A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

monyo: Én is gondoltam rá, de ha az orvos nem rendelte el, nem tudok mást tenni! Maximum a körzeti orvoshoz elmegyek és bepróbálkozok nála, vagy ha ez nem megy, ráveszem a nőgyógyászt szépen finoman! De azért köszönöm, hogy javasoltad!

Libus
lilaliba

Sziasztok!
Itt egy regen eltunt baranyka :oops: , emlekeztek meg ram? :roll: Koszi, hogy a tablabol nem vettetek ki, jelentem azota is jol vagyunk, minden rendben,kisfiam lesz masodikra is, mar ezt is tudjuk...Olvasni szoktam neha, de sokkal ritkabban, hiaba, igy mar nehezebb, sokkal faradtabb vagyok estenkent.

Gyors atfutas utan Libusnak:
A prolaktin szintje, ha abbahagyatjak veled a Bromocryptin szedeset nem az eredeti, hanem meg annal is magasabb szintre fog visszaugrani.
Kivetelesen nem ertek egyet Afival, hiaba a tejcsorgas (amibol tenyleg legvaloszinubb a magas prolaktin szint), hormont nem irunk fel teljes hormontukor nelkul !!!! foleg, mert a prolaktin emelhet egyeb ertekeket is!!! Aztan az okok felderiteseben sztem dukalna egy MR vizsgalat (ez az agyalapi mirigy joindulatu daganatanak vizsgalata).
Ha visszaolvasol a "megint megjott"-ben vagy a siker storykban Rekacs esetere, meglatod mi mindent tud befolyasoli ez a hormon es milyen konnyu (lenne) kezelni, ha lelkiismeretes hozzaerto dokik kezelnek!

Ezen kivul a Bromocryptin olyan gyogyszer, amihez a szervezetet 1/4 tablettankent emelve az adagot kell szoktatni !!!!!!!!! Nem csoda, hogy elajultal ! Nekem is, mindenki masnak is igy ajanlottak, igy szedtuk. Ha errol sem szolt a dokid, akkor eleg pancser :( (maganvelemeny)...

Na, kiokoskodtam magam, megyek dolgozni :wink:

vakond
vakond

Sziasztok!

Szeretnék nektek egy programot ajánlani!
Szeretettel Mindenkine!!!

Startol a Dr. Bubó!

2007. június 15-én és 16-án debütál a mindenki által kedvelt rajzfilm musical változata. A Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő darab főszereplői: Józsa Imre (Dr. Bubó), Falusi Mariann (Ursula), László Boldizsár (Sztár).
Bolyki Brothers: Dr. Bubó - a természet-gyógyász
CSALÁDI MUSICAL két részben

Szereplők:
Dr. Bubó - Józsa Imre
Ursula - Falusi Mariann
Sztár - László Boldizsár
Majmok - Bolyki Brothers
Tücsök - Illényi Katica
Nyuszi - Zoltán Erika
Tigris - Micheller Myrtill
Csőrmester - Hajdú István "Steve"
Róka - Almási Sándor
Selyemhernyó - Méhes Csaba
Teknőc - Magyar Attila
C.G. Rapper - Bebe (Back II Black)

http://www.jegyelado.hu/index.php?page= ... k&rid=1418

üdv.:
vedresandi

Hahó!

Cicus! Tőlem is halk gratula, tesztelj két nap múlva is! :wink:

Libus! Nem most hagytad abba véletlenül a fogigátlót? Ez csak azér kérdem, mert nekem kb. 22 évesen volt egy olyanom, hogy abbahagytam a gyogyit (talán Cilestet), a következő ciklusban pedig elkezdett spriccelni a tejem. Először azt se tudtam, mi az. De fekete pólóban voltam, és nem otthon, hát nem részletezem... És végülis én nem kaptam rá semmit, azt mondták, hogy ezt a tabletta abbahagyása váltotta ki, és el fog múlni magától, és tényleg elmúlt.
Következmény: azóta egy kivétellel nem szedtem tablettát és nem is fogok a büdös életben soha többet. (A kivétel a szopi melletti Cerazette, mert mondták, hogy vegyük komolyan, hogy a csaszi után egy ideig ne legyek babás, spirált meg ugye nem akartam.)

