A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jonás: ha a birth date-hez a ssajátomat kell beirni, és a calculation a gyereket adja ki, akkor Bálint 12 nappal késöbb fogant, mint hittük (akkor nem is hordtam tul 10 nappal.....), és 0 a risk.
fibi

á, vmit nem jol csinálok, Ábelre nem jön ki a fogantatás napja.... :roll:
fibi

Jónás: megnéztem, de nem stimmel. Azt írja, hogy fiam fogant, de közben lányom született... (Ráadásul nem hiszem, hogy akkor jött volna össze, amit kalkulált. Vagy én nem értem az egészet...)

Kép
Kép
tinu

Szia Bukfi!
Hát a 36 év az még zsenge (én 34 vagyok és olyan zsenge, hogy csak na :lol: ).
Valszeg mindenki a saját dokiját ajánlaná én pl dr. Bardóczy-t (mom parkban van a magánrendelője). De dokik többségéről jót fogsz hallani. (Kórház honlapját nézd meg.) Tök mindegy milyen dokit keresel? Vagy van azért vmi elképzelésed (szemmel tartva, hogy elméletileg a jövőbeni kisbabád is nála fog megszületni) - pl. szemüveges v. kontaktlencsés.... (inkább olyanokra gondoltam, hogy számít-e hol a magánrendelője, alternatív hozzáállású-e stb......)

Móni
Kép
Kép
monisa

Neet,
Izgalmas az élet Esztivel!! (Biztos ő se panaszkodik az anyjára a bölcsiben.)

Macska,
Klassz, hogy újra itt vagy!!
Sarokkád és benne gyerek óriási!!
És pocakod is szép.
Asszem én is írok egy listát szitternek, ha néha egyedül vinné P-t, hogy kihez engedje közel.
Jaj, nálunk is volt olyan, hogy Petit bántották, baromi szar volt. Szerencsére a szülők vmennyire legalább rászóltak a gyerekre. És hát olyan is volt, hogy Peti bántott mást, az is jó szar volt. (Rászóltam a gyerekre, hogy nehogymá fellökd azt a kislányt, nem látod, hogy a szüleinek csak régi autója van...ne udvarolj neki :twisted:

Zsan,
Biztos nem gondolnánk azt, hogy "ez volt olyan nagy cucc?" a szülésedre, mert akkor nem olvasgatnánk itt és nem írogatnánk. Gondolom én. Engem nagyon érdekel!

Indi,
Tényleg extrém sport vagy még annál is durvább. Hogy a manóba bírjátok!! Te meg a többiek?? Jó, én is megyek M-val magamon pár órát, de utána alig bírok járni.

Móni
Kép
Kép
monisa

Engem érdekelne ez a Jonas, de lusta vagyok fordítgatni... 8) :oops: 8) :oops:

Macs:
Ha a Te egyik szülőd bálna, akkor az én felmenőim közt brontoszauruszok vannak, ergo rokonom a Loch Ness-i szörny. Végre egy híres a családban (Medveczky Ilonán kívül... :P :P :P ) :lol: :lol: :lol: :lol: Szép kismama vagy!!!!!!!!!!!

Voltunk ma a drnéninél, felhívtam, hogy mégis mi lehet a gyerekkel, ő meg mondta, hogy most kevesen vannak, menjünk el! Szépen megvizsgálta, nem talált semmit. Sírni sír, de sztem (és a dr is megerősítette), hogy ha valami nagyon fájna neki, vagy baja lenne, nem enne, lázas lenne, nem lehetne megvígasztalni stb. Úgyhogy marad az A verzió: elkurvítottuk a gyereket. Úgy van csak nyugton, ha rázzuk aa senekét, úgyhogy egész nap Kolompos szól én meg már leadtam vagy két kg-t... :lol: :lol: :lol:
Minden esetre kaptunk fülészeti beutalót, hogy ha 2 napig még ilyen nyűgi, akkor inkább elviszem, nehogy az legyen, hogy átragasztottam rá a fülgyuszit... :roll:

Votiv:
Integettem... :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Kornélnak (sztem)eltört a keze, volt valami afférja az egyik lóval...
Köszi a további tejci-recepteket, azt a golyó-izét holnap megcsinálom, meg megpróbálom a Pulsatilla-t, hátha legalább a szomjam meghozza!

