A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

mindenki kap Cetrotide-t? ha allergiát vált ki, mi a teendő? (félő, hogy Februárral rokonlelkek leszünk.... ) :lol:
szépem

Cseka - szerdán megyek a kinez.hez, már tökre várom, alaposan helyre kéne tenni az agyam, de egyedül képtelen vagyok rá sajnos. úgyhogy még egyszer köszi a tippet, remélem segít majd.
szépem

Cseka, köszi jól vagyok! A meleget sztem senki nem bírja, legalábbis nem terhesen is utáltam a kánikulát, úgyhogy mind1 nekem, nem bánom azt sem. A várakozást kevésbé....Kíváncsi vagyok és türelmetlen. :roll:
beber

Szépem, örülök, ha használni fog. Majd gondolok Rád szerdán, de majd jelentkezz! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog Neked mondani.

Beber, mit mond a doki, mikor fog megszületni a baba?

Kép
cseka

Cseka!

Gratulálok, ez aztán a jó hír! Remélem meg növeszti a helyét a másik babóka is!
Neked volt valami tüneted a beültetés után az első két hétben??? Éreztél valamit. Hányinger, cici feszkó, derékfályás, görcsölés valami!
gizmixxx

Köszi Gizmixxx, édi vagy! Bevallom, hogy nekem attól a naptól, amikorra a megtapadást mondták, iszonyatosan elkezdett feszülni a hasam. Olyannyira, hogy ez szombaton volt, kedd délutánra bepánikoltam és felhivtam a dokit. Bementem hozzá, hogy megnézze és azt mondta, hogy ez egyértelműen attól van, hogy megtapadtak és ha saccolnia kellene, akkor szerinte ez nem is egy, hanem lehet, hogy mindhárom. Hát ebből lett mostanra kettő:)

De alig ettem a beülti után a húst és mint kiderült, a feszülés attól volt, hogy megtapadtak, beindultak a hormonok, a husit viszont nem kapták meg és 41 mm viz volt a hasamban. Aztán Magyaroroszág sertés- és marhaállományának jelentős megcsökkentésével sikerült ledolgozni a vizet. :lol:

De Gizmixxx, szentem ez mindenkinél tök egyedi. Hallottam már olyan lányokról, akik semmit nem éreztek és mégis ott lakott a babó a pocijukban. Az a lényeg, hogy ne add fel!!!Higgy a babában és akkor ha Veled akar maradni, akkor érezni fogja ezt!

Na bocsi, jó sokat irtam, remélem nem mentem az idegeitekre! :oops:

Ezer puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Kép
cseka

Szép jó reggelt mindenkinek!

Cseka!

Köszi, hogy le írtad! Én ma vagyok a 16. napon. Elvileg csütörtökön kell megjönnie! Hétvégén tesztelek ha addig kibírom. Nekem is az előzőnél nagyon feszült a hasam és hát volt is ott valami. Most teljesen más! Majd meglátjuk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szpandi!

Mi van veled, jól vagy????
gizmixxx

Sziasztok!
Cseka! Nagy gratula a babákhoz, szerintem a "kisebb" pocaklakó behozza magát, nagyon-nagyon örülök vigyázzatok magatokra. Dolgozol vagy otthon pihengetsz?

Nóczi fel a fejjel 4 tüsző pont elég hogy baba legyen belőle, igyad a sok foéyadékot a husit és nem tudom a doki a mozgást nem mondta?Ha bár a mozgást is bizonyos ideig ajánlja, hogy ne sérüljenek a tüszők. Én legutóbb mondtam a dokinak, hogy újra sportolni fogok akkor mondta, hogy a petefészek vérellátásának jót tesz a mozgás. Szurkolok!
Gizmioxx! a hétvége pillanatok alatt itt van, de jó úgy izgulok. Kitartás!!!!!!!!
Szépem! Ne parázz, a konferencia valaki írta, hogy hó végén lesz, addig Te már régen benne leszel a sűrűjében :D nyugi, mert az idegeskedés nem tesz jót a tüszőcskéknek, minden OK lesz.

manoka
manoka71

Beber! Kiváncsi vagyok, mit mond a doki, hiszen a vonalzód szerint 3 hét és szülés?! :D

manoka
manoka71

Cseka hajrááááááááá a pöttömöknek. Úgy örülök nektek! :-)
Ági28

Sziasztok csajszik!

