Macs,
Tök jó, h Füli ennyire szereti a saját kis birodalmát

Annyira jók a képek, imádom Fülest, ahogy mosolyog, szerintem ezzel a mosollyal bármit ki tud harcolni

És szép a pocakod
Gabi,
Bilizéshez gratula és persze az önállósághoz
Pont most került itt is szóba a versengés, meg, amit írt Gabi, h a védőnők mennyire tehetetlenek, ha gond van. A védőnőm mesélte, h néhány családnál, akikhez járt, azt látta, h a gyereket erőltetve ültetik, kipárnázzák szegényeket, hogy ha még fáj is neki az ülés, ne tudjon eldőlni, meg próbálják járatni a gyereket

Ezt mind azért, h azt tudja mondani, h a ő gyerek bizony már ezt és ezt csinálja. Versengenek, kinek tud többet a gyereke. Annyira felháborítanak az ilyen dolgok
Votiv,
Szuper vagy

annyira jó,h mindennek utánajársz

Mindig elmentem a hszeidet.
Zsanci,
Engem is nagyon érdekel a szülés sztori

ahogy Rylie is írta mindig lehet vmit tanulni és legközelebb már én sem úgy akarom, ahogy volt. Fiúknak bulást!!!
Indi,
Te, mint nagyon tájékozott anyuka

Kizárólag csak málnalevet lehet adni a dednek? Holnap kapunk egy csomó bio málnát és hát gondoltam megkínálom, de csak akkor, ha szabad. Az tudom, h a húsa a magok miatt nem mehet, de a leve?
Kátya,
Drukkolok, h ne kelljen sokáig hordani a terpeszpelenkát Emmádnak!!! A visszabukást teljesen megértem, nálunk is Adél újabban annyit bukik naponta, mióta el kezdett mozogni. A legszebb benne, h miután kibukta a tejcit, el kezd benne tapicskolni.
Rec,
Nyami cseresznye

Merre felé is laktok?

Én vállalkozó szellem vagyok, legalább nem kell díszmagyarba öltözni, a rövidnacik szerencsére rám jönnek

Úgyis érdekelne egy-két téma, amiben te nagyon illetékes vagy