Fibi:
Kitartás, bár lehet, hogy ez a vihar kihívja Ábelt, és amíg én írok Ti már csomagoltok... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

Nukada,
Lehet jól lemaradtam, miért is sír kicsi lányod és mennyire....
Marcit piszok jó gyereknek tartom, mert nem sír. Persze én se sírnék, ha mindig ölbe vennének ha nyavalygok és cipelnének kendőben... És volt olyan napja, h alig tudtam letenni. De Peti így is 100x jobban lefáraszt, mellette M eltörpül, akkor is ha cipelem. Nem akarod Petit kölcsön pár órára? Szegény lányod meg se hallanád, meg M sokszor abbahagyja a sírást és csak mered a műsorozó testvérére. (És nekem 5 perc múlva annyira hiányozna a kis terrorkám, visszalopnám...)
Peti meg ilyen kis korában mindig üvöltött, ha fújt a szél. Jaj de sokat fújt az első tavaszunkon ...

Móni
Kép
Kép
monisa

Nuk,
bnöm is ezzel jött ma, hogy ennyi vihar, és még Ábel sehol :?

Jonás: most Zsoló adataival B fogantatása teljesen stimmel, viszont ketteskénél 2 hét csuszással lányt ir.....
fibi

Fibi,
Akartam írni (bocs, ha már írtam :oops: ), hogy sztem a kertes lakás-megoldás (akár sorház) jobb. Vagy olyan társasház, ahol szép nagy kert van és pl. fsz-en laktok. Bnőmék lakása Káposztáson van, 3 szintes téglaház kb. 20-60 nm-es kerttel és ezen kívül van még közös kert is elkerítve. A lakók vettek hintát, csúzdát... és tábortüz izét is (olyan építményt, amin húst szoktak sütni).
De gondolom ez most elég lényegtelen :P

Votiv,
Jobbulást!

Móni
Kép
Kép
monisa

Moni:
Köszi :wink: :lol: , de megpróbálok először a sajáttalzöld ágra vergődni, ha az megy, akkor kölcsönözhetjük P-t 8) Én is kendőznék, de csak Olyan pózban lehet cigölni a drágát, hogy a feje előrébb legyen, mint a gerincvonala, értsd magzat póz, de úgy meg nem nagyon akar meglenni, ráadásul azt a kötést nem tudom... A félig ültetett van csak a tudományaim között, de az neki pont nem jó... :cry: :cry: :cry: :cry: Valahogy a feje mindig lelóg neki, ha megpróbálom... Szegény Indi már annyiszor mondta, hogy megmutatja, olyan aranyos, de múltkor is úgy rohantam... Kell már megint egy tali... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JAAAA és volt ma nálunk babaruha-turi, annyi K@va jó cuccot túrtam az emanci-puncimnak... van egy rózsaszín (mi más?????) póló ezzel a felirattal: My heart belongs to daddy. Apjuk lefolyott a kanapéról amikor meglátta... És csupa next, H&M meg cherokee és van amin még rajta van a cetli.

És képet meg azért nem rakok fel, mert valahol a házban elbújt a fényképezőnk... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

nukada

Fibi :) Nyári időszámítást beállítottad?

Nekem bejött a Jónás, köszi Gabi! Sose hallottam még róla, csak azt tudnám, hogy akkor ez msot mire jó? Ezentúl így tervezzük a babákat? azt én nem szeretném, de így utólag jó móka.

Voltuk Rylieékkal Vicáéknál, a földi paradicsom, béke, madárdal, drága vizslakuty és rengeteg cseresznye. Máté pedig.. hát ha Dominó nagyfiú, akkor Mátéról nem tudom, mit lehetne elmondani, simán nagyobb Dominónál! Szép és kedves, mint a szülei. Kamilla pedig nagylány, szépen és sokat beszél és tündérke :)

Macs :) szép pocak :)

indianyo

Móni :) Peti szalagját Dé élénk jeeeeeeeeeeeeeeee kiáltással nyugtázta. hogy a gombócok, vagy a mozdony, azt nem mondta..

http://tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=lei ... z=0&evad=0

Nagyon rossz film, szegény Jane Austen forog a sírjában, de egy kis indiai fíling :lol:

indianyo

Indi,
azt hol kell? (ha beikszelem, hogy Daylight saving time, akkor uaz jön ki....)

