Most pakolgatom a cuccokat a holnapi "költözésre". Persze az első dolog amit oda készítettem az az egyetlen rugi ami Kisbabának van
Emi, örülök, hogy megvan a babakocsi, majd rakj fel képet, ha tudsz.
Annee: Akkor továbbra is megy a drukk, hétvégén be-be kukkantok amikor tudok, hogy mi a helyzet Veletek
Moni, jó, hogy van klíma!
Ami a hízást illeti én sem híztam semmit, talán még fogytam is 1kilót, pedig egész nap fekszem, ugyanúgy, sőt talán többet is eszem, s mint Zsuzsinál a napi egy siesta nem maradhat ki...
Gurgi, még én is el szeretnék menni fodrászhoz szülés előtt s gondoltam lehet hátul felnyíratom egy picit. Mondjuk nem annyira, mint Vicky

Szerintem a végefelé, szülésnél, sőt amiatt is hogy nyár van annál jobb minél kevesebb lobonc lesz rajtam....
Ná: Nálunk férjemnek pedig semmi ideje nincs takarítani... Úgy "irigyellek" Titeket, mikor írjátok, hogy ide-oda mentek a férjetekkel vásárolni stb, pedig hétköznap van.... Nekem reggeli után elmegy s vacsizni jön haza. Hiába, ez a japán életstílus
Egyébként akkor kezdtem el japánul tanulni mikor ideköltöztünk. Eljártam egy suliba heti egyszer... Most is lenne még mit tanulnom bőven, csak lusta vagyok.
Jelenleg rámragad ami rámragad periódus van...
Zsuzsi köszi, már én is barátkozom vele

Remélem megfordult tényleg Királylányod!!!
Manó: Örülök, hogy jobban van a derekad!!!
Megyek folytatom a pakolászást, aztán meg vacsikészítés...
Kellemes hétvégét Nektek!!!