 5 deci fölött fogyaszt naponta. :) Ma reggel rekordot döntött, 130g fogyott egy ciciből. Azt sem tudom, hova fér bele. :)

És éjszaka kihagy egy szopit, csak én, lökött ébredek fel minden egyes mocorgására, nyöszörgésére. :p

A jobb cici most megint kevésbé bírja a kiképzést, nem sebes, de fáj a szopi rendesen. Attól van, hogy már több mint egy hete minden alkalommal mindkét mellből szoptatok. Mindegy, kibírom. :)

És most aludtunk egy hatalmasat Emmával - én hanyatt, ő rajtam hasmánt, isteni volt! :)

Nuk, régen írtál, hova tűntél?

Tünde Aliznak boldogságos névnapot! :)

Anyákok, másnak is van olyan tapasztalata, hogy az egyik melle limitált tejtermelő? Nekem a bal max. 60g-ot bír, nem tom, mit csináljak vele. Pedig minden alkalommal abból is szopizik Emma. Hm, rejtély.

Kátya
kincsimano

Arwen, Fibi!
köszi :D

nyugodalmas jó éjszakát!!!

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Zsanciéknak gratulálok Meméhez! :) Szép méretekkel született!Nagyon kíváncsi vagyok, biztos tesz majd fel képet!:)

Zuz!

Bébiszitter: Én örülnék neki, ha valaki felhívna, hogy mégis megkapok egy állást! Szerintem nyugodtan hívd fel a második jelöltet!

Kátya!

Nekem a szoptatás alatt végig a jobb mellem nagyobb volt, mint a másik és a balból sokkal kevesebb jött. Pedig én is mindkettőből szoptattam az elejétől!:)

Fibi!

Most neked mennek a drukkok!:)

Most csak ennyire emlékszem abból, amit most meg 1-2 napja összeolvasgattam!

Jó éjt Nektek!
ILdi
ildi76

Sziasztok,

Tinu :) Tünde Aliznak Boldog Névnapot Kívánok :)

Indi :) elolvasni el tudom a cikket :wink: , engem az érdekel, hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy egész rakás betű és számsorból – alias link – csak egy szó legyen a szövegben, amit éppen mondjuk ide írok

Barbi :) gratula a vizsgához :)

Mása :) köszönöm a fogas hsz-t, elmentettem, hasznosítani fogom őket :)

Votiv :) Nem lomboztál le, a Te hsz-det is elmentettem, hogy emlékezzek rá. A chamomillát már próbáltuk, úgy három hétig és no eredmény. A másik kettőt még talonban tartom. Esetleg ezekhez lehet tudni, hogy milyen tünet együttes tartozik, amire hatnak? Hajad nagyon tetszik :D Kép nagggyon jó, illetve képek nagyon jók :) Én százalékban szoktam csökkenteni, ha avatarról van szó. Ha gondolod, megpróbálhatom :) Jó mulatást, beszélgetést kívánok estére :)

Zuz :) Bazsó tényleg egy tündér :D És köszönöm a hsz-t Neked is, egy kicsit megnyugodtam, hogy másnál is van ilyen.

Gabi :) reng az egész ház, ha az emeleten közlekednek, igaz? Vagy más oka van? Van még egy tippem, miért írtad 8)

Gabi, Neet :) Alfákról beszélgetni a szemem láttára nem szép dolog, imádom őket :D

Fibi :) otthon vagy még? Vagy mégis meglátogattad Gabit?

Rylie :) ha az eszed és a szíved is a dokicserét favorizálja, akkor rajta, nincs mit veszíteni, inkább nyerni :) És ha csak vonaton van időd tanulni, akkor menj személyvonattal – az tovább tart 8)

Kátya :) mi újság Felétek? Írj néhány szót magatokról, hogy vagytok? Öööö, szóval, kicsit bővebben lehet? Nekem is gyengébb a hozam a bal mellemben. Mondjuk én azóta érzem ezt, hogy volt egy majdnem mellgyuszim a bal cicimben és onnantól kezdve már nem termel annyit, úgy, ahogy előtte.