Moni,
neem, nem lényegtelen, mert ezzel is foglalkozunk most agyban :) nézegetjük is a lakásokat neten, a földszintes kis kertes tetszene momentán. ugyhogy kössz :)
fibi

Fibi :) tényleg ugyanaz jön ki, akkor nincs ötletem :(

indianyo

Zuzi, Leni,
szeretnék nektek prájvitozni, remélem még ma sikerül megirnom, bár ma ER van...de dolgozom rajta.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi:
Életem legjobb filmje (és azért a legjobb, mert nem tudom megmondani, hogy miért a legjobb...) a Lagaan című indiai alkotás. Egy időben ment az HBO-n, több, mint 4 órás volt!!! De ha tehettem, mindig megnéztem, azóta meg vadászom DVD-n...

Na, L, mert szezonzáró Vészhelyzet lesz!

nukada

Zuzmó,
elküldtem a mi pótmamánk tel.számát.

Móni
Kép
Kép
monisa

Macs,
Tök jó, h Füli ennyire szereti a saját kis birodalmát :D Annyira jók a képek, imádom Fülest, ahogy mosolyog, szerintem ezzel a mosollyal bármit ki tud harcolni :wink: És szép a pocakod :D

Gabi,
Bilizéshez gratula és persze az önállósághoz :D

Pont most került itt is szóba a versengés, meg, amit írt Gabi, h a védőnők mennyire tehetetlenek, ha gond van. A védőnőm mesélte, h néhány családnál, akikhez járt, azt látta, h a gyereket erőltetve ültetik, kipárnázzák szegényeket, hogy ha még fáj is neki az ülés, ne tudjon eldőlni, meg próbálják járatni a gyereket :cry: :cry: :cry: Ezt mind azért, h azt tudja mondani, h a ő gyerek bizony már ezt és ezt csinálja. Versengenek, kinek tud többet a gyereke. Annyira felháborítanak az ilyen dolgok :evil: :evil: :evil:

Votiv,
Szuper vagy :D annyira jó,h mindennek utánajársz :D Mindig elmentem a hszeidet.

Zsanci,
Engem is nagyon érdekel a szülés sztori :) ahogy Rylie is írta mindig lehet vmit tanulni és legközelebb már én sem úgy akarom, ahogy volt. Fiúknak bulást!!!

Indi,
Te, mint nagyon tájékozott anyuka :D Kizárólag csak málnalevet lehet adni a dednek? Holnap kapunk egy csomó bio málnát és hát gondoltam megkínálom, de csak akkor, ha szabad. Az tudom, h a húsa a magok miatt nem mehet, de a leve? :?

Kátya,
Drukkolok, h ne kelljen sokáig hordani a terpeszpelenkát Emmádnak!!! A visszabukást teljesen megértem, nálunk is Adél újabban annyit bukik naponta, mióta el kezdett mozogni. A legszebb benne, h miután kibukta a tejcit, el kezd benne tapicskolni.

Rec,
Nyami cseresznye :D Merre felé is laktok? :wink: Én vállalkozó szellem vagyok, legalább nem kell díszmagyarba öltözni, a rövidnacik szerencsére rám jönnek :lol: Úgyis érdekelne egy-két téma, amiben te nagyon illetékes vagy :D

Kép Kép
curse

Bukfi,
csatlakozom Nukadához és én is Urbán doktornőt ajánlom. bááár sajnos annyira túlzsúfolt ő is és minden orvos itt, de megéri megpróbálni, én nem tudok senkiről akit elküldött volna. és nagyon nagyon doktornő - a lehető legjobb értelemben. :) sok sikert!!! ( én több vagyok, de zsenge :D )

Kép
akata

Szép estét!

Votiv és többi tudorok! én most Urtica Urenst szedtem 3 napig (+Weleda olaj, Laktoherb és fejés), mert hirtelen kevésnek éreztem a tejem. És lett. (Leálltam az éjjeli fejéssel, amikor egyszerre alszik sokat a ded, lehet, hogy ezért csappant meg.) De akkor lehet, hogy nem az Urticától? Az nem jó?

