Sziasztok!
El se hiszem, hogy végig tudtam olvasni!!!
Gyomorégés: Most már nekem is vennem kell valamit, mert napok óta úgy ég a gyomrom. Már 3 félét ajánlottak: Maalox (azt itt olvastam), Quamatel mini, és Reni. Melyik a legjobb???
Hajni! Végülis
babakocsit kapunk, úgyhogy már nem agyalok rajta. Persze azt még nem láttam, de ha nagyon gáz, akkor veszünk inkább. Vagy ajándék lónak ne nézzem a fogát???
Anita! Tök jó, hogy tartasz jógát! De kár, hogy nem lakunk közelebb!!!
Én, ha minden igaz, akkor még egy hónapot dolgozok, aztán viszlát! De már addigra szerintem kényelmesebb is lesz itthon. Azért most már vannak fekvésből felülési problémáim!
Boldog névnapot minden Anitának (nem is figyeltem a naptárat

…)!
Kicsit nyügi vagyok, mert még mindig fáj a torkom, de gőzöltem most is kamillával. Szerintem gyógyulok, csak lassan.
Szóval akkor az emberek kicsit el vannak tájolva, hogy mekkorának kell ezeknek a
pocakoknak lenniük... Na, mindegy. Én is olyan ruhákat hordok, amin azért látszik a pocak, de nincs kint a hasam! Az nem tetszik nekem se. Egyébként pénteken a védőnéni megdicsért, hogy szép formás a pocakom!

Nektek is szép a pocakotok!
A szívhangot is meg akartuk hallgatni, de mindig elmászkált.

Meg az a szerkentyű sem volt valami csúcstechnika...
Ja! És ami olyan jó, hogy most már sokkal erősebben érzem a
mozgásokat, illetve boxolásokat! És szinte az egész napot végigkíséri, csak néha pihen. Olyan édi!!! Már most imádom! Apa is odavan, mikor látja a hasamon, hogy mozog (de hullámzás még nálam sincs). A múltkor meg is puszilgatta és beszélt neki!
Hétvégén meg akkorát nevettünk Anyuval, teljesen féloldalasan volt a pocakom, mikor sétáltunk!
Manófalvi! Nekem nem keményedik a hasam. Illetve még a legelején volt, ha felidegesítettem magam valamin. De már teljesen nyugodt lettem, pedig az alaptermészetem nem ilyen nyugis!
Gremese! Én fürdőszivacsot használok, azzal masszírozom át finoman a pocakomat is meg a cicimet is. Szerintem jó a bőrnek! Gondolom ez a luffa szivacs is hasonló. Egyébként én már most is Domestos kendőt használok a munkahelyemen. Muszáj! Most megint kaptam kúpot a bacimra. Kíváncsi vagyok, hogy hányadik kúra után fogok meggyógyulni... (ez a 3.)
Kőszegi Timi! Én a Microsoft Office Picture Manager programot használom tömörítéshez, szerintem az jó. De ez a 2. kép már jó lett!
Képzeljétek! Az egyik kolléganőm ma jelentette be, hogy ő is babát vár!

6 hetes! De ő csak 1 hónapot akar dolgozni, aztán kiiratja magát. Végülis megértem, mert nálunk állandóan megy a légkondi, az ember csak megbetegszik, meg az ügyfelek (tisztelet a kivételnek!) sincsenek tekintettel senkire. Ráadásul ő busszal jár be minden nap. A helyében lehet, hogy én sem dolgoznék.
Néztem body-kat. Szerintetek rövid ujjúakat kellene venni, vagy hosszút???

Nagynehezen kibírtam, hogy ne vegyek, ugyanis kapok majd egy csomó ruhát, előbb azokat át akarom nézni. De nem sok kellett volna...
Biztosan észrevettétek, hogy pont ezek a
kismamás felsők a divatosak mostanában? Én úgy élvezem! A hétvégén is vettem kettőt. Emese! A tiéd is tök tetszik!
Ez a mindenórás „duma” nekem is nagyon tetszik!!!
Bfagi! Én nem szedek már vitamint a 4. hónaptól, mert felfaltam a hűtőt… A dokim egyébként a Gravidát javasolta. Persze nem árultam el neki, hogy nem szedem… A vérképem viszont teljesen jó lett, még mindig nem kell szednem vasat se.
Puszi Mindenkinek!!!
... húúú, de sokat írtam, bocsi...