Tényleg Votiv :) Neked is volt ilyen problémád, most mindkét melled jól termel, vagy továbbra is az egyik – amelyikben a gyuszi volt – gyengébb versenyző?

Leni :) De jó, hogy már otthon és hogy jöttél :) Képeket tegyél fel, légysziiiiiii :)

Arwen :) én málnalevél teát ittam 38. héttől, bogyókat csak módjával, illetve közvetlen azelőtt néhány órával, mielőtt bementem szülni. Én közben nem bogyóztam.

És köszönöm mindenkinek a Viburcol-os hsz-ket is. Én alvás javításra hallottam róla egy ismerőstől, akinek a második kúp után este nyolctól, hajnali ötig aludt a dedje. No, ezen felbuzdulva én is kipróbálom :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Votiv :) kép kész, remélem jó lesz. A mail-edre elküldtem. Ha mégsem jó, akkor az eredetit küld el és azt átméretezem.

Vica
vica94

Drága Rájli,
én nem figyelmetlenül, hanem egyáltalán nem olvastam az epres hsz-redet, csak Indire reagáltam. Igen, a mag allergizálhat, de engem az ijesztett meg, h valami piros izé szerűséget pisilt a lányom, és az nem mag volt. Szal itt is ott is egy pont, így jó? :D

Óóóó, egy alfa rómeóóóó... ezt csak VIcának, akit sokmindenért utáok. :lol: :lol:

Előnévnapi köszöntőket köszönöm, aki még nem tette meg, holnap igyekezzék. ;)

Éljenek a Tündék is!!! :D

Votiv,
volán sajna még erőfölényben van egy db-ig. nem csak a vizsgákon kell túllennem, de valahonnan money is kell a másik ótóra.

Valamit még akartam, de majd máskor.
neet
neet

Vica! hát alvás az itten is elkélne, szóval kiváncsi vagyok bejön-é nektek a viburcol

Votív képek nagyon szépek! :lol: :lol: :lol: nekem a középső a kedvencem.
gödibarbi

Votiv: az uram aszonta, hogy a mobiltelefon progijával átkódolta a képet. Én ebből a kukkot nem értek, de hátha segít... :?

Ollly jó lenne, ha a gyerekem esetleg aludna. Én már nem látok az álmosságtól. :roll:

Kép
Kép
tinu

Barbi :) egyenlőre nem akarom elszólni magam, de a negyedik kúp után, az elmúlt éjszaka márcsak háromszor kelt a törpe. Meglátjuk a ma éjszakát. :)

Vica
vica94

Neet :) az Alfa jöhet TSpark-ostul meg lóheréstül :wink: , de Komár Lacit kihagynám 8)

Vica
vica94

Tinu :) már lassan én sem látok esténként a fáradtságtól. Hosszú volt ez az elmúlt kb. három hónap, mióta éjszakai életet élünk kicsi, egy szem fiacskámmal. Drukkolok, hátha Nektek összejön az alvás :)

Vica
vica94

Votiv-annyira szépek vagytok ezeken a képeken! A két gyerkőc hasonlít egymásra, ugye? Lili olyan szép nagykislány lesz, mint amilyen jóképű kissrác a Bátyus! :) Olyan kerek egész kis család vagytok, egy fiúval meg egy lánnyal. :)
És nem is látszik a bőrén semmi!

Neet-holnapra boldog névnapot-ez egy előköszöntés volt. Nehogy elfelejtsem (bár nem nagyon lehetne :mrgreen: )
Dentinox-kérdésben igazad lehet, különben nem használnák annyian, meg fulladoznának a gyerekek...

Tinu-kis hajasbabádnak boldog 1.névnapot! :)

Zuzi-Zsancit én is irígylem most egy kicsit. Annyira jóóóók ezek az első napok. És olyan gyorsan elszállnak! Ma néztem a majdnem 5 hónaposomat, hogy milyen nagy már! És tud már kacagni is,hát attól majdnem elbőgöm magam...
P3 babakocsit keresel? A babaszoba.hu-n láttam mostanában hírdetést (nemtom, aktuálisak-e még). Nekünk is az van, és egyszerűen szuper! (Én most biciklis-ülést keresgélek.)