Zsanci-engem is érdekelne a sztorid!

Macs-szép pocak, szép Füli, és klassz lehet a ház! :)

Kátya terpeszpelus :( de soha nagyobb bajotok ne legyen! :)

Curse-annyi sok ilyet látok, játszón,meg mindenhol: teljesen fölültetett babakocsiban nyeklő nyakú, hátú babácskák, erőltetett lépések...és úúgy szólnék, hogy nem tesznek jót a gyerekükkel, de én is utálnám, ha vki beszólna így, meg amúgy sem hallgatnának rám... Nemtom minek eröltetik, siettetik, úgyis olyan hamar fölnőnek a bébik!

Gabi, ezt a Jónást én is megnézem majd!

Ma megjártam életem első szülői értekezletét! Nagyon tetszik az ovi, ahova végül mégis bebocsátást nyertünk! És cseresznye lett a jele. :)

Itthon azalatt a Kicsi üvöltött Apának, végül már a Nagy is, mert unta, hogy a Kicsi üvölt... És jött a vihar, aztán elment és megnyugodtak a kedélyek. Nagyon időjárás-érzékeny egy család vagyunk.
rídonli#

Curse,
Tényleg durva a versengéses dolog, amit írtál. Alig bírom elhinni. (Miért nem elég csak azt hazudni, hogy a 10 hónapos 100on legyorsulja az apját csak most izomláza van és azért van babakocsiban.)

Votiv,
GYors-gyors jobbulást!

Zsanci,
Írj majd a sok-sok pasiról, akikkel együtt laksz. Annyira érdekel mostanság a testvérek közötti kapcsolat és a múltkor olyan jókat írtál. És a többiek is ebben a témában.

Nálunk most P egész higgadt M-val kapcs-ban, sőt, sztem szimpi neki a kissrác. Egész reklámosan rózsaszín élőképek vannak néha (puszik, simogatások... és egyre kevesebb fejbeverés - jaj, már látom őket, amint a megnyert olimpia (Petit vizilabdásnak szántuk) után együtt isznak alkoholmentes sört és az újságíróknak azt ecsetelik, hogy milyen csodás anyjuk van). De ha nem lesznek olimpikonok (vagy nem fedeznek fel vmi új földrészt) azt tényleg úgy szeretném, hogy idősebb korukra ha pl egy hétig nem látják egymást, akkor egymásra csörögjenek, mint én az öcsémmel.

Móni
Kép
Kép
monisa

Első gyerekre bejött a fogantatás, a nem és a risk 1es. :)
rídonli#

Sziasztok,

Ma voltak nálunk Indiék és Ryliék - Indi már megelőzött :? -, teszek fel néhány képet, aztán el aludni, mert fáj a szemem :cry:

Adod ide??? :lol:
Kép

Ilyen szép fogaim vannak :)
Kép

Hol a tűz? :D
Kép

Mind az enyém :):) (valamiért a gép a hátteret élesítette, nagyon sajnálom, mert sztem ez egy tünemény kép..... lenne :roll: )
Kép

No, tényleg el, aludni, majd valamikor jövök megint.

Jó éjt mindenkinek,
Vica

Kép
Kép
vica94

Moni, nálunk meg újult erővel jött elő a tesóféltékenység... :( Pedig már 5 hónapos a Kicsi.
Olyat is csinált a minap, hoyg megölelte megpuszilta a kicsit, és elkezdte szorongatni. Tök fura volt, mert valahogy a kedveskedésen keresztül mintha a mérgét öntötte volna ki a szorongatással... Úgy sajnálom, mert látszik, hog yviaskodik az érzéseivel. De azért a tesószeretet győz. :)
rídonli#

Vica, de jó képek! És Máté??

Kamilla tündéri!