Nahát Cseka,ez óriási hír!!!Millió Gratula és szorítok nagyon a kis bucka lakóknak,főleg a kisebbiknek :)
Gizmixxx! Hogy bírod idegekkel???Kitartás!!!Nincs már sok :)
Én ma vagyok a 27.napon és kb. vasárnap kéne megjönnie,jaj dehogy kell,miket beszélek.Na szóval értitek.De már vagy 2 napja elég rendesen feszül a hasam meg néha szurkál is.Tiszta ideg vagyok,hogy most akkor mi van,meg,hogy remélem nem csak beképzelem itt mindent magamnak.Jaj,de jó lenne,ha +at tesztelnék...
Segíccsetek,megörülök :)Holnap reggel tesztelhetnék???
hanyatka

ja és amiért nem írtam pár napja,nem azt jelenti,hogy nem is olvastalak :)Minden bötűt :)
hanyatka

hanyatka a transzfer után hányadik napon vagy?
Ági28

Helló!

Cseka! Gratula:))))) Atyaég, de jó:)))) puszillak és vigyáz magatokra!

Noczi! De igen, én voltama farmeres zöld felsős lány:) Miért nem jöttél oda????? Ejnye-bejnye:) Én viszont nem tudtalak beazonosítani.

Gizmixx! Nagyon drukkolok, már nem sok van hátra és minden kiderül:) Addig még vigyázz magadra:) Egyébként tele vagyok kiváncsisággal, hogy hogy is fog zajlani a dolog, persze egy kis természetes izgalommal fűszerezve.

Este 10-kor lefeküdtem és 12-kor pontban a férjem kapcsolta fel a villanyt, hogy itt az ideje az éjféli szurinak. Mondhatom szó szerint nagyon ünnepélyesen kaptam meg, mert a nappaliból a Himnusz zenéje szűrődött be.
Csak a fél szememet nyitottam ki, meg sem mozdultam, úgy adta be a férjem, aztán aludtam is tovább. Ez a kúp viszont nem tetszik:))
Majd délután még jövök.

Nyugi Ági! Mindjárt mehetsz pénzt költeni a patikába:) Én tegnap is 21ezret hagytam ott, így 89 ezernél fejeztem be a leszíváskor.
cyprus

Ági! Tudod,én még nem tartok ott .Ebben a hónapban csak ovuláció indukciónk volt( a pünkösdi hosszú hétvégén végig akcióztunk),jövő hónapban,vagyis ebben kezdjük az inszemet.
hanyatka

jaj bocsika hanyatka már emlékszem! :-) Akkkor viszont szerintem várj még!

Cyprus tudom, csak olyan rossz olvasni, hogy akikkel együtt voltam februárban ( félreértés ne essék nem vagyok irigy, mert tudom,miért nem tatrtok még ott! :-) ) már a délibe járnak. De természetesen nem vagyok türelmetlen.

Ja csajok 19.-én megyek cérnabeültetésre én is! :-)
Ági28

Semmi gond,tudom,hogy nem lehet mindig mindent észben tartani :)
Azt mondod még ne teszteljek?
hanyatka

Szerintem még ne, várd meg az időpontot, mikor meg kellne jönnie, és utánns kb 3-4 napot még várj szerintem. De ez az én vélemlnyem.
Ági28

Sziasztok!

Cseka! Borzasztóan örülök a babáidnak, és drukkolok, hogy a picike behozza a lemaradást! Reméljük, csak a szokásos Dévai-féle túlaggódásról van szó.

Noczi, jól teszed, hogy nem akarsz leállni, mi is mindig azt mondjuk, hogy ha egy egészséges sikerül, az pont eggyel több, mint amennyit a szervezetem normálisan termel… És ez a múltkor bejött, más kérdés, hogy végül nem maradt velünk.