Vakond! Szia, gratula a fiúcskához! :lol: Ebben a topikban nem is nagyon lehet más, csak fiad :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még valamit elfelejtettem.

Bettike! Mi valszeg nem tudunk menni Egerbe, mert az uram dolgozik sajnos azon a hétvégén.

Tali nálunk: ugye az egri júl. 14-15, mi valamikor utána megyünk egyszer a Tiszára, augusztus elején a Balcsira, és augusztus 25-26-ai hétvégén lehetne nálunk, ha ez mindenkinek jó. Az az egy olyan hétvége van augusztusban, amikor az uram nem dolgozik. Szeretném azért, ha itthon tudna lenni, amikor itt vagytok. Jó lenne ez a dátum?
Áfi és a többi babás! Nektek még nincs ez nagyon későn?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom :D
Koszonom, Nektek is gratula, lattam am, hogy kukacosra sikerult a Tietek is! Nem tudom Te hogy vagy vele, en egyaltalan nem banom!!! Legfeljebb probalkozunk majd meg egyszer :wink: Nev mar van???

vakond
vakond

Szirom :D
Koszonom, Nektek is gratula, lattam am, hogy kukacosra sikerult a Tietek is! Nem tudom Te hogy vagy vele, en egyaltalan nem banom!!! Legfeljebb probalkozunk majd meg egyszer :wink: Nev mar van???

vakond
vakond

Vakond: Köszi szépen, hogy szóltál, most már végképp nem tudom, hogy mi legyen és hogy milyen orvoshoz forduljak! :cry:

szirom: Én 14 évesen vettem észre először, hogy tej csordogál a mellemből! voltam nőgyógyásznál, az tovább küldött emlőszakrendelésre, ahol még le is tolták az anyukámat azért, hogy minek hurcibál engem orvoshoz, ez a problémám 16-18 éves koromra elmúlik!

Libus
lilaliba

Köszi Vakond :wink: Örülünk a kukacosnak, bár bennem volt egy pici vonzódás a lány felé :oops: :D Név: háát, Artúr vagy Zénó, de nem tudunk megegyezni, úgyhogy lehet, hogy egy harmadik lesz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

most már 22 éves is elmúltam, túl vagyok több nagytömegű hízáson meg mimáson és semmi! :cry: :cry: :cry:

Libus
lilaliba

Lila, Monyó,
lehet hogy én fogalmazok homályosan. A tejcsorgás MINDIG magas prolaktinnal jár! De a prolaktin ha magas is, sem mindig magas, így lehet hogy hiába mérik, a vérben a vérvétel időpontjakor a szintje normális. Tehát ha tej van a mellben, az igenis prolaktin gond, akkoris ha az időszakosan nem mérhető. Ezért hiába a vérvizsgálat sokszor, és ezért jár a tejcsorgásra Bromó. Szebben nem tudom elmondani.
Vakond,
ha az MRen kiderül az adenóma, akkoris ezt a szert kapja!
Vendég

Egyet értek Áfival, ez világosan le van írva a betegtájékoztatóban! Sőt! Nagyon sokszor nyoma sincs annak, hogy miért magas a prolaktin szint, nem lehet tudni az okát!

Libus
lilaliba

Vakond, nálatok megvan a név?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
én bevállalom augusztus végén a talit. :) Szeptemberben már biztosan nem mennék sehova.
Vendég

Hű lányok, tényleg felgyorsultak az események :)
Pénteken megjött. Tök rendes nem? Elseje volt, így könnyebb számolni, hogy hol is tartok. :)
Nagyon, nagyon és még annál is inkább izgulok és próbálom magam folyamatosan nyugtatni, hogy minden okés lesz :) erre mit mond a párom, hogy akkor ezt a babát nem is őm csinálja :) lökött egy pasi!
Jövőhét hétfőn UH-ra kell menni, utána gondolom többet tudok.
Ne hari, hogy így csak magamról, csak gondoltam megírom, hogy mostmár nem tarthat vissza semmi :lol: JÚNIUSBAN TERHES LESZEK ÉS KÉSZ :) / szerintetek bolond vagyok? :) /
sonjus

Sonjus, dehogy vagy bolond!!! Szerintem tök normális ez az izgatottság és öröm, végre történik valami!!! :lol: :lol: :lol: Majd gyere ám és mesélj!!!