Dominó meg nagyon szép gyerek! (Indi, neki a Papája indiai, ugye? És ha jól értelmezem a helyzetet, akkor Indiában is van, igaz?)
rídonli#

Zsan:
Nézted????? Én beleőrülök, ha valaki nem tölti le nekem a köv. részt... Vajon mi lesz??!?!?!??!?!?!?!?!?!? Szegény Kovács doktor és szegény Ebi, bár őt nem csipázom valamiért (talán mert elszerette tőlem Kártert és Kovácsot :wink: )
JA és szegény Dzseri, őt csípem nagyon (még Kubiák-korából)

nukada

Nagyon arik a talis képek, az összes gyerek cuki! Nagy cuppantós puszi nekik!!!

nukada

Nuk,
néztem és én is totál para...
és én Kovácsot imádom... :lol:
Dzserit én is azóta imádom... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk :) Nem egyezik a filmízlésünk :wink:

Rídonli :) Helyesen vázoltad a tényállást :lol:

Kata :) Nem akarnád kipróbálni a lábakat szintén terpeszben tartó ámde fájdalommentes textilpelenkát inkább? Nem hallottam még csípőgondot textilpelusos babáknál.

indianyo

Vica! Felfaltam a koviubikat mind egy szálig, Dé pedig a sütiket :wink: És Máté képei ???????

Mi volt ez a nagy tragédia az ER-ben??? Én nem értem rá a nagy zabálástól :mrgreen:

indianyo

Bocsánat: Katának nem kell pelenka, ellenben KÁTYA Emmájának esetleg...

indianyo

Sziasztok :)
Ma már többször próbálkoztam jönni, de nem volt Net :evil: :evil: :evil: Valami rendszerhiba miat. :evil:
Visszaolvastam, de mindenre talán már nem is tudok rejagálni :roll:

MACS,
üdv. itthon! Füli írtó édes ;) Pocakod szépen gömbölyödik ;)

Fibi,
télleg tele vagyunk fiúkkal ;) Arwennek is kisfia lesz, ugye? Atti, ha jól emlékszem ;)

Neet,
csajod dumája :P :lol: :lol:

Votiv,
remélem már sokkal jobban vagy!

Deni,
Te olyan ügyes vagy, hogy nagyon jól fog menni az édes hármas otthonlét is ;) Főleg olyan aranyos kiskrapekokkal ;)

Kisün,
olyan szép helyeken jártatok ;) Olyan helyesek a kőcök:) Látszik, hogy élvezték ;)

Recca,
Felháborító a feljelentés :evil:

Ja,
és köszönöm mindenkinek a méhlepényes hszt. :) Ezekszerint jól elvan odabent a picúr ;)

Holnap megyek ügyintézni az OEP-hez, aztán meg irány IKEA, mert megvesszük a konyhabútor felső sorát (végre) Persze részletre :roll: , de legalább meglessz ;)

Bukfi,
üdv. itt :) Ha megírod milyen dokira vágysz, akkor könnyebb lenne ajánlani ;)

Asszem megyek aludni.
Jövök majd. De ha, netalán-tán szűlni mennénk, tuti beszólok ;) Hozzáteszem még nem áll szándékomban egy-két hétig... ;)

Jóccakát mindenkinek.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Rídonli, akkor biztos nem volt rossz, ha több lett a tejed! és miért fejsz? nem állt be a kereslet-kínálat?

Nuk, tejbombákkal csak nyugodtan bombázd magad, finomak ám! kivi vagyok, Pulsatilla segít-e. a feltűnően nem szomjas-ról azonnal Te jutottál eszembe :)

Gabi, Jónás-naptár a lányomat ÓRÁRA pontosan megmondta :lol: röhögtem is rajta.. és a rizikója 2.
Istinél is vszínű stimmel a fogantatás, bár erre nem emlékszem ilyen pontosan, mindenesetre lányt írt kérdőjellel és 1 a rizikó :wink:
jó móka volt, köszi :)

nálunk délután húszforintos nagyságú jegek potyogtak :shock:

ma már egész jól vagyok, nem voltam lázas se!

és Kátya, én a nagytapasztalatú anya :lol: ma másodszorra estem abba a hibába, hogy órákon át szoptattam a gyereket, hogy már a fülén jött ki, de még mindig nyiszorgott, és nekem nem jutott eszembe megnézni a pelenkáját :twisted: :?
mi ez a terpeszpelenka? még sose hallottam. remélem nem vmi inkvizíciós darab :?