Fibi-visszagondolva majd ez a feszültségekkel teli utolsó pár nap is szépnek fog tűnni! Tarts ki!

Rylie-ez a mellégyógyszerezés eléggé durva. Én asszem váltanék...

Görbék nekem a 40.hét után se nagyon voltak... És a szülésznőm azt mondta, hogy a %-ok nem mérvadóak, mert mindenkinél más érték a "jó", és különben is minden relatív...

Ovinak én is nagyon nagyon örülök, jövő héten mehetek is életem 1.szülői értekezletére (annyira fura).

Votiv ajánlotta a málnalevél teát (most nem szüléshez), aztat hol lehet beszerezi? Sima drogériaában (nem dm)/patikában/bioboltban?
Curse-igen, nagyon ritkán kakil. Pedig látszik, hogy kéne neki.
Ma durva napunk volt, reggel 5-6 között már hasfájás volt. Majd estefelé is, nagy nehezen produkált a bébi egy kis zselét... Eléggé hulla vagyok. De holnapután már jön haza a Zapánk.
rídonli#

TÜNDINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Vica :) Mi a Vibucolt fogzásra próbáltuk,de nem jött be :( ha nagggyon gáz volt a helyzet, akkor Panadolt vetettünk be, de csak végső esetben. De drukkolok, hogy Nektek beváljon és aludjon Máté (és persze Ti is) az éjjel!!

Votiv :) Nagyon szép vagy a gyerkőcökkel!!! Jó bulizást ma estére! (már biztos folyik...) :wink:

Fibi :) Kitartááást és sok ++++++ Neked!!!! Éjszakáink, köszi, egész jók, Bálint normálisan alszik, ha nem ébred fel Bencére, ez meg ritkán fordul szerencsére elő, úgyhogy eddig mázlisták vagyunk :D Bálintod orrát még kell szívni 1x éjjelente? azóta kiderült, hogy mitől van?

Barbi :) Vizsgáidhoz sok drukk!!! a meglévőhöz meg gratula!!

Rylie :) Jó kis dilemma, de biztos jól fogsz dönteni! :wink: Mennek a drukkok holnapra +++++

Zuzi :) Bazsóka szövege nagyon jóóó :lol: és Panna már fél éves :shock: jó étvágyat neki az almához!

Kátya :) De jó, hogy van tejcsi és nem kell tápszer! :D nagyon ügyes vagy, drukkolok, hogy így menjen tovább és hogy ne fájjon a szopi!!!

Leni :) Szuper, hogy már otthon és minden rendben!! :D Még1x nagy gratula!

Arwen :) Málnalevélteát ittam kb. fél litert/nap, de fogalmam sincs, hogy használt-e, mindenesetre úgy gondoltam, ezen ne múljon :wink: a két említett homeós bogyeszt csak vajúdás alatt szedtem, a szülésznő negyedóránként javasolt 5-5db-t belőlük.
denizsa

Ja, még azt akartam Kátyának (aztán eldugulok), hogy nekem is a bal cici "rosszabb". Fejésnél láttam, hogy sokkal kevesebb jön belőle,mintha kevesebb lyuk lenne rajta. A Nagy 1 álló hónapig nem evett belőle, a Kicsi meg sokszor nem fogadja el.
rídonli#

Rídonli :) Málnal.teát Herbáriában (pl. Savoya park) is lehet kapni, vagy van nálunk a gyógyszertárban is, vagy Johitól bioformában (www.netbio.hu).
denizsa

Még Leninek is: még 1X gratula, jó lehet már otthon a 2! gyerekeddel! :)
rídonli#

Zuzi:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=208954
Sztem túl fekete, de hátha neked tetszik. (Ja, az árát nem is néztem...)

Deni! Köszi!
rídonli#

Ildi, nekem pont fordítva, a bal mellem nagyobb eredendően, és az termel keveset.

Vica, milyen az a majdnem mellgyuszi? Nekem ma a jobbon megjelent egy piros folt, de nem volt ott fájdalmas a terület, és már elmúlt. Kicsit azért megijedtem.