Szépem, a Mikulás hátára ráírtam, hogy fw., és már megy is hozzád :)

Hanyatka, a helyedben én is várnék még.
február

Jól van lányok!
Meggyőztetek.De annyira,annyira nehéz.
:(
hanyatka

És most elmesélem a tegnap estét, bocs, hosszú lesz. Úgy kezdődött, hogy nem találta a petefészkeimet. Hát, legutóbb még ott voltak, és nem emlékszem, hogy azóta elrabolt volna valami UFO, hogy kiműtse őket. Meg ha egy csepp esze van, nem az enyéimre pályázik… :( Na mindegy. Végül persze megtalálta, aztán közölte, hogy most se várjak a múltkorinál nagyobb eredményt. Ez elég volt ahhoz, hogy az agyam teljesen ledermedjen, ültem ott, mint egy hülye. Tényleg nemtom, mit gondolhat rólam, de mikor nem emlékeztem, hogy mennyi Clostylbegit van még otthon, és a férjecskémnek kellett megmondania, hogy 5 szem, akkor közölte Dévai a férjemmel, hogy „Jó, hogy itt van, mesterem, valakinek rendet is kell tartania…”, vagy valami ilyesmit, amitől kicsiuram teljesen megdicsőült fejet vágott, én viszont még mélyebbre süppedtem a bambaságomban.
Jó, mesélem a lényeget. Szóval megkérdezte, hogy jó lesz-e megint a Merional+Fostimon. Mondtuk, az a múltkor se nagyon vált be, és ha van jobb, akkor azt kérjük, akkor is, ha drágább, és hogy a lehetséges drágábbtól várható-e jobb eredmény. Az ilyen kérdéseket utálja, és közölte, nem tudja. Mostanra viszont megtanultam dekódolni a válaszait. Nem=nem, nem tudom=lehetséges. Kereken megmondtuk, hogy a jobb gyógyszert kérjük, mindegy, mibe kerül. (Ez kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de erre csak a patikában jöttünk rá, mikor a nő beütötte az árat…) Szóval felírt a Merional+Clostylbegit mellé egy lovakra méretezett adag Gonal-F-et, de kábé olyan arccal, mintha a fogát húznák. :) Csütörtökön kezdem, pénteken már mennem is kell UH-ra, nemtom, egy adagtól mit lehet várni, a lényeg, hogy ő tudja.
Amúgy a Merional tényleg nagyon olcsó lett, de az 1 (azaz egy) Gonalért majdnem 30 ezer HuF-ot hagytunk ott, mondta is a Zuram, úgy szúrjam, mintha szarvasgombát ennék :) Ha ebből 10-et kell venni, eléggé le fogunk gatyásodni a végére…
február

Hanyatka, tudjuk :)
február

Hanyatka tudjuk, de ezért vagyunk itt, hogy bíztassunk! :-)

Február nálam is el szokta játszani,hogy nem találja. Egyxébként úgy tudom a Gonal régen valami 70 ezerbe került!
Ági28

Hát igen, minden viszonyítás kérdése. Azt hiszem, most is van belőle még nagyobb adag, ami sokkal drágább.
február

Szép napot! :D

Először is: Cseka!!! Hát ez szuper!!! :D Megy a drukk, hogy minden rendben legyen mindkét pöttömkével. Rögtön fel is veszem a tablócskára a helytakarékos babót is, hogy igenis lássa, hogy vele is számolunk! Igazad van, Szépem! :D

Manóka, nekem nem említette a doki a mozgást, kb. két-három hónapja amúgy tornázgatok, legalább heti 2x2 órát, de a stimu kezdetekor rögtön abbahagytam... Majd legközelebb akkor én is megkérdezem, hogy lehet-e közben is, és ha igen, meddig! Bár így is "tornázgatok" eleget, vasárnap reggeltől estig megint a ház körül tevékenykedtem, nagymosás stb... ma is kell egy kicsit takarítgatnom, óriási a házunk, és mindig van mit csinálni. :D

Cyprus, na, megnyugodtam, akkor mégis mindketten ugyanarra a Dévai Klinikára járunk :D Szerdán feltétlenül odamegyek hozzád leszívcsi előtt sok szerencsét kívánni! Remélem, időben felérünk...
Egyébként lehet, hogy így utólag be tudsz azonosítani, amikor kijöttél a dokitól, megkaptad a kupikat stb... akkor én épp egy leszívásra váró szőke lánnyal beszélgettem az ajtónak dőlve. Fekete pulcsi, és farmer volt rajtam.