Isti ma véletlen lekoccolta Lilikét (annyiban volt véletlen, hogy épp hisztizett és hátravágta a fejét mint egy vadló, és ott volt a húga mögötte) azt az elvörösödött, felháborodott kis arcot és azt a dobhártyaszaggató kajabálást hallottátok volna... hozzá igazi krokodilkönnyek :shock: Isti teljesen bepánikolt, sírva fakadt, és elszaladt :lol: aztán lassan visszaszivárgott, ahogy elcsitult a kishölgy. lassan odamerészkedett hozzá, és nyomott egy puszit a fejére :D
asszem ki lettek jelölve a határok :lol:

votiv 8)
votiv

Indi (és még aki nem látta):
Eltemették Gallant-ot, Aztán a Sam férje meg akart szökni a sittről egy haverjával, ezért verekedést játszottak, bekerültek a H-ba, ártalmatlanították az őröket és Kovacot (neki izombénító gyogyót adtak, úgyhogy nem lélegzett, Sam "csövezte" be), a kijáratnál lebuktak, lövöldözés, eltelálták Jerry-t. És az egésznek úgy lett vége, hogy (ja, Kovacot bezárták egy sötét kórterembe, szóval csórikám ott fulladozott), a kórterem ajtajában az Abby összegörnyed, öszzeesik, folyik belőle a vér (ugyebár terhes), Kovac meg ezt látja és utolsó erejével próbál rúgkapálni (mert persze kikötötték az ágyhoz...), Jerry-t meg újraélesztik...

Votiv:
Szegény Lilike, meg szegény Isti, biztos ő jobban megijedt, mint bárki más...

Tegnap a keresztfiam lefejelt egy fát az oviban, úgy néz ki, mint egy kocsmai bunyós, mindkét szeme alatt monokli van!

nukada

Jónás: melyik időzónában vagyunk? :oops: (Lehet, hogy mégis kijött...)

Kép
Kép
tinu

NEM MONDJÁTOK, HOGY ÉVADZÁRÓ VÉSZHELYZET VOLT?????????????? NEM LÁTTAM!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
basszus basszus basszus basszus... valaki felvette, UGYE???????
szomorúneet
neet

A képek édesek, Dominó legalább akkora huncut, mint Kamilla, Macs pocija szépen növöget, kertesház és teregetés rulez :D :D
Az emberek, főlg a nők mindenben szeretnek versenyezni, miért lenne egy ilyennek épp a gyereke kivétel? Sajnos... :(

Vot,
Lili és Isti kocc, jujj, de szerenscére nem lett komoly baj, ugye?

Nuk,
köszi a beszámolót, megvan cd-n vagy dvd-n? Legyen legyen legyen!

Megyek, mert vár az oktatóm. :D
neet
neet

Neet:
DE!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Hogy bírjuk kis (sztem) szeptemberig...

Tinu:
GMT+1

nukada

én annyira, de annyira utálom a retek klubot, mindig ilyen részeknél hagyják abba :evil: :evil: :evil:

Kép Kép
curse

Neet:
Nincs meg sajna, de megpróbálom valahonnan lehúzni (meg a köv részt, meg azutánit, meg azutánit :D :D :D )

Jonas:
Szval a saját szül dátumom kell és azt adja meg, hogy mikor fogant/foganhatott? Tényleg nincs most lelki erőm angolozni...

nukada

Talis képek nagyon jók :D de hol van Máté?

Votiv,
Szupi, h már jobban vagy :D Szegény Lilike és Isti :( de legalább Lilike kapott gyógypuszit tesótól :D így már biztos nincsen semmi gond :wink:

Kép Kép
curse

Jó reggelt!

Zsan:
engem is nagyon érdekel a sztorid :lol:
Mesélj,hogyan alakul az életetek.

