Sziasztok!
Itt egy regen eltunt baranyka

, emlekeztek meg ram?

Koszi, hogy a tablabol nem vettetek ki, jelentem azota is jol vagyunk, minden rendben,kisfiam lesz masodikra is, mar ezt is tudjuk...Olvasni szoktam neha, de sokkal ritkabban, hiaba, igy mar nehezebb, sokkal faradtabb vagyok estenkent.
Gyors atfutas utan Libusnak:
A prolaktin szintje, ha abbahagyatjak veled a Bromocryptin szedeset nem az eredeti, hanem meg annal is magasabb szintre fog visszaugrani.
Kivetelesen nem ertek egyet Afival, hiaba a tejcsorgas (amibol tenyleg legvaloszinubb a magas prolaktin szint), hormont nem irunk fel teljes hormontukor nelkul !!!! foleg, mert a prolaktin emelhet egyeb ertekeket is!!! Aztan az okok felderiteseben sztem dukalna egy MR vizsgalat (ez az agyalapi mirigy joindulatu daganatanak vizsgalata).
Ha visszaolvasol a "megint megjott"-ben vagy a siker storykban Rekacs esetere, meglatod mi mindent tud befolyasoli ez a hormon es milyen konnyu (lenne) kezelni, ha lelkiismeretes hozzaerto dokik kezelnek!
Ezen kivul a Bromocryptin olyan gyogyszer, amihez a szervezetet 1/4 tablettankent emelve az adagot kell szoktatni !!!!!!!!! Nem csoda, hogy elajultal ! Nekem is, mindenki masnak is igy ajanlottak, igy szedtuk. Ha errol sem szolt a dokid, akkor eleg pancser

(maganvelemeny)...
Na, kiokoskodtam magam, megyek dolgozni
vakond