Köszi az érdeklődést. :) Kedden elmúltunk 6 hetesek, rohamléptekben fejlődik Emma, egyre többet van ébren, lehet vele kommunikálni, nagyon szép mosolyokat kapunk tőle Apával. Még nem gyakran, de annál jobban értékeljük. :) És mostmár elkezdte a gügyögést egy-két hanggal, nagyon imádjuk. Egyébként eléggé lefoglal a bébirépám, mert pocifájós, de talán egyre kevésbé, ha jól érzékelem. Meg mintha rövidebb ideig szenvedne. Persze, próbálunk segíteni is, hogy hamar múljon. Ez az a kísérletezés, amiről Votiv is írt.

Anyócák, béna elsőgyerekes anyukás kérdés: a koszmó kezel éséről írjatok, lécci, Emma bukóján most jelent meg. Köszi! :)

Kátya
kincsimano

rídonli#

Nem tehetek róla, folyton P3makba botlom (bezzeg,a mikor én kerestem...):
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=208607
rídonli#

Kátya:koszmóra Babé koszmó elleni sampon-szuperül eltűnteti. (patikában, kb 1500ft, de sztem az 3 gyerekere is elég).
rídonli#

Ahhoz képest, hogy el akartam dugulni... :oops:
rídonli#

Jajj, ezt még muszáj, annyira dögös színe van (+tesófelálló is van hozzá): http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=205061
Ez volt az uccsó, ígérem.
rídonli#

Vica,
igen, itthon vagyok, de délután hasmenésem volt, estére meg hányingerem lett, és a fejem is fáj kicsit :roll: lehet hogy a Coras menet volt tul sok, nem tudom. pedig a fagyi nagyon izlett ott.
fibi

Kátya :) Nálam lázzal kezdődött az egész. Pontosabban csak azt éreztem, hogy úgy fájnak a végtagjaim, mintha influenzás lennék. Aztán furcsán szédültem, nem éreztem, hogy lázas lennék, de 39 fok felett volt, ha jól emlékszem. Aztán fájdogált a bal mellem. A csajok tanácsára fejtem, meg szoptattam ezerrel, de nem segített. Aztán bementem a h-ba és a kórházi nagy fejőgéppel lefejtem a tejet, meg kaptam rá antibogyót. Az ottani doki azt mondta, hogy nem látszik rajta semmi - piros foltok, amit írtál, lehet, hogy az előjele? -, nem lehet, hogy csak egy megfázás? No, kérem egy megfázás ritkán jár - sztem - nagyon fájdalmas és CSOMÓS mellel. Igen, majd elfelejtettem, csomók voltak benne, amiből alig tudtam kipréselni a pangó tejet. Továbbra is sokat tettem mellre Mátét, de kikölcsönöztem a nagy Medelát is és folyamatosan nyüstöltem szegény mellemet. Ilyenkor az a lényeg, hogy a beteg mellel kell mindig kezdeni a szopit, hogy kiürüljön tutira, mert ahogy itt sokan mondják - nagy igazság - jobb "fejőgép" nincs a gyereknél. Mert ugye normál esetben felváltva kell kezdeni. Amelyikkel abbahagytad, azzal kezded legközelebb... Remélem érthető voltam :), mert csaponganak a gondolataim össze-vissza. Ha nem, igyekszem jobban leírni. Ja, és azért írtam, hogy majdnem mellgyuszi, mert hogy nem volt külső nyoma az egésznek. Minden mellen belül játszódott. :(

Vica
vica94

Fibi :) jajj, nem jó hír. De kitartást Neked. :) Sokat gondolok Rád, küldök Neked sok-sok erőt és ++++++++-t :)

Vica
vica94

Fibi :) lehet, hogy ez már az előjele annak, hogy Ábel készülődik? Mit érzel?

Vica
vica94

Mivel úgy látom egyedül maradtam, megyek kibélelem magammal az ágyamat :D

Jó éjt minden kismamának és picurnak. Pocakoknak is nyugodalmast kívánok.