Indi:
a Jónást sokan használják,de én képtelen lennék ezt figyelve élni :wink: /mondjuk van egy dátum jövő hónapban,amikor fiut jósol 0 rizikóval... :lol: /
Viszont ezek a rizikó részek érdekesek :roll: Visszanéztem sok sok évet és nem találtam több 6-os rizikót,csak azt az egyet :(

Votiv:
talán Te vagy a legkompetesebb Jónás ügyben,mivel abszolút tudható Lilike fogantatása :mrgreen: ,nem csodálom,hogy nevettél rajta :lol:

Na ez a vészhelyzet kiborított,hogy lehet így vége hónapokra??? :shock: Sőt,közben 3szor volt áramszünet,mert akkora vihar volt itt.Még a közvilágítási is elment,izgi volt :lol:

petergabi

Neet, dehogy is! sztem az ilyesmi egyáltalán nem tragikus, megesik még sokszor a jövőben is, ez tuti. én ilyeneken nem parázok, azért ha lehet persze megakadályozom, de istenem, előfordul és kész.
nem szóltam rá Istire se, láttam mennyire kiborult :wink: csak elmagyaráztam neki - nem mintha nem vette volna az adást - hogy ez fájt a Lilikének, és vigyázni kell rá, mert ő még pici, meg csak szeretgetni, meg simogatni szabad blablabla :D

15 perce csináltam egy shang-gung gyakorlatot, és azóta nem fáj a torkom :shock: pedig a kv-mat is alig bírtam lenyelni reggel... csak tudnám miért nem csinálom rendszeresen? ha a lustaság fájna... :roll:

votiv 8)
votiv

jonas: nekem baromira nem jon ki! a fogantatasnak 2 feltuntetett datum kozott kell lennie valahol. v (nagyon) esetleg az elso datum meg lehetseges, akkor viszont lanynak kellene lennie a fiamnak :? :? :?
(az idozona csak az oran valtoztat a datumon nem (nagyon))

Curse, irok privit.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gabi :lol:
engem most már az érdekel, vajon ugyanilyen bombaiztosan véd a teherbeesés ellen is a Jónás? :wink: :lol:
és egyébként ki ez a csodadoktor (vmi Pándi vagy Pánszky), aki 20 ezer pízért osztja a Jónás-naptárokat a gyermekre áhítozó asszonyoknak? :roll:

Nukada, igen, saját szül. dátum kell percre pontosan, meg a helyszín. aztán beállítod az időzónát, és az évet, amikorra a naptárt kéred (2006 - jó a tipp? :lol:)

Curse, köszi :) és nincs semmi baj, elég keményfejűek a gyerekeim :D

votiv 8)
votiv

jó reggelt :)

innen érdemes próbálkozni film letöltéssel :wink: :D
macskanyu

es h koztozkodjek egy kicsit: aktus idopontja NEM= fogantatas idopontja. eltelhetnek kozben napok is (orak mindenkepp). (bar sztem ezt mindenki tudja ;))

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hát, akkor ez nem is annyira jó...
A korábbi időpontkor jött meg pont, a későbbi meg túl késő... Én amúgy is sejtem, hogy mikor, csak dátumot nem tudok, csak eseményt, amiről megjegyeztem... :wink:

nukada

Indi,
Közben megnéztem a málnaleves kérdésemet a neten :)

Több cikk is azt írta, h az aprómagvas gyümik levét sem szabad adni, mert nemcsak a mag allergizál, másrészt nagyon nehezen tisztíthatóak :?

Viszont, most egy kicsit elgondokolkoztam, mert volt, ahol azt írták, h a gyümiket is meg kell főzni. Ez most komoly? Mert én eddig a gyümiket nyersen adtam. Illetve az alma, körte, meggy, őszibarack mellett még a sárgadinnyét is ajánlották. Ti olvastatok vmi olyan dolgot a sárgadinnyéről, h esetleg nem adható ilyen pici korban? :?

És még egy kérdés, bocsi, h ennyire szétoffolom a topikot és már biztos néhányatoknak unalmasak már ezek a kérdések :oops: de a meggyet, ha meghámozom, utána még össze kell törnöm a húsát? :?

Kép Kép
curse

Curse:
Én örülök, hogy ilyeneket kérdezel, mert nekünk is nemsokára aktuális lesz. Úgy döntöttem (és dobáljatok meg Gyivi-mókusokkal), hogy ha már lesz apuéknál barack, akkor abból fog kapni... Addigra már úgy is lesz 4 hós és ha már tejci nincs legalább más fincsiséget kapjon... Ha szoptatnék, biztos nem kezdeném csak 6 hó után...

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?