Képzeljétek, az imént járt nálunk a kéményseprő, a szokásos évi vizitet elvégezni. :D Pechemre nem volt rajtam gomb, de olyan rendi kéményseprő volt, hogy felajánlotta a saját inggombját. :lol: De csak óvatosan tekergettem, nehogy leszakítsam neki! 8) Remélem, kölcsöngombbal is érvényes a szerencse...

Ja, és Ági, a cérnabeültetés is beültetés! Figyeld meg, még a végén annyira felturbózott téged a vudusbácsi, hogy fejlődésnek indulnak benned a cérnácskák. :D :D

Látod, Beber, most én is regényt írtam... :D
noczi

Űha,Február!Nem semmi,hogy milyen sokba kerül az a szuri :(
Bárcsak eredmény lenne,igaz?

Köszi a bíztatást.
Szerintetek lehet rá esély,hogy ezzel a szuris stimuval,akár házilag is összejön???(mármint,hogy több mint 2 éve nem és most talán?)
hanyatka

Noczi hát lehet, de ha lehet kérnem ne a cérna fejlődjön! :-)
Ági28

Február! Én az első stimut Gonal + Merional-lal kezdtem, és akkor nekem nagyon bevált! Most a Gonal + Menopur nem vizsgázik olyan jól, de most eleve rosszabb alapanyaggal indultunk (kevés tüsző...). A Clostit pedig lehúzta a doki, miután említettem az éjszakai verejtékezéses-hőhullámos problémámat. (De most jól is vagyok, egyáltalán nincsenek hőhullámaim, pedig 3-3 adagot kapok mindkét injekcióból...) Szóval, remélem, nálad is beválik a Gonal, bár az ára tényleg kicsit húzós... :?
Tegnap nyűgös volt ám a doki, már reggel is (legalábbis én annak láttam), ja, és én sem emlékszem soha, hogy miből pontosan mennyi van még, mindig rábízom a számolgatást... :D Úgyhogy ennyi erővel rólam sem gondolhat szebbeket, mint rólad, de engem roppantul nem is érdekel ám, hogy mit gondol... :D
noczi

Fogytán a Folsavam.Azt recept nélkül is lehet venni???Már nem emléxem,hogy hogy volt az elöző.
hanyatka

Persze, hogy ne, Ági, majd szeptemberben, amit dokibá tesz be, az fejlődjön! :wink:
noczi

Igen, Hanyatka! A folsav recept nélküli!
noczi

február folsavat kapsz recept nélkül, igen.

Én mindíg listával mentem,hogy miből mennyim van! :-)
Ági28

Nahát! :shock: Ági, te aztán felkészült vagy akkor!
noczi

Igen, Noczi, tényleg nyűgös volt kicsit. Már abból érezni, ahogy köszön, hogy éppen milyen kedve van :) Szóval neked bejött a Gonal+Merional, na jó, reménykedjünk. A lombikbaba.hu-n találtam egy ilyet: http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp hülye kérdés, de úgy láttam kisfilmen, hogy a nő csak a tűt dobja el, a tollat nem. Ne röhögjetek ki, de muszáj megkérdeznem. Utántöltős?
február

Kép
Kép
noczi

Tényleg, Ági, ez jó ötlet, legközelebb viszem a leltárkönyvet a házipatikáról :)
február

Muszály, mert olyan kérdéseket tesz fel, hogy én is sokszor csak habogok! :-)
De így felkészülhettem rá! :-)

Így is otthon egy nagy doboz tele van gyogyókkal még mindíg. :-)
Ja meg azon röhögök, hogy ahány táském van, mindeben találok még mindíg injekciós tűket! Tiszta mint egy drogos! :-)
Ági28

Ági :lol:
február

Február, ez attól függ, hogy egyáltalán tollas Gonalt kértél-e, mert azt hiszem, van ampullás verzióban is, mint a Merional. Ha tollas van, akkor az többféle kiszerelésben kapható, 450-es, 900-as stb. Ha a doki 1 adagot ír fel, az 75 egység (tehát a toll végén 75-re kell állítanod a fekete nyilacskát), ha kettő adagot, akkor az 150 és így tovább. Szóval az a toll nem ám egy alkalomra szól, hanem többre, amíg ki nem fogy, ezért csak a tűt kell rajta cserélgetni! Szóval, ha mondjuk 2 adagot írt fel a doki, akkor a 450-es Gonal három reggelre elég. Huh, remélem, érthetően leírtam...
Egyébként és ezért is szeretem a Gonalt, mert azt be tudom adni magamnak, tök tuti ez a toll verzió, nem kell felszívogatni, meg ilyesmi, csak egy pár kattintás, és már bent is van az anyag. :D
Ja, és ugye szóltak a gyógyitárba, hogy hűtőben kell tárolni?
noczi