Szirom, annyit pontosítanék, hogy Bettikénél nem a tizenvalahanyadikás hétvégén leszünk, hanem két héttel később, 28-án talán??? Az sem jó nektek???
És még annyi, hogy én hozzátok egymagam megyek, ha valahogy el tudok menni egyáltalán, mert a buszt nem bírom, rosszul vagyok tőle, apa meg dolgozik akkor, gólyatábort szervez augusztus 24-29-ig. :cry: :cry: Szóval nekem ez úgy tűnik, nem jó időpont. Pedig jó lenne, legalább nem ülnék egymagam otthon.

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Ez most komoly, hogy nem júli 14-15. a Bettike-féle tali? :shock: Valamikor lemaradtam a kanyarban :wink: A 28-a az még akár jó is lehet, mert akkor jövünk vissza a Tiszáról talán, ha minden igaz, bár az is igaz, hogy először Szekszárdra megyünk a gyerekért (aki nem jön a Tiszára), szóval most nem is tudom hogy legyen, tisztára összezavartál :oops: :lol:

Te nem tudnál mondjuk Katicáékkal jönni hozzánk?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sonjus! Voltam olyan bunkó, hogy nem biztattalak :oops: Nem vagy bolond, a hozzáállásod pont jó :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, igen, nekem úgy rémlik, el lett rakva a tali július utolsó hétvégéjére.
A nálatok-talit még nem tudom, majd kitalálok valamit... :shock:
BETTIKE INFÓKAT KÉRÜNK!!!!! :lol:
SNUFI?????????????????????????????????????????????????

Kép
szilcsi

Itt vok!

Cicu, halk gratu.

Lilaliba: nekem nem volt tejcsorgásom, mégis magas volt a prolactinom. (850). Bromot 3 hónapja szedem, most már levitte, de szednem kell.

Szirmi: nekünk ok.

Sonjus: ÁMEN.

Szilcsi: én is lemaradtm volna arról, hogy áttette Bettike az időpontot????

Rólam: még mindig barna,... :roll: holnapra várom RIBANC MIKIT: :twisted:
Beszéltem a dokimmal, úgy néz ki, ebben a ciklusban megcsinálják az átjárhatóságit, szerdán kell újra hívnom. (Cidri)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok! :lol:

Csajok! Ne csináljátok már! :lol: :lol:

TALI: JÚLIUS 28-29!

Szállásfoglalásunkat már vissza is igazolták!

Nem gond, ha még jönni akar valaki! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bettike! Privi ment. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

snufi

1. cn. NO COMMENT

snufi

tejcsorgásos témához nem tudok hozzászólni :?

Snufi :cry:

Szirom
nekünk egyelőre jó az a hétvége, akkor még nincs esküvő, persze lehet lesz, majd kiderül :wink:

Sonjus
dehogy vagy bolond :wink: pozitív hozzállás az nagyon jó :D

Na, találtam apjuknak árban is mefelelő meglepi repülést :D 2 személyes gép, ő meg a pilóta, néhány flikk-flakk lehet benne, és 20perc 8400 Ft :D Dunkeszire kell menni :P Bizti örülni fog neki :mrgreen:

Kép
gaby25

sonjus: Nagyon nagyon sok sikert kívánok hozzá és mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki írt nekem és foglalkozott a problémámmal! :oops: :) Nagyon aranyosak vagytok!

Libus
lilaliba

snufi: :cry: :cry: :cry:

Libus
lilaliba

tesókám a rohadt é.... pedig annyira izgultam :twisted:

én görbém!
Kép

igen, tudom, valószínű ma van pé, de cseszhetem, mer rosszul vagyok, és épp az előbb hánytam egy óriásit, fejem szétrobbna! :twisted:

elegem van!eddig mindig a 19.napon volt!

ja! és sógor is itt van, mert nagybácsi elutazott valahova :cry:
Vendég

sziasztok!

bettike: ügyes vagy! köszi a foglalást.

judis: hogy vagytok?

