Székrekedés: a magnézium tényleg segíthet, de érdemes szerintem dokival konzultálni, mielőtt fokozzátok a mennyiséget. Nekem ilyen citromsavval kombinált tablettát írt fel (Magnesii citrici néven fut), állítólag a citromsav segíti a felszívódását. Ha jól tudom.
Ugyanakkor kétségtelen, hogy a cseresznye is hajt. Azért próbálok belőle mértéket tartani, mert imádom, és hascsikarásig képes vagyok zabálni. Utána meg rohanás a wc-re... az se jó.
Egyébként egyetértek Grandával: nagyon jó nyáron babát várni, minden gyümölcs meg zöldség rendelkezésre áll, csak magunkba kell pakolni. Sokkal jobb a Picurnak is, mint a mesterséges tabletták mindenféle hordozóanyaggal.
Licitálás: irigykedve nézem, milyen sok jó cuccot szereztek be így. Igazából én nem mernék belevágni, mert szeretem megfogni az anyagot, és az egészet töviről hegyire végignézni, és ezt így nem tudnám megtenni. Félek, hogy csalódnék, mikor kihozzák. Úgyhogy inkább sétálok, boltban nézelődök, illetve megvárom, a rokonságból mi csurran-cseppen.
Pihenőszéken egyelőre még nem gondolkodtunk, szerintem ráér, míg picit nagyobb lesz. Ha akkor szükségét érezzük, akkor majd újragondoljuk a témát.
Apa: miután még külön kényszerülünk lenni, míg abba nem hagyom a munkát, csak hétvégén érezheti a Manócska benti táncolását. Szerencsések vagyunk, mert a 16. héten, húsvétkor érezte először (köszönhetően annak, milyen vékony vagyok), és azóta mindig nagy élmény neki. Azt hiszem, ez valamennyire kárpótlás az egész heti nélkülözés után. Csak azt hiszem, hallgatózni hiába hallgatózik, nem hiszem, hogy lehet bármit is hallani a pocakból...
További szép napot, este még jövök!

ezt már régen vettem de ez is cuki
koala
rugi

a kocsi 2 állásban
a textilmózes
a hordozó
és a hasam