Vica
vica94

Rídonli, köszi! :)

Vica, ez nem hangzik túl jól, és ne aggódj, tökéletesen értheő voltál. :)

Jó éjt, bár minket Emma még foglalkoztat. :)

Kátya
kincsimano

Vica,
nem tudom :wink: mindenesetre furán érzem magam. és még a pénztáros néni is azt mondta este a corában, hogy ááá, nem huzza ki 10-éig...

mellgyuszi: nekem is csomok voltak benne, és langyos borogatástol (sot melegitettünk, és anyagba beletekerve rá a cicire) meg bogyotol elmult lassan.

Deni,
most már inkább ébredés után kell B orrát szivni, tüsszögörohamai vannak olyankor :( éjszaka meg autoban (talán a huzat vagy légkondi zavarja) meg dörzsölgeti az orrát, irritálja valami, és sir, hogy töröljem meg neki. adtam neki homeot, de nem ugy tünik, hogy használt volna :? ez vmi allergia, de tuti hogy lelki eredetü.
fibi

most 3 sonkás-sajtos zsemle után kezdek jobban lenni :)

Curse,
hu, nem is tudtam, hogy Neked is ilyen maratoni vajudásod volt :shock:

Tinu,
kicsit most megkönnyebbültem, ahogy leirtad, hogy vákuumos szülés után is lehet szépen (gyorsabban) szülni a másodikat. köszi.

Kátya,
nekem is egyik ciciböl sokkal kevesebb jött mindig is. mondjuk az a kisebb méretü is :wink:

Ridonli,
persze, utolag visszagondolva minden szebb lesz, tudom :)

Arwen,
én málnalevélteát nem nagyon iszok, mondjuk nem is hiszek benne valamiért :? ettöl függetlenül lehet hogy van akinek használ. homeot nekem a Pulsatillat javasolta a szülésznöm szülésre készülvén (hangulatingadozos kismamáknak jo). a másik kettöt, amit irtál, azt mondta, vajudás alatt fog eldölni, hogy melyikre lesz az anyának szüksége. (na, ez jo kacifántos mondat lett :lol: )
fibi

na, látom, most meg én maradtam egyedül a piritott kukoricámmal :lol: akkor bebujok a pasijaim mellé :D joszakállt!
fibi

megjöttem :)

nagyon klassz tali volt, és sok kedves és szép ember, és alig bírtam elszakadni, de már úgy izgultam a kis mazsolám miatt - aki egyébként csodásan aluszkált itthon :)
szóval lehetne gyakrabban is ilyen osztálytalálkozó, a fele emberkével se tudtam beszélni...

Babé sampon koszmóra nálunk is segített, ugyan nem tüntette el a koszmót, de határozottan kevesebb van most már, és hát csak 3 napja használjuk, szóval bármi lehet :D

Arwen, én Caulophyllumot szedtem szülés előtt, mert az 1. szülésemnél olyan volt a méhszájam, mint a beton. 20 óra alatt tágultam csak ki, egy vödör oxitocinnal :? és a caulophyllum meg puhítja a méhszájat, most 4 óra alatt tűnt el teljesen! oké hogy már 2. szülés, de azért ez s biztosan használt, szülés alatt összvissz 3x vettem be. a cimicifuga a fájásgyengeségre jó, ez intkább szülés alatt szokták már bevenni, és a caulophyllummal felváltva félóránként 5-5 szemet - ez az általam ismert adagolás.
Szülés előtt 2-3 héttel ajánlják még az Arnciát (9CH-ban napi 1x5), mert erősíti az érfalakat, aztán meg majd segít könnyebben regenerálódni. gátsebet is csodásan gyógyítja!
és ha vágnak ill császárnála sbeszélek összeforrását segíti a staphysagria, 30Ch napi 1x5.
a méhösszehúzódást a bellis perennis segíti, ez a "kismedence árnicája". nekem olyan erős utófájásokat csinált, hogy csak na, de azt mondják, minél többször szül a nő, annál inkább érzi az utófájást és nehezebben regenerálódik a méh is.
röviden ennyi a homeós arzenál szüléshez. ill. még gátsebre Traumeel kenőcs, vagy simán körömvirág-olaj/kenőcs. nagyon jó sebgyógyító!