áfi: jó tanulást!

lila: szerintem egy vérvétel nem ártana :roll:

cicus: halk gratula :D

vakond: gyere máskor is :wink: hogy vagy?

szirmi: apával egyeztettem, és mondta, hogy mehetünk a talira aug. végén.

sonjus: mennek a drukkok++++ majd gyere és mesélj!

snufi: annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelések mennek: ((((((((((snufi))))))))))

gaby: érdekes ajándék :D ült már repülőn apa?

boni: kitartást! ma pihizz, aztán holnapra jobban érzed majd magad! még holnap is rágyúrhattok apával! :wink:

rólam: ma nagyon vacakul éreztem magam, nagyon szédültem. pár napja megy a hasam. lehet, hogy beteg leszek? :roll:
vizsgát elraktam jövőhét keddre, addig lesz mit tanulnom!
megyek dogát javítani.

katica
katica30

katica drukkolok ezerrel hogy akicsi báncccsa a nagyot! :lol:
Vendég

(((((((((((((((Snufi))))))))))))))))))))))))))
((((((((((((((((Boni))))))))))))))))))))))) jobbulást!

Katica!......baba......a rosszullét oka

babaimádó
Kép
babaimado

katica: Szerintem beszélek a háziorcvosommal és kaptam privit egy állítólag tök jó homeo-s szerről! Lehet, hogy max 4 hétig fogok csak bromózni, utána áttérek a homeopátiás szerre!

Libus
lilaliba

Libuskám,
ne tedd ezt! :cry: Homeó? Szedd inkább a Bromót. Naaa léciiii! Ezer százalék hogy olcsóbb és mégegy nagy előnye van: működik!
Vendég

boni, baba: köszi. :D legyen igazatok!

liba: igaza van áfinak, én a helyedben nem szednék homeós bogyót.

megyek aludni, holnap újabb korán kelés.

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt, jó munkát mindenkinek! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Sziromka kidobott az ágyad?

Szép NApot!
Vendég

Szia Boni! Ááá, nem dob ki az csak úgy magától.. :wink: Munkám akadt, és muszáj most, mer az uram éjszakás, 9-től meg áramszünet lesz, amikorra már hazaérne.... :evil: Az este már nem volt erőm, meg annál több is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

mennyi korán kelő :roll:

szép napot!

katica
katica30

Sziasztok!

Már melóból! :roll:

Snufi! Még ez is! :cry: :cry: :cry: :twisted:

Boni! Nem marad más mint, hogy menjen moziba! :lol:

Katica! Most te jössz! :wink: ++++++++++++++++++++++++

Sonjus! Ez marha jó! :lol:
Egyébként nem vagy lökött, szerintem csak így lehet! Drukk ezerrel!

Vakond! Gratula a fiúhoz! Bár mikor olvastam már meg sem lepődtem! :lol: :lol: :lol:

Mivel fiút szeretnék, ezért ebből a topicból nem robbant ki senki sem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirom! Hű de izgi! Akkor lehet, hogy el tudtok jönni! :lol: Jó lenne!

Szép nem túl meleg, csak pont jó napot! :lol:

Kép
bettike
Eger

OFF!

Apjukkal tegnap beszélgettünk, hogy melyik csatornán melyik műsor megy, mit nézzünk!
Bettike megszólal (mióta melíroztattam, teljesen szőkülök) :lol:
NEM A TV2-N MEGY AZ RTLKlub?
Na itt hagytuk abba a vitát! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

És azt írtam már, hogy nyertem egy elektromos kést egy gatyi internetes játékkal?