Február! az toll marad a patront gondolom megveszed amit dokibánk felír. Mennyi egységet kapsz, mert ugye ezeket egységekben számolja?

manoka
manoka71

Én nem használtam még ilyet, de láttam a neten, hogy hogy kell hasznámni! Tök érdekes!
Ági28

Manóka, nekem mindig új tollat ír fel a doki, ha az előző kifogy, nem csak patront. De lehet, hogy úgy is lehet, ezt nem tudom...
noczi

Tollat írt, nem kérdezte, mit szeretnék (de jó, hogy legalább ezt kinézi belőlem, hogy meg tudom csinálni, akkor mégsem lát talán annyira buggyantnak :) ) Húú, ez most nagy megkönnyebbülés, őszintén szólva nem nagyon nézegettük tegnap, ki sem bontottuk, nehogy baja legyen :roll: , sőt, olyan óvatosan raktam be a hűtőbe (igen, szóltak), mint a járványos filmekben a vakcínát szokták :lol: vagyis meg se néztük, hány napi adag, de mivel a recepten "unam" volt, szentül meg voltunk győződve, hogy ez egy napra elég. :shock: Amúgy 900-as, napi három adag, vagyis ez 4 napra elég. Ha jól számolom.
február

Jaj, és még valami... Mielőtt beadom reggel, egy húsz percre előtte kiveszem a hűtőből. Már magam sem tudom, hol, de olvastam valami olyasmit, hogyha hidegen adod be, akkor csíp, vagy micsoda... Ki sem próbáltam, mindig kivettem előtte. :D
noczi

Na jó én nem használtam ilyet,nem okoskodom. :)
Nóczi lehet, hogy Neled van igazad, ezek előre töltött tollak. :)

Lányok tegnap vettem kávéfőzőt, (remélem aki kávézik közületek, annak nem romlik el egyhamar a kávéfőzője) hát horror árak voltak, kb. 1/4 9-re értünk haza és vettünk egy gépet, remélem jó sokáig kitart, amúgy mondhatni ínyencek vagyunk a kávézás terén ezért olyat kellett venni, amivel tutu tejhabot tudsz készíteni. Hogy milyen amorf kinézetű gépek vannak?
Na , jó étvágyat, gondolom ebédeltek. Én már túl vagyok rajta.

manoka
manoka71

megint eltűnt a babanet, a szívbajt hozza rám folyamatosan.

vakcinát akartam írni, természetesen. :oops:

tejhab.... a múltkor olyan tejet sikerült venni, hogy a kicsit primitív IKEÁ-s tejhabosítóval is félméteres kőkemény hab lett belőle (na jó, kicsit túloztam, de nem nagyon :) ) De azért az az igazi, amit a gép csinál... nagyon szeretem én is.
február

Február! Nagyon birom a sztoriaidat:)

Hanyatka! Szerintem se tesztelj, de mi szorítunk és persze, hoyg lehet, hogy sikerült:)

Noczi! Hát, nem vagyok biztos benne, hogy te az vagy-e akire gondolok. Így inkább te gyere oda hozzám, jó?
cyprus

A punkció és a transzfer után is ennyi húst kell enni, vagy lehet egy picit csökkenteni a fejadagot?
cyprus

Kösz, Cyprus! :)
A húst nemtom, nekem nem erőltette, de szerintem, ha a túlstimulációt lehet vele megelőzni, az pedig később is kialakulhat, akkor nekem úgy logikus, hogy igen, sajnos, nyomni kell a húst továbbra is. Meg különben is kapsz még hormont, szóval amiatt is.
február

február én rendszeresen az IKEÁs tejhabosítót használom, és nagyon nagyon szeretem. :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?