Kátya, remélem tényleg nem mellgyuszi!!! ha ilyenre tippelsz, vágd be magad a kocsiba és irány a SztImre csecsemőosztálya! én 3 napig feküdtem 40 fokos! lázzal, félrebeszéltem, és az ügyelet se bírt segíteni semmit, és hétvége is volt, aztán hétfőn elmentem dokihoz, és jól leszúrt, miért nem mentem azonnal vissza a H-ba...
egyébként meleg borogatás szopi előtt segít, hogy jobban leürüljön a cici, könnyebb legyen a szopizás. a túrópakolásról is azt hallottam, csodákra képes! a H-ban a csecsemősnővérke azt mondta még, éjjelre kenjem be a cicim vastagon vmi zsíros kenőccsel, rá egy zacsit vagy fóliát és egy törülközőt, hogy jó melegben dunsztolódjon a cici és feloldódjanak a csomók meg ez a sebes bőrön is segít!
és sztem mindenkinek különbözik a 2 melle, ezért a tejci is simán eltérő lehet bennük! nekem a piciből pl sokkal több jön, mint a "lufiból" :wink:

eszméletlen mi volt éjjel a városban, mindenhol emberek rohangáltak át az úttesten, a körút-üllői út kereszteződésben elcsaptak egy fiatal srácot, mentő, rendőr, dugó...
mióta anya vagyok, ilyemitől olyan görcsbe rándul a gyomrom, remeg a lábam, kiugrik a szívem, emiatt nem bírom már a vészhelyzetet se nézni :(

na lelépek, szép szombatot :)

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Még egyszer köszönöm a tegnapi Tündézéseket! :D Az értintettel jól kib...tam, mert tegnap bezabáltam 3 szelet kacsazsíros kenyeret, amitől szegénykém éjjel non-stop nyöszizett és nem is aludtunk túl sokat.

Remélem, Vica, nálatok jobban sikerült az alvás...

Kátya: nálunk bevált a hagyományos módszer a koszmóra, vagyis olajjal bekenni és aztán körömmel, vagy fogkefével átdörzsölni a fejecskéjét. Eddig csak kétszer kellett csinálni és koszmótlan lett mindkét alkalommal utána. Csak még samponnal is nagy nehezen jön le az olaj utána. :shock:

Kép
Kép
tinu

Votiv, szuper, hogy remek volt a tali, csajod meg igazán kis toleráns. :) Nem mellgyuszi ez, nincsenek csomók (csak akkor, ha már 8 órája nem használta a cicit a kishölgy, és jól megtelik, de amint rácuppan, megszűnnek), nincs láz sem, de a meleg borogatást azért lehet, hogy bevetem. :) Végre valaki, akinek szintén a kisebb melle termel többet. Nem olyan, mintha bizonyítani akarna? :)

Fibi, Bálintod remélem, nem allergiás, az szörnyű lenne. És a lelki eredet szerinted mitől? Kistesó miatt?

Babét ma veszek. Még nem súlyos a helyzet, Emma feje tetején kezdődött a koszmózás. Ki fog terjedni az egész buksijára? Jaaj, hogy fog kinézni. :) Tinu, bevetjük az olajozást is, ha Babé nem használna, de azért remélem. :)

Segyébkéntmegszépjóreggelt! :)

Kátya
kincsimano

Kátya,
igen, kisteso érkezése miatt szerintem. azért "produkálja" ezt, hogy ellenörizze éjjelente, hogy ott vagyok e mellette pl. érzi gondolom, hogy hamarosan osztoznia kell rajtunk.
(koszmora mi is olaj + puha sörtéjü kefe)

Tinu,
tegnap elfelejtettem a nadira reagálni: persze aki abbol él, az kénytelen kérni valamennyit (akinél én jártam, neki van saját cége, és a nadit munka elött és után csinálja végkimerülésig, szerelemböl). Viszont arra céloztam, hogy vannak olyanok IS, akik mindenböl pénzt akarnak csinálni, és emiatt horribilis összegeket elkérnek. tehát sztem nem igazán a segités vezérli öket...

Szrek,
tucc vmi jo programot mára? (Fono vagy ilyesmi) mindig Te szoktad feltenni :lol:
ha már nem szülünk, menjünk szorakozni :lol: utána honapokig ugysem fogok.

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?