megjöttem
nagyon klassz tali volt, és sok kedves és szép ember, és alig bírtam elszakadni, de már úgy izgultam a kis mazsolám miatt - aki egyébként csodásan aluszkált itthon
szóval lehetne gyakrabban is ilyen osztálytalálkozó, a fele emberkével se tudtam beszélni...
Babé sampon koszmóra nálunk is segített, ugyan nem tüntette el a koszmót, de határozottan kevesebb van most már, és hát csak 3 napja használjuk, szóval bármi lehet
Arwen, én Caulophyllumot szedtem szülés előtt, mert az 1. szülésemnél olyan volt a méhszájam, mint a beton. 20 óra alatt tágultam csak ki, egy vödör oxitocinnal

és a caulophyllum meg puhítja a méhszájat, most 4 óra alatt tűnt el teljesen! oké hogy már 2. szülés, de azért ez s biztosan használt, szülés alatt összvissz 3x vettem be. a cimicifuga a fájásgyengeségre jó, ez intkább szülés alatt szokták már bevenni, és a caulophyllummal felváltva félóránként 5-5 szemet - ez az általam ismert adagolás.
Szülés előtt 2-3 héttel ajánlják még az Arnciát (9CH-ban napi 1x5), mert erősíti az érfalakat, aztán meg majd segít könnyebben regenerálódni. gátsebet is csodásan gyógyítja!
és ha vágnak ill császárnála sbeszélek összeforrását segíti a staphysagria, 30Ch napi 1x5.
a méhösszehúzódást a bellis perennis segíti, ez a "kismedence árnicája". nekem olyan erős utófájásokat csinált, hogy csak na, de azt mondják, minél többször szül a nő, annál inkább érzi az utófájást és nehezebben regenerálódik a méh is.
röviden ennyi a homeós arzenál szüléshez. ill. még gátsebre Traumeel kenőcs, vagy simán körömvirág-olaj/kenőcs. nagyon jó sebgyógyító!
Kátya, remélem tényleg nem mellgyuszi!!! ha ilyenre tippelsz, vágd be magad a kocsiba és irány a SztImre csecsemőosztálya! én 3 napig feküdtem 40 fokos! lázzal, félrebeszéltem, és az ügyelet se bírt segíteni semmit, és hétvége is volt, aztán hétfőn elmentem dokihoz, és jól leszúrt, miért nem mentem azonnal vissza a H-ba...
egyébként meleg borogatás szopi előtt segít, hogy jobban leürüljön a cici, könnyebb legyen a szopizás. a túrópakolásról is azt hallottam, csodákra képes! a H-ban a csecsemősnővérke azt mondta még, éjjelre kenjem be a cicim vastagon vmi zsíros kenőccsel, rá egy zacsit vagy fóliát és egy törülközőt, hogy jó melegben dunsztolódjon a cici és feloldódjanak a csomók meg ez a sebes bőrön is segít!
és sztem mindenkinek különbözik a 2 melle, ezért a tejci is simán eltérő lehet bennük! nekem a piciből pl sokkal több jön, mint a "lufiból"
eszméletlen mi volt éjjel a városban, mindenhol emberek rohangáltak át az úttesten, a körút-üllői út kereszteződésben elcsaptak egy fiatal srácot, mentő, rendőr, dugó...
mióta anya vagyok, ilyemitől olyan görcsbe rándul a gyomrom, remeg a lábam, kiugrik a szívem, emiatt nem bírom már a vészhelyzetet se nézni
na lelépek, szép szombatot