Sziasztok!
Lili nevében is köszönöm a gratulációkat

.és természetesen én is mindenkinek szívből gratulálok a babájához!
Akinek tudtam a számát már megtettem sms formájában,(az valahogy most jobban megy,ott elég egy kéz is!

)
Bogyra!Nem venném a szívemre,ha miattunk szenvedne Levike tejci hiányban,ezért kíváncsiságodat gyorsan kielégítem:természetes úton szültem és jól be is paráztam közben!
Az ügyeletes orvos éppen hívni akarta a dokimat a csaszihoz,amikor azt mondta:csak még megnézem a méhszáj hogy áll

és ezek után belém esett

na nem szerelemmel,hanem bő három ujjal
Akkor mondta ki,hogy nem csaszi,hiszen ez szülés,a baba mindjárt megvan,én pedig majdnem elájultam,hiszen annyira nem készültem erre már az utolsó hetekeben,sőt csak arra tréningeztem hogy milyen szuper lesz Lilinek és nekem is a csaszi
Summa summárum,ha nincs mellettem Balázs én feladtam volna,kicsúszott a lábam alól a talaj rendesen,de ő remekül helytállt,én meg olyan voltam ,mint egy kóbor,kivert,kiskutya,esdekeltem minden jó szóért,és szófogadóan tettem amit mondott,lélegeztem,ha kellet,nyomtam,mikor azt vezényelte,szóval ezért A KISLÁNYÉRT MI TÉNYLEG KETTEN DOLGOZTUNK MEG!
Egyetlen injekció nélkül két és fél óra alatt születtünk meg(azért írom így,mert a kapcsolatunk is újjászületett,család lettünk)!
Ja,és én kis szerencsés,a dolgok kellemetlenbbik alfelét én újra kihagyhattam,mert el kellett altatni,hogy a méhemet átvizsgálják,nem nyílt-e meg a csaszi heg belül.Így a varrást ismét nem éreztem,yuppiyéyooooooooooooo!
Majd részletsen is leírok mindent,de most még csak annyit,hogy a szülőszobán Riella és aztán Ti jutottatok eszembe,mert gondoltam úgysem fogjátok elhinni,hogy amikor Lili kint is vagyok,bent is vagyok-at játszott,én pedig éppen készültem szétszakadni és elájulni a fájdalamtól,akkor Keresztes Ilditől a következő hangsort véltem a rádióból felhangzani:"......mondd mit tegyek hogy érezd,ha kell meghalnék teérted?................."
Na erre én úgy döntöttem nyomok még egyet,aztán meg jól meg is halok,és akkor megszületett Lili,én meg mondtam,hogy elájulok,erre a doki:csak nyugodtan Brigi,de minek?!itt a baba!