Na jó, most már befogom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom! kitartás!

egyébként a 24-25 ei hétvége nekünk bizti bnem jó, mert akkor van a szülinapom, meg a házassági évfordulónk, és kettesben lennénk! ez ki is ment a fejemből, amikor a dátumokat felsoroltam :oops:

cicuka drukkolok, hogy erösdöjön a csík!

ma hőm 36,9
lilaliba jó, hogy előkerültél!

mindenkinek pussz

Áfi köszi!(ma már jobb)
Vendég

Bettike :lol: :lol: :lol:

Itt épp szakad az eső és dörög az ég... Mindjért nem 9-től lesz áramszünet... :roll:

Lányok, tegnap este óta szúr a pocim alul. Nem görcsöl, csak szurkál, de folyamatosan, mintha beszorult volna a levegő vagy nemtom, de ahhoz túl régóta van. Eddig csak a bal oldalon, most már a jobbon is. Törpicsek mocorog rendben. Elvileg csütörtökön mennék dokihoz, mert addigra lenne EKG-m is, de lehet, hogy ma megyek, mert most már betojtam azért. Volt ilyen valakinek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike! no problémo végülis az RTl klubon is mehetne a Tv2! :lol:

ma már nem lesz ott remélem a sógor, ha meg mégis, akkor moziba megy.
a vicc az egészben, hogy hétvégén emgyünk kikapcsolódni a BAkonyba, és még örültem is, hogy akkor lesz PÉ, erre mégsem. bár amíg a hőm nem megy 37, fölé, adig bármi lehet!

tegnap kissé kiborultam, de hál' Áfika megtalált :wink: és helyrerázott a maga módján!
Vendég

Szirom!
Nekem volt, meg van is, de nem tudom neked, mennyire fájdalmasan szúr... Én úgy gondolom, hogy nálam csak a méhem növöget. Próbáltál egy kis magne B6-ot szedni?
szilbee

Szilbee! Aha, vettem be. De ez most nem olyan, mint amikor az elején szurkált. Nem elviselhetetlen, csak időnként odaszúr egyet, nem hagyja magát elfelejteni. De most már gyanakszom a székrekedésre is... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! :cry:

mikor lesznek meg az eredményeid? a héten?
Vendég

Boni! Tegnap volt 2 hete, hogy levették az AFP-t, azt kb. 2 hétre ígérték. A védőnőnek küldik, ő meg azt mondta, hogy hív, ha megkapta, de még nem hívott. Ha ma sem, akkor én telcsizek ma. A másikról tegnap érdeklődött egy ismerősöm, de azt tenyésztik, és még nincs kész. Szerda előtt nem is lesz, annyi biztosnak tűnik. Elég idegőrlő.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
jó munkát! :)
Nekem hol itt hol ott szúr nyom húzódik, néha egész komolyan. Egy csomó minden nyúlik meg helyet csinál magának, én betudom ennek. De ha téged az nyugtat meg, egy orvoslátogatás nem árthat!
Bettike,
izgalmas lehet veled beszélgetni :lol:
Bonika,
jó úttörő segít ahol tud (főleg annak aki hagyja magát) örülök hogy jobban vagy! :)
Hogy Szirmiékhez ne tudsz jönni azt őszintén sajnálom, de Egerben találkozunk!

Én ma is tanulok... :?
Vendég

Áfi! Köszi!
Nekem meg nem szokott ilyen lenni. Az általános közérzetem nagyon sokszor xar, de helyileg a pocim rendben van mindig. Csak a mocorgás, semmi más. Talán ezért is furcsa ez. Ne nevess ki, de most épp a lepény miatt parázok, nemrég tudatosult bennem, hogy a mélyen fekvő lepény akár közel is lehet a méhszájhoz. De ha olyasmi baj lenne, akkor lenne vérzés is meg hasonlók, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
én is paráztam ezen, még az elején hogyhát mivan ha a lepény... a védőnőm mondta hogy akinek a méhszájat fedi is a lepény, idővel általában annak is "elmászik" onnan, persze nem ténylegesen mozog, de ahogy a méh nő, úgy kerül távolabb a méhszájtól a lepény. Egyébként meg tényleg barnáznod-vérezgetned kéne ha fedné. Nyugi, nem lesz baj. (Nekem magasan van a lepény de mellső fali :? )
Amúgy az ember szerintem mindig fél valamitől, az én legújabb hülyeségem hogy biztos nyílik a méhszájam csak nem veszem észre, és megreped a burok, és megszülök :( Ne mondd hogy nézzem meg, én nem érem el, nem is értem el soha, sőt apa se pedig őt már piszkáltam ezügyben... :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?